m7ixalis Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μπορείς να βάλεις όποιο firmware αρκεί να είναι για την συσκευή σου. Η εγγύηση σύμφωνα με την Samsung χάνεται αλλά περνάς ξανά το firmware που είχε πριν και είσαι εντάξει. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Δεν γράφει το knox με πέρασμα official firmware ,το εχω κάνει αρκετές φορές σε s4 (που είχα ) αλλά και σε note 3 . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavreas Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Δεν γράφει το knox με πέρασμα official firmware ,το εχω κάνει αρκετές φορές σε s4 (που είχα ) αλλά και σε note 3 . Έχεις δίκο , μπερδεύτικα με το downgrade. My bad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisvectragts Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) ευχαριστω για τις απαντησεις γνωμη σας ειναι να το αφησω ως εχει η να προχωρησω στην αναβαθμιση? απο οτι διαβασα δεν ειναι (ελπιζω) πολυ δυσκολη διαδικασια και οταν θελω να ξαναβαλω παλι την ιδια εκδοση ξανακανω την ιδια δουλεια αλλα πως θα καταλαβω ποια εκδοση λογισμικου εχω για να ξαναβαλω την ιδια ακριβως? το κινητο το αγορασα απο σκρουτζ και ο πωλητης δεν εχει καμια σχεση με σερβις κλπ οτι θελω παω με την αποδειξη αγορας στο σερβις της περιοχης μου οποτε σε περιπτωση που αφησω ας πουμε την εκδοση που θα περασω εξτρα πως θα καταλαβουν οτι δεν ηταν η εργοστασιακη εκδοση αυτη αφου απο εκει τα φερνουν τα κινητα απ εξωτερικο πχ ενα s4 Mini π ειχα το ειχαν φερει απο ιταλια κ μ ειπανε στο σερβις (επειδη ειχε ενα θεματακι με την καμερα και μ την αλλαξανε) οτι αν ειναι απο ε.ε. το κινητο δεν εχεις κανενα θεμα με εγγυησεις κλπ Edited September 15, 2014 by xarisvectragts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomit Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλησπέρα, έχω το galaxy S4 χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα μέχρι που έκανα τις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις. Χρησιμοποιώ το media5 voip ή το zoiper αλλά και όποιο άλλο βάζω ακόμα και το δικό του δεν δουλεύει σωστά. Έχω την I9505XXUGNG8 ελληνικής αντιπρισωπείας, και θέλω να βάλω την XXUFNB9 που δούλευαν τα παραπάνω applications. Μπορώ να κάνω downgrade χωρίς να γράψει o knox ? και πως? Έχω κάνει factory reset και πέρασα την νέα αναβάθμιση αλλά δεν διορθώθηκε. Ευχαριστώ Γιώργος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Όχι δυστυχώς downgrade δεν μπορείς να κάνεις. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Με την εκδοση 4.4.2 εχετε προβληματα με επαννεκινησεις και καμια φορα παγωμα της αρχικης αμεσως μετα το ξεκλειδωμα? την περασα εδω και 1 εβδομαδα και νομιζα οτι εφταιγε το root την περασα προχθες απο την αρχη set as new και εχω παλι αυτα τα προβληματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Με την εκδοση 4.4.2 εχετε προβληματα με επαννεκινησεις και καμια φορα παγωμα της αρχικης αμεσως μετα το ξεκλειδωμα? την περασα εδω και 1 εβδομαδα και νομιζα οτι εφταιγε το root την περασα προχθες απο την αρχη set as new και εχω παλι αυτα τα προβληματα. επαννεκινησεις και παγωμα εχω και εγω καμια φορα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Με την εκδοση 4.4.2 εχετε προβληματα με επαννεκινησεις και καμια φορα παγωμα της αρχικης αμεσως μετα το ξεκλειδωμα? την περασα εδω και 1 εβδομαδα και νομιζα οτι εφταιγε το root την περασα προχθες απο την αρχη set as new και εχω παλι αυτα τα προβληματα. κανενα προβλημα παροτι δεν εχω κανει ρισετ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 επαννεκινησεις και παγωμα εχω και εγω καμια φορα...:( Και σε εμένα τα ίδια προβλήματα κάνει το κινητό :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitouridis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Το ειχα και εγω. Το προβλημα ηταν οτι ειχα πει στο supersu να κανει block το knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 εγω παντως δεν ειμαι ρουτ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 οσοι εχετε root σβηστε οτι εχει σχεση με τον knox αλλιως θα εχει επανεκκινησεις!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kourouva Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 παιδια ποια μου προτεινετε να κατεβασω ειμαι τωρα 4.4.2 και δεν ξερω τι πρεπει να κανω και ποια ακριβως να βαλω για να εχω καλο αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Ρε παίδες ΜΟΥΡΘΕ αναβάθμιση..Επειδή διαβάζω ότι σε μερικούς παρουσιάζει προβλήματα να την κάνω η όχι..τι να προσέξω Είναι 251.37 mb κ δεν είμαι ρουτ Edited October 13, 2014 by Tolakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 καντη γιατι οχι... ^^ συμφωνα με το phonearena οπου να'ναι θα παρουμε το 4.4.4...αντε γιατι νομιζω οτι ημασταν οι τελευταιοι... http://i59.tinypic.com/9ar52c.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπέρα στο forum. Είμαι με τον Απρίλιο με την τελευταία 4.4.2 για black edition και πραγματικά έχω σταματήσει να κοιτάζω για update, γιατί το τηλέφωνο δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Μια ερώτηση μόνο. Αν κ δεν έχουμε πάρει ούτε την 4.4.4, υπάρχει κάποια ενημέρωση ή έστω ένδειξη αν το κινητό μας θα πάρει το android 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Με βάση αυτό το άρθρο ναι θα πάρουμε το Android 5.0 Lollipop! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Με βάση αυτό το άρθρο ναι θα πάρουμε το Android 5.0 Lollipop! Το Galaxy s4 LTE;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δεν υπάρχει s4 που να μην είναι LTE. Στο s3 υπήρχε αυτός ο διαχωρισμός (όπου το lte μοντέλο είχε και 2 γίγα ραμ σε σχέση με το 1 που είχε το απλό μοντέλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δεν υπάρχει s4 που να μην είναι LTE. Στο s3 υπήρχε αυτός ο διαχωρισμός (όπου το lte μοντέλο είχε και 2 γίγα ραμ σε σχέση με το 1 που είχε το απλό μοντέλο) υπάρχει s4 που δεν είναι lte.. το οκταπύρινο i9500 που δεν κυκλοφόρησε όμως στην ελλάδα! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 υπάρχει s4 που δεν είναι lte.. το οκταπύρινο i9500 που δεν κυκλοφόρησε όμως στην ελλάδα! Lte είναι και αυτό.. Απλά δεν είναι συμβατό με τα δίκτυα της Ελλάδας.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Lte είναι και αυτό.. Απλά δεν είναι συμβατό με τα δίκτυα της Ελλάδας.. http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_S4 στο model variants λέει ότι το I9500 δεν έχει lte Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Lte είναι και αυτό.. Απλά δεν είναι συμβατό με τα δίκτυα της Ελλάδας.. Φιλε μου πουθενα δεν πιανει το i9500..σε καμια ζωνη ουτε σε ασιατικες χωρες!!ημουν κατοχος αυτου του κινητου!!!απλα η exynos στην 64 bit εκδοση θα προσθεσει το lte!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Παιδες βοηθειστε λιγο. Εχω S4 Black Edition ειναι μαμα και εχει πανω την 4.4.2 I9505XXUFNC4 I9505YXYFNC1 I9505XXUFNC4 Το κινητο ειναι AUT Ελβετια. Βλεπω στο sammobile οτι εχουν βγει 2 πιο καινουριες εκδοσεις απο αυτη που φοραω 1) 4.4.2 I9505XXUGNG8 I9505AUTGNF1 I9505XXUGNG8 2) 4.4.2 I9505XXUGNF1 I9505AUTGNF1 I9505XXUGNF1 Το θεμα ειναι οτι το κινητο δε μου βγαζει καμια για αναβαθμισει. Και μεσα στο Kies λεει οτι εχω την πιο προσφατη εκδοση. Πως γινεται αυτο; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts