Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνε ότι λέει εδώ και θα την έχεις :)

σε ευχαριστω το ειχα δει αυτο αλλα εκει περα λεει να κατεβασεις ενα αρχειο αυτο το κατεβασα αλλα δεν λεει περετερω οδιγιες τι να το κανω πως να το περασω και που επισεις ο απο κατω συνδεσμος που εχει για το drobox δεν δουλεεει.....μηπως να του περασω μια lolipop που λογικα στην καινουργια ρομ θα υπαρχει στης ρυθμισεις????

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όλα καλά παιδιά αλλά η έξυπνη διαχείριση ακόμα να βρει υπόλοιπο μετά από 2 μήνες που έχω το κινητό... Τι φταίει;
-Galaxy S6-

καλημερα μπορει καπιος να μου πει αν υπαρχει προβλημα με το gps και την λειτουργεια (θεση) με εκδοση 4.4.2?? μολις ενεργοποιησω την λειτουργεια θεση μου ανοιγει αυτοματα και το gps και εγω δεν θελω!!!!!!!!!!! ενω το εχω βαλει στο εξηκονομοιση ενεργειας να χρησιμοποιη την θεση που βρισκομαι απο δυχτια κινητης τηλεφωνιας η το wifi !!!!! αυτο μου ανοιγει και το gps:mad::mad::mad::mad:

Μια χαρά η κάμερα του s4 αλλά αυτό το red eyes χαλάει όλο το σκηνικό...

Έχετε καμιά λύση για το θέμα?

Πηγαίνεις Συλλογή,επιλέγεις φώτο που να έχει κάποιο πρόσωπο,> επεξεργασία(το εικονίδιο πάνω δεξιά δίπλα απο τον κάδο),> "Κατακόρυφος" >Δρθ.κοκ.ματ..

Στη φωτογραφία θα έχει το πρόσωπο σε ένα τετράγωνο,εκεί κάνεις "κλικ" στο ένα μάτι και μετά στο άλλο μάτι,

όταν βρίσκει μάτι και κάνει "δουλειά" βγάζει πράσινο κύκλο,όταν δεν κάνει δουλειά άσπρο και όταν δεν βρίσκει μάτι κόκκινο.

Μου εβγαλε μολις τωρα μια ενημερωση 380MB.

Εγραφε κατι για βελτιωση μπαταριας.

Μολις την πέρασα, για να δουμε...

Χθες το βράδυ μου έβγαλε αναβάθμιση και την έκανα. Αμέσως μετά σταμάτησαν να λειτουργούν τα πλήκτρα μενού και πίσω. Γνωρίζετε τίποτα για αυτό το πρόβλημα;

Το ιδιο κι εγω.

Εκανα και hard reset, αλλα τιποτα.

λεω κατσε να διαβασω το forum μηπως και γλυτωσω το service μιας και εχει ληξει η εγγυηση

Καλημέρα!

Μια γνωστή διέγραψε της φωτογραφίες της από το S4. Backup δεν παίζει να έχει και κάνω απόπειρα να ρωτήσω αν παίζει να μπορούμε να τις βρούμε από κάπου...

Έχει κανέναν φάκελο απορριμμάτων μήπως...;

Καλημέρα!

Μια γνωστή διέγραψε της φωτογραφίες της από το S4. Backup δεν παίζει να έχει και κάνω απόπειρα να ρωτήσω αν παίζει να μπορούμε να τις βρούμε από κάπου...

Έχει κανέναν φάκελο απορριμμάτων μήπως...;

Δυστυχώς όχι πες της να τις ξεχάσει....και να είναι πιο προσεκτική στο μέλλον:(

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Μόλις πριν λίγο μου έβγαλε ενημέρωση λογισμικού κοντά στα 500mb.

Και τελικα το μονο που προσθεσε ειναι ενα app που λεγεται "εξυπνη διαχειρηση" και κοντα 500mb κυριως γι' αυτη την εφαρμογη?

Λογικα αναβαθμησε και αλλα προγραμματα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι παρεμεινε στην 5.0.1 εκδοση και δεν πηγε τουλαχιστον στην 5.1.

Ας ελπισουμε οτι θα διορθωσει το προβλημα που ειχα και ηταν οτι βλημα ότι αν είχα βαλει το κινητό στο αθόρυβο χωρίς δόνηση για παραπάνω από μισή ώρα όταν ξαναεβαζα σε κανονικη λειτουργια ηχου όλοι οι ήχοι ακόυγωνται από το ακουστικό και όχι από το ηχιακη του κινητου μεχρι να κανω μια κληση και απλα να ενεργοποιησω/απενεργοποιησω την ανοιχτη ακροαση.

Και απ' ότι διαβάζω σε ξένα φόρουμ αυτό είναι πρόβλημα που είχαν κάποιοι με την 5.0 κι διορθώθηκε με την 5.1.

Τι να πω δεν ξέρω.

Edited by adais

1 GB περίπου ήταν η ενημέρωση για την 5.0, 500MB είναι τώρα και αναρωτιέμαι πόση μνήμη θα μείνει στο τέλος;;;
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ίσα - ίσα μετά την αναβάθμιση έχω περισσότερο ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη από ότι πριν την αναβάθμιση, σχεδόν 1GB παραπάνω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ίσα - ίσα μετά την αναβάθμιση έχω περισσότερο ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη από ότι πριν την αναβάθμιση, σχεδόν 1GB παραπάνω.

Μάλιστα. Δεν τις έχω κάνει τις αναβαθμίσεις για αυτόν τον λόγο. Δηλαδή η αναβάθμιση σε 5.0 που είναι κοντά στα 1 GB αφήνει στο τέλος περισσότερη μνήμη ή έχεις 1GB λιγότερη; Από άλλους που την κάνανε αυτό κατάλαβα.:confused:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος του s4 i9505 εχω την 5.0.1. μετα την αναβαθμιση το κινητο κολλαει, κλεινει και ανοιγει μονο του αρκετες φορες την ημερα. ξερει κανενας τπτ? του εχει τυχει σε κανεναν ή φταει το κινητο?

Μάλιστα. Δεν τις έχω κάνει τις αναβαθμίσεις για αυτόν τον λόγο. Δηλαδή η αναβάθμιση σε 5.0 που είναι κοντά στα 1 GB αφήνει στο τέλος περισσότερη μνήμη ή έχεις 1GB λιγότερη; Από άλλους που την κάνανε αυτό κατάλαβα.:confused:

Από τη 4.4. στη 5.0 δε το είχα κοιτάξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:!: Ενημέρωση :!:

Τα μυνήματα που αφορούσαν custom rom μεταφέρθηκαν στο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S4 .

@georgeIII, το μύνημα σου μεταφέρθηκε στο κατάλληλο θέμα.

Προσπαθήστε να γράφετε στα σωστά θέματα και να μη βγαίνετε off topic.

Καλησπερα .Παω να κανω ελεγχο για διαθεσιη αναβαθμιση λογισμικου σε ενα S4 της γυναικας μου αλλα μου γραφει οτι :

Η συσκευη εχει τροποποιηθει. Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες

Ποτε δεν εχει γινει root η συσκευη .

Τι μπορει να συμβαινει παιδια ? Εχει την 4.4.2

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλησπερα .Παω να κανω ελεγχο για διαθεσιη αναβαθμιση λογισμικου σε ενα S4 της γυναικας μου αλλα μου γραφει οτι :

Η συσκευη εχει τροποποιηθει. Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες

Ποτε δεν εχει γινει root η συσκευη .

Τι μπορει να συμβαινει παιδια ? Εχει την 4.4.2

Ευχαριστω.

Κ ομως καπου εχει γινει κατι....... βαλε ενα διαγνωστικο για samsung απο play store και δες τι λεει για knox, 0x0 ή 0x1 ? και προσωπικη μου αποψη καλυτερα μεινε στην 4.4.2

With great power, comes great responsibility...

Κ ομως καπου εχει γινει κατι....... βαλε ενα διαγνωστικο για samsung απο play store και δες τι λεει για knox, 0x0 ή 0x1 ? και προσωπικη μου αποψη καλυτερα μεινε στην 4.4.2

Τι διαγνωστικο να βαλω ???

Διορθωση:

Εβαλα και βγαζει 0*1

Το ειχε ο γιος μου αλλα δεν εχει ιδεα για root .Ουτε φαινταν πειραγμενο . Απλα πηρε Iphone και το εδωσα στην γυναικα μου που ειχε το S3

Στο δικο μου S5 γραφει 0*0

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Λοιπον, cynaogenmod 12.1 και DOLBY ATMOS, πεταει!!!!!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι διαγνωστικο να βαλω ???

Διορθωση:

Εβαλα και βγαζει 0*1

Το ειχε ο γιος μου αλλα δεν εχει ιδεα για root .

Στο δικο μου S5 γραφει 0*0

0x1 σημαινει οτι ο knox εχει flaggαρει, πειραχτηκε δηλαδη στα ελληνικα, εισαι σιγουρος οτι δεν εγινε προσπαθεια root? :ninja: βαλε και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=el , θα σου τα πει με λεπτομερεις, μην χαλιεσαι ομως που flaggαρε, εκτος αν εχεις αναγκη την εγγυηση οποτε..... μπορεις να rootαρεις και να περασεις με την βοηθεια μας οποια rom θελεις!

Τον ρωτησα και η απαντηση ηταν "τι ειναι root"

Το Info βγαζει αναμεσα στα αλλα

Knox Warranty Void

0x1

Δεν θελω να πειραξω το κινητο ....Ουτε εχει προβλημα .

Φιλικά Γιάννης

Τον ρωτησα και η απαντηση ηταν "τι ειναι root"

Το Info βγαζει αναμεσα στα αλλα

Knox Warranty Void

0x1

Δεν θελω να πειραξω το κινητο ....Ουτε εχει προβλημα .

μηπως το πηρες μεταχειρισμενο? αν οχι, ε τι να κανεις....παιδια ειναι :rolleyes: :whistle: το info παντως δειχνει ξακαθαρα οτι εχει γινει αποπειρα δολοφονιας της εγγυησης.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)