Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μας φτανανε οι κλειδωμενοι bootloaders...τωρα εχουμε και κλειδωμενους kernels.Δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθει να πετυχει η Samsung.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μας φτανανε οι κλειδωμενοι bootloaders...τωρα εχουμε και κλειδωμενους kernels.Δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθει να πετυχει η Samsung.

Οσο υπαρχουν τα τσακαλια μεσα στο xda, δεν θα καταλαβαινει τιποτα η κυρα samsung... θα βρισκουν παντα μια λυση... :)

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το χρησιμοποιήσεις σαν tabletάκι και φωτογραφική καθώς όπως είπε και Γιάννης δεν είναι πλήρες το hardware του.

Εάν σε ενδιαφέρει μπορείς να απενεργοποιησεις το retail mode χρησιμοποιώντας τον κωδικό 5444.

τον δοκιμασα τον κωδικο χτες σε ενα demo αλλα μου εβγαζε λαθος .

Γιαννης

που μπορω να βαλω αυτον τον κωδικο?

Εαν ειναι προβλημα με την κεραια, γινεται να παραγειλω καποιο εξαρτημα απο ebay πχ η να βρω απο κανενα σπασμενο κινητο και να το τοποθετησω ή δεν γίνεται? διαφορετικα... μπορει να χρησιμοποιειθεί η οθονη και το digitizer για καποια κανονικη συσκευη με σπασμενη οθονη? Γιατι εαν γινεται μπορω να βρω καποιο με σπασμενη οθονη και να το παρω αρκετα φτηνα με σκοπο να το αλλαξω με το digitizer αυτης της συσκευης.

Ανοίγεις το Retail Mode app βάζεις 5444 σαν password, μετά ενεργοποιείς "Play time scheduling" και ρυθμιζεις "Start time" και "End time" να είναι 1 λεπτό.

Πέρα από το hardware η συσκευή φοράει άλλο firmware σε σχέση με τις κανονικές.

Γιά ανταλλακτικά σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

τον δοκιμασα τον κωδικο χτες σε ενα demo αλλα μου εβγαζε λαθος .

Ισχύει ότι έγραψα στον teof95 :)

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Drama shot

http://i41.tinypic.com/4kkaiu.jpg

Απο ποιοτητα ομως...Αστο...Σε σχεση με τις αλλες που μας εχει συνηθισει το 4αρι...

Μάριος...

Καλημέρα παίδες. Σκέφτομαι να αγοράσω το S4 είτε απο κάποιο σκρουτζομάγαζο είτε απο αγγελία(σφραγγισμένο) ή λίγων ημερών.

Ήθελα να ρωτήσω τί γίνεται με το θέμα της εγγύησης. Π.χ στο portal365 μου είπαν ότι το τηλέφωνο είναι γερμανικό. Οπότε λογικά καλύπτεται απο την εγγύηση που καλύπτει όλη την ευρωπαική ένωση. Ελληνικά τηλέφωνα υπάρχουν τελικά ή όχι; Εφόσον παρουσιαστεί πρόβλημα στο τηλέφωνο που απευθυνόμαστε μετά; μόνο στο ίδιο το κατάστημα που αγοράσαμε τη συσκευή; Πηγαίνοντας απευθείας σε επίσημο service samsung θα βγάλουμε άκρη σωστά;

Και κάτι τελευταίο αυτό που διαβάζω ότι πρέπει να υπάρχει το ΙΜΕΙ της συσκευής πάνω στην απόδειξη ισχύει ή και χωρίς αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα;

Τα μηνύματα που αφορούσαν την "διαθεσιμότητα " της συσκευής μεταφερθήκαν στο σωστο θέμα.

Samsung galaxy s21+

ειχε ανακοινωσει η samsung δυνατοτητα screen sharing με το pc πως το κανουμε?
υπογραφή εκτός ορίων

Διάβασε το link παρακάτω. Χρειάζεσαι ή νέα Samsung TV ή το συγκεκριμένο dongle (AllShare Cast dongle.)

http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57582814-285/how-to-mirror-your-galaxy-s4s-screen-on-your-tv/

Διάβασε το link παρακάτω. Χρειάζεσαι η νέα Samsung TV η το συγκεκριμένο dongle (AllShare Cast dongle.)

http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57582814-285/how-to-mirror-your-galaxy-s4s-screen-on-your-tv/

ευχαριστω αλλα αναφερομαι σε μια ειδηση πριν 2 βδομαδες που ελεγε για τα windows
υπογραφή εκτός ορίων

να κανω μια ερωτηση ....!!

πηρα την καρτα μνημης SanDisk Ultra MicroSDHC Class 10 with SDadapter (32GB) (Απο το πλαισιο)

την εβαλα στο κινητο την φορμαρα μεσα απο το κινητο....!

περασα μουσικη και κατι φωτογραφιες ....

το θεμα ειναι οτι καμια φορα οταν παιζει π.χ μουσικη Χανει την καρτα .... ειναι δηλαδη σαν να κανω αποσυνδεση και ξανα συνδεση καρτας ...και βγαζει προετοιμασια καρτας και και.....

επισης μου το εκανε και σε ασχετα σημεια .......

οπως π.χ και οταν τραβηξα ενα βιντεο και το ειχα βαλει να αποθηκευει στην καρτα μνημης απαυθειας .. με συνεπεια να πεταξει την καρτα και να μην αποθηκευτει το βιντεο !

:)

Τωρα αυτο ειναι θεμα κινητου ? θεμα καρτας? η θεμα φορμαρισματος ?!

καμια ιδεα το τι μπορει να φταιει ??!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Για τις Sandisk είχαν ακουστεί διάφορα προβλήματα.

Για το GS4 πάντως πήρα της Samsung την 64αρα.

Είχα στο GS3 την 64άρα την Sandisk και την έδωσα για να πάρω την Samsung.

Εν συντομία εγώ θα την γύρναγα και θα έπαιρνα της Samsung ή refund.

Edited by Skia11

να κανω μια ερωτηση ....!!

πηρα την καρτα μνημης SanDisk Ultra MicroSDHC Class 10 with SDadapter (32GB) (Απο το πλαισιο)

την εβαλα στο κινητο την φορμαρα μεσα απο το κινητο....!

περασα μουσικη και κατι φωτογραφιες ....

το θεμα ειναι οτι καμια φορα οταν παιζει π.χ μουσικη Χανει την καρτα .... ειναι δηλαδη σαν να κανω αποσυνδεση και ξανα συνδεση καρτας ...και βγαζει προετοιμασια καρτας και και.....

επισης μου το εκανε και σε ασχετα σημεια .......

οπως π.χ και οταν τραβηξα ενα βιντεο και το ειχα βαλει να αποθηκευει στην καρτα μνημης απαυθειας .. με συνεπεια να πεταξει την καρτα και να μην αποθηκευτει το βιντεο !

Τωρα αυτο ειναι θεμα κινητου ? θεμα καρτας? η θεμα φορμαρισματος ?!

καμια ιδεα το τι μπορει να φταιει ??!

Φαντάζομαι δεν έχεις άλλη sd.

Μπορεί να φταίει

1.η καινούργια κάρτα (οπότε θες μια δεύτερη να τσεκάρεις αν δουλεύουν όλα σωστά) < όπως έγραψε και ο φίλος Skia11 έχουν αναφερθεί προβλήματα με τις sandisk

2. μπορεί να φταίει η sd reader του κινητού (οπότε πάλι θές μια δεύτερη κάρτα για check)

επίσης αν έχεις υποδοχή στο pc μπορείς να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη κάρτα και να παίξεις τα ίδα αρχεία?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Χαιρεται!!σε sd card μπορεις να περασεις παιχνιδια???

Μονο αν ρουταρεις.FolderMount η εφαρμογή που χρειαζεσαι (δεν την έχω δοκιμάσει)

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Για τις Sandisk είχαν ακουστεί διάφορα προβλήματα.

Για το GS4 πάντως πήρα της Samsung την 64αρα.

Είχα στο GS3 την 64άρα την Sandisk και την έδωσα για να πάρω την Samsung.

Εν συντομία εγώ θα την γύρναγα και θα έπαιρνα της Samsung ή refund.

Για τις SanDisk οταν λες προβληματα σε σχεση με κινητα η γενικα ?

γιατι εγω μια ζωη ειχα θεμα με τις kinston ειτε ηταν καρτα μνημης ειτε στικακι που ειχα καποτε!

Φαντάζομαι δεν έχεις άλλη sd.

Μπορεί να φταίει

1.η καινούργια κάρτα (οπότε θες μια δεύτερη να τσεκάρεις αν δουλεύουν όλα σωστά) < όπως έγραψε και ο φίλος Skia11 έχουν αναφερθεί προβλήματα με τις sandisk

2. μπορεί να φταίει η sd reader του κινητού (οπότε πάλι θές μια δεύτερη κάρτα για check)

επίσης αν έχεις υποδοχή στο pc μπορείς να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη κάρτα και να παίξεις τα ίδα αρχεία?

αλλη καρτα δεν εχω αυτην την στιγμη ... θα δοκιμασω με ενος φιλου μεσα στο σ/κ να δουμε τι και πως!

αυτο που λες δεν καταλαβα για την sd reader του κινητου !

και εβαλα την καρτα στο πισι παιζει μια χαρα .... την ζορισα κιολας δεν κολησε/πεταξε πουθενα τιποτα!!

δοκιμασα τα ιδια αρχεια....(παιζει και η tracklist εδω και 1.30 ωρα ασταματητα απο την καρτα μνημης)

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Για τις SanDisk οταν λες προβληματα σε σχεση με κινητα η γενικα ?

γιατι εγω μια ζωη ειχα θεμα με τις kinston ειτε ηταν καρτα μνημης ειτε στικακι που ειχα καποτε!

αλλη καρτα δεν εχω αυτην την στιγμη ... θα δοκιμασω με ενος φιλου μεσα στο σ/κ να δουμε τι και πως!

αυτο που λες δεν καταλαβα για την sd reader του κινητου !

και εβαλα την καρτα στο πισι παιζει μια χαρα .... την ζορισα κιολας δεν κολησε/πεταξε πουθενα τιποτα!!

δοκιμασα τα ιδια αρχεια....(παιζει και η tracklist εδω και 1.30 ωρα ασταματητα απο την καρτα μνημης)

Η υποδοχή του κινητού που βάζεις την sdcard.Μήπως έχει πρόβλημα;

Η υποδοχή του κινητού που βάζεις την sdcard.Μήπως έχει πρόβλημα;

Τώρα που έχω βάλει την κάρτα ξανά στο κινητό. .. και εδώ και κάνα 30 λεπτό παίζει μουσική. .. όλα μια χαρά. ..

(Αυτή την φορά έκλεισα το κινητό και την έβαλα. ..) :)

Θα δείξει. .. θα δοκιμάσω και με άλλες κάρτες και βλέπουμε. ..

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Καλησπέρα παίδες, μου'χουν μπει τριζόνια εδώ και μέρες με το Galaxy S4 και ν'απαρνηθώ το iPhone 5 μου.

Δεν έχω δουλέψει ποτέ μου Android (πέρα από κάτι 5λεπτα σποραδικά), κι έχω κάποιες ερωτήσεις.

1) Γίνεται οι επαφές μου που'ναι στο iCloud να μεταφερθούν στο S4 με κάποιον τρόπο;

2) Το iCloud μ'έχει βολέψει απίστευτα γιατί κάθε φορά που φορτίζει το 5αρι και είναι σε Wi-Fi κρατάει αυτόματα backup. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει στο Android;

3) Η δουλειά μου μ'έχει πάνω στο κινητό όλες τις ώρες της μέρας, κι εξαρτάται απ'αυτό. Τη σταθερότητα που'χω με το 5αρι θα την έχω και με το S4;

129026.png?1640591734

μια ερωτηση μπορει να γινει προεσκοπιση μηνυματος απο την lockscreen με air gesture?
υπογραφή εκτός ορίων

Καλησπέρα παίδες, μου'χουν μπει τριζόνια εδώ και μέρες με το Galaxy S4 και ν'απαρνηθώ το iPhone 5 μου.

Δεν έχω δουλέψει ποτέ μου Android (πέρα από κάτι 5λεπτα σποραδικά), κι έχω κάποιες ερωτήσεις.

1) Γίνεται οι επαφές μου που'ναι στο iCloud να μεταφερθούν στο S4 με κάποιον τρόπο;

2) Το iCloud μ'έχει βολέψει απίστευτα γιατί κάθε φορά που φορτίζει το 5αρι και είναι σε Wi-Fi κρατάει αυτόματα backup. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει στο Android;

3) Η δουλειά μου μ'έχει πάνω στο κινητό όλες τις ώρες της μέρας, κι εξαρτάται απ'αυτό. Τη σταθερότητα που'χω με το 5αρι θα την έχω και με το S4;

Για τίς δύο πρώτες ερωτήσεις σου δεν μπορώ να απαντήσω,στο τρίτο μέρος σίγουρα μπορώ να σου πω ότι οι απόψεις διήστανται.Υπάρχουν χρήστες που πηγαν σε android απο ios και λένε τα καλύτερα και το αντίθετο....περίμενε λίγο πρίν κάνεις την μετάβαση γιατί η 4.2.2 που έχει πάνω το S4 είναι καινούρια και θέλει μερικά updates για να στρώσει από θέματα lag και κάποιες περιπτώσεις θερμοκρασίας λόγω λογισμικού.

Παντως σαν κινητό θα σε αφήσει με το στόμα ανοικτό μόλις ξεπεραστούν αυτά τα μικρό προβλήματα.(ήδη με 1-2 updates που εχουν βγεί έχει στρώσει πολύ)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• Administrators

1. Πολύ εύκολα αρκει να έχεις έναν gmail λογαριασμό.

http://www.hongkiat.com/blog/transfer-iphone-contact-to-android/

2. Υπάρχουν εφαρμογές για backup αλλά και πάλι ότι ειναι φορτωμένο στο gmail (επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις κτλ) συγχρονιζονται αυτόματα.

3. Δεν υπάρχουν προβλήματα αξιοπιστίας.

Modpic.gif

Μπορεις καποιος κατοχος να μου επιβεβαιώσει αν μπορεις να κανεις format απο το κινητο μια microsdHC καρτα σε exfat ;

Γενικά σαν υποψήφιος αγοραστής, μου φένεται λογικό να ανεβάζει παραπάνω θερμοκρασία. Είναι πιο λεπτό (δυστυχώς πλαστικό) και έχει 4 πυρήνες, άρα και παραπάνω θερμοκρασία, εάν ήταν πρόβλημα θα είχε γεμίσει ο τόπος με φωτογραφίες από καμμένα κινητά μέχρι τώρα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)