alex_n80 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ο ralf ανακοινωσε την 1.7 βλεπω οτι γραφει browserblag fixed ας ελπισουμε οτι το καταφερε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Echoe rom v.1.3.1 και audism v16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Μόλις πέρασα Android 4.4 Kit Kat. Πετάει! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Μου τρωει σαν τρελο την μπαταρια το ''Υπηρεσιες Google''..εν τω μεταξυ εχω απενεργοποιησει τον συνχρονισμο γενικως....τι φταιει?? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierre7 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Μόλις πέρασα Android 4.4 Kit Kat. Πετάει! πως το εκανες να το κανουμε και εμεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ευκολο το guide ειναι στη φωτο,καλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Echoe rom v.1.3.1 και audism v16 Πρώτη φόρτιση? Μόνο τότε έπιασα τέτοιους χρόνους! Με στοκ ρυθμίσεις...? Εμένα δεν είχε με τίποτα τέτοια απόδοση η μπαταρία με το ίδιο setup Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Πρώτη φόρτιση? Μόνο τότε έπιασα τέτοιους χρόνους! Με στοκ ρυθμίσεις...? Εμένα δεν είχε με τίποτα τέτοια απόδοση η μπαταρία με το ίδιο setup Οχι ειμαι περιπου 4 μερες ετσι.Πιο πριν ειχα την ιδια ρομ και audism v13. Συνειχεια τετοιους χρονους εχω γι'αυτο και δεν το αλλαζω αυτο το συνδυασμο με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Οχι ειμαι περιπου 4 μερες ετσι.Πιο πριν ειχα την ιδια ρομ και audism v13. Συνειχεια τετοιους χρονους εχω γι'αυτο και δεν το αλλαζω αυτο το συνδυασμο με τιποτα. Εγώ με το ίδιο setup, με greenify πάνω δεν έπιανα πάνω από 2.45 - 3 ώρες οθόνης σε 20-24 ώρες μπαταρίας. Ορίστε και τα τελικά μου αποτελέσματα με την Foxhound 1.6/ausdim v16 με wifi/data/sync πάντα ανοιχτά, 2g, 40λ κλήσεις, 50λ FB+messenger, λίγο browsing, 3-4 email. Edited September 5, 2013 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petransal Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Παραθέτω έναν τρόπο για όποιον θέλει να κάνει update τo ClockMod Recovery χωρίς να μπλέκει με bootloader, fastboot και εντολές από Η/Υ. Πριν αρχίσουμε εννοείται ότι το τηλέφωνο έχει γίνει root. 1)Αρχικά κατεβάζουμε το τελευταίο recovery(6.0.3.6) από εδώ http://download2.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-6.0.3.6-jfltexx.img και το μετονομάζουμε Recovery.img (για ευκολία). 2) Το αρχείο Recovery.img το βάζουμε στο τηλέφωνο. (Οχι σε εξωτερική sd card) 3)Κατεβάζουμε απο το Google Pay το πρόγραμμα [ROOT]Recovery Tools - Flasher . 4)Ανοίγουμε το recovery tools και επιλέγουμε Flash other Recovery. Μετά επιλέγουμε το Recovery.img που κατεβάσαμε προηγουμένως. Επιβεβαιώνουμε την επιλογή μας και είμαστε έτοιμοι. 5) Για να σιγουρευτούμε κάνουμε reboot το τηλέφωνο σε recovery mode και βλέπουμε κάτω χαμηλά την έκδοση του recovery . Cheers :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ο άλλος τρόπος είναι να κατεβάσουμε από εδώ το recovery για την συσκευή μας http://www.clockworkmod.com/rommanager και να φλασάρουμε με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.bvgemert.flasher Το έχω κάνει 2 φορές και δουλεύει τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Οσοι ειχατε την echoe 1.3.1 ειχατε θεμα με το 4g; Το καλοκαιρι ειχα παρει την κοσμοτε για να μου το ενεργοποιησει,εκανα επανεκκινηση τη συσκευη οπως μου ειπε ο υπαλληλος αλλα επειδη ημουν σε ενα χωριο για διακοπες δεν μπορουσα να το τεσταρω. Ηρθα Αθηνα ,το ενεργοποιησα απο τη συσκευη το 4g αλλα και παλι ενδειξη δεν εχω.Το καλυτερο H+. Και Συνταγμα που περασα και το δοκιμασα παλι τιποτα. Η ρομ φταιει η' κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Οσοι ειχατε την echoe 1.3.1 ειχατε θεμα με το 4g; Το καλοκαιρι ειχα παρει την κοσμοτε για να μου το ενεργοποιησει,εκανα επανεκκινηση τη συσκευη οπως μου ειπε ο υπαλληλος αλλα επειδη ημουν σε ενα χωριο για διακοπες δεν μπορουσα να το τεσταρω. Ηρθα Αθηνα ,το ενεργοποιησα απο τη συσκευη το 4g αλλα και παλι ενδειξη δεν εχω.Το καλυτερο H+. Και Συνταγμα που περασα και το δοκιμασα παλι τιποτα. Η ρομ φταιει η' κατι αλλο; Θα κάνεις αυτό και θα έχεις επιλογή για LTE! If by any chance you have any issues with LTE, do the following: Using Root Explorer or an analogous app go to data >property>persist.radio.lteon.xml open the file in Text Editor and change the value to true. Save and Exit and Reboot . έχω wind,απλά το είχα ενεργοποιήσει απλά και μόνο για να είναι full το menu...πάντως λογικά θα σου δουλεύει κανονικά από τη στιγμή που θα το επιλέξεις :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petransal Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ωραίος. Και τα 2 προγράμματα δουλεύουν τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Οσοι ειχατε την echoe 1.3.1 ειχατε θεμα με το 4g; Το καλοκαιρι ειχα παρει την κοσμοτε για να μου το ενεργοποιησει,εκανα επανεκκινηση τη συσκευη οπως μου ειπε ο υπαλληλος αλλα επειδη ημουν σε ενα χωριο για διακοπες δεν μπορουσα να το τεσταρω. Ηρθα Αθηνα ,το ενεργοποιησα απο τη συσκευη το 4g αλλα και παλι ενδειξη δεν εχω.Το καλυτερο H+. Και Συνταγμα που περασα και το δοκιμασα παλι τιποτα. Η ρομ φταιει η' κατι αλλο; Ειχα echoe στις διακοπες στη Ναύπακτο και ελιωσα στο 4G ειχε παντου.. Εδω στην Αθηνα μια εχει μια δεν εχει!! Παντως echoe k ausdim v13 14 νομίζω ολα τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsekxxx Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303239 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303239 Αυτό που κάποιος απλά ποσταρει ενα λινκ ποτέ δεν το κατάλαβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Αυτό που κάποιος απλά ποσταρει ενα λινκ ποτέ δεν το κατάλαβα.. προς χάρην γρηγοράδας :) αλλά πάτα το κι εσύ μια...τι ψυχή έχει ένα κλικ??:p btw μόλις πέρασα την 1.7 με Ausdim v16 για να δούμε τι λέει... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Να ρωτήσω κάτι; έχω την foxhound 1.6. Σήμερα βγήκε η 1.7. Μπορώ να την περάσω χωρίς wipe? Δηλαδή να μπω recovery και απλά να κάνω Install το zip. Θα δουλέψει σωστά λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 προς χάρην γρηγοράδας :) αλλά πάτα το κι εσύ μια...τι ψυχή έχει ένα κλικ??:p btw μόλις πέρασα την 1.7 με Ausdim v16 για να δούμε τι λέει... Εγώ πάντως με 1.6 παράτησα μία και καλή την echoe! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Να ρωτήσω κάτι; έχω την foxhound 1.6. Σήμερα βγήκε η 1.7. Μπορώ να την περάσω χωρίς wipe? Δηλαδή να μπω recovery και απλά να κάνω Install το zip. Θα δουλέψει σωστά λέτε; Επειδή είναι βασισμένη σε νεο firmware καλό θα ηταν να κανεις wipe! @djkostas περιμενω να βγει αναβάθμιση στην echoe ώστε να την περάσω...η foxhound είναι παλιά αγάπη :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Επειδή είναι βασισμένη σε νεο firmware καλό θα ηταν να κανεις wipe! @djkostas περιμενω να βγει αναβάθμιση στην echoe ώστε να την περάσω...η foxhound είναι παλιά αγάπη :) Τελικά την έβαλα από πάνω. Χωρίς wipe. Για την ώρα όλα ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsekxxx Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) προς χάρην γρηγοράδας :) αλλά πάτα το κι εσύ μια...τι ψυχή έχει ένα κλικ??:p btw μόλις πέρασα την 1.7 με Ausdim v16 για να δούμε τι λέει... Κυρία ....!!! :dance: προς το παρών μια χαρά πάει..... αυτό που γουστάρω στην fox hound ειναι οι αναβαθμισης που κάνει τακτικά πιστευω να κανει κ η echo κτλπ κτλπ ...γιατι κακαρισμα κακαρισμα ....αυγό τίποτα . ...καληνυχτες!!! Edited September 6, 2013 by kotsekxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Η foxhound ειναι η βασικη rom που ειχα σε S2/3/4 δοκιμαζω διαφορες αλλα αυτη η ρομ μου καθεται αψογα αισθητικα,αψογα modαρισμενη και απροβληματιστη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μόλις πέρασα και εγώ την τελευταία foxhound αφού είχα αρκετό καιρό την wanam. Τι dpi έχει; γιατί σίγουρα δεν είναι το default. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts