Jump to content

johnmik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnmik

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

johnmik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. johnmik

    ZTE Axon 7

    2.8Gb μου την εμφανίζει εμένα και όχι 1.04!! Όπως και να χει την κατεβάζω γιατί με B10 είχα κάποια θεματάκια!!
  2. johnmik

    ZTE Axon 7

    παιδιά για να περαστεί το update της oreo beta φαντάζομαι θέλει και wipe data?ξέρουμε αν και πότε θα βγεί official update oreo? Έχω την B10 τώρα αλλά τρώει κάτι κολληματάκια του τύπου δεν εμφανίζει τις επαφές κάποιες φορές, αργεί χωρίς λόγο κλπ. οπότε θέλω να την αλλάξω αλλά χωρίς να χρειαστεί ξανά να κατεβάζω εφαρμογές...
  3. johnmik

    ZTE Axon 7

    Παραγγελία 21/11/2017. Το στείλανε 2/12/2017 και σήμερα άλλαξε η κατάσταση στη DPD σε "11 Jan 2018 19:29 Hub 4 - Hinckley We have your parcel and it's on its way to our depot" Οπότε κάνε λίγο υπομονή και θα σου έρθει!
  4. Καλησπέρα παιδία. Μου ηρθε πριν 2 μερες το τηλεφωνο και εχω την εξης απορια: η τελευταία εκδοση που κυκλοφορησε στο miui.gr λεει 4.4 ενω το δικο μου φοραει 5.0.1 muui polska γραφει οταν ξεκινάει. Υπάρχει τίποτα πιο καινούργιο και δεν το πηρε το μάτι μου μήπως?
  5. johnmik

    Meizu M2 Note

    Do not disturb (dnd) στο notification το εχει σαν λειτουργία και βαζεις μονο τους αριθμούς που θες να σε ενοχλησουν!!
  6. johnmik

    Meizu M2 Note

    Το ιδιο θεμα ειχα και εγω με το store και δεν κρατησα την Α που μου φανηκε πιο γρηγορη
  7. johnmik

    Meizu M2 Note

    Καλησπέρα παιδιά.Έχω κι εγώ μερικές ερωτήσεις μιας και το πήραμε στην κοπέλα μου. Το κινητό ήρθε με έκδοση A και πέρασα με τον οδηγό την 4.5.3Ι γιατί παρόλο που είχε ελληνικά έιχε πολλές κινέζικες εφαρμογές! Για να πάμε τώρα απο 4.5.3Ι σε 4.5.4I ακολουθούμε την ίδια διαδικασία που κάναμε για να γίνει απο Α->Ι ή απλά πετάμε το update.zip στη μνήμη και το κάνουμε μέσα απ το κινητό? πρέπει να κάνουμε και clear data μετά και να χαθούν οι εφαρμογές? Άν κάνω OTA update θα με πάει σε 4.5.4Α? Υπάρχει τρόπος να σβήνονται όλες οι εφαρμογές που τρέχουν ή πρέπει να τις σβήνω μια μια απο την κάτω μπάρα που εμφανίζεται? Όποιος ξέρει ας με διαφωτίσει λίγο. ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...