physics Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 δες το....https://www.dropbox.com/s/sm1529lorh6mkf8/P1040658.JPG Ναι οντως ετσι ειναι το κινητο σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinakas Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Επειδή τελικά με τα γαλλικά που άργησε η 4.4.2 μας βγει σε καλό... Δεν υπάρχει πια η δυνατότητα μεταφοράς παιχνιδιών και αρχείων σε sd από το μενού στις πληροφορίες των εφαρμογών; μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αν ισχύει η Όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παιδια περασα την 4.4 kit kat και στο πρηκτρολογιο παρολο που εχω επι λεξη 2 γλωσσες στο πληκτρολογιο δεν μπορω να αλλαξω γλωσσα με το κενο οπως αλλαζε πρην τι επαθε ας μου απαντησει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παιδια περασα την 4.4 kit kat και στο πρηκτρολογιο παρολο που εχω επι λεξη 2 γλωσσες στο πληκτρολογιο δεν μπορω να αλλαξω γλωσσα με το κενο οπως αλλαζε πρην τι επαθε ας μου απαντησει καποιος Έχεις περασμένη την εφαρμογή greenify μήπως? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Έχεις περασμένη την εφαρμογή greenify μήπως? εισαι φοβερος αδερφε με εσωσες αυτο ηταν!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καπως ετσι...απλα ποτε δεν ειχα προσεξει ποιες μπορω και ποιες οχι για να συγκρινω :) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ρε παιδιά από την ημέρα που έκανα την αναβάθμιση σε 4.4.2 έχω ένα πρόβλημα που από ότι καταλαβαίνω είναι από τον lancher της Samsung. Ξεκλειδώνω το κινητό και δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα στην οθόνη. Η μπάρα ειδοποιήσεων ανοίγει κανονικά όπως επίσης εάν επιλέξω ρυθμίσεις μπαίνει κανονικά στις ρυθμίσεις και μπορώ να επεξεργαστώ ότι θέλω. Εάν κάνω επανεκκίνηση της συσκευής λειτουργεί κανονικά. Μέχρι στιγμής μου το έχει κάνει 2 φορές. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και τι θα μπορούσα να κάνω?:!: Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Μηπως κατω αριστερα σου λεει "Ασφαλης λειτουργια"??? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Μηπως κατω αριστερα σου λεει "Ασφαλης λειτουργια"??? Όχι δεν είναι σε ασφαλή λειτουργία. Επίσης πριν λίγο βρέθηκα με ένα φίλο που έχει και αυτός το S4. Αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση. Από ότι είδα είχε κάποιες διαφορές το δικό του από το δικό μου. Π.χ. στην οθόνη κλειδώματος του βγάζει την επιλογή της φωτογραφικής ενώ σε εμένα όχι. Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Φοβάμαι ότι πάμε προς την πλήρη κατάργηση των extSD καρτών (βλέπε NEXUS) , οπότε θα χρειάζεται εσωτερική μνήμη τουλάχιστον 64 MB (με το ανάλογο κόστος, φυσικά ). Εύχομαι να μη γίνει αυτό. Ένα μήνα με cm11 (4.4.2) και δεν έχω κανένα θέμα με external SD. Χρησιμοποιώ tetra file manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ειμαι με την 4.4.2 ΝΒ8 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μόλις ήρθε το άκυρο από τον Γερμανό για την παραγγελία.Κρίμα.Είχα ελπίδες :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλησπερα!Μια ερωτηση παλικαρια.Γνωριζουμε αν το s4 θα παρει kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλησπερα!Μια ερωτηση παλικαρια.Γνωριζουμε αν το s4 θα παρει kitkat? έχει πάρει ήδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 έχει πάρει ήδη! επισημη εννοεις ετσι? Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλησπερα!Μια ερωτηση παλικαρια.Γνωριζουμε αν το s4 θα παρει kitkat? Οχι μονο εχει παρει την kitkat αλλα θα παρει και την android 5 οταν βγει. Εδω η samsung υποστηριζει ακομα το s3 οποτε εννοειτε οτι θα υποστηριξει το s4 για πολλα χρονια ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 επισημη εννοεις ετσι? Σε ευχαριστω πολυ! ναι επίσημη εδώ και πάνω από ένα μήνα έχει ξεκινήσει και νομίζω έχουν μείνει μόνο τα γαλλικά που δεν έχουν πάρει ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Και τα branded ελλαδας δεν την εχουν παρει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Και τα branded ελλαδας δεν την εχουν παρει ακομα. την έχουν πάρει....εγώ το πήρα από vodafone και έχω 4.4.2 εδώ και 10 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 [ATTACH]42563[/ATTACH] παιδιά καλησπέρα τι γίνεται με το s health που έχει προεγκατεστημένο μέσα η συσκευή μας το δούλευα 2 3 μήνες και τώρα δεν ανοίγει καν! Μου πετάει αυτό το μήνυμα! Ότινα δοκίμασα δεν ξαναδουλεψε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 την έχουν πάρει....εγώ το πήρα από vodafone και έχω 4.4.2 εδώ και 10 μέρες. Εγω παλι με cosmote δεν την εχω παρει ακομα. Τουλαχιστον οχι μεσω ota. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Εγω παλι με cosmote δεν την εχω παρει ακομα. Τουλαχιστον οχι μεσω ota. Αν το τηλέφωνο έχει firmware της cosmote τότε δεν έχει βγάλει ακόμα! την έχουν πάρει....εγώ το πήρα από vodafone και έχω 4.4.2 εδώ και 10 μέρες. Άλλο από που το πήρες και άλλο τι φοράει πάνω! Εντελώς διαφορετικό. Το πήρες από vodafone αλλά μπορεί να μην είναι branded vodafone στο λογισμικό Edited March 17, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Λογικα ναι firmware cosmote πρεπει να εχει δεν το εχω πειραξει απο τη στιγμη που το αγορασα εχει ολα τα επισημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Εχω ξαναρωτησει. αποτομα δεν μου βρισκει την καρτα σιμ. δεν ξερω τι να κανω. εκανα 2 φορες επαναφορα εργοστασιακων και τιποτα. εκανα ρουτ, περασα ωμεγα μπας και, αλλα τιποτα. το εχει ξαναπαθει κανενας? μπορω να κανω κατι εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Θα σου δώσω άλλο ένα παράδειγμα...Dropbox...με 4.3 κατεβάζεις αρχείο στην εξωτερική κάρτα, ενώ με 4.4.2 δεν σου επιτρέπει. Το πιο σημαντικό για μένα κι ο λόγος που έχω μείνει στην 4.3! Μόλις το δοκίμασα, το dropbox δεν έχει κανένα θέμα. https://www.dropbox.com/s/dgf7o9vkkrwzde9/2014-03-17%2023.33.01.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts