Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα θεματάκι με το OTG: Φορτώνω ένα στικακι είτε FAT είτε NTFS έχω βάλει και το Paragon NTFS για να τα διαβάζει. Το κάνει mount κανονικά ανοίγω ένα αρχείο βίντεο πχ (το έχει κάνει και με Pdf) το παίζει κανονικά και ξαφνικά πετάει ένα error και δε μπορεί να διαβάσει το στικάκι και για να ξαναδουλέψει πρέπει να κάνω 2-3 φορές mount-unmoun το στικάκι απο τα settings μέσα (είτε απο το Paragon) και να το συνδέσω/αποσυνδέσω μέχρι να δουλεψει ξανά και μετά δεν ξανακολλάει πάει κανονικά. ROM έχω την max flavour την τελευταία. Το παθαίνει κανέις άλλος αυτό; Ξέρετε τι παίζει;

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

συγνωμη αν εχω χασει το θεμα λογω ογκου κ ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει αλλα οσο κ να εψαχνα τις σελιδες δε βρηκα κατι...αν μπορειτε να με βοηθηστε...4-5 τηλ απο μινιντιλ κ με 1.0.3 κ με 1.0.5 εμφανιζουν ολα το εξης...σβηνω το κινητο και οταν παω να το ανοιξω μετα μενει κολλημενο στο ζτε,μια δυο τρεις φορες μεχρι που καποια στιγμη πιανει κ ανοιγει(δεν θυμαμαι αν πρεπει να βγαλω την μπαταρια...μπορουμε να κανουμε κατι μαυτο?

συγνωμη αν εχω χασει το θεμα λογω ογκου κ ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει αλλα οσο κ να εψαχνα τις σελιδες δε βρηκα κατι...αν μπορειτε να με βοηθηστε...4-5 τηλ απο μινιντιλ κ με 1.0.3 κ με 1.0.5 εμφανιζουν ολα το εξης...σβηνω το κινητο και οταν παω να το ανοιξω μετα μενει κολλημενο στο ζτε,μια δυο τρεις φορες μεχρι που καποια στιγμη πιανει κ ανοιγει(δεν θυμαμαι αν πρεπει να βγαλω την μπαταρια...μπορουμε να κανουμε κατι μαυτο?

Απενεργοποίηση της γρήγορης εκκίνησης..ρυθμίσεις προσβασιμότητα Γρηγόρη εκκίνηση...

Εχω κατεβασει το CameraMx κι εχω μεινει ευχαριστημενος,αν και γενικα δεν με πολυενδιαφερει το θεμα φωτογραφικης...Παντως το συνιστω σε οποιον ψαχνει προγραμμα...Το μονο θεμα που εχω πλεον με το κινητο,απ οταν εγκατεστησα miui rom,ειναι οτι δεν μου ανοιγει το battery calibration προγραμμα που ειχα πριν...Μαυρη οθονη...Το εκανα απεγκατασταση/εγκατασταση ξανα,αλλα παλι τα ιδια...Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος να μας πει τη γνωμη του?

Ισχύει για το battery calibration.

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Κριμα,και εκανε δουλεια...Τεσπα,ας οψεται το ομορφο interface της miui...Θα ζησουμε και χωρις αυτο...:p Σε γενικες γραμμες παντως,ειναι πολυ καλη ρομ,και απο θεμα αυτονομιας και smooth...Εκανα και ενα Antutu test,μια χαρα τα πηγε...Στο θεμα ακουστικων για τη συσκευη που λενε μερικα παιδια,εγω χρησιμοποιω καποια της nokia (απο E63) και εχουν πολυ καλο ηχο...Δεν ξερω αν ισχυει γενικα για ακουστικα Nokia...Δοκιμαστε το...

Κριμα,και εκανε δουλεια...Τεσπα,ας οψεται το ομορφο interface της miui...Θα ζησουμε και χωρις αυτο...:p Σε γενικες γραμμες παντως,ειναι πολυ καλη ρομ,και απο θεμα αυτονομιας και smooth...Εκανα και ενα Antutu test,μια χαρα τα πηγε...Στο θεμα ακουστικων για τη συσκευη που λενε μερικα παιδια,εγω χρησιμοποιω καποια της nokia (απο E63) και εχουν πολυ καλο ηχο...Δεν ξερω αν ισχυει γενικα για ακουστικα Nokia...Δοκιμαστε το...

Εμένα που την πέρασα γ για λίγο μου φάνηκε πολύ φορτωμένη...Θέλω κάτι πιο minimal...

πες μας βρε τον κωδικο του handsfree τον γραφει επανω του.

Ρε παιδια ειναι μερικες εφαρμογες βασικα 2 οι οποιες μολις τις κανω download κ ξεκιναει η εγκατασταση βγαζουν error -24

Ξερει κανεις τιποτα ??

Πως στο καλο το διορθωνουμε??

Ερώτηση:

Πως βάζουμε καρφωτή IP (εσωτερική, της μορφής 192.168.1.x) στο Wi-Fi;

Έχω πολλές συσκευές που συνδέονται στον ίδιο router και μου 'χει σπάσει τα νεύρα αφού στο default (auto) mode πάει και μπλέκεται [καταλαμβάνει IP που είναι assigned σε PC, laptop κλπ]

Μήπως έχει να κάνει με την έκδοση του Android και έχει καταργηθεί η σχετική ρύθμιση;

Γιατί σε Samsung με Android 2.x απλά επιλέγεις static και τελειώνει το θέμα...

Στα Advanced Settings δεν υπάρχει κάτι πάντως...

Πατας πανω στο wifi δικτυο που θες και τσεκαρεις το εμφανιση συνθετων επιλογων και φτιαχνεις τις ρυθμισεις σου

Ερώτηση:

Πως βάζουμε καρφωτή IP (εσωτερική, της μορφής 192.168.1.x) στο Wi-Fi;

Έχω πολλές συσκευές που συνδέονται στον ίδιο router και μου 'χει σπάσει τα νεύρα αφού στο default (auto) mode πάει και μπλέκεται [καταλαμβάνει IP που είναι assigned σε PC, laptop κλπ]

Μήπως έχει να κάνει με την έκδοση του Android και έχει καταργηθεί η σχετική ρύθμιση;

Γιατί σε Samsung με Android 2.x απλά επιλέγεις static και τελειώνει το θέμα...

Στα Advanced Settings δεν υπάρχει κάτι πάντως...

Αν δεν μπορέσεις να βρεις άκρη δώσε στους υπολογιστές μεγάλα νούμερα στις διευθύνσεις δηλ.

αν το ρούτερ έχει 192.168.1.1 και ξεκινάει να δίνει διευθύνσεις από 192.168.1.2 , δώσε στους υπολογιστές 192.168.1.100 και πιο πάνω και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Φιλικά.Γιώργος.

στην miui (11,29) όταν με καλούν εμφανίζει το τηλέφωνο χωρίς το όνομα του καλούντος. κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάποιο fix αλλά δεν μπορώ να το βρώ. ξέρει κανείς τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση?

Πατας πανω στο wifi δικτυο που θες και τσεκαρεις το εμφανιση συνθετων επιλογων και φτιαχνεις τις ρυθμισεις σου
Τώρα άμα σου που τι συνέβαινε, θα γελάσεις! Το λιγότερο.

Εννοείται πως είχα δει το Advanced checkbox και το είχα επιλέξει.

Έλα όμως που δεν είχα αντιληφθεί πως το εν λόγω menu προεκτείνονταν προς τα κάτω :fool:

Βλέπεις, δεν υπάρχει κάθετη scroll bar ή κάποια ένδειξη τέλος πάντων πως επεκτείνεται.

Τέλος καλό, όλα καλά.

Κανεις παιδια???

Τι ειναι το error -24 που δν με αφηνει να κανω εγκατασταση μερικες εφαρμογες???

στην miui (11,29) όταν με καλούν εμφανίζει το τηλέφωνο χωρίς το όνομα του καλούντος. κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάποιο fix αλλά δεν μπορώ να το βρώ. ξέρει κανείς τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση?

Στην προηγούμενη σελιδα έχω γραψει πως βαζεις το gravitybox σε miui. Βρες το γιατί μέσω mobile τheme είναι δύσκολο να το παρά θέσω.

Κανεις παιδια???

Τι ειναι το error -24 που δν με αφηνει να κανω εγκατασταση μερικες εφαρμογες???

Το ίδιο πρόβλημμα είχα και γω δες στο post

Η λύση είναι να εγκαταστείς τα προγράμματά σου στην εσωτ. μνήμη του κινητού και όχι στην SD διόρθωσέ τα παρακάτω post και τις απαντήσεις των MaChoo και bbbb.

Τα ακουστικα απο πισω γραφουν WH-102 και απο κατω HS-125...Τωρα ποιο απο τα δυο ειναι? :)

Eπιβεβαιώνω και εγώ για τα ακουστικά. Χρησιμοποιώ τα WH-102 από ένα παλιό nokia και είναι τα μόνα που λειτουργούν ικανοποιητικά.

Πάντως το τηλέφωνο πιστεύω ότι έχει αδύνατο ηχείο. Σε εξωτερικό χώρο είναι πολύ δύσκολο να ακούσεις ικανοποιητικά μουσική με τα ακουστικά (έχω ενεργοποιημένο το audio enhancer). Τα μουσικά βιντεάκια του youtube τα παίζει σε χαμηλό ήχο από το ηχείο. Το παλιό μου ταπεινό alcatel ot-918 d είχε πολύ καλύτερο ηχείο.

Επίσης το κουμπί ενεργοποίησης του τηλεφώνου βρίσκεται σε εντελώς άκυρο σημείο που δυσκολεύει λόγω μεγέθους του τηλεφώνου.

Χρησιμοποιώ μόνο hands free για τις κλήσεις μου και η οθόνη παραμένει ανοικτή σε όλη την διάρκεια της κλήσης παρόλο που έχω ενεργοποιήσει το screen timeout. Πρέπει να πατήσω το κουμπί on/off για να σβήσει. Είναι bug; υπάρχει τρόπος να σβήνει αυτόματα ώστε να εξοικονομώ μπαταρία;

Κατά τα άλλα το κινητό είναι άψογο.

Για τον ήχο στα ακουστικά και στο ηχείο δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 ειδικά στα ακουστικά αν βάλεις στο headset mode 160 και στο media level6 255 θα έχεις ικανοποιητικότατο ήχο για την ακρόαση μουσικής με ακουστικά.Η οθόνη κανονικά όταν μιλας με handsfree πρέπει να κλείνει στις κλήσεις,στο χρόνο που έχει oρίσει ο χρήστης να σβήνει στο ρυθμίσεις-->προβολή,εφόσον φυσικά δεν την ακουμπήσεις στο εν λόγω χρονικό διάστημα Edited by bbbb

Eγω για ακουστικα εχω τα Νοκια wh-205.Μια χαρα λειτουργουν ολα.Ο ηχος ειναι γενικα χαμηλος στο κινητο παρολο που εχω κανει κατι ρυθμισεις μεσω mtk engeneering.Εχει κανεις καμια λυση για να ανεβασουμε λιγο την ενταση σε ακουστικα και ηχειο?

Στην προηγούμενη σελιδα έχω γραψει πως βαζεις το gravitybox σε miui. Βρες το γιατί μέσω mobile τheme είναι δύσκολο να το παρά θέσω.

Ωραίος! Νόμιζα οτι το gravity box δεν παίζει σε Miui. Τελικά το έβαλα και όλα καλα!

Εχει κανενας να μας πει εντυπωσεις απο τη max smart v3;

Πράγματι και εγώ ενδιαφέρομαι για ένα εκτενές review και συγκριτικό των Rom του carliv...

Για τον ήχο στα ακουστικά και στο ηχείο δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 ειδικά στα ακουστικά αν βάλεις στο headset mode 160 και στο media level6 255 θα έχεις ικανοποιητικότατο ήχο για την ακρόαση μουσικής με ακουστικά.Η οθόνη κανονικά όταν μιλας με handsfree πρέπει να κλείνει στις κλήσεις,στο χρόνο που έχει oρίσει ο χρήστης να σβήνει στο ρυθμίσεις-->προβολή,εφόσον φυσικά δεν την ακουμπήσεις στο εν λόγω χρονικό διάστημα

Ο.Κ. ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.

1} το εχω ενα μηνα και τελευταια αρχισε να μου κλεινει μια φορα την ημερα στα καλα καθουμενα .γνωριζει κανεις κατι??!! και δεν ειναι θεμα μπαταριας παταει καλα.

2} το bag του 14 τοις εκατο στην μπαταρια γινεται απο την μπαταρια η απο την συσκευη? δηλ. αν υπαρχει το προβλημα και αλλαξει κανεις μπαταρια μπορει να ειναι οκ??!!

3} σημερα αλλο κολπο .η μπαταρια του απο 48 τοις εκατο μεσα σε 10 λεπτε πηγε στο 4 τοις εκατο.

μηπως τα κινεζικα λειτουργουν για ενα δυο μηνες και παμε για αλλα!!

στον πρωτο μηνα ολα ηταν αψογα.

μηπως ο φιλος bbb εχει καμια αποψη για τις αποριες μου η οποιος αλλος φιλος ευπροσδεκτος

Υ.Σ

σημερα το πρωι που ξυπνησα το βρηκα κλειστο παλι ενω ειχε μπαταρια στο 68 τοις εκατο. δεν ανοιγε με τιποτε.τι μπαταρια εβγαλα τι απο πανω κανονικα το ανοιγα τι volume up μαζι me power button . μα τιποτε. και εκει που απογοητευτηκα και το ειχα για πεταμα ξαφνικα πηρε μπροστα.

εχουν τυχει σε καποιον αλλο παρομοια πραγματα? και αν ναι υπαρχει εξηγηση και λυση??!!