Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποτε αναμένεται η αναβάθμιση στα υπόλοιπα μοντέλα?

Τι εννοεις για τα υπολοιπα μοντελα?

Μάριος...

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα στην παρεα.

Σημερα αποφασισα να πεταξω την custom rom μου και να γυρισω σε stock για να υποδεχθω την επισημη 4.3

Ετσι λοιπον περασα την ρομ μεσω Kies με την επιλογη "αναβαθμηση υλικολογισμικου και προετοιμασια".

Εβαλα κωδικο μοντελου και S/N και μου εβγαλε το εξης PDA:MH6/PHONE:MH6/CSC:MH4(EUR)

κανω την αναβαθμηση ολα καλα και οταν το συνδεω στο Kies μου λεει : η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση λογισμικου μεσω kies, τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου PDA:MH6/PHONE:MH6/CSC:MH4 (BTU) ...

Ξερει κανεις γιατι ενω ηταν να περασει EUR περασε BTU?Εν τελει ειναι Ελληνικο το κινητο μου η οχι ...Αγορασμενο απο Public.

Υ.Γ. Ξερει κανεις αν περασω την Γερμανικη 4.3 αν θα εχω προβλημα με το Knox και αν θελησω αργοτερα να περασω την ελληνικη 4.3 αν θα εχω θεμα και παλι ?>

Ευχαριστω προκαταβολικα

Στα υπολοιπα μη γερμανικά.Εχω γαλλικο S4 ...

Γιατι να περιμενεις?Μπορεις να περασεις το γερμανικο με odin.

Μάριος...

Καλησπερα στην παρεα.

Σημερα αποφασισα να πεταξω την custom rom μου και να γυρισω σε stock για να υποδεχθω την επισημη 4.3

Ετσι λοιπον περασα την ρομ μεσω Kies με την επιλογη "αναβαθμηση υλικολογισμικου και προετοιμασια".

Εβαλα κωδικο μοντελου και S/N και μου εβγαλε το εξης PDA:MH6/PHONE:MH6/CSC:MH4(EUR)

κανω την αναβαθμηση ολα καλα και οταν το συνδεω στο Kies μου λεει : η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση λογισμικου μεσω kies, τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου PDA:MH6/PHONE:MH6/CSC:MH4 (BTU) ...

Ξερει κανεις γιατι ενω ηταν να περασει EUR περασε BTU?Εν τελει ειναι Ελληνικο το κινητο μου η οχι ...Αγορασμενο απο Public.

Υ.Γ. Ξερει κανεις αν περασω την Γερμανικη 4.3 αν θα εχω προβλημα με το Knox και αν θελησω αργοτερα να περασω την ελληνικη 4.3 αν θα εχω θεμα και παλι ?>

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δεν ακολούθησες τον οδηγό και δεν άλλαξες το csc. Όταν το αλλάξεις σε EUR θα είσαι οκ.

- Alex

Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου Alex! παντως και σε μενα το ιδιο πραγμα με τον παραπανω φιλο συνεβη.(Kyriasgr87)το kies εκανε μονο το αναβαθμιση και απο (EUR) μου το εκανε (BTU) και μενα..

Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου Alex! παντως και σε μενα το ιδιο πραγμα με τον παραπανω φιλο συνεβη.(Kyriasgr87)το kies εκανε μονο το αναβαθμιση και απο (EUR) μου το εκανε (BTU) και μενα..

Δεν είναι το ίδιο, ο kyriasgr87 είχε custom rom.

Aν είχες πριν product code EUR, το οποίο περιέχεται στο ίδιο ΟΧΧ csc με το BTU, δε θα έπρεπε να αλλάξει στο upgrade. Κάνε ένα factory reset και δες αν θα φτιάξει.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Τελικά ισχύει αυτό που έχει αναφερθεί ότι δεν αλλάζει η κλίμακα γραφικών στις επιλογές προγραμματιστή για την επίσημη γερμανική 4.3;

Τελικά ισχύει αυτό που έχει αναφερθεί ότι δεν αλλάζει η κλίμακα γραφικών στις επιλογές προγραμματιστή για την επίσημη γερμανική 4.3;

Σε εμενα το κανει παντος !!Οποτε το ενεργοποιω το ξαναπαει στο 1χ

Κι εγώ αγόρασα ένα Σλοβάκικο Galaxy S4 από skroutzoμάγαζο κι έχει περασμένο ελληνικό firmware με BTU κι όχι EUR.

Tυχαίο?

Κι εγώ αγόρασα ένα Σλοβάκικο Galaxy S4 από skroutzoμάγαζο κι έχει περασμένο ελληνικό firmware με BTU κι όχι EUR.

Tυχαίο?

Φίλε μου στο ξαναείπα.

Το PDA δεν έχει σχέση με τη χώρα.

Έχεις δυσαρμονία CSC-PDA αλλά το firmware δε λέγεται ελληνικό και δεν είναι.

Φίλε μου στο ξαναείπα.

Το PDA δεν έχει σχέση με τη χώρα.

Έχεις δυσαρμονία CSC-PDA αλλά το firmware δε λέγεται ελληνικό και δεν είναι.

Ωραία έχω το DMH6 που έχει δωθεί στην Ελλάδα, στο Μαυροβούνιο και στην Σλοβενία.

Ωραία έχω το DMH6 που έχει δωθεί στην Ελλάδα, στο Μαυροβούνιο και στην Σλοβενία.

Δε ξέρω που τα βλέπεις αυτά, αλλά το DMH6 είναι το πιο διαδεδομένο PDA στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Δε ξέρω που τα βλέπεις αυτά, αλλά το DMH6 είναι το πιο διαδεδομένο PDA στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Έχεις δίκιο, με πρόδωσε το google... Βρήκα 2 πηγές που το ανέφεραν και το υιοθέτησα. Τώρα που ψάχνω καλύτερα επιβεβαιώνω αυτό που λες, που γράφεις μάλλον.... Συγνώμη για την αναστάτωση.

Σε εμενα το κανει παντος !!Οποτε το ενεργοποιω το ξαναπαει στο 1χ

Επιστρέφει στο 1x όπως είπες αν ανοίξεις την στοκ εφαρμογή της κάμερας. Αλλιώς παραμένει εκεί που το έχεις θέσει. Παιδικό bug για μια εταιρία σαν την Samsung θεωρώ και ακόμα χειρότερα το γνωρίζουν τόσο καιρό , από την πρώτη κυκλοφορία της 4.3 στο Note 3 και δεν εχουν κάνει ακόμα τίποτα. Είναι απασχολημένοι με το KNOX και τους μετρητές όπως φαινεται..

Καλημέρα έχει βάλει κάποιος την επίσημη 4.3 γερμανική να μας πει εντυπώσεις και αν αξίζει να την βάλουμε και εμείς?

Επιστρέφει στο 1x όπως είπες αν ανοίξεις την στοκ εφαρμογή της κάμερας. Αλλιώς παραμένει εκεί που το έχεις θέσει. Παιδικό bug για μια εταιρία σαν την Samsung θεωρώ και ακόμα χειρότερα το γνωρίζουν τόσο καιρό , από την πρώτη κυκλοφορία της 4.3 στο Note 3 και δεν εχουν κάνει ακόμα τίποτα. Είναι απασχολημένοι με το KNOX και τους μετρητές όπως φαινεται..

Επιλογές προγραμματηστη που είναι;

Επιλογές προγραμματηστη που είναι;

Τις ενεργοποιείς πηγαίνοντας από τις ρυθμίσεις ->Πληροφορίες συσκευής και κάνοντας συνεχόμενα tap στον αριθμό κατασκευής!

Επειδη παιδιά και εγώ έκανα unroot και πέρασα την original xef (Γαλλία). Πρεπει να ξανακάνω root να κανω το csc και μετά πάλι unroot για να μου μην μου δειχνει το btu στο kies?

Επειδη παιδιά και εγώ έκανα unroot και πέρασα την original xef (Γαλλία). Πρεπει να ξανακάνω root να κανω το csc και μετά πάλι unroot για να μου μην μου δειχνει το btu στο kies?

Αλλάζεις το csc κάνεις unroot (μηδενίζοντας με triangle εάν χρησιμοποίησες cf -auto ) , περνάς το firmwrae και είσαι εντάξει .

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να σας ενημερωσω σχετικα μρ το προβλημα που ειχε η συσκευη μου κ εκανε επανεκιννηση απο μονη της, μετα το τελευταιο update DH6.

Δοκιμασα τα παντα απο εγκατσασταση λογισμικου απο την αρχη, hard reset αλλα τπτ.

Τελικα αποφασισα κ το πηγα στο επισημο service της samsung omnitech στον Γερακα, το παρεδωσα την προηγουμενη τριτη κ την τεταρτη με ειδοποιησαν οτι η συσκευη μου ειναι ετοιμη. Κατα την παραλαβη κ ερωτηση τι ειχε η συσκευη, η απαντηση ηταν κανενα προβλημα, ολα λειτουργουν τελεια, σας καναμε προληπτικα update. Οποτε τους εξηγω οτι τους πηγα μια συσκευη που τους λεω οτι εχει προβλημα κ αυτοι μου λενε ολα ειναι καλα. Τρελος εγω δλδ. Την επομενη μερα Πεμπτη την πηγα στην arvato οπου στην ελεγχουν μεσα σε 1 ωρα κ αν δεν επιδιορθωνεται στην κρατανε για επισκευη. Μεσα στο μισαωρο με ενημερωνουν οτι η συσκευη εχει προβλημα κ χριζει αλλαγης πλακετας. Δευτερα πρωι ηταν ετοιμη κ μεχρι τωρα ολα λειτουργουν καλα. Θα ενημερωσω κ την samsung για το απαραδεκτο service στον γερακα.

Σας ευχαριστω

Καλησπερα παιδια.Θελω να ρωτησω κατι.Εχω αυτη τη στιγμη 4.2.2 και εχω κανει root με τον οδηγο που υπαρχει. Θελω να περασω την 4.3. Τα βηματα ειναι τα εξης:

1) το κανω unroot

2) φλασαρω official 4.2.2

3) περναω την 4.3

Αυτη τη στιγμη λεει CSC XXBMG3

Πρεπει να αλλαξω και το CSC?

Ποτε θα το δωσουνε και για αλλες χωρες εκτοσ απο γερμανια.....κοιμησμενη σαμυ !!!! παλιο μερκελ !
:thanks:

Καλησπερα παιδια.Θελω να ρωτησω κατι.Εχω αυτη τη στιγμη 4.2.2 και εχω κανει root με τον οδηγο που υπαρχει. Θελω να περασω την 4.3. Τα βηματα ειναι τα εξης:

1) το κανω unroot

2) φλασαρω official 4.2.2

3) περναω την 4.3

Αυτη τη στιγμη λεει CSC XXBMG3

Πρεπει να αλλαξω και το CSC?

Άλλαξε το csc τώρα που εισαι root ,μηδένισε με triangle ,κανε wipe data ,και πέρασε την 4.3 .

Samsung galaxy s21+

• The topic was unpinned