Jump to content

Trihordias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Trihordias

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 19

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Trihordias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Trihordias

    ZTE V967S

    Παράθεση από bbbb > <<<Aφού πάει στο cd-rom έλεγξες στο Υπολογιστής μου αν ανοίγει απο εκει το "cd-rom"; Δοκίμασε το εξής.Πήγαινε στο κινητό με root explorer στο φάκελο mnt/cd-rom,αντέγραψε τα αρχεία του φάκελου στην sd και μετά ασύρματα πάρτα στο pc και τρέξε χειροκίνητα το αρχείο setup.exe Eπισης δοκίμασε αν μπορεί να συνδεθεί και απο το recovery σε usb mass storage.Εγκαθιστά και απο εκεί κάτι drivers,όταν το συνδέεις για πρώτη φορά και ίσως σου δουλέψει κανονικά μετά και στο λειτουργικό. >>> Φίλε μου, έχω κι εγω το ίδο πρόβλημα, με την διαφορά οτι έχω Mac. Προφανώς οι οδηγοί είναι για Windows και δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτα τα βήματα.:cry: Δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα άλλο παρα μόνο την προεπιλεγμένη επιλογή: "cd εγκατάστασης" και την "Μόνο φόρτιση". Κάθε φορά που πατάω κάποια άλλη επιλογή, πηγένει αμέσως στην προεπιλεγμένη. Τί πρόβλημα είναι αυτό?::cry: Το κάνει και σε άλλον? Το έχει λύσει κανείς?:cry: Κάντε κλικ στην εικόνα για εμφάνιση σε κανονικό μέγεθος Όνομα Αρχείου: Photo on 23-10-13 at 11.52 π.μ..jpg Εμφανίσεις: 22 Μέγεθος: 204,1 KB Eπανέρχομαι δηστυχώς στο ιδιο θέμα :!:. Καμιά ιδέα πώς να συγχρονίσω Mac-Andoid? (Έχω ήδη το Android File Transfer εγκατεστημένο στον Mac, απο όπου έκανα και μεταφορές με το παλιό κινητό: ZTE V970)
  2. Trihordias

    ZTE V967S

    Φίλε μου, έχω κι εγω το ίδο πρόβλημα, με την διαφορά οτι έχω Mac. Προφανώς οι οδηγοί είναι για Windows και δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτα τα βήματα. Δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα άλλο παρα μόνο την προεπιλεγμένη επιλογή: "cd εγκατάστασης" και την "Μόνο φόρτιση". Κάθε φορά που πατάω κάποια άλλη επιλογή, πηγένει αμέσως στην προεπιλεγμένη. :( Τί πρόβλημα είναι αυτό? Το κάνει και σε άλλον? Το έχει λύσει κανείς? [ATTACH]36833[/ATTACH]
  3. Trihordias

    ZTE V967S

    Ρε φίλε τα έβαλα δίπλα-δίπλα τα βιντεάκια σου σε iMac27", και απογοητεύτικα με το ZTE... :cry: Αφού το φούτερ σου στο ΖΤΕ έδειχνε σαν πουκάμισο... Έπρεπε να δώ και του ΤΗL για να καταλάβω τί υλικό ήταν! :lol:
  4. Trihordias

    ZTE V967S

    Ή μπορείς να την πάρεις απο εδω: http://www.ebay.co.uk/itm/SANDISK-MOBILE-ULTRA-CLASS-6-16GB-MICRO-SDHC-SD-16G-16-G-GB-MEMORY-SD-ADAPTER-/330761239907?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item4d02e7fd63 χωρίς βιασύνη(δεν έχει crazy sanday :p), με 9€ στο σπίτι σου.
  5. Trihordias

    ZTE V967S

    Εφ'όσον έχεις κάνει την παραγγελεία, μπορείς να στείλεις σχόλια κ ερωτήσεις, είτε μέσα στην σελίδα του προϊόντος στο κάτω μέρος, είτε σε αυτήν την σελίδα: http://www.to2c.com/contacts/, είτε με email στο: to2c.com@gmail.com. Πάντως εγω δεν χρειάστηκε να ζητήσω να συμπεριλάβουν ελληνικά στην rom, γιατί στην σελίδα του, αναφέρει οτι θα έχει γίνει root, gapps και θα είναι πολύγλωσσο αναφέροντας και όλες τις γλώσσες.:happy: [ATTACH]36519[/ATTACH]
×
×
  • Create New...