kyriasgr87 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλημερα στην παρεα.Εχω προβλημα με το wifi απλα αρνειται να ανοιξει ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να το διορθωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Εμενα με καποιες εικονες που κατεβασα απο zedge.Τις μισες τις ανοιξε και στις μισες ειχε τον κεραυνο που αναφερεις αλλα δεν εχω και εγω απαντηση εμενα ειναι κανονικα τραβηγμενες απο το κινητο! κριμα και στηριχτα πανω του σε βαφτιση ...και με πουλησε Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδια θα το σπασω..μου βγαζει μερικες φορες ενα μνμ.και λεει μη εγεγραμενος στο δικτιο γιατι???εχω cosmote Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλημερα στην παρεα.Εχω προβλημα με το wifi απλα αρνειται να ανοιξει ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να το διορθωσω? Εμένα μου το εκανε όταν πέρασα ομεγα, βρες το modem της έκδοσης που φορας και περνά το με odin το βάζεις εκει που λεει pda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 καλησπερα!! εχω βαλει στο τηλ κωδικο κλειδωματος με pin.. οταν θελω να πατησω να δω την ωρα πχ μου εμφανιζει στην οθονη τους αριθμους για να βαλω τον κωδικο κλειδωματος.. δεν εχει καποια επιλογη να μην φαινεται κ να φαινεται full screen το φοντο που εχω επιλεξει? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση γιατί μου το έκανε δεύτερη φορά μέσα σε 1 βδομάδα. Όταν σβήνει η οθόνη του κινητού μου μένει αναμμένο το μπλε φωτάκι πάνω αριστερά που είναι για τις ειδοποιήσεις. Την πρώτη φορά που συνέβη έκανα επανεκκίνηση και όλα οκ. Σήμερα μου το ξαναέκανε. Απλά δεν ξέρω γιατί μένει αναμμένο (δεν αναβοσβήνει) και εφόσον δεν έχω καμία ειδοποίηση. Δηλαδή κάθε φορά θα πρέπει να κάνω επανεκκίνηση ή είναι κάποιο γνωστό θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gibrilm Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Εχω το σ4 3 μηνες και τωρα τελευταια οταν βγαζει μηνυμα για χαμηλη μπαταρια 17 % και ανοιγω την καμερα η καποια αλλη εφαρμογη σβηνει το κινιτο . Οταν το ξαναανοιγω η μπαταρια εχει φτασει στο 7 % . ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ , ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2 % ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ . ΤΙ ΦΤΑΕΙ . . ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Εχω το σ4 3 μηνες και τωρα τελευταια οταν βγαζει μηνυμα για χαμηλη μπαταρια 17 % και ανοιγω την καμερα η καποια αλλη εφαρμογη σβηνει το κινιτο . Οταν το ξαναανοιγω η μπαταρια εχει φτασει στο 7 % . ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ , ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2 % ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ . ΤΙ ΦΤΑΕΙ . . ? ? Τσέκαρε μήπως σου έχει φουσκώσει η μπαταρία. Αν όχι, βγάλτην για κανένα λεπτό και ξαναβάλε την. Αν συνεχίσει τα ίδια, πιθανόν να έχει πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 παιδια καλησπερα! σας εχει τυχει ποτε να βγαλετε φωτογραφιες και οταν πατε να τις δειτε στην συλλογη να μην τις εμφανιζει ? δηλαδη τις εχει σαν αρχειο αλλα ειναι ενα μαυρο φοντο με εναν κεραυνο στο κεντρο ! ξερει καποιος κατι ? Ποιά SD Card έχεις και τι class είναι? Έχει συμβεί και σε άλλους που έχουν κάρτα 4class η οποία κάνει αργή εγγραφή και όταν βγαζεις συνεχομενες φωτο, δεν προλαβαίνει να τις αποθηκεύσει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Τσέκαρε μήπως σου έχει φουσκώσει η μπαταρία. Αν όχι, βγάλτην για κανένα λεπτό και ξαναβάλε την. Αν συνεχίσει τα ίδια, πιθανόν να έχει πρόβλημα. Σήμερα το πήγα στο service, λόγω οχι μονο φουσκωμένης μπαταρίας αλλα και φουσκωμένης οθόνης ελαφρα που η σκέψη μου είναι οτι η μπαταρία το προκάλεσε αυτο..να δω τι θα μου πουν την τεταρτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ξέρει κανείς αν το αυτόματο σκρολάρισμα ανάλογα τη θέση του ματιού δουλέυει μόνο με τον εταιρικό browser/email client ή κ με διαφορετικούς; Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Σήμερα το πήγα στο service, λόγω οχι μονο φουσκωμένης μπαταρίας αλλα και φουσκωμένης οθόνης ελαφρα που η σκέψη μου είναι οτι η μπαταρία το προκάλεσε αυτο..να δω τι θα μου πουν την τεταρτη Είχες original μπαταρία ή κάποια άλλη; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Είχες original μπαταρία ή κάποια άλλη; original, ουτε root ουτε τίποτα..ουτε 2 μήνες δεν πρόλαβα να κλείσω :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Λοιπον παιδια τωρα ειδα οτι το s4 εχει διαφορα 40-50 ευρω απο το s3 4g που σκεφτομουν να παρω και σκεφτεικα αφου θα δωσω που θα δωσω 400 ευρω γιατι να μην δωσω αλλα 50 να αγορασω το κορυφαιο android κινητο αυτη τη στιγμη. Κλασικα να σας κανω μερικες ερωτησεις για το s4 και οποιος μπορει/θελει/γνωριζει ας μου απαντησει. 01. Παιδια απ' οτι διαβασα πλεον ολα τα νεα κινητα ειναι κλειδωμενα και μετα απο το ρουτ ο μετρητης αρχιζει και μετραει και μετα ΔΕΝ μπορεις να τον μηδενισεις επομενως ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. Ισχυει ακομα αυτο ή βρηκανε τροπο να μηδενισουν τον μετρητη? 02. Αυτο το κινητο εχει φαινομενα sleep of death οπως ειχαν τα s2 και μερικα s3? 03 Σε οσους το εχουν ειναι ευχαριστημενοι με το κινητο? Ποια τα μειον του? 04. Η καρτα γραφικων που εχει(Adreno 320) ειναι κατα πολυ καλυτερη απο του s2 & s3(mali400)? 05. Το εν λογο κινητο ειναι στανταρ 4g ή εχει και εκδοσεις που δεν ειναι 4g lte? 06. Οσο αφορα την μπαταρια του τι λεει? Κραταει καθολου ή ειναι οπως ολα τα νεα κινητα και κραταει το πολυ 1 - 2 μερες? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ Edited September 23, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ξέρει κανείς αν το αυτόματο σκρολάρισμα ανάλογα τη θέση του ματιού δουλέυει μόνο με τον εταιρικό browser/email client ή κ με διαφορετικούς; Μονο με τον Browser της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasmertsi Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 original, ουτε root ουτε τίποτα..ουτε 2 μήνες δεν πρόλαβα να κλείσω :mad: ομοιως παιδια σημερα το πρωι το αφησα σμαρτεκ με φουσκωμενη μπαταρια και το κινητο να κλεινει.μου εστειλαν το απογευμα και μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο.να δουμε τι εφτιαξαν.θα παρω τηλ το πρωι κ θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Σήμερα το πήγα στο service, λόγω οχι μονο φουσκωμένης μπαταρίας αλλα και φουσκωμένης οθόνης ελαφρα που η σκέψη μου είναι οτι η μπαταρία το προκάλεσε αυτο..να δω τι θα μου πουν την τεταρτη Ετσι ξαφνικα στα παρουσιασε αυτα φιλε μου ή σου εκανε ιστοριες πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Μπορει καποιος με λιγα λογια να πει τα αρνητικα που εχει το τηλεφωνο; Βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το N8; Εχει flash xenon; Πιο πολυ το θελω για σερφαρισμα, γιατι με το symbian δε παλευεται η κατασταση.. Αλλα με ανησυχει λιγο το μεγεθος του. Δεν ειναι τεραστιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Σχετικά με το σβήσιμο τις συσκευής μου το είχε κάνει και εμένα και εκείνη την στιγμή λέω οχι πάλι σε μένα πάλι διαφορα πρόβλημα όπως είχα με το s3,ανοίγω την συσκευή βγάζω την μπαταρία την βλέπω όλα καλά δεν είχε το παραμικρό φούσκωμα πάνω της ,βάζω την μπαταρία ανοίγω την συσκευή το ποσοστο της μπαταρίας το βρίσκω εκεί όπου είχε κλείσει το κινητό, λοιπόν το θέμα το ψάχνω γιατί το έκανε και γιατί είμαι ψείρας,και βρεικα σε ξένη σελίδα ότι το s4 εχει προστασία συστήματος παρομιο με το lg το g που χαμηλώνει το φωτισμό σε περίπτωση υπερθέρμανσης,το s4 σβήνει οταν χρειαστεί και πιο πολύ όταν τρέχεις μια βαριά εφαρμογή πχ. Camera η ένα βαρύ παιχνίδι η ενα benchmark και η μανταρια εινα στο 20% και κάτω, εγω οταν μου το έκανε ετρεχα benchmark και νομίζω τρίτο συνεχόμενο και η μπανταρια ήταν 19% .Λοιπόν όσοι δεν έχετε προβλήματα φουσκωματος μπαταρίας και ενδεχομενος να είστε κάπου και θέλετε να βγάλετε ενα μεγάλο βίντεο σε διάρκειά καλο είναι η μπανταρια να είναι πολύ πάνω απο το 20% αλλιώς τζίφος το βίντεο δεν ξερω τις ανοχες το χειμώνα, αυτό προς ενημέρωση για όσους δεν το ξέρουν και θεωρήσουν οχ πάει το κινητό, είναι προστασία συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Μπορει καποιος με λιγα λογια να πει τα αρνητικα που εχει το τηλεφωνο; Βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το N8; Εχει flash xenon; Πιο πολυ το θελω για σερφαρισμα, γιατι με το symbian δε παλευεται η κατασταση.. Αλλα με ανησυχει λιγο το μεγεθος του. Δεν ειναι τεραστιο; Δεν εχει αρνητικα...xenon flash οχι...Ν8 ποιο ειιναι? Εχει ενα καρο φωτογραφιες εδω μεσα...δεσ τες και βγαλε τα συμπερασματα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μπορει καποιος με λιγα λογια να πει τα αρνητικα που εχει το τηλεφωνο; Βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το N8; Εχει flash xenon; Πιο πολυ το θελω για σερφαρισμα, γιατι με το symbian δε παλευεται η κατασταση.. Αλλα με ανησυχει λιγο το μεγεθος του. Δεν ειναι τεραστιο; Η εμπειρία στο browsing και γενικά παντού σε σχέση με αυτό που έχεις είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα. Φωτογραφίες μέρα βγάζει κορυφαίες, νύχτα ή με χαμηλό φωτισμό έχει κάποιο θέμα αν και το Ν8 μόνο στα πολύ κοντινά πορτρέτα υπερέχει λόγο xenon που το S4 δεν έχει. Σα μέγεθος θα το συνηθίσεις εύκολα καθώς είναι το πιο μαζεμένο 5 ιντσο και απο βάρος πούπουλο. Εμένα να καταλάβεις μου φαίνεται σα μωρό μπροστά στο note 2 μου (τα έχω και τα 2) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Σχετικά με το σβήσιμο τις συσκευής μου το είχε κάνει και εμένα και εκείνη την στιγμή λέω οχι πάλι σε μένα πάλι διαφορα πρόβλημα όπως είχα με το s3,ανοίγω την συσκευή βγάζω την μπαταρία την βλέπω όλα καλά δεν είχε το παραμικρό φούσκωμα πάνω της ,βάζω την μπαταρία ανοίγω την συσκευή το ποσοστο της μπαταρίας το βρίσκω εκεί όπου είχε κλείσει το κινητό, λοιπόν το θέμα το ψάχνω γιατί το έκανε και γιατί είμαι ψείρας,και βρεικα σε ξένη σελίδα ότι το s4 εχει προστασία συστήματος παρομιο με το lg το g που χαμηλώνει το φωτισμό σε περίπτωση υπερθέρμανσης,το s4 σβήνει οταν χρειαστεί και πιο πολύ όταν τρέχεις μια βαριά εφαρμογή πχ. Camera η ένα βαρύ παιχνίδι η ενα benchmark και η μανταρια εινα στο 20% και κάτω, εγω οταν μου το έκανε ετρεχα benchmark και νομίζω τρίτο συνεχόμενο και η μπανταρια ήταν 19% .Λοιπόν όσοι δεν έχετε προβλήματα φουσκωματος μπαταρίας και ενδεχομενος να είστε κάπου και θέλετε να βγάλετε ενα μεγάλο βίντεο σε διάρκειά καλο είναι η μπανταρια να είναι πολύ πάνω απο το 20% αλλιώς τζίφος το βίντεο δεν ξερω τις ανοχες το χειμώνα, αυτό προς ενημέρωση για όσους δεν το ξέρουν και θεωρήσουν οχ πάει το κινητό, είναι προστασία συσκευής. Καλά, συγνώμη δηλαδή, αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι μέγιστη λαλακία! Άλλο το να κατεβάζει την φωτηνότητα και άλλο να κλείνει! Θα μπορούσε να τα κόβει, όχι να σβήνει! Edited September 24, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) καλημερα σας κ καλη εβδομαδα,επειδη ειμαι πολυ ψηρας με το κινητο θα σας κανω μια χαζη ερωτηση,πηρα το κιν πριν 2 μερες,ολα μια χαρα δουλευει κ εχθες οπως το εψαχνα εξωτερικα,εβαλα εναν φακο κοντα στο μπροστινο ακουστικο κ με το νυχι μου μου φενεται σαν να ψιλοπαιζει αλλα παρα μα παρα πολυ ελαχιστα,σχεδον καθολου,διακρινεται παρα πολυ δυσκολα κ με κοντινο φως επανο στο ακουστικο,οταν το κρατας στο χερι δεν ξεχοριζεις κατι,ειδα στο youtube οτι ειναι κουμποτο το μπροστινο ακουστικο οποτε μπορει να εχει κ καποια ελαχιστα κενα οπως κ τα αλλα buttons του τηλεφωνου ,μπορει να με βοηθησει καποιος επειδη αγχωθηκα?λογικα δεν ειναι κατι,σας ευχαριστω. Edited September 24, 2013 by maklovinsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ετσι ξαφνικα στα παρουσιασε αυτα φιλε μου ή σου εκανε ιστοριες πριν? Ξαφνικά! Να πω μια σκέψη μου?Μετά την τελευταία αναβάθμιση που σταμάτησαν οι υπερθερμανσεις διαβαζω για παρα πολλες φουσκωμενες μπαταρίες..υπάρχει περίπτωση να συνδεονται και να ευθυνεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δηλαδη μετα την τελευταια αναβαθμηση λογισμικου ολα καλα δεν εχει αυτο το θεμα που ειχε σε εσενα και οταν ζεσταινοτανε απλα εκλεινε το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts