DeadAngeL Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 τι να κανεις οσο μπορεις θα το πρωσεχεις σκευτομαι να αγορασω ενα πιεστικο σαν αυτο του φιλου απο αλεχπακ 60 ευρο να το πλενω μονος μου εδω. θα δω δεν ξερω !!!! ti kalyteri douleia tha kaneis.apla tha prepei na exeis xoro,prosbasi se nero kai reuma kai arketi ypomoni gia na ta aploneis kai na ta mazeueis.to kalo fusika einai oti to kaneis me tin isixia sou xoris na biazesai na min teleiosei o xronos apo to piestiko kai sto telos sou bgei o koukos aidoni gia ena plisimo.mexri xhtes to eixe prosfora 55 euro,apo deutera den ksero poso tha kanei oute an tha exei.alla pantos to bgazoun sxetika syxna se prosfora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 μα αμα εχει 55 ευρο το πιεστικό σε 15 επισκέψεις στο washpark το εχεις κανει απόσβεση Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 sto neo fylladio tou alex pak pou isxuei apo deutera den to exei.exei ena pou kanei 119 euro alla mporei na exoun apothema kai apla na min to balan sto neo fylladio.alla kai na min to exoun,logika tha to ksanaexoun prosfora syntoma.akomi ena piestiko exei sto praktiker apo deutera me 64,9 euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Εγω μιας και μενω σε πολυκατοικια δεν εχω χορο για να το πλυνω... Αλλα και παλι αν ηθενα να το πλυνο μονος μου θα το πηγαινα στα πρατηρια του πατερα μου και θα το επλενα μονος μου με τα πιεστικα και τους αφρους! Απλα μου πεφτουν λιγο μακρυα απο το σπιτι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Τι κανεις?? Το γλυφεις....??? :lol: :p :lol: τσακ μπαμ ρε......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
af9pk Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 απο φθηνα πλυστικα μηχανηματα υπαρχει και το karcher k208 στο praktiker με 65 ευρω: http://www.praktiker.gr/Praktiker/Content_Documents/43dbed4d-4e56-4a15-b948-42161646fba7.gif πολλες επιλογες... Παράθεση Ceci n'est pas une signature. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 απο φθηνα πλυστικα μηχανηματα υπαρχει και το karcher k208 στο praktiker με 65 ευρω: http://www.praktiker.gr/Praktiker/Content_Documents/43dbed4d-4e56-4a15-b948-42161646fba7.gif πολλες επιλογες... βαλτο εσυ στα 110 να δεις που θα σου αλλαξει χρωμα στο αμαξι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Δεν παθαίνει τίποτα το χρώμα εκτός αν υπάρχουν βαμμένοι προφυλακτήρες απο άσχετο! Γνώμη μου είναι πως τα πλυστικό είναι περισσότερο χρήσιμο τον χειμώνα, που κολλάνε λάσπες σε θόλους και μαρσπιέδες,και σε όσους πλένουν μηχανές απο auto αλλά και δίκυκλα. Με ένα bosch που έχω,έβγαλα κρούστα απο τσιμέντο(με το ακροφύσιο που γίνεται turbo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_e34 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 heheheh...ego etsi ekana mia fora sto asvestomeno toixo tis giagias kai me kinigouse me tin mpatanovourtsa kai evafa pali :lol: ego poli apla palmolive gia ta piata aroma portokali (afto me to ph5.5 evesthita xeria) plisimo me tin piesi tzamia me azax kai efimerida i xarti igeias kai esoteriko skoupa,plidiro ta patakia azax sto tamplo kai pou kai pou kana silikonouxo sprei pou mou eferne aidia stin afi... (les kai epiana sk@ta :wacko: ) vasika einai kai i poiotita twn plastikwn...to E34 eixe fovera plastika kai gialize ... mia fora mono thimamai eixa vrei adeio meros megalo na parkarw mprosta se polikatoikia kai trigiro pixtra sto amaksi...xaroumenos ego parkarw se meros pou mporei na parkarei triaksoniko me tin proti kai malista den to parkara kai kala :lol: tespa...meta pou vgainw pao na kanw ti douleia mou..girnao....to amaksi eixe dextei epithesi 100adwn peristeriwn pou tou allaksan to xroma apo mavro se aspro-prasino-kafeti apo koutsoulies...OLOOO!! trexw mexri se ena plidirio aftokinitwn ...me kafto nero kai sapounada..sto trito me dextikan dioti sta 2 prota oi pakistanoi aidiazan na plinoun to amaksi...pali kala pou to eixa keromeno kai den ekatse poli ora... to gelio itan pou koitazan oi ipoloipoi odigoi ena sk@toamakso me tzamia pasaleimena apo tous ialokatharistires kai to kefali mou eksw apo to parathiro gia na vlepw to dromo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Δεν παθαίνει τίποτα το χρώμα εκτός αν υπάρχουν βαμμένοι προφυλακτήρες απο άσχετο! Γνώμη μου είναι πως τα πλυστικό είναι περισσότερο χρήσιμο τον χειμώνα, που κολλάνε λάσπες σε θόλους και μαρσπιέδες,και σε όσους πλένουν μηχανές απο auto αλλά και δίκυκλα. Με ένα bosch που έχω,έβγαλα κρούστα απο τσιμέντο(με το ακροφύσιο που γίνεται turbo) καλά,κάτσε να το βάλει στο καυτό με πίεση στα 200bar και να μην έχει μεταλλικό χρώμα το αμάξι και μετά να δεις πως βγαίνει το βερνίκι;) προσωπική εμπειρία:X:O Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Για ελαφρυες γρατζουνιες τι μου προτεινεται? Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 gia tamplo telika ti na xrisimopoio? exw to cordobo '2004. lerwnete amesws Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 oson afora to plystiko pou legame pio pano bgike pali prosfora sto alex pak me 54,99 euro to opoio mporeite na deite edo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Για ελαφρυες γρατζουνιες τι μου προτεινεται? Αυτο θα ήθελα να μάθω κι εγώ, το πλένω σε πλυντήρια κι έχει γεμίση γρατζουνιές :cry: Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Ψιλή αλοιφή χρειάζεται για τις γρατζουνιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 απο φθηνα πλυστικα μηχανηματα υπαρχει και το karcher k208 στο praktiker με 65 ευρω: Ποιο προτείνετε: το karcher k208 ή αυτό που δίνει το alexpak???????? Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 χερακι σφουγγαρακι η καλυτερη λυση εγω καθομαι και το πλενω σχεδον 2 ωρες ακομη και τα λαστιχα μετα βαζω κερι και αρχιζω μεσα συνολο περι τις 3 3.5 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Καλή λύση επίσης είναι η χρήση αυτής της ειδικής "σκουπίτσας" (βουτώντας την σε νερό κάπου κάπου), νωρίς το πρωί. Λόγω υγρασίας όλο το βράδυ, οι σκόνες/χώματα έχουν φουσκώσει και βγαίνουν σχεδών δίχως τρίψιμο..!:cool: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 αυτής της ειδικής "σκουπίτσας" Ποια είναι αυτή;;; Δεν κάνει γρατζουνιές;;; Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Είναι μια σκουπίτσα, φαντάσου σαν μεγάλη οδοντόβουρτσα, η οποία μάλιστα έχει και υποδοχή στο πίσω μέρος για να συνδέεις το λάστιχο. Μέσα είναι κούφιο και το νερό βγαίνει μέσα απο τις τρίχες της... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ποιο προτείνετε: το karcher k208 ή αυτό που δίνει το alexpak????????Karcher αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα γλυτώσεις το σφουγγάρι... Σε καμία περίπτωση στην Ελλάδα αυτό. Εγώ και με αυτό, κάτω από ώρα δεν θέλω για καλό πλύσιμο. Καλή λύση επίσης είναι η χρήση αυτής της ειδικής "σκουπίτσας" (βουτώντας την σε νερό κάπου κάπου), νωρίς το πρωί. Λόγω υγρασίας όλο το βράδυ, οι σκόνες/χώματα έχουν φουσκώσει και βγαίνουν σχεδών δίχως τρίψιμο..!:cool:κακή λύση θα έλεγα. οποιοσδήποτε τρόπος καθαρισμού, πέρα του παραδοσιακού με άφθονο νερό, δημιουργεί μικρές γραμμές-γρατζουνιές στο χρώμα με τον καιρό. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ναι αλλά και με το σφουγγάρι δεν κάνει γραμμές?:worry: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Αν είναι καθαρό το σφουγγάρι,όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 σουγκαρακι και εγω στο αμαξι . πρωτα μουλιασμα με πιεστικο και μετα ξεβγαλμα με πιεστικο Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Είναι μια σκουπίτσα, φαντάσου σαν μεγάλη οδοντόβουρτσα, η οποία μάλιστα έχει και υποδοχή στο πίσω μέρος για να συνδέεις το λάστιχο. Μέσα είναι κούφιο και το νερό βγαίνει μέσα απο τις τρίχες της... πουλανε στην autoglym ενα σφουγγαρι απο σιλικονη για το ξεβγαλμα του αμαξιου ειναι ειδικη πολυ μαλακη και απλη στην χρηση πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts