Jump to content

KOSTAS19780

Members
  • Δημοσιεύσεις

    108
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by KOSTAS19780

  1. Κάτοχος και εγώ του s21 ultra μετα από φόλα που έφαγα με την οθόνη του note 20 ultra (πράσινη οθόνη).Εβαλα τζαμακι τής Whitestone Dome Tempered Glass απλά ότι καλύτερο εκεί έξω ,ακριβή αλλά ότι πληρώνεις περνεις νόμος.πριν στην πολύωρη χρήση τα μάτια άρχιζαν να βλέπουν πώς να το πω θολά σαν να περπατάνε κινούνται τα γράμματα κουραζε.τωρα το έχω ξεχάσει αυτό απίστευτη προστασία στα μάτια και παράλληλα η οθόνη είναι σαν να μην έχεις τίποτα πάνω. Απίστευτη ποιότητα. Τα δακτυλικά δουλεύουν άψογα όχι σαν μαμά αλλά δουλεύουν άψογα ένα κλικ κάτω πχ σαν του note θα κάνει και μια αποτυχία στης 8 αλλα άψογα ότι καλύτερο που κυκλοφορεί. Καμία σχέση με μεμβράνη 0 αλλοίωση εικόνας εύκολη τοποθέτηση και με μεγάλη ακρίβεια το τζαμακι σχεδιασμένο στην οθόνη,άψογη εφαρμογή ,στην συσκευασία περιέχει δύο τζαμακια αυτά από μένα.
  2. πάνω από 10 % διαφορά exynos vs snapdragon δεν υπάρχει περίπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΑΠΟ 90% μέχρι εκεί που φαίνεται. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://https//photos.app.goo.gl/3EMrVjZ2GQSThL6T8 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://photos.app.goo.gl/QDGU7krrSwAq9Zd77
  3. θα σου βελτιωθεί αρκετά .θέλει χρόνο αρκετά. Εμένα που το έχω από την αρχη ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα σου βελτιωθεί αρκετά .θέλει χρόνο αρκετά. Εμένα που το έχω από την αρχη τώρα έχει τρεις φορτίσεις που είναι στα επίπεδα με του note 10plus στα 120hz όμως. Όχι ότι το note 10plus ήταν τέρας αυτονομίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό τουλάχιστον έχουν την ίδια με βάση με τούς χρόνους που έβγαζε το 10αρη στην ίδια φωτεινότητα nits Μετα από 11 μήνες μπαταρία προσεγμένο όμως στης φορτίσεις. Το μόνο που μου έβγαλε στην πορεία το note20ultra είναι στην επιλογή μονο 120hz στην επιλογή σκουρόχρωμα λειτουργίας το τέρμα χαμηλή φωτεινότητα π.χ. στις ρυθμίσεις έχει μία περίεργη απόχρωση πράσινο κόκκινη αυτό το θέμα για κοιτάχτετο μην υπάρχει και σε σας.Επικοινώνησα το κατάστημα που το πήρα το service και απάντηση είναι θέμα λογισμικού Επικοινώνησα με το Samsung members το θέμα προωθείται Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.
  4. έκανα διαγραφή μνήμης case βλέπω καλύτερα τα πράγματα αν και δεν έκανα το τεστ να κάνω αναπάντητη επίτηδες η να στείλω μήνυμα κάι να μην το ανοίξω να δω πώς πάει γιατί εκεί το έκανε το θέμα με την μπαταρία. Κάι έχω κάι την εντύπωση κάι με το άνοιγμα της εφαρμογής τής κάμερας. Μηλαμε έτυχε χθες να μην το κοιτάξω το κινητό γιατί η δουλειά είναι περίεργη κάι θέλεις όπωσδιποτε κάτι φθηνό μόνο κάι μόνο μην το σπάσω γιατί δεν είναι φθηνό,για αυτό κατεφυγα στο redmi μόνο κάι μόνο για το 8ωρω μόνο. Ενοητε μια ζωή έχω στην κατοχή μου ολλα τα note μόνο κάι μόνο για την πένα γιατί με βοηθάει παντού στον υπόλοιπο χρόνο μού. Έκανα διαγραφή μνήμης για να δω πώς θα πάει. Χτες με έπιασαν τα μπουρινια μού πίεση 40 όταν πήγα στην δουλειά με 47% κάι μόλις τελείωσα είχε κάι φουλ δουλειά δεν τσέκαρα κλήσεις έτσι κάι με χρειαστούν οι δική μου θα νε επερναν στο άλλο.,τέλος παντον τελειώνω παω να δω βλεπω δύο αναπάντητες ενα μήνυμα βλέπω μπαταρία 32% εεε με έπιασαν γιατί και άλλες φορές μου το έκανε όμως με την τελευταία αναβάθμιση όχι πριν ,μου εφθασε η πίεση 40 λεω όχι ρε δεν γίνεται αυτό το redmi not 8pro να συμπετεφερετε άψογα σε ολλα όταν λέμε άψογα άψογα μόνο πένα δεν έχει κάι σύνολο σετ καμερων κάι σταθεροποιηση. Που η κυρία κάμερα στην επιλογή 64 με βοήθεια προγράμματος Χαρίζει απίστευτες φώτο βγάζεις τέλος κάνεις κροπ σε όποιο σημειο οποτε θέλεις , δεν τραβάς δυο φώτο στο ίδιο σημείο,βιντεο απαραδεκτο το note νυχτα θα έλεγα Νύχτα καλύτερο το refmi απο180ευρω κινητό από κινέζικο μαγαζί αν εξερεσεις δεν έχει εφαρμογή κάμερας κάι σύνολο σετ καμερών δεν έχει να ζηλέψει τίποτα χωρίς πλάκα έχω πάθει πλάκα με το redmi οθόνη οθοναρα βάζει γυαλιά στο note καλύτερη κάι ενοω καλύτερη φωτινωτητα κάι απεικόνιση λεπτομερειών παρόλο 1080p πιο καθαρή λεπτομερή εικόνα στο note είναι πιο παστέλ στο redmi ίσος έχει πιο πολύ δομή η ρύθμιση καλά λευκά δεν το συζητάμε redmi, μπανταρια redmi ,ταχύτητα οριακά πολύ οριακά οριακά στην χρήση ,το note δισκολα αντιληπτό για μένα πραβο στο redmi 180 ευρώ κινητό.θυρα ακουστικων υπεριθρες για χειρισμό συσκευών, ραδιόφωνο. Βάζει γυαλιά λέμε Κάι ενοητε σαν κεντρική συσκευή όσο ζω θα είναι το note μόνο και μόνο η πενα αλλα τα μειονέκτημα θα τα κράξω. Τουλάχιστον να διορθώθηκε η μπανταρια εκεί έφθασα αμήν ποίος κάνει εργοστασιακες επανεκκίνηση ειδομεν. Μακάρι να έστρωσε με την διαγραφή κρυφης μνήμης.
  5. Με την τελευταία αναβάθμιση σάς τρώει αρκετή μπαταρία το κινητό η εμένα μου φαίνεται ?τής ίδιες εφαρμογές πού ειχα πριν τής ίδιες και τώρα έψαξα όλες τής εφαρμογές μήπως καλαει δεν βρήκα κάτι που να χρησιμοποιεί συχνή ραμ .επίσης και ένα άλλο η εφαρμογή galaxy wearable πού ακούω μουσική οταν ακούω μουσική από τα buds +τρώει αφύσικη μπανταρια απο την αποθηκευμένη μουσική μου YouTube music η να φταίει το to YouTube music γιατί πριν δούλευα Spotify? Πριν δεν είχα τόση κατανάλωση όμως με τα απλά buds επίσης. Κάτι δεν πάει γενικός καλά τρώει μπαταρία πολύ με την τελευταία αναβάθμιση, η πριν αναβάθμιση ήταν κορυφαία σε χρόνους .σήμερα λόγο δουλειάς δεν το άνοιξα το κινητό όταν τελειώνω το ανοίγω βλέπω ειχα ενα sms και το κινητό στο 8ωρω έφαγε 10 %πράγμα αφύσικο κάι το έχω παρατηρήσει όταν βρίσκω η αναπάντητη η μονημα τρώει στην αναμονή πολύ αν και πάλι οταν δεν έχω μήνυμα τρώει 0,5 την ώρα χωρίς always on ,έχω το redmi note 8pro σαν Δέυτέρο κινητό κάι για το βρομερο 8ωρω κάι πραγματικά καμία επαφή με το note 10+ στην κατανάλωση ενέργειας κάι σφαιρατο κινητό πολύ σταθερες καταναλώσεις ο Κινέζος μετά από αναβαθμίσεις 180 ευρώ κινητό του βάζει τα γυαλιά παντού πλιν κάμερας κάι ασε στην επιλογή 64mp τα τρώει για πλάκα την ημερα σε λεπτομέρειες. οθόνη σε λεπτομέρεια και χρώμα το κάνει ρόμπα ειδικά λεπτομέρεια και Σε λευκό απο το redmi Τέλος πάντων απαράδεκτη στης δύο αναβαθμίσεις η μία ασταθές σε μπανταρια αν δεν ήταν η πένα που δεν την δουλεύω το κινητό έιναι για πέταμα χωρίς πλάκα δεν επιζεί φράγκο όχι 1000 Φεύγα ευρώ που το πήρα.μια πένα έχει .μπανταρια χαλια, κάμερα χειρότερη από τον ανταγωνισμό οθόνη τα τρώει πεντακάθαρα απο το redmi σε όλους τούς τομής παρόλο 1080 p χρώμα λεπτομέρειες,φωτινωτητα. Βγαίνει το20 να πάρω τιιιι. Τον σαπιο εξινος που τρώει τον αγλεορα στην αναμονή? εχω εγορασει ολλα τα note μπανταρια για τα σκλια στην αναμονή με εξινος. Σωρι για την πολυλογία αλλα με έπιασαν τα νεύρα με την μπανταρια περισσότερο τρωη ατην αναμονή παρα οτσν το δουλεύεις, σε δυο μερες με το ζόρι 4 ώρες με χαμηλό φωτισμο ουτε στο 40% όλη μέρα το redmi στο4g τερμα φωτινωτητα να το ***** στα ράμματα να πάω στην δουλειά στο100% κάι να φεύγω στο 70% απλα ουτε δραχμή ξανά στους σαπιους εξινους πιο σαπιους δεν πάει.
  6. Αυτο μου το έκανε με το Android 10 πριν δεν ειχα θέμα με τον μαμά φορτιστή στην επιλογή οχι γρήγορη Ενσύρματη φόρτιση , αυτο το θεμα μετά από αναβαθμίσεις το πάθαιναν ολλά τα κινητά που ειχα τα περισσότερα note . Ισος η σφαλμα λογισμικού , η θελει εργοστασιακη επανεκκίνηση , αν ειχε προβλημα η φορτιστής θα το ειχε μόνιμα το πρόβλημα δεν θα λειτουργούσε ούτε μετά την επανεκκίνηση του τηλ. Σημερα στην επιλογή γρηγορη φόρτιση φορτισε κανονικα οπως επρεπε και έχω την εντύπωση σε αυτην την επιλογή δεν το κάνει γιατί το φορτησα καμποσες φορές επειδή βιαζόμουν. Για να δουμε με την καινούρια αναβάθμιση ασφαλειας Ιανουαρίου αν το ξανακάνει στην επιλογή αργη φορτιση ,ειναι πολυ σπαστικό αφήνεις το τηλ να φόρτιση Και ενώ όταν πας να το πάρεις να Έχει φορτίσει και να θέλεις να φύγεις και να βλέπεις την μπαταρία Μόνο 50 και κάτι τοτε φτάνουν τα νευρα στα όρια να θέλεις το πετάξεις ενώ το κινητό είναι τουμπανο σε ολλα του.λογικα κατι με παίζει με το Android10 .ποιός κάθετε να κάνει εργοστάσιακες επανεκκίνηση μονο για αυτο το λογο ενώ το κινητό δουλεύει αψεγαδιαστα παντού.δεν χωνεύω το στήσιμο από την αρχή με τίποτα .
  7. Γιατί οταν το φορτίζω το κινητό στην αργή φορτισει δεν φορτίζει σωστά, στα σωστά μιλιαμπερ αν ωρα δηλ. Φορτίζει στα 1000 περίπου μαξ Και πολλές φορές θέλει επανεκκίνηση για να πιάσει τα 1800 το έχει πάθει κανείς .εκανα διαγραφή δεδομένων στην εφαρμογή φροντίδας της συσκευής αλλά τίποτα.το ίδιο έκανε Και στο προηγούμενο νοτε 8 τι να φταίει?
  8. Καλημέρα. Ο Samsung music Παίζεις σε σας εγώ έχω μόνο το πρόβλημα? συνδέω τα ακουστικά JBL Everest 100 πάω να ακούσω μουσική, το πρώτο κομμάτι οκ και μετά κολλάει έχει ένα δυνατό χαρακτηριστικό ήχο γρατζούνισμα,δοκιμάζω Αλλά ακουστικά το ίδιο στα ηχεία του κινητού δουλεύει μία χαρά ,κατεβάσω το Google player τα ίδια,κατεβάζω το Poweramp παίζουν κανονικά τα ακουστικά στο MP4 που έχω κατεβάσει, όχι μόνο παίζουν απογειώνεται και ο ήχος, με το μαμά γιατί δεν παίζουν? είναι θέμα δικό μου!η στο Samsung players ?η Τίποτα στην κάρτα micro sd! Την εφαρμογή την διέγραψα την ξαναέβαλα τα ίδια πάλι ακούς το πρώτο κομμάτι και μετά άστα να πάνε.
  9. Ρε παιδια υπαρχει ρύθμιση μέσα στην ρηθμισεις Εγγραφή οθόνης σε βιντεο αναλυση και αλλα διαφορα μεγεθος βιντεο selfie Ολα οκ.μεχρι εδω. Παω στο game launcher δεν μπορεσα να βρω κατι τετοιο περα απο το στιγμιότυπο που υπαρχει αυτη η επιλογή? Ουτε πουθενα αλλου? Πως το κανω να κανω Εγγραφή βιντεο της οθονης μου ?βαση του μαμα που λεει δεν υπαρχει τετοιο εργαλείο....
  10. Στην θύρα ακουστικών αν θέλω να συνδέσω ακουστικά με καλώδιο κανονικα λειτουργουν με προσαρμογεα εμπορίου η θελει το δικο του?
  11. 21.9 ουτε σε TV Δεν θα θελα να είχα δεν ξέρω ισως να έχω κουσούρια εγώ έχω συνηθίσει είτε YouTube τι ταινίες σε 16 προς 9 και έτσι τις βλέπω και από το κινητό οτι και αναλογία να έχει το κινητό για αυτό δεν με ενοχλεί και η τρύπα πολύ. Για 21 προς 9 δεν μιλάω καθόλου βέβαια είναι όλα συνήθειας πάντα
  12. Εγω εν κινήσει δεν το ρισκάρω ακόμα και με τη θήκη είναι κινητό χιλίων και ευρώ Και εννοείται το ευχαριστιέμαι περισσότερο να το κρατάω με το αριστερό και να το δουλεύω με το δεξί με όλη την άνεση παρά να τυραννιέμαι, εντάξει αυτό είναι όπως έχει μάθει ο καθένας, έχω να δουλέψω με άνεση με το ένα χέρι επί εποχή S5 μετα σε ό τι κινητό έβγαινε σε Plus αυτό επερνα κι αν μου έλεγες αν θα πήγαινα σε μικρότερη οθόνη θα απαντουσα όχι με τίποτα μπροστά στην εμπειρία θέασις και ας το δούλευα με τα δύο χέρια. . Όσο για το πρώτο που λες Πες μου έναν που θα δει μία ταινία Η ένα βίντεο στο YouTube με full screen οθόνη να του κόβει περιεχόμενο Εμένα προσωπικά με ενοχλεί αυτό περισσότερο, με ενοχλεί που δεν είναι η οθόνη 16 προς 9 παρά η τρύπα στην οθόνη εννοείται Καλό θα ήταν να είναι όπως το OnePlus και εκεί έχει τα μειονεκτήματα της όχι όμως σημαντικά, Αλλά μόνο και μόνο που με ενοχλεί περισσότερο που δεν είναι 16 προς 9 να απολαύσω όλα τα περιεχόμενα που είναι σε αυτή την αναλογία δεν με νοιάζει η τρύπα
  13. Στα επόμενο νοτε θα μας αφαιρέσουν την τρύπα από την οθόνη και θα φάει κράξιμο Samsung Εδώ είμαστε και θα το δείτε λόγω design και επειδή θα την έχουμε συνηθίσει ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι δάχτυλα έχεις εσύ? έχω 1.90 ύψος Και δεν μπορώ να το δουλέψω με το ένα χέρι κινδυνεύει να μου πέσει κάτω συσκευή χιλίων ευρώ.δεν το ρισκάρω μόνο στο κρεβάτι. όλα βέβαια είπαμε είναι θέμα συνήθειας όπου και να το βάλουν στο τέλος συνηθίζεται ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν η τν μου είχε αναλογία 9/19 δεν θα με ενοχλούσε η τρύπα και θα καταλάβαινες το γιατί και πάλι συνηθίζεται
  14. Τι δεξιόχειρες και βλακείες λέτε ρε παιδιά ..το κινητό είναι 6,8 ιντσών δεν δουλεύετε με ένα χέρι αναγκαστικά θα πάει στο αριστερό και θα το δουλέψεις με το δεξιό στην οθόνη είτε με το χέρι είτε με την πενα,οπότε με το αριστερό θα ενεργοποιηθεί θα απενεργοποιηθεί για μένα Καλώς έπραξε που τα έβαλε αριστερά ,σε τόσο μεγάλα κινητά ,τώρα στον μικρό αδιαφορώ Δεν πρόκειται ποτέ να τα αγοράζω Τώρα αυτοί που θα τα αγοράσουν θα εξοικειωθούν Όλα στο μυαλό είναι ρε παιδιά θέμα συνήθειας..ολλά όπως Και το μέγεθος οθόνης η τρύπα στην οθόνη ολλά θέμα συνήθειας.
  15. Και τα δυο chips τούμπανο απλά αν κατασκευαζόταν και ο snapdragon με την ίδια μέθοδο οι διαφορές θα άνοιγαν πολύ πάλι, για τον εξής λόγο ο Snapdragon ο ένας πυρήνας που είναι χρονισμένος περισσότερο οι υπόλοιποι τρεις που είναι πιο χαμηλά χρονισμονοι πατάνε πάνω στον cortex Α 76 στον έξυνος και οι τέσσερις πυρήνες πατάνε στον cortex Α 75 ακόμα και οι δύο πυρήνες οι μεγάλοι custom Samsung πατάνε στον A75, Με λίγα λόγια o snapdragon πατάει σε μια γενιά νεότερη cortex άνάμένόμένό πιο γρήγορος Κάί λιγότερο ενεργόβορος Και είναι πιο ελαφρος χωρισμένος παραπάνω ο snapdragon ενας 2,84 εναντίον δυο 2,73 φανταστείτε ο snapdragon κατασκευαζόνταν με την ίδια μέθοδο τού 9825 τι θα έφτιαχνε η ακόμα τι θα έφτιαχνε ο plus έκδοση .σαν σύνολο είναι ανώτερος ο snapdragon που μόνο με Την διαδικασία παραγωγής τον πλησίασε η Samsung Και πλησίασε τον 855 όχι τον 855+ αυτός ξέφυγε πάλι Και για αυτό δεν τον έβαλε.απλα για να είχαμε να λέγαμε, Και τα δύο τούμπανο.
  16. Έχω κάνει Και εγώ την αναβάθμιση, εντυπώσεις από την κάμερα σχέση με πριν που έβγαζες με αυτόματο είναι καλύτερα τα αποτελέσματα σε σημεία χαμηλού φωτισμού, σε πολύ μήλο φωτισμό σε σχέση με άλλα κινητά Και δεν λέω p30 εκεί είναι χαοτική η διαφορά αλλά σε κινητά στη μισή τιμή με φορεμένο gcam δεν μπορεί να τα φθάσει ούτε για πλάκα καλή η προσπάθεια της samsung αλλά την εφαρμογή gcam Της Google σε συμβατά κινητά αξίας τού μισού δεν μπορεί να τα φθάσει,να μην φέρω παραδείγματα. ο ουρανός χάλια γεμάτο κοκο.απλα θέλει πολύ δουλειά από την Samsung Δεν το κατέχει το θέμα σε αυτό το τομέα ακόμα, αλλά σε σχέσει με το αυτόματο χωρίς φλάς είναι καλύτερα.αλλα θέλει πολύ δρομο ακόμα.
  17. Μόλις την έκανα και εγώ,τοσα πολλά mb για την ασφάλεια.. για να δούμε τι διορθώσαν..
  18. Και εγώ μετά από ένα χρόνο σχεδόν, δεν έχω κανένα θέμα,καμία πτώση μπαταρίας, χωρίς να έχω κάνει ποτέ εργοστασιακές επανεκκίνησης,Εννοείται πάντα το φορτίζω στην αργή φόρτιση με τον Μάμα φορτιστή, 5 με 6 φορές που χρειάστηκα έβαλα την ταχεία φόρτιση έχω πάνω περίπου στις 100 εφαρμογές από το play store, μέχρι στιγμής δεν Έχω συναντήσει κανένα θέμα πότε ουτε πτώση μπαταρίας.
  19. Εμένα δουλεύει κανονικά το win wallet
  20. Καλησπέρα κάποιες φορές όταν έρχονται ειδοποιήσεις πατάς πάνω αμέσως στην μπάρα για να ανοίξει η εφαρμογή και να δεις την ειδοποίηση και η εφαρμογή αργεί να ανοίξει αυτό συνήθως γίνεται μετά από πολύωρη κλειστο WiFi 4G και σκάνε στο Καπάκι πολλές ειδοποιήσεις,για να ανοίξει άμεσα εφαρμογή πρέπει να περιμένεις μέχρι που να τελειώσουν ειδοποιήσεις όλες στην μπάρα, τότε ανοίγουν γρήγορα βέβαια κάποιες εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα κατά την ώρα που χτυπάνε οι ειδοποιήσεις Αυτό συμβαίνει και σε σας ή να κάνω εργοστασιακές επανεκκινήσεις?
  21. http://www.skroutz.gr/s/8157837/Lexar-Professional-1800x-microSDXC-128GB-U3.html τι λενε αυτες η καρτες αξιζει η αγορα
×
×
  • Create New...