Jump to content

Petransal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Petransal

  1. Η 14 GM είναι πολύ βελτιωμένη σε μπαταρία σε σχέση με οποιαδήποτε beta δοκίμασα πιο πριν. Στα ίδια επίπεδα με 13.7. Ίσως και λίγο καλύτερη.
  2. Καλημέρα μετανιωμένε κάτοχε Ωραιο παντως το τουμπα λιμπρε σε σχεση με τα γαρα που καπνιζεις και σε κανουν να λες ανοησιες.( παφ πουφ) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που το βρηκες ρε σατανα, μ' επιασες, τετχοιος ειμαι. Αυτο που είπες για την μπαταρια, είναι για γελια :lol::lol::lol::lol:
  3. Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο για να δικαιολογήσετε την λάθος αγορα σας. Το s20+ σε καμία των περιπτώσεων δεν βγάζει μια μέρα βαριάς χρήσης. To ultra που είχα δεν έβγαζε ούτε 4 ώρες sot με 120hz. Η σειρά s20 είναι μια αποτυχημένη σειρά. Καλύτερα να μην έβγαινε ποτε
  4. Δεν υπάρχει σύγκριση του Pro max με το s20+ exynos edition σε τιποτα. Μιλάμε για άλλης κατηγορίας κινητά. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος -Κάμερα έχει αρκετά ως πολύ καλύτερη το μήλο. Υπάρχουν άπειρα συγκριτικά μπορείς να το διαπιστώσει κάποιος και μόνος του. -Μπαταρία είναι γελοίο και μόνο να το συζητάμε. Το Pro max έχει την καλύτερη αυτονομία της αγοράς και το s20+ μια αρκετά άθλια αυτονομία σε σημείο να θέλει 2 φορές τη μέρα φόρτιση με μια μέτρια χρήση. -Το s20 θα πάρει άλλες δυο εκδόσεις του Android ενώ το μήλο θα πάρει τουλάχιστον άλλες 5 εκδόσεις του IOS. -Μπορείς να πας σε ένα μεγάλο κατάστημα να τα πιάσεις και τα 2. Δεν συγκρίνονται οι ποιότητες κατασκευής. Το ένα είναι φτιαγμένο από ατσάλι το άλλο από αλουμίνιο κι γυαλί. Η οθόνη του s20 είναι καλή αλλά σε καμία περίπτωση καλύτερη από το Pro max αν εξαιρέσουμε τα 120hz που δίνουν μια αίσθηση smoothness αλλά στην πράξη με την γελοία αυτονομία που έχει ο exynos είναι μη αξιοποιήσιμο. εκτός αν θέλεις να κουβαλάς έναν φορτιστή μαζί σου πάντα. Το s20+ είναι κατηγορίας iphone 11 απλού αν εξαιρέσουμε την οθόνη που έχει καλύτερη. Αυτά ελπίζω. Να βοήθησα. Πρώην κάτοχος s9+ s20 ultra
  5. Το φόρτισα το πρωι και ακόμα είμαι στο 92%. Πριν με αναλογη χρηση ήμουν γυρω στο 80. Επανεκινησεις το έκανα και πριν παντως. Τι να πω, δεν ξερω.
  6. Σε μένα διορθώθηκε το θέμα με τις εφαρμογές στο παρασκήνιο και το battery drain. Αισθητά καλύτερη μπαταρία τώρα... Όχι πως πριν είχε θέμα αλλά λέμε.
  7. Petransal

    iPhone 11

    Viber, Tiktok, Spotify και πολλες αλλες εφαρμογες κρασαρουν. Ειναι γενικο το προβλημα.
  8. Η αγορά του S20 ήταν το μεγαλύτερο λάθος για φέτος, γι αυτό και εν μέρη διορθώθηκε, με την πώληση. Όσο αναφορά το ios vs android, έχω περάσει και από τα δύο με διαφορετικά κινητά, έχουν τα + και τα - τους. Εγώ μίλησα για τα χρόνια αναβαθμίσεων της Samsung που προκλητικά τα περιορίζει στα 2 ενώ η το μήλο στα 5. Δεν τα βλέπω αυτά που είπα ΕΓΩ ως πλεονεκτήματα, γεγονότα είναι. Ή μήπως δεν είναι γεγονός ότι το 11 προ max έχει καλύτερη μπαταρία, κάμερα που εστιάζει σωστά και στο άψογη στο auto, γενικά καλύτερη ή ίση με το ultra; Ας μη βάλουμε σύγκριση εδώ του Α13 με τον αμπαλο Exynos γιατί θα γελάσουν και τα τσιμέντα. Σε τίποτα δεν συγκρίνονται. Ο exynos είναι soc που θα έπρεπε να είναι σε κάποιο s20 liteή κανα κινεζοτηλέφωνο της σειράς και μας τον πλάσαρε στη Ευρώπη και ο Α13 πρώτος με διαφορά ακόμα και από τον 865 που θα έπρεπε να έχει το ultra. Αυτά είπα. Το ultra έχει καλύτερη οθόνη και καλύτερη εμφάνιση όμως θεωρώ την τιμή του ένα μεγάλο αστείο.
  9. Καλά για να μη τρελαθούμε κι όλας δεν κάνει πλακα το s20 ultra στο pro max σχεδον σε τίποτα. Ο επεξεργαστής του ultra(exynos) σε σχεση με τον Α13 είναι 2 γενιές πίσω σε επιδόσεις. Η κάμερα επίσης του pro max είναι στα ίδια ή ε καλύτερα επίπεδα σε σχεση με ultra. Για λειτουργικο ας μη μιλήσουμε καλύτερα και για τα χρόνια ενημέρωσεων που θα πάρει το ios ενώ στο android 13 το ultra θα είναι για πουλημα.... Και γω samsung εχω αλλα μη κοροιδευομαστε και μεταξυ μας.
  10. Έτσι τις είχα και τις ρυθμίσεις. Η μπατάρία έχει απείρως μεγαλύτερο drain, ειδικά στο sot. Στην αναμονή έτσι και αλλιώς η μπαταρία ήταν για τα σκουπίδια. Πάω για επαναφορά να δω μήπως στρώσει.
  11. Έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά(προς το χειρότερο) της μπαταρίας μετά την τελευταία αναβάθμιση του Απριλίου. Κάπου διάβασα ότι αναβαθμίστηκε και ο Bootloader. Επίσης διαπίστωσα διαφορά στα χρώματα της οθόνης... Έχει κανείς ανάλογα θέματα;
  12. Και εγώ ζητάω συγνώμη αν σε εκνεύρισα. Μακάρι να ερχόταν στην Ευρώπη αυτό με τον SD και να είχαμε την επιλογή:)
  13. Κανένα πικρόχολο σχόλιο δεν έκανα για σένα φίλε μου. Εσύ λες αν θες 300 ευρώ φθηνότερα μπορείς να πάρεις Xiaomi. Τεσπα δεν το συνεχίζω, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν είπα ότι το s20 με EXYNOS είναι σκουπιδι. Απλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο κινητό με τον SD.
  14. Πάντως η λύση δεν είναι να σουτάρουμε και να σβήνουμε όποιο πρόγραμμα μας λέει την αλήθεια που δε θέλουμε να δούμε. Η Samsung με τον Exynos 990 έχει κάνει έγκλημα που φτάνει στα όρια της εξαπάτησης. Τα κινητά με SD είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά κινητά σε σχέση με αυτά με EXYNOS (που είναι κάτι σαν S20e) Ακόμα και ο SD 855 είναι καλύτερος ΣΕ ΟΛΑ Θα έπρεπε να τα κοστολογεί τουλάχιστον 300 ευρώ πιο φτηνά.
  15. Το βρίσκω λογικό ναι, όταν το κοστολογεί 1399 ευρώ. Και εσύ το συγκρίνεις λέγοντας χωρίς τα 120 θα σκοτώνει. Το κλειστό 5g δεν είναι ρεαλιστικό σενάριο χρήσης. Εγώ πιστεύω η μπαταρία με τον Exynos και 60hz θα είναι στα επίπεδα του note
  16. Ενδιαφέρον βίντεο, που δείχνει ότι σε βαριά χρήση του S20 Ultra με 120hz η μπαταρία είναι απογοητευτική... Πολύ χειρότερη του S10+ Καμία σύγκριση με 11 pro max...
  17. Ωχ τι θα πούνε τώρα αυτοί που κράζουν όμως;:p
  18. Καμιά εικόνα για την μπαταρία του ultra έχουμε;
  19. Έχω μια ερώτηση. Αυτή τη στιγμή έχω την ιταλική Rom (ITV) . Αν βάλω την ελληνική από Vodafone 1)Θα έχω πρόβλημα με τον ΚΝΟΧ; 2)Υπάρχει κάποιου είδους κλείδωμα λόγω vodafone. Ευχαριστω
  20. Ναι γράφει ο knox, χανεις εγγυηση κτλ.
×
×
  • Create New...