bbbb Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Για το gps δεν έχω παρατηρήσει αυτό που λες.Για την ειδοποίηση της sim πήγαινε πάλι στο gravitybox και τσέκαρε και το disable notifications,κάτω απο το hide sim slot 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mc6535 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα κι εγω με τη σειρά μου να γράψω τις εντυπώσεις μου για το κινητό. Το έχω ένα μήνα και μπορώ να πώ οτι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Η οθόνη, παρόλο που δεν έχει τη μέγιστη ανάλυση, είναι πολύ φωτεινή και τα χρώματα ιδιαίτερα ζωηρά (έχω βάλει το live wallpaper με τα μανιταράκια). Η απόκριση της οθόνης ειναι ταχύτατη. Οι 5 ίντσες δεν με δυσκολεύουν καθόλου παρόλο που έχει μεγάλη διαφορά απο το προηγούμενο μοντέλο που είχα (3,7"). Ίσα ίσα που μου αρέσει και δεν θα με πείραζε αν ήταν και λίγο μεγαλύτερο. Η αυτονομία του κινητού είναι επίσης μεγάλη, μου κρατάει γύρω στις 3 μέρες με μέτρια χρήση (τάβλι, μουσική και youtube). Έχω επίσης κατεβάσει ένα προγραμμα για live streaming (GenTVGreece) και δουλεύει μια χαρά. Για ράδιο έχω το TuneinRadio που παίζει επίσης μια χαρά. Για κλήσεις έχω το mobilevoip που και αυτό παίζει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Οι κλήσεις ειναι πεντακάθαρες. Το wifi δουλεύει και αυτό πολυ καλά. Ακουστικά δεν έχω προς το παρόν για να πω εντυπώσεις, έχω όμως παραγγείλει αυτά. http://www.obostore.com/35mm-inear-stereo-earphone-headphone-for-zte-mobile-phone-p-15598.html http://www.obostore.com/35mm-inear-stereo-earphone-headphone-p-5531.html Απο άποψη κατασκευής είναι στιβαρό όπως αρκετοί έχουν περιγράψει, με πολύ καλή αίσθηση στο χέρι. Η κάμερα είναι μια χαρά ειδικά σε λήψεις κατά τη διάρκεια της μέρας αν και γενικοτερα προτιμώ τη φωτογραφική μηχανή για φώτο και βίντεο. GPS δεν έχω δοκιμάσει γιατί ούτε γνωρίζω ποιό να κατεβάσω, αν η χωρητικότητα του κινητού είναι αρκετή για να κατεβάσω χάρτες και πέρα απο αυτό είμαι και άσχετη γιατί δεν έχω δουλέψει ποτέ GPS... Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα με το switch on/off της συσκευής παρόλο που το έχω στη γρήγορη εκκίνηση. Αν τύχει να δω κάποιο θεματάκι θα σας πω, πάντως μέχρι τώρα η συσκευή δουλεύει μια χαρά. Η αγορά του συγκεκριμένου κινητού αξίζει με το παραπάνω και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ και πάλι τους φίλους εδώ, που με τα σχόλια τους, με βοήθησαν στην αγορά ενός αξιόπιστου τηλεφώνου. Μαρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 ξέρει κανείς γιατί στην επιλογή ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ και ενώ επιλέγεις phone δε κρατά τη ρύθμιση και κάθε φορά που μπαίνει κανείς στις επαφές τις προβάλει όλες?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ας μας πει κάποιος με την v1.05/v1.03 ρομ αν συμβαίνει το ίδιο.Εγώ είμαι με την smart rom και κρατάει κανονικά την ρύθμιση που λες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Στο gravity box βρηκα τροπο να κρυψω το σημα της 2ης sim, βρισκεται στο statusbar tweaks => auto-hide signal icons => Auto-hide SIM Slot 2. Εγω θελω να απενεργοποιησω την ειδοποιηση πανω αριστερα που εμφανιζεται και γραφει οτι δεν εντοπιστηκε η 2η υποδοχη οποτε ανοιγω το τηλεφωνο. Στο gravity box δεν βρηκα κατι. Οκ ειναι λεπτομερεια θα μου πειτε αλλα τα θελω ολα στην εντελεια! Για τον ηχο εκκινησης βρηκα τροπο να τον αλλαξω μεσα απο το pdf! Επισης δεν εχω πολυκαταλαβει πως λειτουργει το greenify αν και νομιζω δεν ειναι το καταλληλο topic για να μου απαντησετε οποτε θα κανω ενα googlaρισμα. Για το gps προσεξα οτι κλειδωνει γρηγορα, ακολουθησα και αυτο τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 , παρολα αυτα παρατηρησα οτι ενω πριν ακολουθησω τον οδηγο μου εβγαζε την ακριβη μου θεση, μετα τον οδηγο με βγαζει ενα στενο πιο μακρια! Ειναι η πρωτη μου συσκευη android γι αυτο και οι αποριες μου ειναι λιγο "χαζες". εκεί που απενεργοποιείς τις κεραίες πάνω δεξια, εχει και επιλογή για να μην βγαίνουν οι ειδοποιήσεις. Τον ήχο εκκίνησης τον διαγράφεις απ το /system/media, είναι το bootaudio.mp3 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Παιδιά έχω κι εγώ μια απορία. Όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό ή μιλάω και λάβω SMS ότι κάποιος με κάλεσε, μου δείχνει το όνομα του καλούντα αν είναι καταχωρημένος χωρίς το +30 που στέλνει η Vodafone. Αναλυτικότερα. Η Vodafone στις εισερχόμενες στέλνει τα νούμερα ως +306xxxxxxxxx.Στα SMS στέλνει ότι σε κάλεσε το 69xxxxxxxx.Αν το νούμερο που με κάλεσε το έχω καταχωρήσει με το +30 στο SMS μου δείχνει ότι με κάλεσε το 69xxxxxxxx.Αν το έχω καταχωρήσει χωρίς το +30 τότε μου δείχνει ότι με κάλεσε ο Κώστας πχ. Στις εισερχόμενες όλα καλά. Μου δείχνει πάντα το όνομα του καλούντος ανεξάρτητα από το αν είναι καταχωρημένος με το +30 ή όχι. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Έχω (προς το παρόν) την minideal 1.0.3. Edited October 5, 2013 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εμένα στο cu έρχεται με +30 το μήνυμα και αποστολέα τον καλούντα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) εγινε επιτυχης αλλαγη σε αγγλικη recovery και επεκταση μνημης στα 2.5 γιγα (ευχαριστω κ εγω για τις οδηγιες!) αυτες οι οδηγιες σε ποια σελίδα είναι? Γιατί είναι λιγο δεδαλώδες το νήμα και δεν τις βρίσκω ή όποιος άλλος μπορει να βοηθήσει :) Edited October 5, 2013 by navi55 αφαίρεση παράνομου λογισμικού Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 https://sites.google.com/site/ztev967sgr/recovery https://sites.google.com/site/ztev967sgr/esoterike-mneme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 https://sites.google.com/site/ztev967sgr/recovery https://sites.google.com/site/ztev967sgr/esoterike-mneme thanks :!: Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μολης μιλησα με hotinbuy.com για να αγορασω το κινητο. χωρις να τους ζητησω τπτ μου δωσανε δωρο προστασια οθονης,θηκη και καρτα μνημης 4g και κουπονι -10% ( 10forDE ) τους ρωτησα αν το δινουνε σε ολους και μου λενε οτι τα δωρα τα βαζουνε στο κουτι σε ολες της παραγγελειες. τον κωδικο τον περνας στην παραγγελεια σου. Ρε παιδεια θα μας τρελανη το συγκεκριμενο μαγαζι!!!!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 δε περιμένετε λίγο να δείτε τι γίνεται με τις πρώτες παραγγελίες απο το hotibuy και μετά να παραγγείλετε;ακόμα δεν ξέρουμε τι καπνό φουμάρει το "μαγαζί"... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 δε περιμένετε λίγο να δείτε τι γίνεται με τις πρώτες παραγγελίες απο το hotibuy και μετά να παραγγείλετε;ακόμα δεν ξέρουμε τι καπνό φουμάρει το "μαγαζί"... Ναι βεβαιως πρωτα θα ερθουνε τα τηλεφωνα στα παιδεια να μας πουνε εντυπωσεις και πολυ αρογτερα αν ειναι θα παραγγειλουμε. Γιατι οποιος βιαζεται σκονταφτη λεη η παροιμια. Ολοι οσοι εχουνε παραγγειλη απο το hotinbuy ηρθε σε κανενα η ακομα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ακομα περιμενουμε...εμενα εκανε κλεισιμο απο ips χτες 14.59 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 όχι ακόμα σε κανέναν...