vag74 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μπορει,με τη προυποθεση να εχει ο δισκος δικη του τροφοδοσια. Ο δικός μου δεν έχει άρα δεν συνδέεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOSMPA Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω το S4 απο το ιντερνετ,το εχω βρει στο skroutz στα 430 ευρω απο ενα μαγαζι..Αλλα διαβασα κατι αρθρα για απομιμησεις-με αυθεντικα galaxy s4 και εχω καποιους διασταγμους,να ανησυχω? Edited January 21, 2014 by AGNOSTOSMPA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω το S4 απο το ιντερνετ,το εχω βρει στο skroutz στα 430 ευρω απο ενα μαγαζι..Αλλα διαβασα κατι αρθρα για απομιμησεις-με αυθεντικα galaxy s4 και εχω καποιους διασταγμους,να ανησυχω? Πληρωνεις με καρτα, σου ερχεται, το βλεπειε και αν ειναι απομιμηση το στελνεις πισω και κανεις αντιστροφη χρεωσης(και μιλαψ ακομα και για debit card). Απλα πραγματα! Γιατι να φοβασαι αν εχεις αυτο το δικαιωμα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω το S4 απο το ιντερνετ,το εχω βρει στο skroutz στα 430 ευρω απο ενα μαγαζι..Αλλα διαβασα κατι αρθρα για απομιμησεις-με αυθεντικα galaxy s4 και εχω καποιους διασταγμους,να ανησυχω? Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για μεγαλύτερη ασφάλεια καλό είναι να λάβεις υπόψιν τις κριτικές του κάθε καταστήματος. Πάντως εαν κάποιο κατάστημα του σκρουτζ πουλούσε απομιμήσεις, δεν θα υπήρχε στο σκρουτζ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 υπαρχουν απομιμησεις και ενω ειναι πολυ πιστα αντιγραφα ξεχωριζουν απο καποια σημεια. καταστημα στο σκρουτζ μην το φοβασαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Να κάνω μια ερώτηση; Το κινητό μας υποστηρίζει διάβασμα σκληρού δίσκου ή usb stick από καλώδιο otg; Έχω στο σπίτι δύο τέτοια καλώδια, και τα δύο που δοκίμασα ενώ όταν συνδέω ποντίκι μου το δείχνει κανονικά όταν συνδέω στικάκι δεν κάνει τίποτε. Έχω δει σε video ότι διαβάζει και στικάκι και σκληρό δίσκο. Εγώ το μόνο που κατάφερα είναι να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο, μήπως για να διαβάσω στικακι πρέπει να κάνω και κάτι αλλό; Άκυρο τελικά. Έφταιγε το card reader που χρησιμοποιούσα για να διαβάζω τις micro sd, ενώ στο pc και σε άλλο κινητό διαβαζόταν κανονικά το s4 δεν το έβλεπε καν. άλλαξα card reader και το διάβασε κανονικά. Edited January 21, 2014 by michalis1961 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Να κάνω μια ερώτηση; Το κινητό μας υποστηρίζει διάβασμα σκληρού δίσκου ή usb stick από καλώδιο otg; Έχω στο σπίτι δύο τέτοια καλώδια, και τα δύο που δοκίμασα ενώ όταν συνδέω ποντίκι μου το δείχνει κανονικά όταν συνδέω στικάκι δεν κάνει τίποτε. Έχω δει σε video ότι διαβάζει και στικάκι και σκληρό δίσκο. Εγώ το μόνο που κατάφερα είναι να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο, μήπως για να διαβάσω στικακι πρέπει να κάνω και κάτι αλλό; Κάνε το στικάκι FAT32 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 υπαρχουν απομιμησεις και ενω ειναι πολυ πιστα αντιγραφα ξεχωριζουν απο καποια σημεια. καταστημα στο σκρουτζ μην το φοβασαι. Το καλυτερο για να μην ψαχνεις τα " σημεια" ειναι μολις το παρεις και το ανοιξεις να κατεβασεις το Cpu-Z,εκει φαινονται ολα ! Αν δεν φοραει snapdragon ...Δεν ειναι S 4 ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgood Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Έμενα εναν hdd fat32 1tera με εξωτερική τροφοδοσία τον διαβάζει κανονικά.ενα hdd ntfs τον βλέπει αλλα μου βγάζει μήνυμα οτι δεν μπορεί να τον διαβάσει λογο διαμόρφωσης,ίσος εαν είναι fat32 να τον διαβάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOSMPA Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Το καλυτερο για να μην ψαχνεις τα " σημεια" ειναι μολις το παρεις και το ανοιξεις να κατεβασεις το Cpu-Z,εκει φαινονται ολα ! Αν δεν φοραει snapdragon ...