ezio_ioannis Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Παιδια κ εγω παω να κανω τημ αναβαθμιση απο το κινητο αλλα μου βγαζει σφαλμα οτι εγινε υπερβαση του μεγιστου αριθμου αναπτυξης των ενημερωσεων και μου λεει να το κανω αργοτερα ή μεσω του kies!με αυτο θα γινει ή αναβαθμιση κανονικα?? Θα τα καταφερω κιολας γιατι ειμαι πρωταρης σε κατι τετοια! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ναι μεσω kies θα γινει...η δοκιμασε παλι μεσω ΟΤΑ αργοτερα η αυριο Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Συγχωρεσε με ειλικρινα...μπορει να εχει αναφερθει και πιο πριν αλλα επειδη ειμαι κ νεος στο φορουμ...τι σημαινει ΟΤΑ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Συγχωρεσε με ειλικρινα...μπορει να εχει αναφερθει και πιο πριν αλλα επειδη ειμαι κ νεος στο φορουμ...τι σημαινει ΟΤΑ?? Over The Air που σημαίνει αναβάθμιση στο κινητό μέσω wifi (η data αν εχεις πολλά).Κατεβάζεις την έκδοση που σου έχει έρθει και με τις οδηγίες που σου δίνει την περνάς μέσα από το κινητό.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Σε ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια...προς το παρρον μου βγαζει ακομα σφαλμα...αρα θα δοκιμασω απο το κιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Κατεβασα τελικα το τελευταιο update... Εγινε ΝΕ5 η εκδοση...αλλαξε το εικονιδιο του GPS και πλεον δε χρειαζετε να ανοιγεις χωρια τη "μεγαλη ακριβεια" πραμα που εμενα με βολεψε... Στο infο αν και λεει καλυτερη διαχειριση μπαταριας δεν βλεπω διαφορα..(μη βιαστειτε να μου πειτε περιμενε γιατι το ξερω πλεον το κινητο και γνωριζω πως και ποσο ξοδευει....) Το "παιδικο" μενου δεν το εκανα εγκατασταση ,οπως και το νεο Knox... Νεοτερα αργοτερα....... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Φιλε μου μιας κ χρησιμοποιείς βλεπω το gps μπορείς να μου πεις αν με την τελευταία αναβάθμιση κλειδωνουν και οι glonass δορυφοροι? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Φιλε μου μιας κ χρησιμοποιείς βλεπω το gps μπορείς να μου πεις αν με την τελευταία αναβάθμιση κλειδωνουν και οι glonass δορυφοροι? Θέλω κι εγώ να το μάθω αυτό, γιατί με την δικιά μου 4.4.2 (XXUFNB9) δεν κλειδώνουν οι GLONASS δορυφόροι. Αν μπορεί ο φίλος optostyle να μας πει. Αυτό φαίνεται χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GPS Status, όπου οι δορυφόροι με τετράγωνο σύμβολο πρέπει να γίνονται πράσινοι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Θέλω κι εγώ να το μάθω αυτό, γιατί με την δικιά μου 4.4.2 (XXUFNB9) δεν κλειδώνουν οι GLONASS δορυφόροι. Αν μπορεί ο φίλος optostyle να μας πει. Αυτό φαίνεται χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GPS Status, όπου οι δορυφόροι με τετράγωνο σύμβολο πρέπει να γίνονται πράσινοι. το μονο κινητο που κλειδωνει αστραπιαια ειναι το s 4..ουτε g2 ουτε χιλια δυο..εγω δοκιμασει τοσα κινητα με το gps test plus.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Η δοκιμη εγινε με δυο GPS Apps μεσα στο σπιτι Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Mαλιστα ευχαριστούμε για τη δοκιμή φιλε μου! Απ οτι φαίνεται το διορθωσαν το θεμα! Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) Να'σαι καλα φιλε... Και κατι τελευταιο...Πολυ Δυσκολα λεω καλη κουβεντα για κινητο...πρεπει ομως η συγκεκριμενη αναβαθμιση να ειναι αρκετα καλη...αυτα Edited May 23, 2014 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Μακαρι...σε αναμονη λοιπον και μεις οι υπόλοιποι Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Η δοκιμη εγινε με δυο GPS Apps μεσα στο σπιτι Ευχαριστούμε για το άριστο post σου, με τα screenshots να δίνουν πλήρη και σαφή απάντηση στο ερώτημα. Μακάρι όλοι να απαντούσαν έτσι. :up: Άρα το πρόβλημα διορθώθηκε. :cool: Ας ελπίσουμε να έρθει και σ' εμάς σύντομα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Παιδιά έβαλα την νέα έκδοση και μου κάνει το κινητό ξαφνικές επανεκκίνησεις έχει κανείς άλλο το ίδιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Συνήθως τέτοια προβλήματα μετά την αναβάθμιση λύνονται με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Συνήθως τέτοια προβλήματα μετά την αναβάθμιση λύνονται με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ναι έκανα , είχα διαβάσει στο sammobile ότι και άλλοι έχουν το ίδιο θέμα αλλά υπέθεσε και εγώ ότι δεν είχαν κάνει εκκαθάριση. Την έχει βάλει κανείς άλλος από εδώ? Σε 4 ώρες μου έχει κάνει 5 επανεκκίνησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ναι έκανα , είχα διαβάσει στο sammobile ότι και άλλοι έχουν το ίδιο θέμα αλλά υπέθεσε και εγώ ότι δεν είχαν κάνει εκκαθάριση. Την έχει βάλει κανείς άλλος από εδώ? Σε 4 ώρες μου έχει κάνει 5 επανεκκίνησεις Κάνε μια ακόμη επαναφορά εργοστασιακών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ναι έκανα , είχα διαβάσει στο sammobile ότι και άλλοι έχουν το ίδιο θέμα αλλά υπέθεσε και εγώ ότι δεν είχαν κάνει εκκαθάριση. Την έχει βάλει κανείς άλλος από εδώ? Σε 4 ώρες μου έχει κάνει 5 επανεκκίνησεις ξαναπερασε με odin το filmware Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Κάνε μια ακόμη επαναφορά εργοστασιακών. ξαναπερασε με odin το filmware Εσείς την έχετε βάλει και σας δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Εσείς την έχετε βάλει και σας δουλεύει κανονικά Έχεις κάνει root το τηλέφωνο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ναι είναι root και εγκατέστησενο με Mobile odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 5 μέρες έχω περασμένη τη νέα αναβάθμιση, ούτε μία επανεκκίνηση δεν μου έκανε.. κάτι άλλο φταίει.. ίσως το ροοτ Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) Μπορεί να φανώ υπερβολικός αλλα εχω την αίσθηση οτι δεν μου έχει κανει ποτε restart το τηλέφωνο, εδω και σχεδον 1 χρονο που το εχω. Δεν θυμάμαι κατι τετοιο! Εχω περασει την 4.4.2. Με 1 λεξη .... σταθεροτατο. Να διευκρινησω οτι ειναι εντελως μαμα. Δεν του εχω κανει ποτε ουτε καν root. Edited May 25, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ναι είναι root και εγκατέστησενο με Mobile odin Λέγετε ότι το Knox 2 το κάνει αυτό όταν είσαι root άμα δεν έχεις root δουλεύει απροβλημάτιστα τώρα τι ισχύει δεν ξέρει κανείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts