wpandroidios Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Απο την στιγμη που εβαλα το nova launcer,καπου χαθηκε το widget του καιρου και δεν το βρισκω πουθενα.πως μπορω να το επαναφερω? Δεν χάθηκε. Απλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με άλλον launcher εκτός του TW. Άμα το θες μονο σαν widget σου προτείνω εναλλακτικά την εφαρμογή xwidget που μπορείς να βρεις αυτό και όποιο άλλο θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παιδιά μια ερώτηση ξαφνικά στο πληκτρολόγιο της Samsung έχασα την ελληνική γλώσσα μπορώ να γράψω μόνο αγγλικά αλλά στις ρυθμίσεις φαίνεται ενεργοποιημενο κανονικά το ελληνικό πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Δεν χάθηκε. Απλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με άλλον launcher εκτός του TW. Άμα το θες μονο σαν widget σου προτείνω εναλλακτικά την εφαρμογή xwidget που μπορείς να βρεις αυτό και όποιο άλλο θες. ευχαριστω..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παιδιά μια ερώτηση ξαφνικά στο πληκτρολόγιο της Samsung έχασα την ελληνική γλώσσα μπορώ να γράψω μόνο αγγλικά αλλά στις ρυθμίσεις φαίνεται ενεργοποιημενο κανονικά το ελληνικό πληκτρολόγιο Μάλλον έχεις εγκατεστημένο το greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ναι παίζει ρόλο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλησπερα σε ολους. Πριν απο λιγο μου εμφανιστηκε ενα μηνυμα στο s4 για αναβαθμιση λογισμικου,, τι μπορει να ειναι αυτο..γνωριζει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 ειναι ενα μικρο μινι update διορθωτικο πριν την 4.4.4 NJ1 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Αρα θα το κανω. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Επειδή το ζαχαρώνω για αλλαγή αλλά η έλλειψη του ραδιοφώνου είναι ανασταλτικός παράγοντας (τι ιδέα είχαν αυτοί οι κορεάτες…) καμιά πατέντα με το ράδιο γίνεται; Κάτι σε hands-free έστω…:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φυσικα και γινεται. Αγοραζεις ενα bluetooth handsfree/stereo/radio ειναι λιγο ακριβα κοντα στα 40-50 ευρω ξεκινανε αλλα υπαρχουν πολλα τετοιου ειδους bluetooth handsfree που εχουν και ενσωματομενο ραδιοφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Επειδή το ζαχαρώνω για αλλαγή αλλά η έλλειψη του ραδιοφώνου είναι ανασταλτικός παράγοντας (τι ιδέα είχαν αυτοί οι κορεάτες…) καμιά πατέντα με το ράδιο γίνεται; Κάτι σε hands-free έστω…:cry: Ρίξε μια ματιά σε αυτό. https://www.skroutz.gr/s/3385938/Sony-SBH50.html?from=autocomplete&keyphrase=sony+sbh50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 φιλε μου το ραδιοφωνο νομιζω τωρα δεν ειναι μεγαλη αναγκη!!!οι παλιες συσκευες ειχαν ραδιοφωνο..τωρα με το internet εχεις οτι θελεις!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnie72 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Χρησιμοποιώ το κινητό για τρέξιμο. Μέσω app μετρώ απόσταση , ταχύτητα κτλ . Πρόσφατα ανακάλυψα κάτι δεν πάει καλά σε αγώνες που το χρησιμοποίησα. Με το που πέρασα το check point (εκεί όπου το chip που φοράς για τον αγώνα σε πιάνει για να καταγράψει τον χρόνο σου) το κινητό τα έπαιξε και έγραφε τρελά νούμερα. Στην μία περίπτωση μου έγραφε ότι έκανα 1.500 χλμ:blink: και στην άλλη έγραψε περίπου καλά τα χλμ αλλά είχε σβησμένο τον μισό χάρτη. Μίλησα με φίλους που χρησιμοποιούν τις ίδιες εφαρμογές αλλά με i phone και δεν έχουν τέτοια θέματα. Αρχικά τα είχα βάλει με τις εφαρμογές αλλά μου το έκανε με διάφορες εφαρμογές αυτό το πρόβλημα. Χθες ακόμα ανακάλυψα αφού πέρασε το κινητό μέσα από το μηχάνημα xray στο αεροδρόμιο οτι ο ποδο μετρητής μου έδειξε 12000 βήματα πράγμα αδύνατο- σε μία μέρα που ήμουν σε συνέδριο και σε καμία περίπτωση δεν διάνυσα 8,5 χλμ. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον ? Υπάρχει τρόπος διόρθωσης ? Με βολεύει τόσο πολύ να τα έχω ΟΛΑ στο κινητό αυτό ....με στεναχωρεί που σε αγώνες δεν θα με καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ναι παίζει ρόλο αυτό; Ναι, πολύ, έχει αναφερθεί ως bug και το ίδιο συμβαίνει και με το no led βγάλτα, αν τα έχεις και τα 2 και θα δεις που ως δια μαγείας θα επιστρέψει η εναλλαγή γλώσσας....:) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά μια ερώτηση ξαφνικά στο πληκτρολόγιο της Samsung έχασα την ελληνική γλώσσα μπορώ να γράψω μόνο αγγλικά αλλά στις ρυθμίσεις φαίνεται ενεργοποιημενο κανονικά το ελληνικό πληκτρολόγιο Μάλλον έχεις εγκατεστημένο το greenify? Ναι παίζει ρόλο αυτό; Ναι, πολύ, έχει αναφερθεί ως bug και το ίδιο συμβαίνει και με το no led βγάλτα, αν τα έχεις και τα 2 και θα δεις που ως δια μαγείας θα επιστρέψει η εναλλαγή γλώσσας....:) Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που το κάνουν αυτό. Εμένα μου το έκανε με το Missed Message Flasher. Πάντως η λύση είναι αυτά τα προγράμματα να γίνουν ανενεργά μέσα από τις Ρυθμίσεις/Προσβασιμότητα/Υπηρεσίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 το μεταφερω κι`απο δω γιατι-μαλλον-κατι παιζει με την θεση που δινει(ή δεν δινει)το κινητο μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440&page=560 αφου δεν βρηκα ακρη με το yahoo wheather,κατεβασα το 1Weather. στην δουλεια μου που το κατεβασα,βρηκε την περιοχη και ενημερωθηκε μεσω ιντερνετ. οταν επεστρεψα σπιτι,βρηκε την περιοχη που μενω,αλλα ενημερωνεται μονο εαν εχω ανοιχτο ιντερνετ. εαν το κλεισω και ζητησω ενημερωση,μου ζηταει δικτυο. το μαμα widget του s4,δουλευε αψογα μεσω της θεσης μου.δυστηχως λογω nova launcer,δεν μπορω να το εχω. υπαρχει καμια λυση..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Υπαρχει τροπος να κανουμε ρουτ το κινητο μας χωρις να γραψει ο μετρητης knox με την εκδοση 4.4.2? Αν ναι πως και ειναι επικινδυνο να το κανουμε? Υπαρχει επιλογη επαναφορας σε μη ρουτ μετα αν το μετανιωσουμε? Παντα χωρις να γραψει ο μετρητης knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Υπαρχει τροπος να κανουμε ρουτ το κινητο μας χωρις να γραψει ο μετρητης knox με την εκδοση 4.4.2? Αν ναι πως και ειναι επικινδυνο να το κανουμε? Υπαρχει επιλογη επαναφορας σε μη ρουτ μετα αν το μετανιωσουμε? Παντα χωρις να γραψει ο μετρητης knox. Ναι γίνεται... δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5720693 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Κατι ποιο ευκολο απο αυτη τη διαδικασια υπαρχει? Κατι σαν οταν ετρεχες το towelroot και απλα παταγες rain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Κατι ποιο ευκολο απο αυτη τη διαδικασια υπαρχει? Κατι σαν οταν ετρεχες το towelroot και απλα παταγες rain. Με μία λέξη, όχι. Η διαδικασία της διαγραφής μπορεί απλά να αυτοματοποιηθεί με το Mobile Odin, δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/general/root-how-to-obtain-root-permissions-t2862768 Edited November 19, 2014 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 φιλε μου το ραδιοφωνο νομιζω τωρα δεν ειναι μεγαλη αναγκη!!!οι παλιες συσκευες ειχαν ραδιοφωνο..τωρα με το internet εχεις οτι θελεις!!! Σίγουρα το internet έχει ότι θέλεις, αλλά επίσης σίγουρα οι εταιρίες κινητής δεν σου προσφέρουν φτηνό internet με αρκετά giga, για να έχεις ότι θέλεις. Anyway, ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μάλλον με βλέπω να κοιτάω αλλού καθώς ότι hands free υπάρχει με ράδιο, κοστίζει όσο ένα low budget κινητό ΜΕ ράδιο. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Με μία λέξη, όχι. Η διαδικασία της διαγραφής μπορεί απλά να αυτοματοποιηθεί με το Mobile Odin, δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/general/root-how-to-obtain-root-permissions-t2862768 Αν εχω καταλαβει καλα γυρνας το κινητο πισω στην επισημη ρομ που να μπορει να γινει ρουτ με το towelroot και μετα κανεις towelroot και μετα περνας παλι την ρομ που ειχε το κινητο σου εξ' αρχης. Εχω δικιο? Μακαρι να βγει κατι και για τις τελευταιες επισημες ρομ τοσο ευκολο οσο ητανε το towelroot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Δεν αλλάζεις όλη την rom αλλά μόνο τον kernel, επιστρέφοντας σε μια παλιότερη έκδοση όπου μπορεί να γίνει root Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εν παση περιπτωση. Ελπιζω και ευχομαι με την νεα εκδοση android 5.0 lolipop να μπορουμε να ρουταρουμε τα κινητα μας τοσο ευκολα οσο γινοτανε με το towelroot αρχικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εν παση περιπτωση. Ελπιζω και ευχομαι με την νεα εκδοση android 5.0 lolipop να μπορουμε να ρουταρουμε τα κινητα μας τοσο ευκολα οσο γινοτανε με το towelroot αρχικα. Πολύ φοβάμαι ότι θα το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο.....:rolleyes: Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts