Spyros91 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 100% authentic! Μωρέ εντάξει το είδα αλλά ξέρω εγώ;μήπως πήρε κανένας και είναι μούφα τελικά;;;; Αυτό εννοώ...... Πάντως έχω να πω ότι είμαι στο forum 3 περίπου μέρες και τα ξέρετε όλα.... Δεν υπάρχετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Μωρέ εντάξει το είδα αλλά ξέρω εγώ;μήπως πήρε κανένας και είναι μούφα τελικά;;;; Αυτό εννοώ...... Πάντως έχω να πω ότι είμαι στο forum 3 περίπου μέρες και τα ξέρετε όλα.... Δεν υπάρχετε! Αμα ψάξεις σε πιο παλιές σελίδες του τοπική θα δεις ότι έχουν ψωνίσει παιδιά από αυτόν και έχει αυθεντικά.Κι εγώ πήρα χτες ultra crystal screen protector και σήμερα μου τα έκανε αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordKorter Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 καλησπερα παιδες, εγω περιμενα 1 ολοκληρο μηνα για την spigen neo hybrid αυτην εδω... http://viewitem.eim.ebay.gr/Samsung-Galaxy-S4-Case-Neo-Hybrid-Infinity-White-Spigen-SGP10247/300904152751/item αλλα τελικα κατι εγινε και ο πωλητης αποφασισε να την ακυρωσει και να μου κανει full refund το οποιο περιμενω ηδη 2 μερες. Ο λογος που πηγα για την κορεατικη εκδοση της θηκης... γιατι η συγκεκριμενη θηκη ειναι για τα μοντελα της κορεας με την κεραια.... ειναι οτι σαν δωρο ειχε και screen protector και ολο μαζι το πακετο εβγαινε 28 €.... Στο original site της spigen εχει το εξεις: σε καθε αγορα μιας θηκης μπορεις να πληρωσεις λιγα χρηματα εξτρα και να σου κανουν 50% εκπτωση στο screen protector... πχ Galaxy S4 Case Neo Hybrid satin silver κανει 29,99δωλαρια + 6,99 για 50% του screen protector = 36,98δωλαρια οποτε 27.62€... οποτε συμφερει γιατι με μολις 28 ευρω εχεις οριγιναλ θηκη και screen protector...η κανω καπου λαθος? θα ηθελα να μου πουν αυτοι που εχουν παραγειλει απο το original site αμα ισχυει , το ποσες μερες κανει να φτασει και αν σε χρεωνουν κατι για μεταφορικα η ειναι τελικη αυτη η τιμη που γραφει στο site! ps Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Καλησπέρα παίδες! Μια ερώτηση.. Μέχρι στιγμής έχω αυτό το screen protector http://www.zagg.com/invisibleshield/samsung-galaxy-s4-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php . Σήμερα παρέλαβα και αυτό http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s4-cases/galaxy-s4-screen-protector-glas-tr-slim-premium-tempered-glass.html για το οποίο έχω διαβάσει τα καλύτερα εδώ μέσα. Τώρα το θέμα μου είναι να βάλω αυτό της spigen που μόλις παρέλαβα και να αχρηστεψω αυτό της zagg? Κάποιος που να έχει γνώμη και για τα 2?απ τη μία λέω να το αλλάξω αλλά από την άλλη λέω μήπως είναι καλύτερα με zagg? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 καλησπερα παιδες, εγω περιμενα 1 ολοκληρο μηνα για την spigen neo hybrid αυτην εδω... http://viewitem.eim.ebay.gr/Samsung-Galaxy-S4-Case-Neo-Hybrid-Infinity-White-Spigen-SGP10247/300904152751/item αλλα τελικα κατι εγινε και ο πωλητης αποφασισε να την ακυρωσει και να μου κανει full refund το οποιο περιμενω ηδη 2 μερες. Ο λογος που πηγα για την κορεατικη εκδοση της θηκης... γιατι η συγκεκριμενη θηκη ειναι για τα μοντελα της κορεας με την κεραια.... ειναι οτι σαν δωρο ειχε και screen protector και ολο μαζι το πακετο εβγαινε 28 €.... Στο original site της spigen εχει το εξεις: σε καθε αγορα μιας θηκης μπορεις να πληρωσεις λιγα χρηματα εξτρα και να σου κανουν 50% εκπτωση στο screen protector... πχ Galaxy S4 Case Neo Hybrid satin silver κανει 29,99δωλαρια + 6,99 για 50% του screen protector = 36,98δωλαρια οποτε 27.62€... οποτε συμφερει γιατι με μολις 28 ευρω εχεις οριγιναλ θηκη και screen protector...η κανω καπου λαθος? θα ηθελα να μου πουν αυτοι που εχουν παραγειλει απο το original site αμα ισχυει , το ποσες μερες κανει να φτασει και αν σε χρεωνουν κατι για μεταφορικα η ειναι τελικη αυτη η τιμη που γραφει στο site! ps Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο Εχεις αρκετά έξτρα έξοδα αποστολής,ασε που δεν νομίζω η εταιρία να σου στέλνει Ελλάδα.see here http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Samsung-Galaxy-S4-SIV-i9500-Screen-Protector-Steinheil-/281100588627?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&var=&hash=item4172e69653 για αυθεντικά προϊόντα από αξιόπιστο πωλητή. Καλησπέρα παίδες! Μια ερώτηση.. Μέχρι στιγμής έχω αυτό το screen protector http://www.zagg.com/invisibleshield/samsung-galaxy-s4-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php . Σήμερα παρέλαβα και αυτό http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s4-cases/galaxy-s4-screen-protector-glas-tr-slim-premium-tempered-glass.html για το οποίο έχω διαβάσει τα καλύτερα εδώ μέσα. Τώρα το θέμα μου είναι να βάλω αυτό της spigen που μόλις παρέλαβα και να αχρηστεψω αυτό της zagg? Κάποιος που να έχει γνώμη και για τα 2?απ τη μία λέω να το αλλάξω αλλά από την άλλη λέω μήπως είναι καλύτερα με zagg? Η zagg νομίζω σου χαλάει την ποιότητα της αφής,από παλαιότερες εμπειρίες.Απο την άλλη αυτή με το γυαλί της σπιγκεν είναι πολύ πιο ποιοτική γιατί είναι γυαλί,αλλά ίσως σου χαλάει τελείως το hovering.Εγω θα διάλεγα Σπιγκεν πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Η αλήθεια είναι ότι όντως χαλάει την αφή.. Αλλά μόλις άνοιξα το κουτί της spigen μου φάνηκε πολύ χοντρό το γυαλι. Πως φαίνεται το spigen τοποθετημένο? Προεξέχει πολύ? Η θήκες πλάτης μπαίνουν κανονικά? Καμια βοήθεια? Edited June 19, 2013 by gianpithio Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordKorter Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Τι διαφορα εχει το SPIGEN SGP Samsung Galaxy Screen Protector Steinheil Ultra Optics http://www.ebay.com/itm/281100588627?var=580194319613&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 απο το Glass Screen Protector SLIM tr http://www.ebay.com/itm/271211713172 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Τι διαφορα εχει το SPIGEN SGP Samsung Galaxy Screen Protector Steinheil Ultra Optics http://www.ebay.com/itm/281100588627?var=580194319613&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 απο το Glass Screen Protector SLIM tr http://www.ebay.com/itm/271211713172 το πρωτο ειναι σιλικονης λεπτο προστατευτικο και το αλλο ειναι γυαλινο και λιγο πιο χοντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Η αλήθεια είναι ότι όντως χαλάει την αφή.. Αλλά μόλις άνοιξα το κουτί της spigen μου φάνηκε πολύ χοντρό το γυαλι. Πως φαίνεται το spigen τοποθετημένο? Προεξέχει πολύ? Η θήκες πλάτης μπαίνουν κανονικά? Καμια βοήθεια? To Tr screen protector ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει για προστασια της οθονη σε κινητα.Τα air gesture δουλευουν απροβληματιστα χωρια οτι εχει και στρογγυλεμενες γωνιες στο τελειωμα της.Φοραω τη θηκη neohybrid silver και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 To Tr screen protector ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει για προστασια της οθονη σε κινητα.Τα air gesture δουλευουν απροβληματιστα χωρια οτι εχει και στρογγυλεμενες γωνιες στο τελειωμα της.Φοραω τη θηκη neohybrid silver και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου απλά εγώ που έχω αυτή την θήκη http://www.urbanarmorgear.com/collections/samsung-galaxy-s4/products/outland-1 σκέφτομαι μήπως όταν βάλω το Tr δεν μπαίνει η θήκη.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergotelis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 http://www.ebay.de/itm/230953710458?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Προσωπικά αγόρασα αυτά εδώ τα Screen protector, σε σύγκριση με τα Skinomi, που είχα επίσης, φαίνονται το ίδιο καλά. Έχει κανείς άποψη να τα συγκρίνει με κάτι ακριβότερο? Επίσης, καμιά καλή, λεπτή θήκη αλά τηλεκοντρόλ έχετε να προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) http://www.ebay.de/itm/230953710458?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Προσωπικά αγόρασα αυτά εδώ τα Screen protector, σε σύγκριση με τα Skinomi, που είχα επίσης, φαίνονται το ίδιο καλά. Έχει κανείς άποψη να τα συγκρίνει με κάτι ακριβότερο? Επίσης, καμιά καλή, λεπτή θήκη αλά τηλεκοντρόλ έχετε να προτείνετε? Εχω απορία αν είναι το ίδιο ποιοτικά με τα Spigen...:) Rainbow effect έχεις?Καθαροτητα είναι περίπου ίδια με αυτή χωρίς προστατευτικό? Επίσης το feeling είναι καλό?Γιατι από εμπειρία με zagg έχει απαισιο touch feeling. Edited June 20, 2013 by Tken Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergotelis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εχω απορία αν είναι το ίδιο ποιοτικά με τα Spigen...:) Rainbow effect έχεις?Καθαροτητα είναι περίπου ίδια με αυτή χωρίς προστατευτικό? Επίσης το feeling είναι καλό?Γιατι από εμπειρία με zagg έχει απαισιο touch feeling. Και εγώ έχω την ίδια απορία αλλά δεν έχω Spigen και δε σκοπεύω να παραγγείλω, αν είναι κανείς Ηράκλειο Κρήτης ευχαρίστως να τα συγκρίνουμε. Καθαρότητα είναι νομίζω ίδια, δε βλέπω νομίζω διαφορά. Ούτε rainbow effect. Το feeling είναι λίγο περίεργο αλλά οκ συμβιβάζομαι. Είναι ,όπως είπα,σα τα Skinomi. Είναι αρκετά φθηνά ωστόσο και τα μεταφορικά είναι φιξ, όσα και να πάρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια, θα ηθελα τις αποψεις σας για το SPIGEN SGP Galaxy S4 Screen Protector GLAS.tR SLIM Premium Tempered Glass. Πρωτη φορα σκεφτομαι να βαλω screen protector απο γυαλι στο τηλ. αλλα ειμαι σκεπτικη λογο του οτι μπορει να το κανει να φενεται παρα πολυ, να μην κανει blend... Johnmakro, η και οποιος αλλος τo εχει to screen protector, υπαρχει περιπτωση να ανεβασεις καμια φωτο να δουμε τις 'πραγματικες' διαστασεις του screen protector... Edited June 20, 2013 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Σήμερα παρέλαβα και έβαλα το spigen tr οκ έχει κάποιο πάχος και προσθέτει μηδαμινό για εμένα βάρος αλλά το feeling είναι απίστευτο όπως όταν πήρα το τηλέφωνο και δεν είχα protector και το σημαντικότερο ...Τέλος η θαμπαδες από τα δάχτυλα στην οθόνη ΤΕΛΟΣ και λειτουργούν όλα άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Σήμερα παρέλαβα και έβαλα το spigen tr οκ έχει κάποιο πάχος και προσθέτει μηδαμινό για εμένα βάρος αλλά το feeling είναι απίστευτο όπως όταν πήρα το τηλέφωνο και δεν είχα protector και το σημαντικότερο ...Τέλος η θαμπαδες από τα δάχτυλα στην οθόνη ΤΕΛΟΣ και λειτουργούν όλα άψογα ok!! Χαιρομαι τοτε γιατι μαλλον θα εχει (πραγματικη) προστασια η οθονη του τηλ.! Μπορω να δεχτω να 'έχει κάποιο πάχος' το γυαλι/protector, αρκει να μην χαλαει την αισθητικη και smoothness του τηλ. Παντος προσφερει σιγουρα περισσοτερη προστασια απο ενα 'απλο' screen protector, που ειναι βασικα μονο για scratches... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 ok!! Χαιρομαι τοτε γιατι μαλλον θα εχει (πραγματικη) προστασια η οθονη του τηλ.! Μπορω να δεχτω να 'έχει κάποιο πάχος' το γυαλι/protector, αρκει να μην χαλαει την αισθητικη και smoothness του τηλ. Παντος προσφερει σιγουρα περισσοτερη προστασια απο ενα 'απλο' screen protector, που ειναι βασικα μονο για scratches... Ευχαριστω. Την αισθητική δεν την χαλάει σίγουρα και το smoothness είναι μακράν καλύτερο από κάθε "πλαστικο"protector θα έλεγα ότι είναι εφάμιλλο του χωρίς protector! Και θα το ξαναπώ ότι πλέων έχω καθαρή οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefpro Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Αγόρασα απο Ελλάδα μια θήκη της iSkin την iSkin EXO (Blue) for Samsung Galaxy S IV και απο το site της Spigen το Screen glass protector(το οποιο περιμένω να λάβω). Οσον αφορα τη θήκη έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο το προϊόν.:):) Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Όπως είπα και παραπάνω κατα τη γνώμη μου πάντα και έχοντας δοκιμάσει αρκετά screen protector αυτό της spigen Tr είναι ότι καλύτερο εχω δει ποτέ μου. Δεν αφήνει αποτύπωμα προστατεύει απίστευτα και έχει φοβερή αίσθηση. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Έκανα το λάθος και πήρα πρώτα το κινητό και μετά τις θήκες (ευτυχώς ήρθαν την επομένη μερα) και δε το είχα βγάλει απο το κουτί του. Ήρθε το screen ξεκολλήσα την ζελατίνα του κινητού και επιτόπου μπήκε. Την οθόνη δεν την έχει ακουμπήσει δάκτυλο. Μου έχει μείνει μία ειχα πάρει δύο και θα βγάλω καμια φωτο να την δείτε αν και έχει βιντεακια το site της spigen να τσεκάρετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 ebay.com/itm/281100588627?var=580194319614&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Σε 6 μερες σπιτι μου παιδια.Εξαιρετικος πωλητης και αυθεντικοτατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) ebay.com/itm/281100588627?var=580194319614&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Σε 6 μερες σπιτι μου παιδια.Εξαιρετικος πωλητης και αυθεντικοτατα! Κάτι δεν έχεις βάλει καλά και δε φαίνεται. Ναι από αυτόν έχω πάρει και εγώ.Για Los Angeles απίστευτα γρήγορος. Edited June 21, 2013 by johnmakro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Κάτι δεν έχεις βάλει καλά και δε φαίνεται. Ναι από αυτόν έχω πάρει και εγώ.Για Los Angeles απίστευτα γρήγορος. http://stores.ebay.com/United-Authentic-Corps Αυτός εδώ είναι για να είμαστε και ακριβής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Καλημέρα! Έχετε να προτείνετε κάποιον πωλητή για hdmi adapter? Αν δεν πάρω original λέτε να έχω κανένα πρόβλημα? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Καλημέρα! Έχετε να προτείνετε κάποιον πωλητή για hdmi adapter? Αν δεν πάρω original λέτε να έχω κανένα πρόβλημα? οι μη πρωτοτυποι συνηθως απαιτουν μονιμη συνδεση με το ρευμα για να λειτουργησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 (edited) οι μη πρωτοτυποι συνηθως απαιτουν μονιμη συνδεση με το ρευμα για να λειτουργησουν. Γιατί ο αυθεντικός δεν απαιτεί μόνιμη σύνδεση με το ρεύμα? @Lakerdas Εισαι ωραιος.Thanks,δεν το ειχα δει. Edited June 22, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts