panoramix77 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 πηγαινε στο sammobile κ κατεβασε τι filmware slovakia(ORX)..αυτο ομως θα κατεβασεις οπως στο γραφω το εχει μεσα..δεν θα κανεις ακομα τιποτα τα μαγαζια..μηπως αλλαξει το csc..κατεβασε τι κ πες μου...κ εχει βγει κ η 4.4 για slovakia(ORX) απο οτι βλεπω Καλημέρα..να το κατεβάσω και να το περάσω μέσω Odin .."?δεν κατάλαβα τι λες,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καλημέρα..να το κατεβάσω και να το περάσω μέσω Odin .."?δεν κατάλαβα τι λες,, Ναι αυτό λέει! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δε χρειάζεται τίποτα απ'αυτά, η Σλοβακία και η Ελλάδα ανήκουν στο ίδιο multicsc (ΟΧΧ), θα καταλήξει με ακριβώς την ίδια ρομ, Δε θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Δε χρειάζεται τίποτα απ'αυτά, η Σλοβακία και η Ελλάδα ανήκουν στο ίδιο multicsc (ΟΧΧ), θα καταλήξει με ακριβώς την ίδια ρομ, Δε θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Ok φίλε μου. Ευχαριστω Θα περνώ κανονικά update.;και η εγγύηση παίζει να έχει χαθεί;; Edited April 1, 2014 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Όχι, γιατί να έχει χαθεί; έκανες root? Updates θα παίρνεις κανονικά, ναι. Μη φρικάρεις χωρίς λόγο και απόλαυσε το καινούριο σου κινητό.. βρες τι μπορείς να κάνεις μαζί του, είναι πολλά! Μεγειά! :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Όχι, γιατί να έχει χαθεί; έκανες root? Updates θα παίρνεις κανονικά, ναι. Μη φρικάρεις χωρίς λόγο και απόλαυσε το καινούριο σου κινητό.. βρες τι μπορείς να κάνεις μαζί του, είναι πολλά! Μεγειά! :) Όχι δεν εχω κάνει root. ,,οκ φίλος. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καλημερα σε ολους και καλως σας βρηκα. ειμαι νεος στο υπο-φορουμ. μεταπηδησα απ'αυτο του S3, στο οποιο ειχα μεταπηδησει απο εκεινο του S2! Αγορασα χθες απο γερμανο το S4 σε deep black. οταν το ανοιξα ειχε 4.3 και μου εκανε μια αναβαθμιση OTA περιπου 55mb και τωρα ειμαι με την: 4.3 I9505XXUENAA Η απορια μου ειναι η εξης: η 4.4.2 I9505XXUFNB9 που το sammobile εχει σαν ελληνικη, δεν ειναι αυτη που θα επρεπε να εχω??? γιατι το τηλεφωνο μου λεει οτι το συστημα μου ειναι ενημερωμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Προσπάθησες με το kies ? Αν δεν στην δίνει σημαίνει οτι δεν έχει δοθεί ακόμα για την συσκευή σου . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Προσπάθησες με το kies ? Αν δεν στην δίνει σημαίνει οτι δεν έχει δοθεί ακόμα για την συσκευή σου . Πώς το κάνουμε με το kies. .? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Πώς το κάνουμε με το kies. .? Κατέβασε το kies ( υπάρχει link στην πρώτη σελίδα ) και σύνδεσε το τηλέφωνο ,αν υπάρχει update θα το καταλάβεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 εφτασε και το γαλλικο XEF αυτα ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 εφτασε και το γαλλικο XEF αυτα ειναι :) Αυτα είναι!!!! Λες να ηρθε και ο Σλοβάκος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 εφτασε και το γαλλικο XEF αυτα ειναι :) το κατεβαζω αμεσα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris89gr Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Για ρουμανικά s4 έχει βγει το 4.4.2; Στο sammobile το έχει αλλά κάποιοι έχουν αναφέρει στο forum ότι δεν το πήραν ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Για ρουμανικά s4 έχει βγει το 4.4.2; Στο sammobile το έχει αλλά κάποιοι έχουν αναφέρει στο forum ότι δεν το πήραν ακόμα Το ιδιο ισχυει και για τα τηλεφωνα απο Σλοβακία. Στο sammobile δείχνει το update αλλά στο kies δεν μου την δειχνει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 εφτασε και το γαλλικο XEF αυτα ειναι :) Καιρος ηταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αυτα είναι!!!! Λες να ηρθε και ο Σλοβάκος? Εγω τον εχω τον Σλοβάκο 4.4.2 απο τότε που το αγόρασα πριν 2εβδομαδες μέσω ota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ρε παιδια ετσι απο περιεργεια υπαρχει κανενας αλλος με open Austria συσκευη;ειναι ακομα στην 4.3 φυσικα,αν και δεν βιαζομαι για 4.4,μια χαρα δουλεύει και ετσι Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εγω τον εχω τον Σλοβάκο 4.4.2 απο τότε που το αγόρασα πριν 2εβδομαδες μέσω ota Τι λες τωρα ρε φιλε? Εμένα ούτε ΟΤΑ ουτε Kies μου βγάζει αναβαθμηση!!!!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Πάμε άλλη μια για να μην υπάρχει σύγχυση! Δεν είναι μόνο η χώρα αλλά και το csc. Το τι έχετε λοιπόν είναι που παίζει ρόλο για τις αναβαθμίσεις! Μπορεί να υπάρχει Σλοβάκος απλός με csc(XXX) και Σλοβάκος branded με csc(YYY). Για τον έναν να έχει δοθεί το update, για τον άλλο όχι Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShadowReaper Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα σας, η συσκευή σύμφωνα με το IMEI προορίζεται για Ρουμανία. Από το sammobile.com βλέπω ότι έχει βγει η 4.4.2 για ρουμανία Όσοι έχετε τέτοια συσκεύη σας έχει έρθει κανονικά το update; Διαβάζω οτι σε κάποιους λέει ότι το 4.3 είναι το πιο πρόσφατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα σας, η συσκευή σύμφωνα με το IMEI προορίζεται για Ρουμανία. Από το sammobile.com βλέπω ότι έχει βγει η 4.4.2 για ρουμανία Όσοι έχετε τέτοια συσκεύη σας έχει έρθει κανονικά το update; Διαβάζω οτι σε κάποιους λέει ότι το 4.3 είναι το πιο πρόσφατο Το IMEI από μόνο του δεν λέει κάτι. Λέει τι πρέπει να είσαι. Και αν δεν είσαι? Τι csc έχεις σε ενδιαφέρει. Μην ρωτήσεις πώς το βρίσκεις. Διάβασε. Ακόμα και στις τελευταίες σελίδες έχει ξαναγραφτεί. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShadowReaper Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Το IMEI από μόνο του δεν λέει κάτι. Λέει τι πρέπει να είσαι. Και αν δεν είσαι? Τι csc έχεις σε ενδιαφέρει. Μην ρωτήσεις πώς το βρίσκεις. Διάβασε. Ακόμα και στις τελευταίες σελίδες έχει ξαναγραφτεί. Δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου. Μονο το IMEI μου έδωσαν από το κατάστημα. Από τη samsung μου είπαν ότι το IMEI μόνο τη χώρα προορισμού δείχνει. 1)Να ξαναρωτήσω για το CSC ή θέλει S/N; 2)Κοίταξα στο sammobile για Ρουμανία έχει ROM(unbraned),COA(cosmote),ORO(orange),CNX(vodafone). Και τα 4 έχουν 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ρε παιδια ετσι απο περιεργεια υπαρχει κανενας αλλος με open Austria συσκευη;ειναι ακομα στην 4.3 φυσικα,αν και δεν βιαζομαι για 4.4,μια χαρα δουλεύει και ετσι εγω ειμαι open austria και ακομα τιποτα...που θα παει θα βγει και για εμας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Τι λες τωρα ρε φιλε? Εμένα ούτε ΟΤΑ ουτε Kies μου βγάζει αναβαθμηση!!!!! :cry: αγορασμενο απο kaizer (skroutz) μου την εδωσε την αναβαθμιση δεν ξερω πως και γιατι ,,, αλλα ρε παιδες lagarei λιγο.... τι παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts