super_f Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 καλησπερα!Παροτι λεει οτι δουλευει κανονικα το nfc το δοκιμασες φιλε μου?Για επιβεβαιωση ρωταω! Έχω την ίδια και δουλεύει κανονικά όπως με τη μανίσια. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ειναι αυτο ??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=376933 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 καλησπερα!Παροτι λεει οτι δουλευει κανονικα το nfc το δοκιμασες φιλε μου?Για επιβεβαιωση ρωταω! Οχι δεν το δοκιμασα γιατι τωρα με το link που εδωσες το ειδα αλλα δεν με απασχολει ιδιαιτερα . Εχει σχεση ομως η μπαταρια με αυτο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm13 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά,μιας και είναι καλοκαίρι ψάχνω μια θήκη για το S4 αδιάβροχη(για χρήση στην θάλασσα 1-2 μέτρα το πολυ). Δεν θα εμπιστευτώ ebay σε αυτην την περίπτωση. Έχει κάνεις να προτείνει; Σε λογική πάντα τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά,μιας και είναι καλοκαίρι ψάχνω μια θήκη για το S4 αδιάβροχη(για χρήση στην θάλασσα 1-2 μέτρα το πολυ). Δεν θα εμπιστευτώ ebay σε αυτην την περίπτωση. Έχει κάνεις να προτείνει; Σε λογική πάντα τιμή. Και να θελεις απο ebay δεν μπορεις αυτο τον καιρο .Μπλοκαρισμενες οι ελληνικες καρτες και σε ebay και σε amazon και apple. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm13 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 (edited) Και να θελεις απο ebay δεν μπορεις αυτο τον καιρο .Μπλοκαρισμενες οι ελληνικες καρτες και σε ebay και σε amazon και apple. Σωστό και αυτό. Καμιά θήκη που μπορώ να κοιταξώ σε ελληνικό site με αντικαταβολή; http://www.gadget-shop.gr/adiavroxi-thiki-gia-samsung-s4---mauri-oem-334 πως την βλέπετε αυτήν εδώ.; Edited July 8, 2015 by jimm13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Photis Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κοπεί το καλώδιο του φορτιστή μου για το Samsung Galaxy S4. Ξέρετε από πού μπορώ να παραγγείλω κανένα καλώδιο της προκοπής 2Α που να μην είναι και πολύ ακριβό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κοπεί το καλώδιο του φορτιστή μου για το Samsung Galaxy S4. Ξέρετε από πού μπορώ να παραγγείλω κανένα καλώδιο της προκοπής 2Α που να μην είναι και πολύ ακριβό; Στην avatro εχει 3-4 ευρω το original Σε αλλα μαγαζια πιο φτηνα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Photis Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Στην avatro εχει 3-4 ευρω το original Σε αλλα μαγαζια πιο φτηνα. Επειδή Arvato τόσες μέρες δεν μπορώ να πιάσω γραμμή κι έχει και κακό παρελθόν, ξέρουμε πού αλλού μπορώ να βρω κανένα 2Α της προκοπής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Επιτέλους δέχονται τις Ελληνικές κάρτες ξανά στο ebay. Την μπαταριά "MPJ 3500mAh Extended Battery for Samsung Galaxy S4 SIV S IV I9500 I9505 With NFC" δεν την βλέπω, μάλλον εξαντλήθηκε. Το HKD τι νόμισμα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Δοκιμασα για μια προφυλλαξη οθονης απο ebay μεσω paypal με δυο διαφορετικες καρτες απο αλλη τραπεζα αλλα πηρα το ιδιο μηνυμα We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa ...... Απο Master Card Eurobank και Visa Πειραιως Το ειχα κανει και προ ημερων με την Mastercard με το ιδιο μηνυμα και για καθε προσαθεια με χρεωσαν 0,89 ευρω που θα μου επιστραφουν σε ενα μηνα . Απο Eurobank που πηρα τηλ μου ειπαν οτι δεν ειναι στην κατηγορια των επιτρεπομενων συναλλαγων ακομα αυτη η αγορα Edited September 17, 2015 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Φιλος μου εκανε αγορα με χρεωστικη της Αλφα, τωρα ακουω και εγω οτι καποιοι αντιμετωπιζουν προβλημα, δεν ξερω τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Επιτέλους δέχονται τις Ελληνικές κάρτες ξανά στο ebay. Την μπαταριά "MPJ 3500mAh Extended Battery for Samsung Galaxy S4 SIV S IV I9500 I9505 With NFC" δεν την βλέπω, μάλλον εξαντλήθηκε. Το HKD τι νόμισμα είναι; HKD = Hong-Kong Dollar Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShadowReaper Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλημέρα, θέλω να αντικαταστήσω το ραγισμένο τζάμι από τη συσκευή και έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία: 1)Για να αφαιραίσω την παλιά κόλλα μεταξύ digitizer και τζαμιού, χρειάζεται ειδικό remover ή αφαιρείται απλά με καθαρό οινόπνευμα; 2)Έχετε να προτείνετε κάποια UV κόλλα; Διαβάζω πολύ καλά λόγια για την octopus glue. Από Ελλάδα μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο ή μόνο εξωτερικό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλημερα , που μπορω να βρω οθονη για το i9505; Μπορει να μπει και απο αλλο μοντελο s4 ; Ειναι ιδιες; Δεν με ενδιαφερει να ειναι αυθεντικη η οθονη απλα να δουλευει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arianistas Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καλησπέρα στην παρέα...έχω ένα galaxy s4 i9505 και θέλω να αλλάξω μπαταρία.Απ'ότι βλέπω η μαμίσια είναι στα 3,8V 9,88Wh....με μια έρευνα στα ιντερνετικά καταστήματα βρίσκω μπαταρίες με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με 10 € περίπου και τις ονομάζουν γνήσιες....όπως για παράδειγμα http://www.mobilehellas.com/index.php?route=product/product&product_id=10698....άλλοι βέβαια έχουν τις ίδιες 20 και 30€....επειδή κάτι μου βρωμάει ξέρει κανείς τι παίζεται με το θέμα μπαταρίες;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Το περίεργο είναι οτι πωλούνται και κάποιες γνήσιες με 3.7v http://www.skroutz.gr/products/show/22390155, η δική του πάντως είναι 3,8V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sky7 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Ήρθε η ώρα και για εμένα να αλλάξω μπαταρία. Για πείτε καμιά γνώμη, ξέρετε που θα μπορούσα να αγοράσω πραγματικά ΓΝΉΣΙΑ μπαταρία. Πάντως στο skroutz που κοίταξα μάλλον για μαϊμούδες μου φάνηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Γειά χαρά κι από μένα. Πήρα μεταχειρισμένο το i9505 αλλά η μπαταρία του είναι χώμα (δεν είχε αλλαχτεί ποτέ). Πιο πίσω προτάθηκε η 3500mah MPJ Power Akku. Βγαίνει στα 14€ με μεταφορικά απο Γερμανία. Αξίζει ακόμα ή υπάρχει κάποια εναλλακτική? Και είναι όντως 3500 όσο λέει ή fake (για κάποιον που να την έχει δοκιμάσει)? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Υποστηριζει το κινητο μας fast charging? Κατι σαν αυτο ή αυτο δηλαδη. Και αν υποστηριζει τι ακριβως πρεπει να κανουμε απλα αγοραζουμε εναν fast charger σαν τον παραπανω και το συνδεουμε και αυτο ητανε? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γειά χαρά κι από μένα. Πήρα μεταχειρισμένο το i9505 αλλά η μπαταρία του είναι χώμα (δεν είχε αλλαχτεί ποτέ). Πιο πίσω προτάθηκε η 3500mah MPJ Power Akku. Βγαίνει στα 14€ με μεταφορικά απο Γερμανία. Αξίζει ακόμα ή υπάρχει κάποια εναλλακτική? Και είναι όντως 3500 όσο λέει ή fake (για κάποιον που να την έχει δοκιμάσει)? Ευχαριστώ. Εχω ακριβως αυτη τη μπαταρια(Μονο που η δικη μου εκδοση εχει και nfc κυκλωμα κατι που σε αυτη δεν ξερω αν εχει)κοντα στον 1 χρονο και κατι και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την μπαταρια. Μην φανταστεις οτι θα σου δινει 3 μερες αυτονομιας αλλα πιστεψε με μιση μερα παραπανω απο την μαμα μπαταρια θα την εχεις. Στην προτεινω ανεπιφύλακτα. Edited June 5, 2016 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλύτερα να μην το δοκιμάσεις με μια αναζητηση στον γκοουγκλι θα δεις οτι εχουν καεί S4 με fast charging Όσο για την μπαταρία τα πραγματικά μιλιαμπερορια σ αυτο το μεγεθες δν μπορουν να ξεπαιρνανε τα 2800 οπότε ότι αντίστοιχο κυκλοφορεί ειναι karafake Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Συγνωμη που θα στο πω αλλα οσο αφορα την μπαταρια εχεις αδικο. Μια χαρα αληθινα 3500mah ειναι την εχω μετρηση και με πολυμετρο αλλα φανηκε και στο ποσο παραπανω κραταγε το κινητο μου με την μπαταρια mpj 3500mah. Αν μιλας για μπαταρια που ειναι αμφιβολου μαρκας τοτε ναι το δεχομαι και εχεις απολυτο δικιο αλλα αν μιλαμε για επωνυμη και γνωστη μαρκα τοτε δεν εχεις δικιο. Και με μια αλλη αναζητηση στο google θα δεις οτι εχουν καει πολλα κινητα ακομα και με τον μαμα φορτιστη. Και τελικα το κινητο μας υποστηριζει ή οχι fast charge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Υποστηριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εχεις δοκιμασει καποιον? Αν ναι ποιον? Και οταν του συνδεσεις εναν ταχυφορτιστη σου δειχνει πουθενα οτι κανει ταχυφορτιση ή το καταλαβαινεις απο το οτι φορτιζει το κινητο ποιο γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Με τον φορτιστη της συσκευασιας. Φορτιζει πολυ γρηγορα. Ταχυ φορτιση τι εννοεις; Μεσα σε 1 ωρα και 20 λεπτα εχει φορτίσει. Εσυ θέλεις πιο γρηγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Οχι ακομα και με την μαμα μπαταρια δεν μου φορτιζε τοσο γρηγορα αλλα στις 2-3 ωρες. Ελα ομως που εχω αλλαξει μπαταρια στο κινητο μου εδω και πολυ καιρο και εχω βαλει την mpj 3500mah με αποτελεσμα να φορτιζει ακομα ποιο αργα και να θελει 3-5 ωρες αναλογα ποσο γεματη ειναι η μπαταρια οταν την βαλω για φορτιση. Παντα μιλαω με τον μαμα samsung φορτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts