demolisher Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Υπάρχει κανείς που να έχει ροοτάρει το S4? Θέλω 2 ringtones που δεν υπάρχουν σε μεταγενέστερα galaxy Παράθεση Και όμως γυρίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Εγώ, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ πότε θα έχω πρόσβαση στο S4 (Το έχω ξεχάσει στο εξοχικο) Ποιά θες; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 https://www.zedge.net/find/ringtones/s4%20original Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolisher Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Εγώ, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ πότε θα έχω πρόσβαση στο S4 (Το έχω ξεχάσει στο εξοχικο) Ποιά θες; Καλημερα, δεν πειραζει https://www.zedge.net/find/ringtones/s4%20original Το ξερω το zedge αλλα για καποιο λογο δεν μπηκα καν στη διαδικασια να το ψαξω εκει για δεν το εβρισκα στο audiko που συνηθως χρησιμοποιω. Αλλα τελικα τα εχει οπότε θα τα κατεβασω απο εκει. Ευχαριστω Παράθεση Και όμως γυρίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Καλημερα, δεν πειραζει Το ξερω το zedge αλλα για καποιο λογο δεν μπηκα καν στη διαδικασια να το ψαξω εκει για δεν το εβρισκα στο audiko που συνηθως χρησιμοποιω. Αλλα τελικα τα εχει οπότε θα τα κατεβασω απο εκει. Ευχαριστω Αν δεν τα βρεις πες μου να κανω αποσυμπιεση μια rom να στα στειλω Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolisher Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Αν δεν τα βρεις πες μου να κανω αποσυμπιεση μια rom να στα στειλωΤα είχε το zedge τελικά. Ευχαριστώ Παράθεση Και όμως γυρίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) https://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-optimized-lineageos-16-0-builds-t3858607 Edited November 16, 2018 by gnikolop δεν λειτουργουσε το url Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλό το pie, μπαταρία καλή πού βρίσκουμε? φθηνά :p Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Εγω παραγγειλα απο εδω, αλλα δεν την εχω λαβει ακομα. https://www.aliexpress.com/item/Srjtek-For-Samsung-Galaxy-S4-Battery-With-NFC-B600BE-2600mAh-S4-i9500-i9505-i337-i545-i9295/32890154748.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.63f74c4dZsqFEf Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Το έβγαλα από το συρτάρι μετά από 2 χρόνια.... Είχα pattern που δεν θυμομουν,recovery και όλα καλά...... Θυμιθικα ότι το power button θέλει γέρο πατημα........ Ενώ το περιεργαζομουν και το ψιλοσεταριζα έκλεισε........ Το κάνει αραιά και που. Κατέβασα stock rom να την περάσω μέσω odin. Την περασα.....έβγαλε pass κτλ. ΑΛΛΑ στην αναβάθμιση εφαρμογών μετά το φλασαρισμα κολησε η αναβάθμιση...... Στην πορεία άνοιξε αλλά βγάζει ΣΥΝΕΧΩΣ μια ειδοποίηση αποτυχίας. Τώρα αν μείνει ανοικτό δεν σβήνει,αλλά έχει το ,pop up όλη την ώρα. Πήγα να ξαναφλασαρω την sτοck rom αλλά ενώ ξεκινάει σε άσχετο σημείο κάθε φορά βγαίνει fail στο odin με αιτιολογία στο log "removed". Ενοειται δεν κινείται τίποτα. Από την άλλη δοκίμασα το stock boot.img(tar)και το εγκαθιστά με επιτυχία το odin. *Χθες βράδυ στην τελευταία προσπάθεια φλασαρισματος της rom κολλησε στο 99%.......$@#&?! Φταίει το power button? Μητρική? Ίσως το λογισμικό?(από samimobile) Κάποια λύση??????? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Καλησπέρα, Για το γνωστό 9505 που αναστήθηκε μερικές σελίδες πιο πίσω, έχω ένα θεματάκι με το IR blaster. Δεν είχε καλό range. Έπρεπε να πάει κανείς στο 1.5μ από την τηλεόραση για να πιάσει. Οπότε το άνοιξα και έβγαλα το κρυσταλλικό το μαυρο που κάθεται μπροστά στον transmitter. Όλες οι δοκιμές που έκανα ήταν επιτυχείς. Δοκίμασα άλλο κρυσταλλακι (αυτό που είχε το κινητό όταν έκατσα πάνω του και το έσπασα, άρα το οριτζιναλ) και ούτε με αυτό λειτουργει καλα. Η ερώτηση ειναι: υπάρχει περίπτωση μιας και χωρίς το κρυσταλλακι λειτουργει, να πρέπει να αλλάξω το IR blaster πλακετακι (μαζι με το speaker), δηλαδη να εχει απλα πεσει η αποδοση του? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 https://download.lineageos.org/jfltexx Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Αν παρακολουθεί ακόμα κανένας αυτό το νήμα: Ξέθαψα ένα S4 (I-9505) που δούλευε πριν αποσυρθεί. Αξίζει να βάλω custom rom; Ποια ήταν αρκετά καλή; Με ενδιαφέρει κάτι που να είναι πιο ελαφρύ από το λογισμικό που έχει τώρα, το οποίο βέβαια είναι γεμάτο bloatware της Samsung που δεν με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Αν παρακολουθεί ακόμα κανένας αυτό το νήμα: Ξέθαψα ένα S4 (I-9505) που δούλευε πριν αποσυρθεί. Αξίζει να βάλω custom rom; Ποια ήταν αρκετά καλή; Με ενδιαφέρει κάτι που να είναι πιο ελαφρύ από το λογισμικό που έχει τώρα, το οποίο βέβαια είναι γεμάτο bloatware της Samsung που δεν με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ!Εάν υπάρχει κάτι σε cyanogen, εάν το τονίζω, κοίτα για κάποια snapshot έκδοση. Παραπάνω δε γνωρίζω. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 lineage 17.1 https://download.lineageos.org/jfltexx ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-twrp-3-3-0-0-custom-builds-t3925619 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά δεν κρατήθηκα και έβαλα όντως την τελευταία lineageos + opengapps όπως και το επίσημο twrp (δεν έψαξα πάρα πολύ γιατί να χρειάζεται ιδιαίτερο). Η εγκατάσταση πήγε πολύ καλά, η κυριότερη δυσκολία ήταν το να μπορέσω να πατήσω τα κουμπιά για να μπει στο recovery! Στο λίγο που το δούλεψα είναι πολύ πιο γρήγορο/αποκρίσιμο από ό,τι με το κανονικό Android 5 που φορούσε. Αναρωτιέμαι για την αντοχή της μπαταρίας, μετά από τόσα χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Καλησπέρα σε όποιον ακούει. Πήρα από ένα φίλο ένα s4 μεταχειρισμένο καθώς ήθελε ένα μικρό κινητό να το έχω στο περπάτημα και γενικώς να μην κουβαλάω τσαντάκι Αφού έχω για 1 ένα τεράστιο 7ιντσο και ήθελα ένα μικρότερο. Γενικώς είναι σε καλή κατάσταση και η μπαταρία του είναι αλλαγμένη πρόσφατα. Αφού πάλεψα κάνα δυο μέρες να μαζέψω τα αμάζευτα το battery drain τη γνωστή υπερθέρμανση οταν είναι σε 4g, τα απαράδεκτα της samsung δηλαδή που ακολούθησαν και σε επόμενα μοντέλα, μέχρι το s8 έχω δουλέψει τα ίδια χάλια.... Απενεργοποίησα λοιπόν τις περισσότερες εφαρμογές όπου είναι άχρηστες για να μη μου τρώει μπαταρία... Βλέπω ένα κουλό μόνο που δεν μπορώ να του κάνω κάτι... Όταν το φορτίζω και είναι ανοιχτό με δεδομένα off, φορτίζει κανονικά μέχρι 100% χωρίς θέμα... Όταν το φορτίσω σβηστό και δείξε 100% όταν το ανοίξω η μπαταρία εμφανίζει 85% και λίγο πριν εμφανιστεί το λογότυπο μου βγάζει ένα παραθυράκι"ενημέρωση εφαρμογή android 1 σε android 1"..... Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό και πώς μπορώ να τον διώξω και τι παίζει με την μπαταρία που χάνονται 15% έτσι στο άσχετο στο reboot;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Εγώ θα πόνταρα στο ότι δεν είναι καλή η μπαταρία. Ακόμα και αν έχει αλλαχτεί πρόσφατα, δεν μπορείς να εξασφαλίσεις ότι θα είναι απαραίτητα σε καλή κατάσταση. Μια παλιά μπαταρία, ακόμη και καινούρια να ήταν, που καθόταν για χρόνια μπορεί να έχει χαλάσει. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts