kontz Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Εχεις cosmote; η μια καρτα ειναι cosmote και η αλλη wind. To θεμα ειναι οτι νεκρωσαν και οι δυο και την δευτερη φορα μεχρι να κανω reboot οποτε εκανα προσπαθεια κλησης ξανακαναν το ιδιο. edit: μολις το ξανακανε Edited October 30, 2013 by kontz Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ετσι ακριβως γινεται.για καποιο λογο στα mtk6589 αν εχεις cosmote sim δε παιζει σωστα .με δυο καρτες των αλλων δικτυων δεν εχεις θεμα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trihordias Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παράθεση από bbbb > <<<Aφού πάει στο cd-rom έλεγξες στο Υπολογιστής μου αν ανοίγει απο εκει το "cd-rom"; Δοκίμασε το εξής.Πήγαινε στο κινητό με root explorer στο φάκελο mnt/cd-rom,αντέγραψε τα αρχεία του φάκελου στην sd και μετά ασύρματα πάρτα στο pc και τρέξε χειροκίνητα το αρχείο setup.exe Eπισης δοκίμασε αν μπορεί να συνδεθεί και απο το recovery σε usb mass storage.Εγκαθιστά και απο εκεί κάτι drivers,όταν το συνδέεις για πρώτη φορά και ίσως σου δουλέψει κανονικά μετά και στο λειτουργικό. >>> Φίλε μου, έχω κι εγω το ίδο πρόβλημα, με την διαφορά οτι έχω Mac. Προφανώς οι οδηγοί είναι για Windows και δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτα τα βήματα.:cry: Δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα άλλο παρα μόνο την προεπιλεγμένη επιλογή: "cd εγκατάστασης" και την "Μόνο φόρτιση". Κάθε φορά που πατάω κάποια άλλη επιλογή, πηγένει αμέσως στην προεπιλεγμένη. Τί πρόβλημα είναι αυτό?::cry: Το κάνει και σε άλλον? Το έχει λύσει κανείς?:cry: Κάντε κλικ στην εικόνα για εμφάνιση σε κανονικό μέγεθος Όνομα Αρχείου: Photo on 23-10-13 at 11.52 π.μ..jpg Εμφανίσεις: 22 Μέγεθος: 204,1 KB Eπανέρχομαι δηστυχώς στο ιδιο θέμα :!:. Καμιά ιδέα πώς να συγχρονίσω Mac-Andoid? (Έχω ήδη το Android File Transfer εγκατεστημένο στον Mac, απο όπου έκανα και μεταφορές με το παλιό κινητό: ZTE V970) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλημερα συμφορουμητες, μπορει καποιος να μου στειλει με pm αυτο: meteos-mtk6589-rom-edit-en.rar (για το repartitioning) ή να μου πει απο που να το κατεβασω αφου το link απο το pdf της πρωτης σελιδας μου βγαζει error page ( και εχω κανει και εγγραφη στο εν λογω γερμανικο site). Eυχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλημερα συμφορουμητες, μπορει καποιος να μου στειλει με pm αυτο: meteos-mtk6589-rom-edit-en.rar (για το repartitioning) ή να μου πει απο που να το κατεβασω αφου το link απο το pdf της πρωτης σελιδας μου βγαζει error page ( και εχω κανει και εγγραφη στο εν λογω γερμανικο site). Eυχαριστω προκαταβολικα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ετσι ακριβως γινεται.για καποιο λογο στα mtk6589 αν εχεις cosmote sim δε παιζει σωστα .με δυο καρτες των αλλων δικτυων δεν εχεις θεμα με q και wu δεν εχω προβλημα. εκτος αν μιλας αποκλειστικα για απάντηση με bt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν έχεις συνδέσει bt ακουστικό και έχεις πάνω cosmote sim.χωρίς bt ακουστικό δεν υπάρχει πρόβλημα.γιαυτό το λόγο προφανώς δεν έχει αναφερθεί μαζικά ως πρόβλημα αυτό το bug Edited October 30, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλησπερα. Μολης πηρα στα χερια μου και εγω το τηλεφωνο μετα απο 15 μερες που το παραγγειλα απο το to2c. Φοραη την 4,2,1 του to2c με την εκδοση 1,0,5 και μου φενεται οκ οτι ειναι. Λετε να του περασω αγγλικο recovery και να φτιαξω την εσωτερικη μνημη? Γιατι απο ρομ μου φενεται καλη αυτη που εχει τωρα χωρις κινεζιες μεσα και ειναι αρκετα καλη. Τι αλλο λετε να φτιαξω τωρα που το πηρα. gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 κανε ολα αυτα που ειπες. και αν θες, φλασαρε και καμια αλλη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 κανε ολα αυτα που ειπες. και αν θες, φλασαρε και καμια αλλη ρομ Λοιπον εβαλα αγγλικο recovery, μεγαλωσα την μνημη και εφτιαξα το gps και την πρωτη φορα κλειδωσε σε 25δευτερολεπτα 6δορυφορους. Απο καμερα και βιντεο ειμαι κομπλε δεν εχω τα γνωστα προβληματα. Την ρομ δεν την αλαξα ακομα μιας και μου φενεται καλη, αργοτερα θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδιά παρατήρησα πως πλέον αν περάσω το χέρι ή το δάχτυλό μου πάνω από τον ανυχνευτή στα αριστερά από το ηχειάκι πάνω πάνω η οθόνη μαυρίζει, μέχρι να βγάλω το "εμπόδιο". Γιατί συμβαίνει αυτό? Μηπως ενεργοποίησα κάτι άθελά μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδιά παρατήρησα πως πλέον αν περάσω το χέρι ή το δάχτυλό μου πάνω από τον ανυχνευτή στα αριστερά από το ηχειάκι πάνω πάνω η οθόνη μαυρίζει, μέχρι να βγάλω το "εμπόδιο". Γιατί συμβαίνει αυτό? Μηπως ενεργοποίησα κάτι άθελά μου? Εννοεις οταν δεν μιλας με καποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδεια ποιο προγραμμα πλοηγησης ειναι το καλυτερο για το κινητο μας? Εβαλα τον igo primo και ανοιγω το gps χειροκινητα δεν ξεκιναη το gps με το που ανοιγω την εφαρμογη δεν ξερω γιατι κατα τα αλλα φενεται τελειο. Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο? Επισης τι αλλες εφαρμογες ειναι αναγκαιες για το τηλεφωνακι μας? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Εννοεις οταν δεν μιλας με καποιον? Ναι οτιδήποτε και αν κανω.Ακόμη και αν είναι κλειδωμένη η οθόνη και σου έχει το εικονίδιο για ξεκλέιδωμα το κάνει.Είτε είσαι μέσα σε εφαρμογή είτε στο μενού,ότι και αν κάνω. 'Εχει κανεις καμια λύση?Είναι εκνευριστικότατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Mήπως έχεις βάλει το automaton locker; Πήγαινε στις ρυθμίσεις του αισθητήρα και βάλτο μόνο στο unlock screen ή μπορείς να πας στο ignore app και να βάλεις εκει τις εφαρμογές στις οποίες δε θες να δουλεύει το κλείδωμα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ενώ είχα ψάξει αρκετά τις ρυθμίσεις δεν είχα κάνει το απλούστατο, να ανοιγοκλείσω το κινητό. Έφτιαξε πλεον. @bbbb Δεν το έχω περάσει και επίσης η οθόνη δεν κλείδωνε, απλά μαύριζε όσο κάλυπτα τον αισθητήρα και όταν τον απελευθέρωνα επανερχόταν.Επίσης ακόμη και που μαύριζε έπαιζε ο ήχος κανονικά δίχως κάποια αλλαγή. Ελπίζω να μην μου ξανατύχει,πηρα μια μικρή τρομάρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Το παραγγειλα και εγω σημερα απο Ali Xpress στα 111€..και τωρα υπομονη!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί το automaton, αν παρατήρησε να του καταναλώνει αρκετή μπαταρία; Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δεν έχω παρατηρήσει υπερβολική κατανάλωση απο το πρόγραμμα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί το automaton, αν παρατήρησε να του καταναλώνει αρκετή μπαταρία; Εκτος απο το automaton καποιο αλλο προγραμμα που να εχει λιγοτερη καταναλωση μπαταριας? Εχω χασει περιπου μιση μερα απο τοτε που το εβαλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εκτος απο το automaton καποιο αλλο προγραμμα που να εχει λιγοτερη καταναλωση μπαταριας? Εχω χασει περιπου μιση μερα απο τοτε που το εβαλα... δεν υπάρχει περίπτωση φίλε μου , κάτι άλλο σου φταίει Τόσο πολύ κατανάλωση δεν παίζει με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εκτος απο το automaton καποιο αλλο προγραμμα που να εχει λιγοτερη καταναλωση μπαταριας? Εχω χασει περιπου μιση μερα απο τοτε που το εβαλα... το automaton δεν τρωει μπαταρια. Οταν βλεπουμε περιεργη και αποτομη πτωση καταναλωσης καποια εφαρμογη εχει ''σκαλωσει'' και τρωει μπαταρια, καλο ειναι να κανεις στο τηλεφωνο μια επανεκκινηση. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα παιδια, ηρθε σημερα ο κινεζος μετα απο 20 μερουλες! εβαλα αγγλικο revovery και τωρα προσπαθώ να μεγαλώσω τον αποθηκευτικό χωρο αλλα λειπει το αρχειο απο τον οδηγο της πρωτης σελιδας. που αλλου μπορουμε να το βρουμε?το εχει κρατήσει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα παιδια, ηρθε σημερα ο κινεζος μετα απο 20 μερουλες! εβαλα αγγλικο revovery και τωρα προσπαθώ να μεγαλώσω τον αποθηκευτικό χωρο αλλα λειπει το αρχειο απο τον οδηγο της πρωτης σελιδας. που αλλου μπορουμε να το βρουμε?το εχει κρατήσει κανεις? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 και παλι δεν δουλευει το λινκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts