Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ειλικρινά απορώ με το θέμα που λέτε με το σήμα.... Ίσως οι θήκες που χρησιμοποιείτε να το επηρεάζουν. Εγώ έχω pouch της Νοκια το βαζω βγάλω και το πιάνω στα χέρια μου δεν έχω παρατηρήσει καμία απώλεια σήματος.... Κι αν υπάρχει ποτέ δε μου δημιούργησε πρόβλημα σε κλήση. Μέσα στο γραφείο οπου σε όλους τους συναδέλφους παίζει 0 με 1 σήμα το ίδιο έχω κι εγώ ίσως καλύτερα.

Και έχω πάθει πλάκα και με τη ποιότητα κλήσης.

Όσο για τη μπαταρία που λέτε πολλοί αφού πιστεύω πλέον οτι την έχω στρωμένη μπορώ να πω οτι είναι αρκετά καλή. Βασικά δεν έχω δει αλλού κινητό αυτού του επιπέδου να έχει καλύτερη στη πράξη.

Ψάξτε να δείτε τι σας τη ρουφάει και ας μη πετάμε πυροτεχνήματα...

Edited by Jamesc
- There is no place like 127.0.0.1 -

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρακολουθώ το θέμα διότι αν συμβεί κάτι στο HTC μου, ενδέχεται να μετακινηθώ στο 925.

Δε θα μιλήσω για θέματα αυτονομίας μιας και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι είναι ανάλογα με τη χρήση του καθενός τις περισσότερες φορές, αλλά το θέμα του Death Grip με ξενέρωσε απίστευτα.

Εύστοχα ο @haki μίλησε για τις κυρίες των σαλονιών.

Αν και δε το έχουνε συναντήσει ορισμένοι χρήστες, δε παύει να είναι πρόβλημα και χαλιέμαι διότι μετά από χρόνια μπορεί να είχα ένα νοκια κινητό:(

Παιδιά το έχω αναφέρει και στο νήμα του 920

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ οποιαδήποτε εφαρμογή που μετρά την μπαταρία.

Αυτή η κίνηση θα σας προσθέσει έως και διπλάσιο χρόνο χρήσης της συσκευής.

Στην δικιά μου τουλάχιστον περίπτωση, αφού αφαίρεσα την εφαρμογή insider pro (πληρωμένη παρακαλώ) σχεδόν διπλασιάστηκε η διάρκεια της μπαταρίας μου

Εγώ πάλι που το έχω αναφέρει στο τοπικ των εφαρμογών λίγοι με πίστεψαν.

Δυστυχώς κάποιοι βλέπουν το avatar ως κριτήριο αξιολόγησης:down:

Δε το λέω για σένα.

Κι όμως, υπάρχει λύση και είναι αυτη που ειπε ο φίλος Alexakisd πιο πάνω Εβγαλα όλες τις εφαρμογές μπαταρίας (insider pro, battery sense) και η μπαταρία πάει να με τρελάνει. Μέχρι στιγμής με την ίδια χρήση έχω την μισή κατανάλωση με τις άλλες ημέρες.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.....!!!!!!!

Περίμενα να μου πεις σε pm: Είχες δίκιο τελικά ρε Λευτέρη, και το έλεγες:whistle:

Φίλε suspect21 , ευχαριστώ για την ενημέρωση όσο αφορά την λειτουργία email στο 925

Κατατοπιστικότατος και αν δεν κάνω λάθος και εγώ είναι η πρώτη φορά που διαβάζω σχόλια για αυτή την αδυναμία του 925 στη λειτουργία email Vs ανταγωνισμού.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Έχει ειπωθεί και άλλη φορά σε άλλο τοπικ, στα αρνητικά του λειτουργικού.

Παρακολουθώ το θέμα διότι αν συμβεί κάτι στο HTC μου, ενδέχεται να μετακινηθώ στο 925.

Δε θα μιλήσω για θέματα αυτονομίας μιας και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι είναι ανάλογα με τη χρήση του καθενός τις περισσότερες φορές, αλλά το θέμα του Death Grip με ξενέρωσε απίστευτα..

Φίλε μου πραγματικά πιστεύω οτι δημιουργήθηκε θέμα χωρίς να υπάρχει.. Δεν υπάρχει κανένα death grip.

Φίλε μου πραγματικά πιστεύω οτι δημιουργήθηκε θέμα χωρίς να υπάρχει.. Δεν υπάρχει κανένα death grip.

Φίλε μου για σένα δεν υπάρχει αλλά για κάποιους υπάρχει. Γι αυτό και τα βίντεακια και οι αναφορές.

Το θέμα με την κεραία και το να μην την πιάνεις υπάρχει στα manual των κινητών απο το 5110...που δεν,υπήρχαν μεταλλικά περιβλήματα...τωρσ αν είναι λάθος τοποθέτηση το σημείο απο την ΝΟΚΙΑ είναι αλλο θέμα,που όπως και η apple στο iPhone 4 ήταν ανεπίτρεπτο λάθος...
KTLK

Φίλε μου για σένα δεν υπάρχει αλλά για κάποιους υπάρχει. Γι αυτό και τα βίντεακια και οι αναφορές.

ΕΙλικρινά δε καταλαβαίνω τι λέτε. Αν είναι μεμονωμένα προβλήματα λόγω παρτίδας ή λόγω συγκεκριμένου τρόπου που κρατάς τη συσκευή πιθανόν να το καταλάβω. Αλλά μη τρελαθούμε ρε παιδιά. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Τουλάχιστον εγώ όπως και να χρησιμοποιήσω το κινητό το σήμα του είναι μια χαρά και σε πολύ δύσκολες περιοχές με ανύπαρκτο σήμα..

Εγώ πάλι που το έχω αναφέρει στο τοπικ των εφαρμογών λίγοι με πίστεψαν.

Δυστυχώς κάποιοι βλέπουν το avatar ως κριτήριο αξιολόγησης:down:

Δε το λέω για σένα.

Περίμενα να μου πεις σε pm: Είχες δίκιο τελικά ρε Λευτέρη, και το έλεγες:whistle:

Κι αν σου πω πως το έκανα αλλά βλακωδως δεν αφαίρεσα το insider με αποτέλεσμα να μη δω διαφορά τι θα πεις.

Ζητώ δημόσια συγνώμη.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κι αν σου πω πως το έκανα αλλά βλακωδως δεν αφαίρεσα το insider με αποτέλεσμα να μη δω διαφορά τι θα πεις.

Ζητώ δημόσια συγνώμη.

Ενταξει, οχι και συγνωμη :)

To "κουσούρι" του death-grip, που μόνο κατά την Nokia και τους aficionados της είναι ανύπαρκτο, σχεδόν εξανεμίστηκε εδώ και αρκετή ώρα με την τοποθέτηση της θήκης gel που έφτασε από την Γερμανία. Δεν κάνει πλέον επαφή το γυμνό μέταλλο με το δέρμα. Κατά τα άλλα "η κεραία είναι τοποθετημένη στο μεταλλικό σασί αλλά είναι μονωμένη"! :wacko: Aπ' αυτά κι απ' αυτά ξεπουλήθηκε σε χαμηλότερη τιμή από εκείνη την "φούσκα", την άνευ υλικού περιεχομένου, το Skype! :ρ

ελα εισαι λιγο υπερβολικος πιστευω.. αν αποφασισεις να το δωσεις παντως εδω ειμαστε..:rolleyes:

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

To "κουσούρι" του death-grip, που μόνο κατά την Nokia και τους aficionados της είναι ανύπαρκτο, σχεδόν εξανεμίστηκε εδώ και αρκετή ώρα με την τοποθέτηση της θήκης gel που έφτασε από την Γερμανία. Δεν κάνει πλέον επαφή το γυμνό μέταλλο με το δέρμα. Κατά τα άλλα "η κεραία είναι τοποθετημένη στο μεταλλικό σασί αλλά είναι μονωμένη"! :wacko: Aπ' αυτά κι απ' αυτά ξεπουλήθηκε σε χαμηλότερη τιμή από εκείνη την "φούσκα", την άνευ υλικού περιεχομένου, το Skype! :ρ

Για εμένα πάντως είναι φάουλ. Πάρε το κινητό και πάρε και μια θήκη για να μη έχεις πρόβλημα??

Εγώ επιμένω πάντως το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Μα κανένα. :confused:

Haki το ότι το παρουσιάζει στο δικό σου δεν σημαίνει και πολλά. Να φανταστώ έχεις κάνει όλες τις αναβαθμίσεις εφαρμογών? Λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο υπερβολικός :lol: :rolleyes:

Πόσο παλιές είναι οι sim σας και τι μοντέλο είναι η συσκευή ?

2,5 μήνες με το κινητό, ούτε έχω παρατηρήσει το φαινόμενο, ούτε μου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα λήψης, ούτε έχω καταφέρει να το αναπαράγω...

Όσοι μιλάνε για το φαινόμενο λένε οτι παρατηρείται σε EDGE με άσχημη κάλυψη. Οταν δείχνει οτι δεν έχετε σήμα μπορείτε να εκτελέσετε κλήση? Φαίνονται για μεμονωμένα περιστατικά και όχι για γενικό πρόβλημα...

Σε αυτό το θέμα 1η φορά αναφέρθηκε το φαινόμενο πριν μερικές σελίδες όταν χρήστης έβαλε ένα βίντεο... Μέχρι τότε ούτε είχε αναφερθεί κάτι σχετικό απ' όσο θυμάμαι...

:rtfm:

Ενταξει, οχι και συγνωμη :)

Την οφείλω γιατι ξέχασα εντελώς ότι το είχες αναφέρει.

Για το άβαταρ που είπες, ίσως και ασυναίσθητα να παίζει κάποιο ρόλο. Κι αυτό συμβαίνει μιας και μερικοί με συγκεκριμένα άβαταρ έχουν γίνει κουραστικά επιθετικοί και προκλητικοί..... Το σίγουρο είναι πως άβαταρ με htc s & htc x καθώς και ativ s θεωρούνται και είναι φίλιες δυνάμεις.....:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ αυτό δεν το ορίζω deathgrip... :rolleyes:

Deathgrip ορίζω όταν πάντα και οπουδήποτε μπορείς να προκαλέσεις απώλεια σήματος, μερικού ή ολικού...

Όπως ξαναείπα το φαινόμενο εμφανίστηκε πριν λίγο σε αυτό το θέμα, κάνεις δεν το είχε αναφέρει σαν πρόβλημα, και ΠΟΤΕ δεν μου έχει προκαλέσει πρόβλημα αυτο το φαινόμενο, αν και όποτε προκύπτει...

Άρα δεν υπάρχει deathgrip, τουλάχιστον στην δικιά μου συσκευή...

Έτσι για το ******** όμως θα έχω τον νου μου μήπως βρω ευκαιρία να το δοκιμάσω και να το παρατηρήσω ο ίδιος... :)

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Μα φυσικά και σε EDGE με άσχημη κάλυψη παρατηρείται επειδή δεν υπάρχει χαμηλότερη κατηγορία δικτύου για να υποπέσει. Για να το προκαλέσεις, ρύθμισε το μόνο σε 2G και δοκίμασε το κάπου που θα δείς οριακό σήμα. Για να πιέσεις την κατάσταση ιδανικό ίσως να ήταν ένα ασανσέρ.

και όχι μόνο..

κατέβα και στο τρίτο υπόγειο

σε δωμάτιο με τσιμεντένιους τοίχους πάχους 1.00 μέτρου

και βάλε το κινητό σε χρηματοκιβώτιο από μόλυβδο

να δεις τότε αν υποφέρει από deathgrip ή όχι..

άντε.. γατάκια όλοι σας..

:p :lol:

συγνώμη βρε haki αλλά το να σαμποτάρω τη συσκευή, ψάχνοντας μέρη με χαμηλό σήμα, απενεργοποιώντας το 3g και κλείνοντάς τη σε ασανσέρ για να αποδείξω πως χάνει το σήμα της και πάσχει από deathgrip δε σημαίνει πως πράγματι πάσχει από deathgrip..

υπό τις συνθήκες που περιγράφεις δε νομίζω πως θα έβρισκες πολλές συσκευές που θα λειτουργούσαν κανονικά..

σε ασανσερ να το δοκιμάσουμε;;; μα εκεί το περίεργο είναι να πιάνει σήμα όχι να το χάνει. Στο δικό μου ασανσέρ δεν πιάνει κανένα κινητό και το 925 καμιά φορά πιάνει μια γραμμούλα και ακούω τον συνομιλητή μου αλλά δεν με ακούει αυτός.:cool:

μην είμαστε φανατικοί και να μην υπερασπιζόμαστε καμία εταιρία, για να επιμένει τόσο ο haki προφανώς και θα έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή του. Εγώ σαν σε 3 συσκευές 925 έχω δει αρκετά αρνητικά, το σήμα δεν είναι ένα από αυτά, το αντίθετο θα έλεγα, από τα μεγάλα θετικά του.:)

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Εντάξει ρε παιδιά... Ο άνθρωπος είπε οτι το ασανσερ είναι ιδανικό σημείο για να παρατηρηθεί το φαινόμενο... τίποτα παραπάνω. Απλά όπως προείπα αφού μιλάμε για συγκεκριμένες συνθήκες για μένα δεν υφίσταται deathgrip. Απλά το να επιμένει και να μας ονομάζει φανατικούς επειδή δεν παρατηρούμε το ίδιο φαινόμενο τον βγάζει φάουλ, αλλά οκ, καλή καρδία... :)

Τραβάω σε 16:9 γιατί συνήθως τραβάω τοπία και τέτοια. Αν θες πιο πολλά ΜΡ ή αν τραβάς κανα πορτρέτο η αν σε βολεύει τέλος πάντων, τότε ρίξε σε 4:3.. Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου και ρωτάς?

ΥΓ: Έχουν γέλιο και οι άλλοι χρήστες που μπήκαν για να μάθουν για την συσκευή, ελπίζω, και ακούνε μόνο το ότι έχει deathgrip και μόνο τον χρήστη που το αναφέρει... :lol:

Edited by MIXOStsi

Προσωπικά δεν μπορώ να γνωρίζω αν η συγκεκριμένη συσκευή έχει κάποιο θέμα ανάλογο του death-grip που είχε παρουσιαστεί σε iphone. Θα με ενδιέφερε παρόλα αυτά, έστω καθαρά από ακαδημαικό ενδιαφέρον, να γνωρίζω τι συμβαίνει. Πόσο μάλλον τους ήδη κατόχους και φυσικά τους υποψήφιους αγοραστές. Οι οποίοι διαβάζουν το συγκεκριμένο topic προσπαθώντας να εξακριβώσουν αν όντως υπάρχει πρόβλημα πριν αποφασίσουν να αγοράσουν την συσκευή.

Θα παρακαλέσω πολύ να μην ξεφύγει η συζήτηση και περάσουμε σε προσωπικές κόντρες-αντιπαραθέσεις. Οφείλουμε, και πρέπει, να συζητάμε πολιτισμένα σεβόμενοι τους αναγνώστες της κοινότητας μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Κατοχος και γω πλεον του 925 (αφου μου εσπασε εσωτερικα η οθονη του 800). Ειμαι τρελαμενος με το κινητο.

Και εγινε και το εξης κουφο: πηρα αυτο http://kaizerstore.gr/ekthesiaka/nokia-lumia-925-mayro-eu-www

και μου εστειλαν VOD-DE 32GB!!!!!

το τόσο πάντα να γίνετε ΤΟΣΟ...σε λίγο θα ανακαλύψουμε και την πυρηνική ενέργεια...προσωπικα δεν έχω θέμα τόσο καιρό με το σήμα & ειδικά με την μπαταρία μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πρόγραμμα παρά μόνον μισή ώρα για δοκιμή και το έβγαλα.

ενδεικτικά για τα death grips..

απλές αναζητήσεις στο google:

- για nokia lumia 925 death grip αποτελέσματα 10.900

- για samsung galaxy s4 death grip αποτελέσματα 86.000

- για htc one death grip αποτελέσματα 110.000

- για nokia lumia 920 death grip αποτελέσματα 110.000

- για iphone 4 death grip αποτελέσματα 6.080.000

αν υπήρχε πραγματικό πρόβλημα τα αποτελέσματα θα ήταν αρκετά παραπάνω για το 925

απλά για να μην τρομοκρατούμε τον κόσμο που ενδιαφέρεται για τη συσκευή αυτή

υ.γ. ναι, το 925 έχει σημαντικά μικρότερη διείσδυση από τις άλλες συσκευές, αλλά και πάλι, 10.900 αποτελέσματα στο google δείχνουν πραγματικά ελάχιστες αναφορές για να γενικεύσει κανείς σε πρόβλημα death grip της συσκευής

Αυτα πανε αναλογα και με τις πωλησεις , το καταλαβαινεις ετσι?

Ποσοι να ενδιαφερονται για το death grip του 925;

Αλλα και παλι, ειναι αυτο επιχειρημα για να στηριξεις οτι δεν εχει προβλημα η συσκευη? δοκιμασες να την πιασεις στο επιμαχο σημειο, οπως δειχνει το βιντεκι στο youtube? ησουν σε σημειο με οριακο σημα? ειχες προβλημα ή οχι? ο αριθμος αποτελεσματων του google περιμενετε να σας απαντησει?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Xm...και ξαναφέρω αυτο που είπα πιο πάνω...απο την αρχή των κινητών στα manual τους ανεφερε να αποφεύγεται να κρατιέται απο την κεραία του γτ θα έχει θέμα απώλειας σήματος...αυτό ειναι άκρως λογικό....αν,η μόλις έκανε πατάτα που την εβαλε σε τέτοιο σημείο είναι τραγικό...αλλα τισα χρόνια εμπειρίας δυσκολο μου κάνει...την πατάτα που είχε κάνει η apple ήταν πτι βραχυκυκλωνες με το χέρι σου τις δυο κεραίες. Και για αυτο έχανε το σήμα.....δεν νομίζω ότι ισχύει το ίδιο. Με το 925...πάντως κάτι άλλο πρέπει να παίζει σε κάποια παρτίδα..μπορείς να πας σε κάποιο Nokia store να δεις τι παιζει
KTLK