nik187 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σε ευχαριστώ αλλά το αρχείο πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα. Το φλασάρισμα αποτυχαίνει και μάλιστα δεν έχει το ίδιο checksum με το md5 αρχείο με το ίδιο version number. Κατέβασε από την σελίδα που σου έστειλα στο πιο πάνω ποστ το τελευταίο recovery σε TAR μορφή και πέρασε το μέσω ODIN ( pc ) Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Απλά προερχόμενος από kit kat προσπάθησα να την περάσω χωρίς να φλασαρω μέσω Odin τον αντίστοιχο bootloader και modem και δε μου δούλευε το WiFi με stock kernel. Στους custom δούλευε αλλά εγώ ήθελα τον stock. Οπότε απαραιτήτως φλασαρε bootloader και modem μέσω Odin πριν εγκαταστησεις τη Rom. Είναι άλλο για την 50+(ευρωπαϊκή) και άλλο για την 51. Δες τους κωδικούς των Rom και εγκατέστησε Πριν το ανάλογο modem και bootloader. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Απλά προερχόμενος από kit kat προσπάθησα να την περάσω χωρίς να φλασαρω μέσω Odin τον αντίστοιχο bootloader και modem και δε μου δούλευε το WiFi με stock kernel. Στους custom δούλευε αλλά εγώ ήθελα τον stock. Οπότε απαραιτήτως φλασαρε bootloader και modem μέσω Odin πριν εγκαταστησεις τη Rom. Είναι άλλο για την 50+(ευρωπαϊκή) και άλλο για την 51. Δες τους κωδικούς των Rom και εγκατέστησε Πριν το ανάλογο modem και bootloader. Αμα δεν εγκαταστησεις το καταλληλο modem τι γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Δεν έχεις Internet διαλεγοντας τον στοκ κερνελ. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπερα παιδια. Πηγα να βαλω την Goldeneye και brickαρα το κινητο μου. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Το κινητο δεν ανοιγει πλεον γραφει ''Firmware upgrade encountered an issue. Please select revovery mode in Kess and try again''. Δεν το βρισκει το Kess και επισης οποια ρομ προσπαθησα να περασω απο το Odin μου βγαζει fail. Εχω απελπιστει απο το πρωι προσπαθω και τπτ. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Βρες το pit file για την ρομ που θέλεις να περάσεις (πάντα για official ρομ) και φλάσαρε την με repartition στο odin (βγαλε τη μπαταρία πρώτα για 1-2 λεπτα και μετά μπες σε download mode) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 (edited) Βρες το pit file για την ρομ που θέλεις να περάσεις (πάντα για official ρομ) και φλάσαρε την με repartition στο odin (βγαλε τη μπαταρία πρώτα για 1-2 λεπτα και μετά μπες σε download mode) Σ'ευχαριστω παρα πολυ! Επιτελους την εβαλα την Goldeneye! Edited April 9, 2015 by sizor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Απλα ενεργοποιησα την επιλογη αυτη χωρις να χρειαζεται να περιμενουμε update απο την samsung. Η LTE ρυθμιση θα φενεται σε: 20201 Cosmote 20209 Info Quest S.A. (Q-TELECOM) 20205 Vodafone 20210 WIND Hellas (STET,TIM) Τωρα απο οσο ξερω μονο η Cosmote και απο χθες και η Vodafone το υποστηριζουν. Οσοι εχουν Cosmote την επιλογη την εχουν ειδη και δεν χρειαζεται το patchaki που εφτιαξα. Στους υπολοιπους (WIND - Q-TELECOM) απλα θα υπαρχει σαν επιλογη οποτε αν το ενεργοποίηση ποτε ο παροχος σας θα πιασει κατευθειαν χωρις να περιμενεται καποιο update. Οσοι ομως ειναι σε Vodafone θα πρεπει να περιμενουν να μπει στην λιστα του αρχειου .xml και να βγει σαν αναβαθμισει απο την Samsuung οποτε με το patchaki πιανουν LTE χωρις να περιμενουμε sammy και vodafone. Εγκατασταση απο CWM και μετα reboot. https://docs.google.com/file/d/0B7S-bznVXd7BWm1kRGZvOEtMdjA/edit?pli=1 (Παταμε Αρχειο πανω αριστερα και μετα Ληψη). Και μετα θα ειναι ετσι: https://www.dropbox.com/s/...0-16-14-39.png Τωρα αν δεν το υποστιριζει ο παροχος σας αυτο ειναι δικο σας θεμα. Ευχαριστω. καλησπερα ειμαι λιγο ασχετος εχω το s4 με ανδροιτ 4.3 και σιμ που υποστηριζει 4g σημερα την πηρα απο την wind αλλα δεν βλεπψ στης επιλογες για ενεργοποιηση του 4g πως ακριβως θα περασω αυτο το pach?????????? ειμαι ρουτ με οfiicial rom και κνοχ 0 καποια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 καλησπερα ειμαι λιγο ασχετος εχω το s4 με ανδροιτ 4.3 και σιμ που υποστηριζει 4g σημερα την πηρα απο την wind αλλα δεν βλεπψ στης επιλογες για ενεργοποιηση του 4g πως ακριβως θα περασω αυτο το pach?????????? ειμαι ρουτ με οfiicial rom και κνοχ 0 καποια βοηθεια?? 1ον αν δεν μένεις αθήνα η wind δεν έχει 4g!!! 2ον υπάρχει περίπτωση να μην σου έδωσαν 4g κάρτα! το έχουν κάνει σε πολλούς!! νομίζω μπορείς να καλέσεις δωρεάν στο 1231 και να σου πουν αν η κάρτα που έχεις υποστηρίζει 4g! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShadowReaper Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα, θέλω να περάσω custom rom είμαι μεταξύ: Resurrection Lollipop v5.4.0 Omega 41 GOLDENEYE v51 έχετε δοκιμάσει κάποια απο αυτές; Ακόμη είμαι σε 4.4.2. Να κάνω καλύτερα το official update πριν βάλω custom ή δεν έχει καμία διαφορά; Για KNOX δεν με ενδιαφέρει και να γράψει Ευχαριστώ, Καλό Πάσχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα, θέλω να περάσω custom rom είμαι μεταξύ: Resurrection Lollipop v5.4.0 Omega 41 GOLDENEYE v51 έχετε δοκιμάσει κάποια απο αυτές; Ακόμη είμαι σε 4.4.2. Να κάνω καλύτερα το official update πριν βάλω custom ή δεν έχει καμία διαφορά; Για KNOX δεν με ενδιαφέρει και να γράψει Ευχαριστώ, Καλό Πάσχα Βάλε goldeneye 51... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Δοκίμασε και την echoe v47 http://echoerom.com/ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShadowReaper Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Μάλλον θα πάω σε GoldenEye Για το φλασάρισμα, βάζω το κινητό σε Download Mode, φλασάρω με Odin κάποιο recovery και στη συνέχεια μέσω του recovery κάνω Install το zip της ROM; Bootloader και modem θα φλασάρω από Odin ή θα περαστεί όταν κάνω Install το Zip; Τέλος, η goldeneye έχει επιλογή για Imperium και AEL Kernel, ποιό από τα δύο προτείνετε; Ευχαριστώ και πάλι Edited April 13, 2015 by ShadowReaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Μάλλον θα πάω σε GoldenEye Για το φλασάρισμα, βάζω το κινητό σε Download Mode, φλασάρω με Odin κάποιο recovery και στη συνέχεια μέσω του recovery κάνω Install το zip της ROM; Bootloader και modem θα φλασάρω από Odin ή θα περαστεί όταν κάνω Install το Zip; Τέλος, η goldeneye έχει επιλογή για Imperium και AEL Kernel, ποιό από τα δύο προτείνετε; Ευχαριστώ και πάλι Εγώ έχω το imperium kernel...όλα κομπλέ... για recovery θα σου προτείνω το twrp.. Modem κτλ δεν φλασαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εγω εχω την Goldeneye με AEL kernel εδω και 5-6 μερες και το κινητο ειναι φοβερο παει σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) καλησπερα παιδες...μολις ρουταρα το κινητο μου με cf auto root... εκανα βλακεια στην αρχη και κατεβασα καταλαθος το αρχειο για το gt-i9500 και οχι για το δικο μου..πηγα να το περασω και μου μπρικαρε την συσκευη...μετα κατεβασα στο σωστο αρχειο το περασα και ολα κομπλε..εκανα factory reset και επανηλθε...οταν εκανα ομως wipe cache και πηγα να το ανοιξω μου βγαζει οτι ολα τα προγραμματα διακοπηκαν και δεν ανοιγει καθολου.. τι εγινε? γνωριζει κανεις? το ξαναεκανα factory reset το ετησα απο την αρχη και μολις το ξανακανω wipe cache παλι τα ιδια...μπορω να ζησψ χωρις να το κανω wipe αλλα για ποιο λογο εγινε αυτο..μου πεταει τωρα μια στο τοσο οτι καποιες εφαρμογες διακοπηκαν...σορρυ για το πρηξιμο αλλα εκανα βλακεια και θελω να την διορθωσω... επισης δεν καταφερα να περασω την official μεσψ odin..μου βγαζει fail... Edited April 14, 2015 by Guest 26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 καλησπερα παιδες...μολις ρουταρα το κινητο μου με cf auto root... εκανα βλακεια στην αρχη και κατεβασα καταλαθος το αρχειο για το gt-i9500 και οχι για το δικο μου..πηγα να το περασω και μου μπρικαρε την συσκευη...μετα κατεβασα στο σωστο αρχειο το περασα και ολα κομπλε..εκανα factory reset και επανηλθε...οταν εκανα ομως wipe cache και πηγα να το ανοιξω μου βγαζει οτι ολα τα προγραμματα διακοπηκαν και δεν ανοιγει καθολου.. τι εγινε? γνωριζει κανεις? το ξαναεκανα factory reset το ετησα απο την αρχη και μολις το ξανακανω wipe cache παλι τα ιδια...μπορω να ζησψ χωρις να το κανω wipe αλλα για ποιο λογο εγινε αυτο..μου πεταει τωρα μια στο τοσο οτι καποιες εφαρμογες διακοπηκαν...σορρυ για το πρηξιμο αλλα εκανα βλακεια και θελω να την διορθωσω... επισης δεν καταφερα να περασω την official μεσψ odin..μου βγαζει fail... Βάλε όταν φλασαρεις με odin και το pit file Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 καλησπερα παιδες...μολις ρουταρα το κινητο μου με cf auto root... εκανα βλακεια στην αρχη και κατεβασα καταλαθος το αρχειο για το gt-i9500 και οχι για το δικο μου..πηγα να το περασω και μου μπρικαρε την συσκευη...μετα κατεβασα στο σωστο αρχειο το περασα και ολα κομπλε..εκανα factory reset και επανηλθε...οταν εκανα ομως wipe cache και πηγα να το ανοιξω μου βγαζει οτι ολα τα προγραμματα διακοπηκαν και δεν ανοιγει καθολου.. τι εγινε? γνωριζει κανεις? το ξαναεκανα factory reset το ετησα απο την αρχη και μολις το ξανακανω wipe cache παλι τα ιδια...μπορω να ζησψ χωρις να το κανω wipe αλλα για ποιο λογο εγινε αυτο..μου πεταει τωρα μια στο τοσο οτι καποιες εφαρμογες διακοπηκαν...σορρυ για το πρηξιμο αλλα εκανα βλακεια και θελω να την διορθωσω... επισης δεν καταφερα να περασω την official μεσψ odin..μου βγαζει fail...Προφανώς εχει γίνει ζημιά στο σύστημα λόγω του λανθασμένου αρχείου που αρχικά πέρασες, πράγμα που δεν διορθώνεται με hard reset. Για να σου βγάζει fail το odin μήπως προσπαθείς να περάσεις λάθος ρομ ή ρομ διαφορετικού region η οποία θέλει repartition? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εγώ θέλω να ρωτήσω αυτόν που ανέφερε πριν μερικά ποστ πως έβγαλε 5 ώρες οθόνη με την goldeneye 50+ γιατί εγώ την έχω 5 μέρες αλλά πάνω από 3 ώρες γιοκ με imperium v2 είχα 3 ώρες και κάτι γιαυτό καλό είναι να μην λέει ότι θέλει εκτός και αν έχει καμιά μπαταρία 5200 mah άκου εκεί 5 ώρες οθόνη θα τρελαθούμε την οθόνη την μετράμε από 100% έως 5% εκτός και αν ο φίλος το φορτισε και δεν το άφησε έως το 100% επόμενος είχε τέτοια ένδειξη και για μια ακόμα φορά άκου εκεί 5 ώρες οθόνη αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Εχει δοκιμασει κανεις την omega?? Εχει τα πιο πολλα views και replys απο ολες τις αλλες rom στο xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Βάλε όταν φλασαρεις με odin και το pit file ποιο ειναι το pit file?? η official lolipop που κατεβασα εχει ενα αρχειο md5 & ενα .dll Προφανώς εχει γίνει ζημιά στο σύστημα λόγω του λανθασμένου αρχείου που αρχικά πέρασες, πράγμα που δεν διορθώνεται με hard reset. Για να σου βγάζει fail το odin μήπως προσπαθείς να περάσεις λάθος ρομ ή ρομ διαφορετικού region η οποία θέλει repartition? οχι κατεβασα το ιδιο αρχειο που κατεβασα και οταν περασα λολιποπ..το γερμανικο αρχειο..ακριβως το ιδιο λινκ... μηπως βγαζει σφαλμα επειδη δεν εχω ενεργοποιησει το usb debug?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Liam69 καλημέρα καταρχήν και ναι φυσικά έχω μπαταρία με 3500 μιλιοαμπερ mpj δεν ήθελα να δημιουργήσω εσφαλμενες εντυπώσεις όσον αφορά την αυτονομία. Εγώ πάντως με την goldeneye 50 + slim και εννοείται με greenify είδα μια αύξηση της αυτονομίας κατά 20 %. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShadowReaper Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Liam69 καλημέρα καταρχήν και ναι φυσικά έχω μπαταρία με 3500 μιλιοαμπερ mpj δεν ήθελα να δημιουργήσω εσφαλμενες εντυπώσεις όσον αφορά την αυτονομία. Εγώ πάντως με την goldeneye 50 + slim και εννοείται με greenify είδα μια αύξηση της αυτονομίας κατά 20 %. Καλημέρα Φλασάρω την goldeneye 50+, αλλά όταν bootαρει, κολλάει στο Samsung Logo. Το έχει κάνει και σε σένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλημέρα Φλασάρω την goldeneye 50+, αλλά όταν bootαρει, κολλάει στο Samsung Logo. Το έχει κάνει και σε σένα; Περίμενε 15 με 20 λεπτά τόσο έκανε εμένα να μπει λόγο art Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Παίρνει γύρω στα 10 με 15 λεπτά στο πρώτο bootarisma το αναφέρει ο developer. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts