Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχως προχθες εγινε το απολυτο crash test για το S4 μου. Επεσε απο 2ο οροφο. Ψευτικα τα φτιαχνουν:lol::lol::lol: . Το αποτελεσμα ηταν τραγικο. Μεχρι και το κυριως σωμα λυγισε. Δυστυχως.

Μόνο από το καπάκι καταλαβαίνεις από τι φτιάχτηκε! Άντε με το καλό το S6 ;)

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχως προχθες εγινε το απολυτο crash test για το S4 μου. Επεσε απο 2ο οροφο. Ψευτικα τα φτιαχνουν:lol::lol::lol: . Το αποτελεσμα ηταν τραγικο. Μεχρι και το κυριως σωμα λυγισε. Δυστυχως.

Υπαρχει κινητο αν αντεχει τετοιο crash test ?????????? Πολυ αμφιβαλλω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

yeap. Να σαι καλα. το πηρα το S6 . κριμας για το 4αρι. ηταν το αγαπημενο μου.

Το κινητό τα εχει παίξει..... Σήμερα έκανε πάνω απο 100 επανεκκινήσεις και κάποια στιγμή που άνοιξε έλειπαν οι μισές εφαρμογές τα μισά τηλέφωνα.... Δε με αφήνει να μπω στο play store αλλα ούτε στις ρυθμίσεις για να το επαναφέρω στις εργοστασιακες ρυθμίσεις. Υπάρχει άλλος τρόπος να το επαναφέρω;

Ναι το hard reset.

Με κλειστο το κινητο πατας τα κουμπια volume up + home + power και οταν παει στο μενου που βλεπεις και στο παρακατω βιντεο κανεις τις επιλογες(Με τα κουμπια φωνης + & -)

wipe cache partition & wide data / factory reset.

Mε αυτο θα σβηστουν τα παντα στο κινητο σου ετσι.

Θα ειναι οπως οταν το αγορασες.

Δες το παρακατω βιντεο που κανει το wipe cache partition οχι το wipe data / factory reset.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Edited by adais

Είχα το Asmart control όπου σε kit kat δούλευε μια χαρά σε lolipop δεν κάνει τίποτα όπως επίσης και ότι άλλο δοκίμασα σε remot control μήπως έχει κάποιο θέμα ηlolipop σε αυτό ; χρησιμοποιεί κάποιος άλλο πρόγραμμα που του δουλεύει σε lolipop;

Στις επαφές στην lollipop πως κάνουμε να φαίνονται η Αγαπημένες επαφές σε λίστα όπως φαινόντουσαν στην kitkat; γιατί τώρα φαίνονται στρογγυλά εικονίδια και δεν μπορώ να κάνω swipe δεξιά ή αριστερά ανάλογα αν θέλω κλήση ή μήνυμα. Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Είχα το Asmart control όπου σε kit kat δούλευε μια χαρά σε lolipop δεν κάνει τίποτα όπως επίσης και ότι άλλο δοκίμασα σε remot control μήπως έχει κάποιο θέμα ηlolipop σε αυτό ; χρησιμοποιεί κάποιος άλλο πρόγραμμα που του δουλεύει σε lolipop;

Εγώ χρησιμοποιούσα το ir remote στην kitkat αλλά τώρα με την lollipop επειδή δεν δούλευε μετά από δοκιμές σε διάφορα προγράμματα το μόνο που δούλεψε και χρησιμοποιώ είναι το SureMote.

Παιδιά μετά από wipe cache partition wipe data / factory reset πήγα έτσι από περιέργεια να δω αν έχει βγει καμιά αναβάθμιση μου βγάζει αυτό ενώ στην αρχή που έψαχνε όταν την είχα φλασαρι με οντιν[ATTACH]60143[/ATTACH] Edited by Fourtounas
Μανώλης

Γιατι ενω με την 4.4.2 μου δουλευε κανονικα η παυση στο youtube αν γυρναγα αλλου το κεφαλι μου ενω με την 5.0.1 δεν δουλευει?

Και ναι ειμαι σε φωτεινο σημειο οταν το κανω αυτο.

Edited by adais

Έχω την lollipop από UK και το μόνο θέμα που έχω είναι ότι αργεί να συνδεθεί το wifi ,ενώ πατάω το κουμπί να ανοίξει,ο εντοπισμός τον δικτύων γίνεται μετά από πολύ ώρα,ακόμα και αν πάω χειροκίνητα στις ρυθμίσεις για να τα εντοπίσω μου λέει ότι σταμάτησε να ανταποκρίνεται η εφαρμογή "ρυθμίσεις ". Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα με την lollipop της UK ? έχετε να προτείνετε κάποιας άλλης χώρας που δεν παρουσιάζει παρόμοια προβλήματα ;

Να σημειώσω ότι μετά την αναβάθμιση έκανα factory reset και wipe cache data

Το μόνο θέμα που έχω είναι οτι κολλάει λίγο σε σχέση με το kitkat. θα μου πεις "οκ ρε φίλε τώρα βγήκε το λογισμικό". Και εγώ σας ρωτάω αν έχετε διαβάσει πουθενά αν θα κάνουν και άλλα updates για bug/performance fixes ή θα μείνουμε μόνο σε αυτό;

Εγώ δεν πρόκειται να βάλω την 5 γιατί θέλει 1 gb το οποίο δεν το έχω! Μια χαρά είναι έτσι όπως είναι και έχω και το μαύρο φόντο που μου αρέσει πολύ σε σχέση με την ασπρίλα της 5.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Το Google Play Edition πάντως θα πάρει την 5.1...

http://www.sammobile.com/2015/04/28/the-galaxy-s4-google-play-edition-will-get-android-5-1/

Και σε έμενα δεν μου αρέσει η ασπρίλα καθόλου! το μόνο που με κρατάει και δεν γυρίζω πίσω στην kitkat είναι ότι δεν θα μου εμφανίζει την επιλογή του 4G της wind...

Επίσης μου την σπάει που στην lollipop φαίνονται η "Αγαπημένες επαφές" στρογγυλά εικονίδια και δεν μπορώ να κάνω swipe δεξιά ή αριστερά ανάλογα αν θέλω κλήση ή μήνυμα.

Έψαξα στο ιντερνετ και ρώτησα εδώ σε προηγούμενο post αλλά κανένας δεν μου απάντησε αν μπορεί να αλλάξει αυτό. Στην kitkat πάταγες το κουμπί ρυθμίσεων και μετά σε "λίστα" και μπορούσες να κάνεις αυτά που ανάφερα πριν.

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Μια χαρα παιζει το swipe δεξιά ή αριστερά, τι εννοεις;

Στην καρτέλα "ΕΠΑΦΕΣ" της δείχνει σε λίστα και κάνεις κανονικά swipe...κλπ. Εγώ λέω στη καρτέλα που είναι μόνο τα "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ" είναι σε εικονίδια και δεν μπορείς να κάνεις swipe.

Edited by fotisk13

Αν εννοεις τα "Αγαπημενα" κι εκει μια χαρα γινεται το swipe

Ναι "Αγαπημένα". Αφού είναι εικονίδια στρόγγυλα... δεν γίνετε swipe. Πως κάνεις swipe; εγώ έχω lollipop, εσυ μηπως εχεις kitkat;

Edited by fotisk13

Ναι "Αγαπημένα". Αφού είναι εικονίδια στρόγγυλα... δεν γίνετε swipe. Πως κάνεις swipe; εγώ έχω lollipop, εσυ μηπως εχεις kitkat;

μάλλον ο συμφορουμιτης δεν έχει ορίσει αγαπημένες επαφές κ βλέπει μόνο αυτές στην πιο συχνή επικοινωνία.. εκεί γίνεται κανονικά swipe.. δεν έχει κάποια επιλογή να αλλάξει αυτό δυστυχώς..

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

την καινουρια γερμανικη DBT την δοκιμασε κανενας να μας πει εντυπωσεις ?????? εχει καινουριο changelιστ 4760392 build date 22.04.2015

την καινουρια γερμανικη DBT την δοκιμασε κανενας να μας πει εντυπωσεις ?????? εχει καινουριο changelιστ 4760392 build date 22.04.2015

τωρα την κατεβαζω μιας και δεν το ειχα παρει χαμπαρι..εννοειται πως την κανουμε install γιατι λογικα θα διορθωνει bugs μιας και ειναι τοσο μεγαλη...οπως και να εχει θα ποσταρω αυριο παλι να δω αν καταλαβα διαφορες..

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)