m7ixalis Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Δεν δουλεύει πλέον αυτός ο τρόπος με το kies . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Δεν δουλεύει πλέον αυτός ο τρόπος με το kies . Τι μπορώ να κάνω για να βάλω το firmware που είχε. Το είχα σημειώσει κάπου και προσπάθησα με αυτό που θυμάμαι,αλλά από το επίσημο site δεν μπορώ να κατεβάσω. Όπου έχει κουμπί download είναι όλα διαφημίσεις. Πως δουλεύει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 έχει πάρει κανείς 4.4 με τα παρακάτω στοιχεία?? ακόμα περιμένω..... s4 black edition Romania - ROM PDA : I9505XXUENAA CSC : I9505YXXENA7 MODEM : I9505XXUENAA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 έχει πάρει κανείς 4.4 με τα παρακάτω στοιχεία?? ακόμα περιμένω..... s4 black edition Romania - ROM PDA : I9505XXUENAA CSC : I9505YXXENA7 MODEM : I9505XXUENAA Εγώ έχω τα ίδια στοιχεία και δεν ακόμα. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Τι μπορώ να κάνω για να βάλω το firmware που είχε. Το είχα σημειώσει κάπου και προσπάθησα με αυτό που θυμάμαι,αλλά από το επίσημο site δεν μπορώ να κατεβάσω. Όπου έχει κουμπί download είναι όλα διαφημίσεις. Πως δουλεύει; Ευχαριστώ. Μπορείς να κατεβάσεις απο sammobile ,αν δεν εχεις λογαριασμό κανε και μετά θα μπορείς κανονικά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 καλησπερα σε ολους.....παιδια μετα; το κιτ κατ εχω προβλημα και εγω και ενας αλλος μου φιλος.....αυστριακο το δικο μου...γαλλικο του φιλου μου.. Βγαινει το κινητο εκτος δικτυου και αν δεν το καταλαβεις για να κανεις restart δεν ξαναμπαινει....δεν δεχεσαι καμια κληση...και στον καλουντα φαινεται οτι ειναι κλειστο το τηλεφωνο ...λυνεται μονο με restart.. Να αναφερω οτι μετα το update εγινε factory reset και στα 2 τηλεφωνα....το εχει καποιος αλλος αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εγώ έχω τα ίδια στοιχεία και δεν ακόμα. .. άντε να δούμε πότε θα αναβαθμιστούμε και εμείς..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα.δουλεύω σε καταστημα ισόγειο και έχω ελάχιστο σήμα.συνέχεια το πετυχαίνω να το έχει χασει τελείως και να μην επανερχεται.,παρα μονο με χειροκίνητη αναζήτηση παροχου.αλλά εμένα μου το εκανε και με την 4.3 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα.δουλεύω σε καταστημα ισόγειο και έχω ελάχιστο σήμα.συνέχεια το πετυχαίνω να το έχει χασει τελείως και να μην επανερχεται.,παρα μονο με χειροκίνητη αναζήτηση παροχου.αλλά εμένα μου το εκανε και με την 4.3 Και εγώ χάνω κλήσεις με την 4.4.2 και έχω και θέμα με το wifi που κλείνει ξαφνικά σαν να το έχω κλείσει απότο κουμπί του.:confused: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εγώ το αντιθετο ,είμαι σε εναν χώρο που πιάνει καλά WiFi και στο άσχετο το βλέπω να μου λέει οτι συνδέθηκε.αλλά όπως είπα αυτό και το θέμα με το σήμα τα έχω απο την 4.3 και ουτε Ρουτ δεν έχω κανει ακομα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opados Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ποσα updates της 4.4.2 εχουν βγει? Τι αλλαζει το καθε update? Ποιο ειναι το τελευταιο update της 4.4.2? Το lag που ειχανε πολλοι με τον dialer εχει διορθωθει με την 4.4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα.δουλεύω σε καταστημα ισόγειο και έχω ελάχιστο σήμα.συνέχεια το πετυχαίνω να το έχει χασει τελείως και να μην επανερχεται.,παρα μονο με χειροκίνητη αναζήτηση παροχου.αλλά εμένα μου το εκανε και με την 4.3 Και εμένα μου έχει τύχει να χάνει το σήμα και να μην το ξαναβρίσκει μόνο του (είμαι με cosmote). Γερμανικό με 4.4.2 Με την 4.3 δεν είχα ποτέ πρόβλημα (με τον ίδιο πάροχο). Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ενα ημιμετρο οσων αφορα το σημα που χανεται κ δεν επανερχεται ειναι να επιλεξετε στις ρυθμισεις δικτου το 3g/gsm και οχι το 4g. To ιδιο προβλημα αντιμετωπιζα κ γω με cosmote Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 αυτο με το σημα μου το κανει με την 4.4.2 και μονο...με την 4.3 δεν ειχα ποτε προβλημα....το χανει εντελως και αμα δεν το παρεις χαμπαρι δεν επανερχεται ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ρε παιδιά περιμένω πως και πως την κιτ κατ αλλά μαυτα που λετε εδώ...τι να πω εγώ με την 4.3 όλα κομπλέ. .αν είναι ναχω τέτοια κόλπα με την κιτκατ να μην την βάλω τότε. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) παιδια απο οτι διαπιστωσα πολυ λιγα black edition εχουν παρει την 4.4.2 kit kat μπορείτε να το δείτε και εσεις στο samfirware.com Edited April 14, 2014 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και εγώ που νόμιζα ότι είχα μείνει μόνος. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 :lol::lol::lol::lol:Και εγώ που νόμιζα ότι είχα μείνει μόνος. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ που νόμιζα ότι είχα μείνει μόνος. εσενα φιλε μου τη χωρας ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Βαλτικης. Νομίζω Λετονία. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 εμ.............τα εχουμε χιλιαδες φορες...διαβαστε κ μερικες σελιδες πισω!!!! Έκανα κ το reset κ παλι τπτ. Κατα διαστηματα το κατω μερος της οθονης τρεμοπαιζει. Το παω για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) καλησπερα σε ολους.....παιδια μετα; το κιτ κατ εχω προβλημα και εγω και ενας αλλος μου φιλος.....αυστριακο το δικο μου...γαλλικο του φιλου μου.. Βγαινει το κινητο εκτος δικτυου και αν δεν το καταλαβεις για να κανεις restart δεν ξαναμπαινει....δεν δεχεσαι καμια κληση...και στον καλουντα φαινεται οτι ειναι κλειστο το τηλεφωνο ...λυνεται μονο με restart.. Να αναφερω οτι μετα το update εγινε factory reset και στα 2 τηλεφωνα....το εχει καποιος αλλος αυτο το προβλημα? Εγώ έχω Γαλλικό, ΔΕΝ του έκανα factory reset και όλα πάνε μπάλα! Τι να πω, ίσως να μην "έκατσε" καλά η kitkat σε σένα και στο κινητό του φίλου σου; Edited April 15, 2014 by Ancient_Flame Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εγώ έχω Γαλλικό, ΔΕΝ του έκανα factory reset και όλα πάνε μπάλα! Τι να πω, ίσως να μην "έκατσε" καλά η kitkat σε σένα και στο κινητό του φίλου σου; Κι εμένα όλα ρολόι πανε σε γαλλικό branded στην Bouygues telecom (BOG) . Το μόνο μου παράπονο σε σχέση με την 4.3 είναι το έντονο smearing το οποίο φαίνεται κυρίως στο μενού των ρυθμίσεων κάνοντας scrolling πάνω κάτω. Στα διαχωριστικά φαίνεται το φαινόμενο. Για εμένα φταίει ξεκάθαρα η εκδοση XXUFNC4 που φοράνε τα κινητά της Bouygues η οποία είναι η ίδια με τα unbranded XEF. Άλλος κανείς που να έχει παρατηρήσει κάτι περίεργο με αυτή την έκδοση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εγώ θα σας προτείνω να ξεκολλήσετε με το smearing. 9/10 που έχετε βάλει kit kat δεν θα το είχατε παρατηρήσει καν ότι υπάρχει αν δεν το είχε αναφέρει ένας χρήστης. Και που είναι το τόσο εκνευριστικό σε αυτό. Εδώ υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα και κολλάμε σε κάτι που καλά καλά δεν φαίνεται εκτός και κάτσεις να το ψάξει επί τούτου. Μην τρελαθούμε. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εγώ θα σας προτείνω να ξεκολλήσετε με το smearing. 9/10 που έχετε βάλει kit kat δεν θα το είχατε παρατηρήσει καν ότι υπάρχει αν δεν το είχε αναφέρει ένας χρήστης. Και που είναι το τόσο εκνευριστικό σε αυτό. Εδώ υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα και κολλάμε σε κάτι που καλά καλά δεν φαίνεται εκτός και κάτσεις να το ψάξει επί τούτου. Μην τρελαθούμε. Δεν είμαστε κολλημένοι απλά ένα φαινόμενο που δεν υπήρχε στην 4.3 είναι ενοχλητικό στην 4.4.2 ειδικά στο scroll στις επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εγώ θα σας προτείνω να ξεκολλήσετε με το smearing. 9/10 που έχετε βάλει kit kat δεν θα το είχατε παρατηρήσει καν ότι υπάρχει αν δεν το είχε αναφέρει ένας χρήστης. Και που είναι το τόσο εκνευριστικό σε αυτό. Εδώ υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα και κολλάμε σε κάτι που καλά καλά δεν φαίνεται εκτός και κάτσεις να το ψάξει επί τούτου. Μην τρελαθούμε. Συμφωνώ οσο δεν πάει. Κανείς δεν θα το είχε παρατηρήσει εαν δεν είχε αναφερθεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts