Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από μαμά οχι, αλλά μετά τις αναβαθμίσεις 8.1

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν το πάρεις καινούριο θα έχει τα Windows Phone 8 όπως είπε σωστά ο xetasa. Με το που το ανοίξεις όμως θα σου έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση και θα περάσει τα Windows Phone 8.1 :)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Παιδια το εστειλα σημερα μαζι με την καρτα σιμ μεσα. Δεν εβγαινε και την αφησα μεσα και ανεφερα και αυτο ως προβλημα ... θα μεινω πολυ απογοητευμενος αν δεν νου κανουν αντικατασταση... που λογικα δεν θα μου κανουν

Πέτρο μην αγχώνεσαι.... Δεν βλέπω το λόγο να μην στο αντικαταστήσουν... Για το tokinito.gr έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... Υπομονή μια δυο μερούλες...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Από μαμά οχι, αλλά μετά τις αναβαθμίσεις 8.1

Αν το πάρεις καινούριο θα έχει τα Windows Phone 8 όπως είπε σωστά ο xetasa. Με το που το ανοίξεις όμως θα σου έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση και θα περάσει τα Windows Phone 8.1 :)

εμενα γιατι ειχε 8.1 εξαρχης?κανενα update δεν εχω παρει.cyan φοραγε απο το unboxing

εμενα γιατι ειχε 8.1 εξαρχης?κανενα update δεν εχω παρει.cyan φοραγε απο το unboxing

Eτσι ειναι. Τα πιο νεα μοντελα εχουν ηδη περασμενη cyan/8.1 .

Παρομοιως ενα 625 που ειχα αγορασει κανουριο τον περασμενο Ιουλιο.

Το πιο πιθανο και στον φιλο που ρωταει πιο πανω, αν το παρει new να εχει ηδη cyan/8.1 .

Η denim ποτε θα ερθει στο 925 ειναι το ερωτημα, γιατι εχω βαρεθει να φτιαχνω φακελους μονο στα 730/830 που εχει σε display στο πλαισιο :D

Μακαρι γτ νομιζω πως 200 ευρω εχουν πεταξει ετσι χωρις λογο

Σωπα ρε μαν, μην σε παιρνει απο κατω.

Στην χειροτερη των περιπτωσεων που δεν ξηγηθει tokinito θα το πας αυτοπροσωπως σε nokia care.

Εχει δεν μπορουν να σου πουν μα-μου, αν εχει προβλημα θα στο φτιαξουν.

Edited by snowdecoy

LG G8s Black

Νικόλας

Σε nokia care κανουν και αντικατασταση; ή μονο επισκευη;

αν κρίνουν ότι η ζημιά είναι στην εγγύηση κάνουν αντικατάσταση ή επισκευή ανάλογα

Ρε μαγκες σκεφτομαι κ εγω το 925 , εχει πεσει στα 200 ευρω η τιμη του, αλλα στο μονο που κολλαω ειναι ο επεξεργαστης του κ η Ραμ που εχει ειναι μετρια,για 2015 που κοντευουμε ,βεβαια απο οτι διαβαζω δε κολλαει καθολου το κινητακι ,σε σχεση με καποια αλλα που χουν τετραπύρηνους επεξεργαστες κ ισες ή λιγο καλυτερες Ραμ,δεν ειμαι φαν των φωτογραφιων , απλα το βασικο που θελω ειναι ενα κινητο για κανα 2 χρονια να μη τρωει κολληματα και αν γινεται να σηκωνει και λιγο απαιτητικες εφαρμογες

Μια και βλέπω ότι το ενδιαφέρον για αγορά του κινητού αναθερμαίνεται, ένα τελευταίο review.

Το όμορφο είναι υποκειμενικό, αλλα όσον αφορά εμενα είναι (τουλάχιστον) από τα πιο όμορφα.

Δεν μου κόλλησε κατά τη χρήση πουθενά και ποτέ.

Φοβερή οθόνη - χρώματα, lag δεν συζητάμε - δεν υπάρχει.

Άμεση απόκριση, σχεδόν χωρίς να ακουμπήσεις την οθόνη.

Η κάμερα θα αφήσει πολύ ικανοποιημένο τον μέσο (και) χρήστη.

Μπαταρία - της έκανα ένα test από χθες.

Βγήκε από τον φορτιστή 10 η ώρα το πρωί.

Οι χρόνοι που αναφέρω είναι οι ελάχιστοι, μπορεί να ήταν και λίγο μεγαλύτεροι - δεν κρατούσα χρονόμετρο

Glance ρυθμισμένη στη "Γρηγορη ματια"

Δυο και μιση - 3 ώρες browsing.

Μιση ώρα Here Drive.

Μισή ώρα παιχνίδι (ελαφρύ ...το 2048)

2 ώρες και ένα τέταρτο μουσική.

20 φωτογραφίες με κανένα τέταρτο επεξεργασία.

Κοντά μια ώρα κλήσεις.

Πήρα περίπου 10 sms.

15 λεπτά viber.

Στο παρασκήνιο επιτρεπτά ημερολόγιο, Chronos, Viber, Amazing Weather.

Μετά από 25 ώρες είναι στο 34%.

(Αλήθεια ποσο να κρατάει η μπαταρία και ποσο κοστίζει η αντικατάσταση της ξέρει κανεις?)

Το κακό με τη μπαταρία είναι ότι όταν το πιάσεις στα χερια σου (αν έχεις χρόνο) δύσκολα το αφήνεις χωρίς να το "σκαλίζεις".

Εκτος των ωρών του ύπνου το wi fi ήταν ανοιχτό.

Αρνητικά.

Είχα στην αρχή κάποιες επανεκκινήσεις, τελειωσαν με πέρασμα αλλου λειτουργικού (είχα Voda) και βάζοντας κανονική και όχι κομμένη κάρτα.

Μετά τα 8.1 είχα παγώματα. Διορθώθηκαν με κατάργηση του Glance background (έβγαλα και κάτι άλλες εφαρμογές αλλα νομίζω αυτή ήταν η βασική αιτια).

Το σήμα του είναι ελαφρά χειρότερο από αλλα κινητά.

Η ένταση στο blue tooth χαμηλότερη του κανονικού.

Το double tap μερικές φορες "μουλαρώνει" και δεν ακούει

Δεν έχει ακόμη swype πληκτρολόγηση (δεν είναι θέμα κινητού αλλα είναι σπαστικό, έχουν τόσες χώρες και όχι εμείς).

θα ήθελα την κάμερα λίγο πιο γρηγορη.

Με γεια στους νέους κατόχους, δεν θα σας απογοητεύσει σε κάτι το κινητό.

Ρε μαγκες σκεφτομαι κ εγω το 925 , εχει πεσει στα 200 ευρω η τιμη του, αλλα στο μονο που κολλαω ειναι ο επεξεργαστης του κ η Ραμ που εχει ειναι μετρια,για 2015 που κοντευουμε ,βεβαια απο οτι διαβαζω δε κολλαει καθολου το κινητακι ,σε σχεση με καποια αλλα που χουν τετραπύρηνους επεξεργαστες κ ισες ή λιγο καλυτερες Ραμ,δεν ειμαι φαν των φωτογραφιων , απλα το βασικο που θελω ειναι ενα κινητο για κανα 2 χρονια να μη τρωει κολληματα και αν γινεται να σηκωνει και λιγο απαιτητικες εφαρμογες

Μην το σκέφτεσαι! Όπως λέει και το παραπάνω review το κινητό είναι εξαιρετικο! Δεν κολλάει πουθενά, είναι ταχύτατο, πανέμορφο και προσωπικά το έχω λατρέψει! Από εφαρμογές δε θα σου λείψει τίποτα και θα βρεις πολύ οικονομικές εφαρμογές στο store με 0.99€ ενω οι αντίστοιχες στο android είναι πολύ ακριβότερες. Βέβαια εκεί έχεις περισσότερες δωρεάν αλλά ο βομβαρδισμός από διαφημίσεις είναι αναπόφευκτος. Στο wp8.1 δεν με ενοχλούν πλέον διαφημίσεις. Είναι καθαρό.

Είχε βγει το καλοκαίρι μια αναβάθμιση που την έπαιρνες με την preview νομίζω 8.1.1 λεγόταν εμείς πότε θα την πάρουμε επίσημα ξέρει κανείς? Είναι η denim η άπλα μια αναβάθμιση της cyan?
:respect:

Είχε βγει το καλοκαίρι μια αναβάθμιση που την έπαιρνες με την preview νομίζω 8.1.1 λεγόταν εμείς πότε θα την πάρουμε επίσημα ξέρει κανείς? Είναι η denim η άπλα μια αναβάθμιση της cyan?

η Denim είναι και θα την πάρουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς

Μπαταρία - της έκανα ένα test από χθες.

Βγήκε από τον φορτιστή 10 η ώρα το πρωί.

Οι χρόνοι που αναφέρω είναι οι ελάχιστοι, μπορεί να ήταν και λίγο μεγαλύτεροι - δεν κρατούσα χρονόμετρο

...

Ευγε για την συνοψη. :)

Καλα τα λες ωστοσο η αναφορα στην μπαταρια πρεπει να ειναι για αλλη συσκευη και οχι την ιδια που εχω κι εγω :D

Μηπως εχεις κλειστα τα δεδομενα (ωστε δουλευει 2G) και ολη η χρηση internet που αναφερεις ειναι αυστηρα με wifi;

Γιατι μονο ετσι μπορω να το δικαιολογησω.

LG G8s Black

Νικόλας

Σωστά,ξέχασα να το αναφέρω. Δεδομένα ήταν ανοιχτά το πολύ για 15-20 λεπτά, όσο διήρκεσε το "τεστάκι".

Και με την ευκαιρία να ξαναπούμε ότι τα δεδομένα,ρουφάνε πολύ περισσότερο μπαταρία σε σχέση με το wifi.

Εγω παιδια εχω συνεχεια τα δεδομενα ανοιχτα αλλα με περιορισμο και σε δικτυο 2G και μου κραταει 1,5 μερα με πολυ χρηση! Και ακομα και σε 2G οι σελιδες φορτωνουν γρηγορα! Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την μπαταρια!

τελικα παιδια δεν την γλυτωσα της αρβατο... μιλησα σημερα μαζι τους και μου ειπαν οτι θα το στειλουν σημερα εκει... τους τονισα οτι θελω αντικατασταση αλλα νταξει τωρα οτι ειναι να γινει θα γινει αργουν πολυ ομως ... μου ειπαν για την αλλη βδομαδα...

κοίτα φιλε μου το κινητακι για τα λεφτά του μπορώ να πω πως είναι άψογο... το βασικό μου κινητό ήτανε ένα iPhone 5 ήθελα όμως και ένα δεύτερο και πήρα το 925 και μπορώ να σου πω απόλυτα σαν απαιτητικός χρηστης ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. ο επεξεργαστής που έχει ο Snapdragon™ S4 2 πυρήνες και το 1GB ram είναι πολύ ικανοποιητικό για τα windows phone 8.1 που είναι πολύ ελαφρύ λειτουργικό που πιστεύω ότι δεν χρειάζεται περισσότερες απαίτησης...

ευχαριστω,και κατι αλλο για την εκδοση στα 32γκ. τι παιζει ? παιρνει αλλες καρτες ή μονο βονταφον ?

Ότι κάρτα θέλεις βάζεις. Εγώ το είχα με wind.

Πάντως είναι αρκετά καλή και η τιμή του 1020 πλέον (269) οπότε ίσως αξίζει την υπέρβαση. 30€ πάνω απο το 32αρι 925.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ότι κάρτα θέλεις βάζεις. Εγώ το είχα με wind.

Πάντως είναι αρκετά καλή και η τιμή του 1020 πλέον (269) οπότε ίσως αξίζει την υπέρβαση. 30€ πάνω απο το 32αρι 925.

και 195 πλεον το κινητακι μας αυτο kai αν ειναι vfm!

Υπάρχει κάποια θήκη με μπαταρία;

Έχει αγοράσει κανείς από εδώ κάποια;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...