Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν εννοείς εμένα, το πρόβλημα θεωρώ ότι ήταν της συσκευής κι όχι τόσο της εταιρείας διότι όταν το είχα, έδωσα το og σ'ένα συγγενή μου (κι αυτός cosmote) και το ίδιο βράδυ βγήκαμε έξω και παρατήρησα τα εξής: στο σταθμό Αιγάλεω, από την είσοδο Εσταυρωμένου, εκείνος είχε σήμα μέχρι τις προτελευταίες σκάλες (πριν τα ακυρωτικά μηχανήματα) ενώ εγώ είχα χάσει το σήμα μου από τις πρώτες. στις επόμενες στάσεις (Ελαιώνας, Κεραμεικός) δεν είχαν καθόλου σήμα και μόλις πλησιάζαμε Μοναστηράκι, αμέσως του ήρθε μήνυμα ενώ εμένα εμφανίστηκε το σήμα όταν ήμασταν στη μέση Μοναστηρακίου - Συντάγματος. και οι δύο το είχαμε στο αυτόματο, αλλά φαίνεται πως το s4 προσπαθεί για αρκετή ώρα να βρει 3g σήμα τη στιγμή που το άλλο κλείδωσε αμέσως σε 2g. δεν ξέρω, μπορεί να έπεσα στην περίπτωση, αλλά εδώ και λίγες μέρες που ξαναχρησιμοποιώ το og δεν έχω δει τα "κενά" που είχα με το s4 (π.χ να περιμένω 3 λεπτά έξω στο Σύνταγμα για να βρει σήμα).

Φίλε σαφώς δεν συμπεριφέρεται έτσι το s4. Προφανώς κάτι δεν πάει καλα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το τηλέφωνο για μας είναι εργαλείο! = δε δοκιμάζουμε εφαρμογές - παιχνίδια.

Έχουμε πάντα 2ρη μπαταρία στην τσέπη.

Πάντα στήνουμε το τηλέφωνο στις ανάγκες μας, αν θέλουμε να παίξουμε υπάρχει το καλοκαίρι! το S4 το επέλεξα για τις ευκολίες με τη μπαταρία!!! αλλιώς θα είχα το HTC one!!! (ποιότητα κατασκευής)

ακολουθησα τις συμβουλες, εκλεισα και την "εμφανιση ειδοποιησεων" ( εκανα σωστα ? ) απο τις περισσοτερες και θα δουμε απο Δευτερα.

Δεν πολυσυμφωνω με τα παραπανω, το στησιμο αναγκαστικα γινεται και για δουλεια και για διασκεδαση.

Και πολλες φορες δοκιμαζουμε εφαρμογες η widget τα οποια μπορει να αυξησουν την παραγωγικοτητα μας, αρα "παιζουμε" ολο το χρονο...

Edited by ppiccasso

Απο τα λεγομενα σου λοιπον ειναι σχεδον σιγουρο οτι επεσες σε ελατωμματικη συσκευη...εαν ειναι ετσι και το εδωσες σε φιλο σου καλο θα ηταν εαν εχει εγγυηση να πας να το δουνε.

Φίλε σαφώς δεν συμπεριφέρεται έτσι το s4. Προφανώς κάτι δεν πάει καλα!

γι'αυτό ακριβώς το λόγο, επειδή δεν θέλω να μπλέκω με σέρβις, του το "χάρισα" και του ξεκαθάρισα ότι αν του συμβεί το παραμικρό μπορεί είτε να μου το επιστρέψει, είτε να το πάει για σέρβις. επειδή όμως ο έρωτας τον έχει χτυπήσει κατακέφαλα, απ'ότι κατάλαβα, θα το κρατήσει. πλέον όμως δε μπορώ να ξέρω τι γίνεται μέχρι να του προκύψει κάτι και να με ενημερώσει. :)

ακολουθησα τις συμβουλες, εκλεισα και την "εμφανιση ειδοποιησεων" ( εκανα σωστα ? ) απο τις περισσοτερες και θα δουμε απο Δευτερα.

Δεν πολυσυμφωνω με τα παραπανω, το στησιμο αναγκαστικα γινεται και για δουλεια και για διασκεδαση.

Και πολλες φορες δοκιμαζουμε εφαρμογες η widget τα οποια μπορει να αυξησουν την παραγωγικοτητα μας, αρα "παιζουμε" ολο το χρονο...

Τις ειδοποιήσεις δεν χρειαζόταν να τις κλείσεις, αν έκλεισες τα Google+ > music και κάποιες της Samsung που δεν χρειάζεσαι και τρέχουν από μόνες τους είσαι OK.

Δεν λέω να μην κατεβάσεις εφαρμογές η να διασκεδάσεις με το τηλέφωνο απλά δεν δοκιμάζεις όλες τις εφαρμογές από το play που ζητάνε τρελά permissions (ας πούμε ένα buttery widget να θέλει permission στις επαφές σου!!! είναι κάπως...) βάλε εφαρμογές αλλά μία μία ώστε αν παρατηρήσεις προβλήματα στην συσκευή ή κατανάλωση να ξέρεις και από που προήλθαν (εκτός αν είναι hardware)

Υπάρχει τρόπος όταν κάνουμε δεξί σύρσιμο σε μια επαφή στην οποία έχουμε καταχωρίσει περισσότερα από ένα τηλέφωνα να καλεί κάποιο προεπιλογής? Πάντα με αυτό το τρόπο μου καλεί το πρώτο που έχω καταχωρήσει
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Υπάρχει τρόπος όταν κάνουμε δεξί σύρσιμο σε μια επαφή στην οποία έχουμε καταχωρίσει περισσότερα από ένα τηλέφωνα να καλεί κάποιο προεπιλογής? Πάντα με αυτό το τρόπο μου καλεί το πρώτο που έχω καταχωρήσει

φυσικά.. πήγαινε στην επαφή που θέλεις.. πάτα το αριστερό κουμπάκι για να σου ανοίξει το μενού κ θα δεις τη "σήμανση ως προεπιλογή" από εκεί μπορείς να διαλέξεις τον αριθμό που θα καλείς!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

πριν από μερικές μέρες είχα πει ότι το κινητό κατά την φόρτιση είχε ζεσταθεί και δεν ξανάνοιξε.το πήγα στην samsung και μου αλλάξανε λένε πλακέτα.

το περίεργο είναι ότι έχω το ίδιο imei .είναι λογικό?

SAMSUNG NOTE 5

πριν από μερικές μέρες είχα πει ότι το κινητό κατά την φόρτιση είχε ζεσταθεί και δεν ξανάνοιξε.το πήγα στην samsung και μου αλλάξανε λένε πλακέτα.

το περίεργο είναι ότι έχω το ίδιο imei .είναι λογικό?

Η δεν σου άλλαξαν πλακέτα η υπάρχει τρόπος για "βαφτισμα" της νέας πλακέτας σαν το δικό του imei .:confused:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Η δεν σου άλλαξαν πλακέτα η υπάρχει τρόπος για "βαφτισμα" της νέας πλακέτας σαν το δικό του imei .:confused:
Οταν αλλαζουν πλακετα στα διαφορα ΕΠΙΣΗΜΑ servis,ξαναπερνανε παλι το αρχικο ΙΜΕΙ,οπως και το S/N, για λογους συνεχισης της εγγυησης.

καλησπερα φιλοι μου μετα απο αρκετο καιρο με το nexus 5 το εδωσα,αξιζει να παω στο galaxy s4 ειδικα το λευκο που με τρελενει,η να περιμενω να ερθει ελλαδα το καινουργιο οταν το παρουσιασουν?βεβεαια θα παρει αρκετο καιρο μεχρι να ερθει κ ανεβασμενο κοστος.

Από εσένα εξαρτάται. Θα σου έλεγα να περιμένεις να δεις τι ακριβώς θα έχει και πως θα είναι το σ5 και μετά να αποφασίσεις αν αξίζει την αναμονή (μέχρι να βγει στην αγορά) αλλά και το αρκετά υψηλότερο κόστος.

καλησπερα φιλοι μου μετα απο αρκετο καιρο με το nexus 5 το εδωσα,αξιζει να παω στο galaxy s4 ειδικα το λευκο που με τρελενει,η να περιμενω να ερθει ελλαδα το καινουργιο οταν το παρουσιασουν?βεβεαια θα παρει αρκετο καιρο μεχρι να ερθει κ ανεβασμενο κοστος.

Νομίζω οτι είναι η ιδανική περίοδος για αγορά, λόγο τιμής κυρίως! Στα 385 πια. Το S5 πρίν τον Απρίλιο δύσκολο να κυκλοφορήσει και μέχρι να πέσει η τιμή του στα 500-550 θα πρέπει να περάσουν γύρω στους 3 μήνες.

Κανα νεο για το ποτε θα παρουμε την 4.4.2 εχουμε? ξερει κανεις ? εαν εχει κατι ακουστει?

Κάτι ακούγεται για αυριο οτι ξεκινάει η διάθεση της κιτ κατ

Καλησπερα,

Γνωριζει κανεις πως μπορω να σβησω μια φωτο απο το κινητο μου που την βλεπω στον φακελο "camera Uploads" στο αλμπουμ με τις φωτογραφιες του κινητου?

Εκανα μια δοκιμη εχτες με μια παλια φωτο μου και τωρα προσπαθω να την σβησω επειδη ειναι πρωτη πρωτη και δεν μου αρεσει αλλωστε την εχω και σε αλλο φακελο και δεν υπαρχει καποια επιλογη διαγραφης ουτε μπορω να την σβησω οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη μιας και δεν βλεπω τον συγκεκριμενο φακελο..

Καμια ιδεα?

Nikos

Καλησπερα,

Γνωριζει κανεις πως μπορω να σβησω μια φωτο απο το κινητο μου που την βλεπω στον φακελο "camera Uploads" στο αλμπουμ με τις φωτογραφιες του κινητου?

Εκανα μια δοκιμη εχτες με μια παλια φωτο μου και τωρα προσπαθω να την σβησω επειδη ειναι πρωτη πρωτη και δεν μου αρεσει αλλωστε την εχω και σε αλλο φακελο και δεν υπαρχει καποια επιλογη διαγραφης ουτε μπορω να την σβησω οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη μιας και δεν βλεπω τον συγκεκριμενο φακελο..

Καμια ιδεα?

είναι ο φάκελος του dropbox.. μόνο από εκεί μπορείς να την σβήσεις ή μπορείς απλά να αποκρύψεις τους φακέλους που δημιουργεί το dropbox στη συλλογή πατώντας το αριστερό πλήκτρο - περιεχόμενο για εμφάνιση κ από εκεί να ξετικάρεις το περιεχόμενο στο dropbox

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

είναι ο φάκελος του dropbox.. μόνο από εκεί μπορείς να την σβήσεις ή μπορείς απλά να αποκρύψεις τους φακέλους που δημιουργεί το dropbox στη συλλογή πατώντας το αριστερό πλήκτρο - περιεχόμενο για εμφάνιση κ από εκεί να ξετικάρεις το περιεχόμενο στο dropbox

Σε ευχριστω πολυ..Τοσο απλο αλλα απο το πρωι δεν το εβρισκα ουτε θα το εβρισκα ποτε..

Nikos

Κανα νεο για το ποτε θα παρουμε την 4.4.2 εχουμε? ξερει κανεις ? εαν εχει κατι ακουστει?
Πηρα σημερα τηλεφωνο την samsung και τους ρωτησα ποτε θα ερθει η αναβάθμιση η 4.4 kit kat και μου ειπαν οτι δεν εχει ερθει καμία επίσημη ανακοίνωση για το ποτε.

Eχει ξεκινησει μονο για το note3.

Πηρα σημερα τηλεφωνο την samsung και τους ρωτησα ποτε θα ερθει η αναβάθμιση η 4.4 kit kat και μου ειπαν οτι δεν εχει ερθει καμία επίσημη ανακοίνωση για το ποτε.

Eχει ξεκινησει μονο για το note3.

Οπως έγραψα και το μεσημέρι η αναβάθμιση ξεκινάει αύριο ή μάλλον σήμερα κιόλας στην Αμερική http://www.sammobile.com/2014/02/18/samsung-usa-confirms-android-4-4-kitkat-update-for-multiple-devices-rollout-begins-today/ Δυστυχώς στη samsung hellas δεν έχουν καμιά πληροφορία ποτέ, πιο γρήγορα θα ενημερώνεσαι απ τα blogs :)

Συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ :p. Η απάντηση στο ερώτημά σου βρίσκεται εδώ. Αντικατέστησε το galaxy s1 με το galaxy s4 και την gingerbread με την kit kat και είσαι μέσα.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως τα πράγματα από τότε έχουν βελτιωθεί σημαντικά αλλά είναι να μην σου βγει το όνομα...

Μάκης

Θα ήθελα απλως να μεταφερω την εμπειρια μου σχετικα με την αγωνια αρκετων σχετικα με τα CSC και την εγγύηση.

Εδω περιπου και 15 μερες τραβιέμαι με το service της samsung για καποιο προβλημα που ειχα ,

Το κινητο ηρθε με μαμα COA ( cosmote ρουμανιας ).

Το παω στο service με ΝΕΕ , και το παίρνω πισω με την τελευταια ελληνικη MKF και ΝΕΕ CSC

Μετα απο 2 μερες το ξαναπαω στο service αυτη την φορα με MKF και COA CSC , Το κινητο παει στα κεντρικα και το παιρνω μετα απο 1 εβδομαδα με ΕΝΑ4 και EUR CSC.

Απο οτι καταλαβα δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το τι CSC φοράει το κινητό , αρα μην πολυαγχωνεστε για να το ξαναεπαναφέρεται στο εργοστασιακο.

Παιδιά καλησπέρα έχω ενα πρόβλημα και σας παρακαλώ εάν ξέρει κάποιος να μου λύση το πρόβλημα μου. Εδώ και μερικές μέρες όταν πάω να σύρω το δάχτυλο μου πάνω στην οθόνη για να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο βγάζει εκνευριστικες διαφημίσεις μήπως μπορείτε να μου πείτε τι να κανω ; Ευχαριστώ πολυ

Ποιες εφαρμογες εβαλες τελευταια?

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Δεν ξερω αν ειμαι offtopic,θελω μονο αν μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να δω απο που ειναι το κινητο μου,ωστε να του περασω το καταλληλο firmware.Δοκιμασα με τα δυο kies αλλα με κανενα απο τα δυο δεν τα καταφερα.Υπαρχει αλλος τροπος;

Οπως έγραψα και το μεσημέρι η αναβάθμιση ξεκινάει αύριο ή μάλλον σήμερα κιόλας στην Αμερική http://www.sammobile.com/2014/02/18/samsung-usa-confirms-android-4-4-kitkat-update-for-multiple-devices-rollout-begins-today/ Δυστυχώς στη samsung hellas δεν έχουν καμιά πληροφορία ποτέ, πιο γρήγορα θα ενημερώνεσαι απ τα blogs :)

Μην χαίρεσαι και πολύ. Αν διαβάζω καλά δεν μιλάει μόνο για S4 αλλά γενικά για όλες τις Samsung συσκευές που θα πάρουν 4.4! Αυτό δε σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση 4.4 για το S4 και το αυτό το επιβεβαιώνει στο τέλος

Availability varies by carrier and product, with updates beginning today and continuing throughout the coming months."

Δηλαδή ούτε για ποιο θα ξεκινήσει λέει αλλά και ούτε πότε θα αρχίσει για κάθε μοντέλο. Εδώ έχει και το S3 μέσα, λες να το πάρουν ταυτόχρονα? Αμφιβάλω!!! Μια τρύπα στο νερό αυτό το ποστ. Έτσι και αλλιώς το ξέραμε λίγο πολύ.

Εγώ λέω να αράξετε γιατί δεν νομίζω να έρθει η στιγμή για το S4 πρίν την επίσημη του S5 με το νέο TouchWiz

Google Pixel 6 Pro

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)