υπομονή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 εγω εκανα παραγγελια στο hotinbuy 25-9-13 tracking number πηρα στης 27-9-13 και ακομα δεν μπορω να το εντοπισω πουθενα!!! σε επαφη που ειχα μαζι τους ,μου ειπαν να μην ανησηχω και οτι αν κατι παει <<στραβα>> και δεν παρω το τηλ. μεχρι της 24-10-13 θα μου επιστρεψουν ολα τα λεφτα!!!! παντως στο 4px μου βγαζει τον αριθμο αλλα χωρις πληροφοριες!!! θα δουμε τη θα γινει!!!:) http://www.hotinbuy.com/cubot-c11-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-gps-4gb-50-inch-ips-screen-white-p-1537.html για τη γυναικα!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ακομα περιμενουμε...εμενα εκανε κλεισιμο απο ips χτες 14.59 το τρακινκ ναμπερ που σου εδωσαν δουλευε κανονικα?? ποτε εκανες τη παραγγελια??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Επειδη σκεφτομαι κ εγω να το παραγγειλω απο hotnbuy υπαρχει περιπτωση να χασουμε τα λεφτα μας . Αγορα με paypal σκεφτομαι. Επειδη θα ειναι κ η πρωτη αγορα απο Κινα μη πιαστουμε κ κοροιδο με τη πρωτη . Τα φωτα σας παρακαλω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Επειδη σκεφτομαι κ εγω να το παραγγειλω απο hotnbuy υπαρχει περιπτωση να χασουμε τα λεφτα μας . Αγορα με paypal σκεφτομαι. Επειδη θα ειναι κ η πρωτη αγορα απο Κινα μη πιαστουμε κ κοροιδο με τη πρωτη . Τα φωτα σας παρακαλω.... με paypal δεν χάνεις σχεδόν ποτέ,αλλά γιατί δε περιμένετε λίγο ρε παιδιά;τι βιασύνη είναι αυτή; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Γνώμη μου παιδιά ειναι ότι ειναι κουραστικό σε κάθε σελίδα να διαβάζουμε,στειλε και μένα pm.Στείλτε εσείς κατευθείαν pm εκει που πρέπει τι βιασύνη είναι αυτή; Aπο κάποια άποψη έχεις δίκιο.Ομως αυτό το λέμε εμείς που ήδη απολαμβάνουμε το κινητό.Ο υποψήφιος αγοραστής λογικό ειναι να έχει αγωνία να παραλάβει το κινητό,απο την στιγμή που οι περισσότεροι εδώ έχουμε θετική άποψη για τη συσκευή.Και ακόμη περισσότερο όταν η τιμή του hotinbuy ειναι άκρως δελεαστική. Πάντως απο αρχές Αυγούστου που άρχισε η πτώση της τιμής του κινητού και ανακάλυψαμε περισσότεροι για το τι ακριβώς πρόκειται,η ενότητα εδώ πήρε φωτιά :lol: Edited October 5, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 εγώ δεν το έχω φίλε μου το κινητό ακόμα,και βασικά δεν προορίζεται καν για μένα,θα το χαρώ για λίγες ώρες μόνο.Αλλά,και γω που ψήνομαι κάποια στιγμή να το πάρω,δεν θα έβρισκα το φθηνότερο μαγαζί και θα πήγαινα βουρ.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Απαγορεύεται η συζήτηση για παράνομο λογισμικό:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Απαγορεύεται η συζήτηση για παράνομο λογισμικό:!: Ναι το ειπαμε αυτο φιλε μου..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ομως αυτό το λέμε εμείς που ήδη απολαμβάνουμε το κινητό.Ο υποψήφιος αγοραστής λογικό ειναι να έχει αγωνία να παραλάβει το κινητό,απο την στιγμή που οι περισσότεροι εδώ έχουμε θετική άποψη για τη συσκευή.Και ακόμη περισσότερο όταν η τιμή του hotinbuy ειναι άκρως δελεαστική. Πάντως απο αρχές Αυγούστου που άρχισε η πτώση της τιμής του κινητού και ανακάλυψαμε περισσότεροι για το τι ακριβώς πρόκειται,η ενότητα εδώ πήρε φωτιά :lol: Προσωπικά, να σε ευχαριστήσω γιατί πήγα να πάρω τον άγνωστο δρόμο και με τσάκωσες και με έφερες εδώ :). Δεν έχω μετανιώσει καθόλου την πρόταση σου να πάρω αυτό το τηλέφωνο! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Και εγώ θεωρώ ότι έκανα άριστη αγορά.Εχοντας το δίπλα στο w7s έχω την εντύπωση ότι σε καθημερινές εργασίες την διαφορά στην οθόνη υπέρ του w7s δεν την κάνει τόσο η ανάλυση αλλά το μέγεθος των 5,7".Δεν ειναι τόσο τραγική τελικά η qhd ανάλυση και δοκιμάζοντας διάφορα με το xposed app settings κατάφερα να φέρω το κινητό στα μέτρα μου πειράζοντας σε κάποιες εφαρμογές π.χ. browser το dpi και το font Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts