Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Έχω το S4 εδώ και κανένα μήνα περίπου, και έχω το εξής πρόβλημα. Εκεί που το τηλέφωνο έχει σήμα κανονικά, χάνεται και αν δεν κάνω εγώ κλήση φαίνεται ότι δεν έχει ούτε μια γραμμή, με αποτέλεσμα να μου έρχονται συνέχεια μηνύματα από κλήσεις που με έπαιρναν και το τηλ φαινόταν ότι ήταν εκτός δικτύου. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω ή μπορεί να είναι ελαττωματικό το τηλ...? Σας ευχαριστώ

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Έχω το S4 εδώ και κανένα μήνα περίπου, και έχω το εξής πρόβλημα. Εκεί που το τηλέφωνο έχει σήμα κανονικά, χάνεται και αν δεν κάνω εγώ κλήση φαίνεται ότι δεν έχει ούτε μια γραμμή, με αποτέλεσμα να μου έρχονται συνέχεια μηνύματα από κλήσεις που με έπαιρναν και το τηλ φαινόταν ότι ήταν εκτός δικτύου. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω ή μπορεί να είναι ελαττωματικό το τηλ...? Σας ευχαριστώ

Μάλλον θα πρέπει να κάνεις μια βόλτα από το Service.

Φιλικά Γιώργος

Τι firmware? Αν δηλαδή πας ρυθμίσεις, και μετά πας στο 2ο tab, το "My Device", η πρώτη επιλογή ποια είναι;

I9505XXUBMEA ειναι το Firmware!

Η πρωτη επιλογη ειναι το κλειδωμα οθονης! Απλα οταν μπω μεσα δεν εχω την επιλογη shortcuts. Εχω δει πολλα βιντεο στο youtube που ολοι εχουν αυτη την επιλογη! Επισης διαβασα οτι σε αρκετους λειπει αλλα δεν εχω βρει καποια λυση!

I9505XXUBMEA ειναι το Firmware!

Η πρωτη επιλογη ειναι το κλειδωμα οθονης! Απλα οταν μπω μεσα δεν εχω την επιλογη shortcuts. Εχω δει πολλα βιντεο στο youtube που ολοι εχουν αυτη την επιλογη! Επισης διαβασα οτι σε αρκετους λειπει αλλα δεν εχω βρει καποια λυση!

Αυτό συμβαίνει γιατί μάλλον δεν έχεις ενεργοποιήσει/επιλέξει οθόνη κλειδώματος. Δε λείπει σε κάνεναν... μόλις επιλέξεις οθόνη, θα σου εμφανιστούν και οι ρυθμίσεις που λες.

- Alex

Παιδιά στο bezel έχει μια ταινία διάφανη κολλημένη. Αυτή είναι για να αφαιρείται η είναι μονιμη προστασία?

Ρωτώ γιατί στο δικο μου ξεκολλησε κάτω από το volume button και δεν ξανα κολλά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά στο bezel έχει μια ταινία διάφανη κολλημένη. Αυτή είναι για να αφαιρείται η είναι μονιμη προστασία?

Ρωτώ γιατί στο δικο μου ξεκολλησε κάτω από το volume button και δεν ξανα κολλά.

Όχι φίλε για να βγαίνει είναι.

Όχι φίλε για να βγαίνει είναι.

Α ωραία γιατί στο S3 υπήρχε και δεν έβγαινε με τίποτα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτό συμβαίνει γιατί μάλλον δεν έχεις ενεργοποιήσει/επιλέξει οθόνη κλειδώματος. Δε λείπει σε κάνεναν... μόλις επιλέξεις οθόνη, θα σου εμφανιστούν και οι ρυθμίσεις που λες.

http://samsunggalaxysforums.com/attachment.php?attachmentid=1684&d=1369022307

Ακριβως ετσι ειναι η δικια μου! Δεν υπαρχει το Shortcuts (on-off)

Εχω φτιαξει τον λογαριασμο hotmail με exchange active sync και λαμβανω push τα email, επειδη η επιλογη συγχρονισμου ειναι "Προωθηση".

Οταν επιλεξω ομως "χειροκινητα", συνεχιζει και μου στελνει push τα email.

Σε εσας παιζει σωστά;

H MF8 αν δεν κάνω λάθος έχει αποσυρθεί για φλασάρισμα με τον επίσημο τρόπο (ΟΤΑ+kies)

Δεν εχει αποσυρθει καθολου απο το KIES. Το ΣΚ την βαλαμε σε φιλου, γερμανικο DBT, μεσω KIES στο pc του (βοηθησα απλα γιατι δεν ξερει τιποτα απο android/KIES/updates/κλπ ) . Βεβαια, φυσικα και γινεται και μεσω ODIN και ειναι και ακριβως το ιδιο, χωρις να χανεις τιποτα απο την συσκευη (ρυθμισεις/δεδομενα/κλπ ) , παντα ομως για σιγουρια, περνουμε ενα full backup!

Guest bossgs3
Σίγουρα η έκδοση σου είναι από τις παλιές....Πριν δηλαδή πάρει το κινητό την μείζον αναβάθμιση ή όποιος διορθώνει πολλά "bug" από την ΜΕΑ και μετά έχουν διορθωθεί παρά πολλά, καλύτερη κάμερα, το λαγκ εξαφανίστηκε, η θερμοκρασία σε πιο νορμάλ επίπεδα κτλ....Και πολλά άλλα

Ευχαριστώ φίλε αλλά πως να το κάνω εφόσον δεν έχει έρθει..?

Ευχαριστώ φίλε αλλά πως να το κάνω εφόσον δεν έχει έρθει..?

Πηγαινεις στο sammobile.com, κατεβαζεις το λογισμικο στην ενοτητα firmwares, και φλασαρεις με odin.

Δεν εχει αποσυρθει καθολου απο το KIES. Το ΣΚ την βαλαμε σε φιλου, γερμανικο DBT, μεσω KIES στο pc του (βοηθησα απλα γιατι δεν ξερει τιποτα απο android/KIES/updates/κλπ ) . Βεβαια, φυσικα και γινεται και μεσω ODIN και ειναι και ακριβως το ιδιο, χωρις να χανεις τιποτα απο την συσκευη (ρυθμισεις/δεδομενα/κλπ ) , παντα ομως για σιγουρια, περνουμε ενα full backup!

Καλησπερα.Το Kies δεν βγαζει πλεον τιποτα λεει οτι εχω το τελευταιο υλικο λογισμικο δηλαδη την εκδοση MEA δεν μου λεει τιποτα για νεο υλικο λογισμικο (MF8) και εμενα η συσκευη DBT ειναι.

Αν κατεβασω την MF8 και την φλασαρω μεσω ODIN θα πρεπει να κανω wipe data η μπορω να την περασω πανω απο την ΜΕΑ χωρις να χασω τιποτα;οι αναβαθμισεις θα ερχονται κανονικα;Η εγγυηση θα ισχυει ακομα μετα το φλασαρισμα;Ελπιζω να μην σας κουρασαΑν γνωριζει κανεις ας μου απαντηση θα του ημουν ευγνωμων.

Guest bossgs3
Πηγαινεις στο sammobile.com, κατεβαζεις το λογισμικο στην ενοτητα firmwares, και φλασαρεις με odin.

Συγγνώμη που σας ζάλισα ... φλασαρω με οντιν.? Λίγο πιο λιανά....:)

Συγγνώμη που σας ζάλισα ... φλασαρω με οντιν.? Λίγο πιο λιανά....:)

Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603

Samsung galaxy s21+

Σήμερα κατέβηκα Ελλάδα και έβαλα στο κινητό μία sim της whats up και μου πέρασε κάποια άκυρα προγράμματα και όταν κλείνω ή ανοίγω το κινητό μου πετάει το λογότυπο της cosmote. Τα προγράμματα τα αφαίρεσα και μετά έκανε κάποια updates και μου τα ξανα πέρασε. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να τα ξεφορτωθώ τελείως αυτά; Ειδικά το λογότυπό της στο ανοιγοκλείσιμο.

Και για το δικό μου τα ίδια λέει. Γιατί το κατέβασαν από το kies; Χώρια που στα win8 το kies δε δουλεύει παρά μόνο το kies lite!! Kαι σε μένα,λοιπόν, σαν τελευταίο λογισμικό αναφέρει το ΜΕΑ.

Μολις την κατεβασα απο sammobile ειναι 1.6 Giga και θα την περασω με ODIN τωρα.Ελπιζω να αξιζει τον κοπο.

Και για το δικό μου τα ίδια λέει. Γιατί το κατέβασαν από το kies; Χώρια που στα win8 το kies δε δουλεύει παρά μόνο το kies lite!! Kαι σε μένα,λοιπόν, σαν τελευταίο λογισμικό αναφέρει το ΜΕΑ.

Ο φίλος πιο πανω έγραψε οτι έβαλε την MF8 μεσω kies .Κώστα δεν δοκιμαζω ουτε να βάλω kies στον υπολογιστη μου.Για το θέμα σου θα δοκιμαζα να το τρεξω με compatibility mode?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Επιβεβαιώνω οτι και εγώ πέρασα την MF8 με KIES κανονικά οταν κυκλοφόρισε.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Έτσι ήταν το κινητό. Μέσα στο κουτί του με ζελατίνες επάνω του. Απλά το σίγουρο είναι ότι ανοίχτηκε. Δεν μπορώ να το αποδείξω και από τη στιγμή που το κινητό είναι άψογο δεν θα ασχοληθώ παραπάνω. Καλημέρα!

με καποιον τροπο τα κινητα ερχονται σε σκοτωμενες τιμες!το πιο πιθανο απο τον ιδιο εισαγωγεα.ειδα πιο πανω το
και ειδα οτι και εκεινη εχουν ιδιο τροπο με ζελατινα και gr manual εκτος κουτιου αλλα μεσα σε ζελατινα...

http://oi39.tinypic.com/30iyufs.jpg

το κινητο ειναι εισαγωγης απο καλο μαγαζι με καλη τιμη στο σκρουτζ+βεστprice.

βλεπω οτι ειναι συσκευασμενο με ζελατινα και εκτος κουτιου αλλα μεσα στην ζελατινα εχουν ενα εκτυπωμενο gr manual.

ξεκολλαω προσεκτικα το αυτοκολλητο που λεει αν δεν ειναι σφραγισμενο μην το ανοιξετε και παρατηρω οτι απο κατω του υπαρχει το original αυτοκολλητο κομμενο.

ολα τα αλλα φαινονται απειραχτα.βαζω μπαταρια και δεν ξεκιναει απο το 1st step που διαλεγεις γλωσσα αλλα απο το επομενο.οτι εχω επιλεξει ηδη γαλλικα!

1.μπορειτε να τσεκαρετε αυτο με το αυτοκολλητο εγγυησης αν εχετε και σεις διπλο αυτοκολλητο?

2.το πλαστικο καπακι της μπαταριας ηταν ενωμενο ή σχεδον στον αερα?χρειαστηκατε κατσαβιδι,καρτα ή κατι για να ανοιξετε το καπακι?

μιας και ειναι εισαγωγες ανοιγουν καποια κινητα δειγματοληπτικα για να ξερουν αν ειναι οπως τα συμφωνησαν(σε ολη την παρτιδα).ολα αυτα βεβαια μου ειπαν κατω απο iso κ μλκς.γι αυτο προσθετουν και το gr manual και την ζελατινα εξωτερικα.Μου τονισαν δεν ειναι refurbished ,δεν ειναι διαλογης γι αυτο και εχουν 2 χρονια εγγυηση αλλιως θα χαν κατι μηνες!

αν δεις βιντεακια στο Youtube ή το κουτι της samsung θα δεις οτι σε διαφορες χωρες ισως και αν παρεις ελληνικο δεν υπαρχει ζελατινα εξωτερικα απλα ενα ακομη κουτι-εξωφυλλο εννοειται με διαφορετικα barcodes απο αυτα της εισαγωγης

τι εθνικοτητας ηταν εσενα τελικα?

---------------------------

μπορει καποιος να μου πει πως εμφανιζονται τα μικρα gr γραμματα στα sms? μου θυμιζει εποχες με το unicode αλλα δεν βλεπω την ρυθμιση αυτη καπου!!!

Edited by kage

Μολις την κατεβασα απο sammobile ειναι 1.6 Giga και θα την περασω με ODIN τωρα.Ελπιζω να αξιζει τον κοπο.

Ο φίλος πιο πανω έγραψε οτι έβαλε την MF8 μεσω kies .Κώστα δεν δοκιμαζω ουτε να βάλω kies στον υπολογιστη μου.Για το θέμα σου θα δοκιμαζα να το τρεξω με compatibility mode?

Επιβεβαιώνω οτι και εγώ πέρασα την MF8 με KIES κανονικά οταν κυκλοφόρισε.

Την περασα χωρις wipe data οντος ανοιξε η συσκευη οπως την ειχα και η αναβαθμιση πετυχε κανονικα MF8 official μεχρι στιγμης ολα δειχνουν να δουλευουν κομπλε και απο οτι βλεπω ειναι λιγο ποιο smooth απο την MEA.To KIES αναγνωρισε κανονικα την συσκευη και γραφει οτι ειναι το τελευταιο υλικο λογισμικο.Τωρα μονο θελω να δω αν υπαρχει battery drain και ειμαι ΟΚ.

Αξιζει η μεταβαση στην mf8 ? Εχει βγει για γαλλια?

Οπτικά δε περιέχει αλλαγές, αλλά κατά πολλούς (μέσα κι εγώ) είναι το καλύτερο firmware που έχει δώσει η sammy για τη συσκευή, σε θέματα αυτονομίας, smoothness κτλ.

Δεν έχει δωθεί σε Γαλλικές συσκευές.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αξιζει η μεταβαση στην mf8 ? Εχει βγει για γαλλια?

Οπτικά δε περιέχει αλλαγές, αλλά κατά πολλούς (μέσα κι εγώ) είναι το καλύτερο firmware που έχει δώσει η sammy για τη συσκευή, σε θέματα αυτονομίας, smoothness κτλ.

Δεν έχει δωθεί σε Γαλλικές συσκευές.

Καλημερα.Συμφωνω απολυτως με τον @elthis ειναι το καλυτερο firmware μεχρι τωρα.Μονο για Germany (DBT) και Spain (Yoigo) εχει βγει η εκδοση Ι9505XXUBMF8.;)

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)