Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 καλησπερα.σημερα πηρα στα χερια μου το σ4 και παρατηρησα οτι δεν μπορω να καταργησω ενα widget ή μια εφαρμογη απο την αρχικη οθονη. παιζει ρολο το γεγονος οτι δεν εχω τοποθετησει την καρτα sim στην συσκευη ; Όχι, δεν παίζει ρόλο η sim. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Αυτο το γνωριζω,απλα δεν μπορω να το καταργησω.πατω επανω στο widget του ρολογιου π.χ και το συρω προς τα πανω για να το καταργησω αλλα αντι να εξαφανιστει ξαναγυρναει πισω.αυτο γινεται με ολα τα widgets kαι τις εφαρμογες σε οποια απο τις αρχικες οθονες και αν ειναι.τι μπορει νσ φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Είναι προφανές ότι κάτι σου ξεφεύγει, σιγουρέψου ότι κάνεις ακριβώς ότι περιγράφει η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 παλευω τρεις ωρες τωρα.παταω παρατεταμενα πανω στο εικονιδιο,το παω προς τον καδο στο πανω μερος της οθονης,το αφηνω και αυτο αντι νσ καταργηθει ξαναγυριζει πισω.υπαρχει καποια ρυθμιση που ισως εχω απενεργοποιησει;Μου εχει σπασει τα νευρα δεν θα κοιμηθω αν δεν το βρω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 παλευω τρεις ωρες τωρα.παταω παρατεταμενα πανω στο εικονιδιο,το παω προς τον καδο στο πανω μερος της οθονης,το αφηνω και αυτο αντι νσ καταργηθει ξαναγυριζει πισω.υπαρχει καποια ρυθμιση που ισως εχω απενεργοποιησει;Μου εχει σπασει τα νευρα δεν θα κοιμηθω αν δεν το βρω!!! Μολις φτασει στον καδο που λες κοκκινίζει...Οταν λοιπόν κοκκινισει φευγει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 ο καδος κοκκινιζει αλλα δυστυχως δεν φευγει.το εκανα απειρες φορες αλλα ξαναγυριζει.βοηθηστε γιατι παω να τρελαθω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 ο καδος κοκκινιζει αλλα δυστυχως δεν φευγει.το εκανα απειρες φορες αλλα ξαναγυριζει.βοηθηστε γιατι παω να τρελαθω! Εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες κολλανε widgets, πχ δεν ανανεωνουν τα στοιχεια τους. Ακομα και στα ρολογα. Θα ελεγα να δοκιμασεις ενα reboot της συσκευης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Δεν ξερω πως εγινε αλλα μολις τωρα το εκανα ξανα κα καταργηθηκε!ευχαριστω πολυ παντως για τις αμεσες απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παράξενο ,αρκετοί έχουν αναφέρει οτι το Disable Increasing Ring δουλεύει και στο s4 Εγώ δοκίμαζα αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=org.apelikecoder.increasingring&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5hcGVsaWtlY29kZXIuaW5jcmVhc2luZ3JpbmciXQ.. Αυτή που λες όντως δουλεύει :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Ερωτηση Το τελευταιο firmware που εβαλα εκανε και update στην καμερα. Αμα κανω hard reset και βαλω μια παλια ROM...θα γινει downgrade και στο firmware της καμερας? Δεν ειμαι σιγουρος.Μπορεις να το δοκιμασεις ομως.Ο κωδικος για να τσεκαρεις το firmware που φοραει τωρα ειναι *#34971539# μεσω dialer και μετα πατα phone/cam firm Και screenshot απο το δικο μου firmware. ps Θυμαμαι αχνά, απο το s2 οτι η αλλαγη ρομ επηρεαζε το firm της καμερας και μου εκανε update μεσα απο το samsung apps http://db.tt/6XlIu8PD Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 χθες το επεξεργαστηκα και εγω για πρωτη φορα.πολυ καλη συσκευη. η οθονη κινειται σε παραπολυ υψηλα επιπεδα καθως και το λειτουργικο του γενικα.αυτο που με απογοητευσε ηταν η πλαστικουρα.πολυ πλαστικουρα ρε παιδια.παρατηρησα οτι μετ απο 25 λεπτα συνεχους χρησης οχι τηλεφωνηματα,το κινητο υπερθερμανθηκε.ειναι φυσιολογικο? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δες το! Θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις από Nokia και Ericsson του 2000 :) πολύ καλή δουλειά κάνει. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μου ηρθε μήνυμα απο βονταφον οτι σε λιγες μερες θα μου στειλουν ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση 4g. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μου ηρθε μήνυμα απο βονταφον οτι σε λιγες μερες θα μου στειλουν ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση 4g. Πλακα κάνεις!!! Σε ποιο πρόγραμμα χρήσης είσαι;;;; Εγώ έχω 1 γραμμή Red 2 και 2 γραμμές employee (υπαλλήλου Voda) της γυναίκας μου και το δικό μου, και δε μου ήρθε σε κανένα από τα κινητά τέτοιο μήνυμα!!!!! Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Πλακα κάνεις!!! Σε ποιο πρόγραμμα χρήσης είσαι;;;; Εγώ έχω 1 γραμμή Red 2 και 2 γραμμές employee (υπαλλήλου Voda) της γυναίκας μου και το δικό μου, και δε μου ήρθε σε κανένα από τα κινητά τέτοιο μήνυμα!!!!! :lol:οχι δεν σου κανω πλακα.ειμαι σε παλιο προγραμμα unlimited.απλα το εγραψα γιατι καποιος συνφορουμιστης μου ειχε πει οτι εχει 4g η βοντα για κινητα κ ειμουν σιγουρος οτι δεν ειχε ,παρα μονο για tablet,γενικος με στικακι.Κανε υπομονη θα σου σκασει κ εσενα το μήνυμα.;) *Μηπως επειδη το δικο μου ειναι απο expansys(γαλλικο) μου ηρθε τετοιο μηνυμα??(μπορει να λεω βλακεια) Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 παιδια πηγα και εγω σημερα πριν 2ωριτσες μαλιστα και αλλαξα την καρτα μου ειχα την παλια και την ειχα κομμενη και τους ειπα να μου την αλλαξουν για να εχω στις ρυθμισεις στα δικτια και την ενδειξη lte μου την αλλαξαν με καινουργια χωρις να πλειρωσω τιποτα αλλα μου ειπαν οτι ακομα δεν εχει 4g η vodafone ειναι σε πειραματικο σταδιο και παλι δεν μου ενφανιστηκε στα δικτια το lte αλλα σε λιγο καιρο μου ειπε θα εχει και η ιδια 4g και θα μας σταλουν καποιες ρυθμισεις κατι τετοιο τελος παντον οποτε οσοι εχετε vodafone μην περιμενετε στις ρυθμισεις και στα δικτια να εχετε την ενδειξη lte θα περιμενουμε την vodafone. αυτα για να πληροφοριθουμε κιολας παιδια:):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) ούτε και μένα με red2 μου ήρθε μήνυμα για lte. Να ρωτήσω κάτι: για τη χρήση 4g θα έχει έξτρα χρέωση??? ή οι χρεώσεις θα μείνουν ως έχει??? edit: και κάτι άλλο. Eχω επικαιροποιήσει όλες μου τις επαφές στο s4 με το kies, στη συνέχεια τις αποθήκευσα στο Kies και έκανα συγχρονισμό των επαφών με το λογαριασμό μου gmail. Οταν όμως ανοίγω το gmail οι επαφές είναι άδειες. Δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται??? Πρασπαθώ να τις εισάγω στο gmail απο το αποθηκευμένο αρχείο στο kies αλλά πάλι μου λέει ότι δεν υπάρχουν επαφές!(δεν είναι σε μορφή ccv αλλά spb) Τι να κάνω? Edited May 18, 2013 by xetasa Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Εγώ τις έχω συγχρονισμένες με το Gmail και εμφανίζονται κανονικά και στο pc και στο κινητό.Αρκεί να πάς στις ρυθμίσεις εμφάνισης και να επιλέγεις να εμφανίζονται οι επαφές απο Gmail.Επαφές>αριστερό soft key>Επαφές για εμφάνιση>επιλογή gmail. Edited May 18, 2013 by nikospavlidis63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Παιδιά έχω πρόβλημα με το GPS έχω εγκαταστήσει μια εφαρμογή να μου δυχνει το στίγμα μου λόγο δουλειάς πολυ συχνά και έχω την εντύπωση οτι φεύγουν οι ρυθμίσεις Τι πρεπει να κάνω ρε παιδεια για να έχω συνέχεια GPS ? ειναι πολυ σημαντικό αν δεν το βω θα αναγκαστω να γυρίσω στο iPhone 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Παιδιά έχω πρόβλημα με το GPS έχω εγκαταστήσει μια εφαρμογή να μου δυχνει το στίγμα μου λόγο δουλειάς πολυ συχνά και έχω την εντύπωση οτι φεύγουν οι ρυθμίσεις Τι πρεπει να κάνω ρε παιδεια για να έχω συνέχεια GPS ? ειναι πολυ σημαντικό αν δεν το βω θα αναγκαστω να γυρίσω στο iPhone 5 Σε ποιο ακριβώς πρόγραμμα αναφέρεσαι και τί εννοείς ότι χάνει τις ρυθμίσεις; PS. Αυτό το θα αναγκαστώ να επιστρέψω στο iPhone, το έχω διαβάσει αμέτρητες φορές τώρα τελευταία στα του Galaxy S4 & One!!!! Έχει πολύ πλάκα πάντως. :p Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skia11 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Με τι ρύθμιση τράβηξες αυτή τη φώτο...Πολύ καλή. Πρέπει να είναι με night mode. Ότι έχω βγάλει σε night mode εξαφανίζει το grain εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Προβάλλετε μία εικόνα απολύτως μαύρη. Κατά προτίμηση μία τύπου .gif Δείτε την οθόνη σε χώρο απολύτως σκοτεινό. Τι βλέπετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Προβάλλετε μία εικόνα απολύτως μαύρη. Κατά προτίμηση μία τύπου .gif Δείτε την οθόνη σε χώρο απολύτως σκοτεινό. Τι βλέπετε; Δώσε κάποιο link με κάποια εικόνα πού έχεις δοκιμάσει,τι βλέπεις εσύ? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Eχει καταφερει καποιος να δουλεψει air contition με το s4 ?? Και εαν ναι με ποιο προγραμμα ?? Δοκιμαζα σημερα με το watch on που εχει το s4 αλλα δεν μπορω να βρω κατι για air contition. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δώσε κάποιο link με κάποια εικόνα πού έχεις δοκιμάσει,τι βλέπεις εσύ? Εγώ έβαλα την ίδια ακριβώς μαύρη εικόνα στο S2 i9100 και στο S4 i9505. Στο S2 δεν έβλεπες απολύτως τίποτα ενώ στο S4 η εικόνα είχε όλη ένα βαθύ κόκκινο χρώμα. Το ίδιο είχα κάνει στο S3 σε σχέση με το S2 και το S3 φώτιζε αρκετά την εικόνα. Στο S2 το μαύρο ήταν απλά απουσία χρώματος και φωτισμού. Όλα αυτά φαίνονται μόνο στο απόλυτο σκοτάδι. So much for new Super AMOLED screens...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts