Jump to content

LordKorter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LordKorter

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

LordKorter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλες αγορες φιλοι μου, Εκπτωτικο κουπονακι και απο εμενα. https://www.oneplus.com/uk/invite#IVG3S9V2X0EH081
  2. Κουπόνι 'Εκπτωσης: https://www.oneplus.com/gr/invite#IVG3S9V2X0EH081
  3. LordKorter

    OnePlus 3

    Εγω για καποιο περίεργο λογο εχω ενα θεματάκι. 2 φορές τωρα ενω μου δείχνει οτι έχω φουλ σημα βγαίνει τηλεφωνητής σε αυτους που με πέρνουν και τους λέει πως το κινητό μου ειναι απενεργοποιημένο. Μου το λενε οτι έχω κλείστο το κινητο ενω δεν το εχω. Προσπαθώ να τους καλέσω και μου λέει οτι το δίκτυο δεν ειναι διαθέσιμο. Πάω στις ρυθμίσεις και παρατηρώ οτι οταν βάζω χειροκίνητα το δίκτυο μου βγάζει σφάλμα. Παταω να μπει αυτόματα το κάνω και ένα ρεσταρτ και μετα απο λιγα δευτερόλεπτα ολα κάλως πλέον δουλευει. Δυο φορες το εχω πάθει και δεν ξέρω τι φταιει. Αν δεν με ενημερώσουν οσοι με καλουν αυτο το προβλημα δεν φτιάχνεται. Δεν ξέρω αν καποιος αλλος το εχει πάθει.
  4. LordKorter

    OnePlus 3

    Έχω και εγω το Oneplus εδω και κάμποσες μέρες και έχω μόνο θετικά να αναφέρω. Ταχύτατο και lag free κινητό. Κρατώντας το στο χέρι έχεις την αίσθηση οτι κρατάς κάτι ποιοτικό και πολύ πιο ακριβό απο τα 399 που ζητάει η εταιρεία. Μπαταρία 3 φορες που το φορτισα μου εβγαλε πανω απο 6,30 ωρες sot και αυτο με χρήση wifi φωτεινότητα στο 50% video και παιχνίδια. Γενικά μέτρια προς σχετικά βαριά χρηση. Κάμερα: Όσες φωτογραφίες εχω βγάλει ηταν πολυ ωραίες χωρις να εχω δουλέψει το manual ακομα. Η μπροστινή κάμερα με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο ομως και πιστεύω πως είναι μια απο τις τοπ αυτην την στιγμή. Fingerprint sensor: Οσες φορες το χρησιμοποια αλλες τοσες δουλεψε και σε χρονο που δεν προλάβενες να ανοιγοκλείσεις τα μάτια. Oθόνη: πολυ φωτεινή και υπεροχα χρωματα. Εξω κατω απο τον ηλιο δεν αντιμετώπισα καποιο προβλημα, ισα ισα μου φάνηκε πολυ φωτεινή. Σωστη η κίνηση τους να πανε σε amoled. Παιδιά αν και το κινήτο εχει περισσότερο θετικα reviews απο ότι αρνητικά να ξέρετε πως η συσκευη ειναι οχι μονο vfm αλλα έπισης ενα κόσμημα το οποίο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα τα top brand smartphones. Ωραιο δειχνεί στην εικόνες και στα video αλλα ακομα πιο ωραίο απο κοντά. Αυτα προς το παρόν.
  5. LordKorter

    OnePlus 3

    Η εγγυηση του κινητου που βρίσκεται?
  6. LordKorter

    LG G5

    Ωραίο αυτο με την αποσπώμενη μπαταρία αλλα τι να το κάνεις άμα πουθενά δεν πουλαει το kit με την μπαταρια μαζί, ούτε είδα πουθενά να πουλάει ξεχωριστά την μπαταρία. Και άντες πες βρισκείς μπαταρια τι να την κάνεις αμα χρειαζεται να την βάλεις στο κινήτο να την φορτίσεις? Μήπως το πείρε το ματι σας καπου να μας δώσει το site?
  7. LordKorter

    LG G5

    Επειδή αλλάζει λίγο το μέθεθος βάζοντας tempered glass.
  8. LordKorter

    LG G5

    Επείδη και εγω με βλέπω να κανω την αγορα του G5 ψαχνομαι. Βρήκα αυτες εδω χωρις βέβαια να ξερω αμα ειναι και για την επάνω επιφάνεια. http://www.frogs.gr/index.php?target=products&product_id=45774 http://kaizerstore.gr/blue-star-antixaraktiko-gyali-tempered-glass-gia-lg-g5 και αυτην απο εδω http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/memvranes-othonis-mobile/prostasia-othonis-lg-g5-sbs-glass-effect-screen-protector/prod8020279pp/ Βέβαια βαζοντας tempered glass θα μπορουμε μετα να βάλουμε θηκούλα? Επίσης παρατήρησα πως πολλα σκρουτζομάγαζα ξέμειναν απο Titan LG G5 ξέρετε αμα το ξαναφέρουν?
  9. LordKorter

    LG G5

    σε στυλ σιλικονης θα ήθελα επίσης θα ήθελα οχι απο ebay. βρηκα αυτην εδώ http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/memvranes-othonis-mobile/prostasia-othonis-lg-g5-sbs-glass-effect-screen-protector/prod8020279pp/ και επίσης αύτην η οποία δεν ειναι tempered glass αλλα σου δίνει και θήκη και μεμβράνη και την αποκτάς σχετικά γρήγορα. Την έχει κανείς να μας πεί αμα είναι καλή? http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-and-membrani-lg-g5-sbs-cover-teaerolgg5t/prod8020281pp/
  10. LordKorter

    LG G5

    Για προτείνεται και κάποιες θήκες απο τα σκρουτζομαγαζα και καμια tempered glass μεμβράνη που να ποιάνει όμωςσ όλη την οθόνη.
  11. LordKorter

    LG G5

    Και αμα βάλεις καποια θήκη παλι νιωθεις να ειναι κοφτερές η άκρες?
  12. LordKorter

    LG G5

    Παιδια εγω πηγα και το είδα απο κοντά το κινητάκι. Στην αίσθηση μου αρεσε και απο ομορφία απο κοντά ειναι πολυ καλυτερο απο οτί να το βλεπεις σε φωτογραφίες. Τώρα αυτο που λες για το κενο στην άρθρωση όντως το παρατήρησα και εγώ και να σ πω οτι το κένο δεν ηταν και τοσο μικρό. Αυτο βεβαία που με πείραξε περισσότερο ηταν εκει στην αρθρωση το κοματακι που βγαινει για να αφαιρέσεις την μπαταρία κούμπωνει λιγο πιο πανω απο το πανω μέρος του κινητού και ετσι νιώθεις την γωνίες κοφτερές. Έτσι ειναι και σε εσένα η απλα επειδή ήταν το κινητο στην βιτρίνα είχε θέμα?
×
×
  • Create New...