Δεν ειναι S 4 ! :) Ναι την εχω υποψιν μου την εφαρμογη,ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Εχει παρει κάνεις δεύτερη μπαταρία; ; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Εχει παρει κάνεις δεύτερη μπαταρία; ; Κοιτα στο σωστο θεμα...κατι θα βρεις..:) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ναι. Να παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων στη Vodafone και να το αναφερεις. Ειναι θεμα καθαρα δικο τους(δυκτιου τους) και οχι του κινητου... Ok Το έκανα τους πηρα τηλ και μου είπαν οτι είναι κανονικά ενεργοποιημνένο το 4G, σε ευχαριστώ πάντως ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετα απο αλλαγη πακετου πρεπει να ξανα ενεργοποιησεις το 4G , το ιδιο ειχα πάθει και εγω στην cosmote μετα απο αλλαγη προγράμματος. Το έκνα αλλά μου είπαν οτι ειναι ενργοποιημένο το 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Εκανα αποριψη σε μια κλιση και μου εβγαλε επιλογή για αγνοηση , επανακλιση και μπλοκαρισμα . Επελεξα το τελευταιο Υπαρχουν καπου να τους δουμε οι μπλοκαροσμενοι αριθμοι ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μενου Ρυθμίσεις Η συσκευη μου Κλήση (το 1ο) Απόρριψη κλήσης Λιστα αυτόματης απόρριψης ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μενου Ρυθμίσεις Η συσκευη μου Κλήση (το 1ο) Απόρριψη κλήσης Λιστα αυτόματης απόρριψης ;) Ευχαριστω. Ειδα ότι μπορούμε να προσθεσουμε και αλλους αριθμούς . Συγχρονισμο με gmai δεν νομιζω να κανει .Σωστα ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ναι δεν εχει καμια σχέση με "συνχρονισμούς" γενικα... Αν το θες και σε αλλη συσκευή (Samsung) θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ναι δεν εχει καμια σχέση με "συνχρονισμούς" γενικα... Αν το θες και σε αλλη συσκευή (Samsung) θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα. Ευχαριστω Το ιδιο και σε περιπτωση εργοστασιακης επαναφορας προφανως. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ακριβώς.... ειναι προσωπικές ρυθμίσεις του καθενός στη συσκευή ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Οι αναφορες παραδοσης των μηνυματων αποθηκευονται καπου ή μολις τις σβησω απο το notification area χανονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Οι αναφορες παραδοσης των μηνυματων αποθηκευονται καπου ή μολις τις σβησω απο το notification area χανονται; Νομίζω στις πληροφορίες του SMS αναφέρονται και λεπτομέρειες... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosopc Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 σήμερα το s4 μου άρχησε να μην μου δείχνει τησ φωτογραφίες που τράβηξα αφού κλείσω το κινητό και το ανοίξω ξανά αυτές χανοντε από την κάρτα και επίσης δεν μπορώ να κάνω format thn κ΄ρτα ούτε από το κινητό.είναι sandisc 64gb 10 class.είναι η τρίτη κάρτα που μάλλον χάλασε:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Νομίζω στις πληροφορίες του SMS αναφέρονται και λεπτομέρειες... Ναι το γνωριζω αυτο απλα ρωταω γιατι θα ηθελα να μπορω να τις διαγραψω για να μην γεμιζω το τηλ μου με περιττα δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ερωτηση : screen protector του βαλατε ; Αυτοι που δεν του εχουν βαλει εχουν θεμα με γρατζουνιες κλπ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Χρησιμοποιώ την flip ή την S view θήκη και δεν του έχω βάλει από τον Απρίλιο screen protector. Δεν έχει πάθει τίποτα. Αν δεν έχεις τέτοια κλειστή θήκη αν θες μπορείς να του βάλεις για να είσαι πιο ήσυχος. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts