OculatusAbis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 αν δεν γινομαι αδιακριτος γιατι προτιμησε το mini απο το S4? της φαινοταν μεγαλο? Αυτός ήταν και για εμένα ο λόγος που έμεινα με το S4 mini. Οι 5" δεν παλεύονται με το 1 χέρι. Μάλιστα, σε θέματα ταχύτητας, αυτονομίας, ποιότητας οθόνης κλπ, δεν είδα κάποια διαφορά. Καλή η τεράστια οθόνη, καλοί οι +2 επεξεργαστές αλλά στην πράξη οι αποκλίσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Αυτός ήταν και για εμένα ο λόγος που έμεινα με το S4 mini. Οι 5" δεν παλεύονται με το 1 χέρι. Μάλιστα, σε θέματα ταχύτητας, αυτονομίας, ποιότητας οθόνης κλπ, δεν είδα κάποια διαφορά. Καλή η τεράστια οθόνη, καλοί οι +2 επεξεργαστές αλλά στην πράξη οι αποκλίσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Μα η κυριότερη απόκλιση είναι οι διαφορά στις ίντσες.:blink: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 αν δεν γινομαι αδιακριτος γιατι προτιμησε το mini απο το S4? της φαινοταν μεγαλο? Ναι η αλήθεια είναι ποιο πρακτικό για μια γυναίκα κυρίως που έχει ποιο μικρά χέρια ειδικά όταν οδηγάει και θέλει να κάνει κλήση.Το τηλέφωνο πάντως είναι πολύ όμορφο με καλή μπαταρία παιδιά . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosk Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 η τιμή του πάντως ξαναέπεσε στα 469 (kaizer)... Παράθεση [KOSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 η τιμή του πάντως ξαναέπεσε στα 469 (kaizer)... Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σ αυτά τα χρήματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosk Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 πριν μια εβδομάδα που κοίταξα ήταν αν δεν κάνω λάθος στα 465..ανέβηκε στα 470 λογικά λόγω μη ύπαρξης αποθεμάτων και τώρα ξαναπέφτει..? Παράθεση [KOSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 (edited) Ήθελα κι εγώ να κάνω την παραγγελία μου αυριο επιτέλους και δεν υπάρχουν διαθεσιμα S4 ουτε σε birdphone ούτε σε kaizer....επικοινώνησα με birdphone και μου ειπαν απ την επόμενη βδομαδα θα παραλάβουν. .ποτε δεν εχουν μεινει τοσες μερες χωρις S4...εχω ξεμείνει με το S2, δε λεω κινηταρα αλλα ειπαμε να παμε σε κατι καλύτερο. .. Εγινε διαθέσιμο στο kaizer παλι..ππσο αξιόπιστο ειναι ρε παιδιά? Edited July 31, 2013 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Πάντως σταθεροποιήθηκε στα 465-470. Όσοι το θέλουν για τον Αύγουστο και τις διακοπές τους, μην περιμένουν. Δεν έχει νόημα. Και πάρτε και καλή κάρτα αφού έχει μόνο 9,5 ελεύθερα. Δεν φαίνεται να γίνει άμεσα τα 400-430 που λέγανε διάφοροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Εγινε διαθέσιμο στο kaizer παλι..ππσο αξιόπιστο ειναι ρε παιδιά? Εγώ που το πήρα από kaizershop.gr πριν 2 μήνες και, δεν είχα ούτε έχω κανένα πρόβλημα όπως και πολλοί από εδώ μέσα.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara86 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 εγω αν το αγορασω απο birdphone τι πρεπει να ελεξω/προσεξω πρωτα. off topic (και αν εχει ας πουμε γερμανικο firmware μπορω να βαλω ελληνικο ευκολα) ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Έχω ψωνίσει και από kaizer και από bird και δεν είχα κανένα πρόβλημα . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλημερα.. Την βοηθεια σας.. Να το παραγγειλω απο εδω? http://www.kaizershop.gr/samsung_i9505_16gb_white_frost_eu Ειχα σκοπο να το παρω απο birdphone δεν ξερω γιατι ισως επειδη εχει περισσοτερες αξιολογησεις αλλα δεν το εχει.. Τι να κανω?? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλημερα.. Την βοηθεια σας.. Να το παραγγειλω απο εδω? http://www.kaizershop.gr/samsung_i9505_16gb_white_frost_eu Ειχα σκοπο να το παρω απο birdphone δεν ξερω γιατι ισως επειδη εχει περισσοτερες αξιολογησεις αλλα δεν το εχει.. Τι να κανω?? :O Εχω παρει αρκετα κινητα απο εκει χωρις κανενα προβλημα. Ακομα και την εγγυηση που χρειαστηκα μια φορα μια χαρα εκανα τη δουλεια μου χωρις θεματα. Οποτε ναι παρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλησπέρα, ένας φίλος μου πάει μόνιμα Abu Dhabi (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) όπου από όσο μου είπε δεν έχει φορολογία εκεί. Αξίζει να μου στείλει από εκεί το κινητό; Από όσο είδα εκεί το βρίσκει στα 390 ευρώ. Θα πρέπει να προσέξω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Καλημερα.. Την βοηθεια σας.. Να το παραγγειλω απο εδω? http://www.kaizershop.gr/samsung_i9505_16gb_white_frost_eu Ειχα σκοπο να το παρω απο birdphone δεν ξερω γιατι ισως επειδη εχει περισσοτερες αξιολογησεις αλλα δεν το εχει.. Τι να κανω?? :O Καλημερα.Μην βιαστεις καθε Πεμπτη απογευμα συνηθως κανουν παραλαβη καινουργιων συσκευων στο Birdphone το εχω παρατηρηση επισης στο Kaizer εκανα αγορα το πρωτο μου S4 σε ασπρο ολα μια χαρα εκτος οτι μου ειπαν οτι ηταν Γερμανικη συσκευη και οταν το παραλαβα σε αριστη κατασταση διαπιστωσα οτι ηταν Ρουμανικη (Cosmote) για αυτο και 1.5μηνα μετα το αλλαξα επειδη αργουσαν οι αναβαθμισεις και το πηρα παλι σε μαυρο Γερμανικη συσκευη.Εχω κολλημα με τα updates τι να κανουμε.:p Edited July 31, 2013 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosk Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 το βρήκα απο το kaizershop τώρα και η τιμή του είναι στα 469. επειδή βλέπω ότι είναι στην Ομόνοια χώρις να είμαι προκατειλημμένος, είναι αξιόπιστο? επίσης βλέπω οτι έχει και μεταχειρισμένα και αυτό με προβληματίζει κάπως... :O Παράθεση [KOSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλησπέρα, ένας φίλος μου πάει μόνιμα Abu Dhabi (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) όπου από όσο μου είπε δεν έχει φορολογία εκεί. Αξίζει να μου στείλει από εκεί το κινητό; Από όσο είδα εκεί το βρίσκει στα 390 ευρώ. Θα πρέπει να προσέξω κάτι; Στα 390 και το 9500 για μένα αξίζει με χίλια.Ακομα και αν δεν το θέλεις μετά μου το πουλάς έμενα που το θέλω :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλησπέρα, ένας φίλος μου πάει μόνιμα Abu Dhabi (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) όπου από όσο μου είπε δεν έχει φορολογία εκεί. Αξίζει να μου στείλει από εκεί το κινητό; Από όσο είδα εκεί το βρίσκει στα 390 ευρώ. Θα πρέπει να προσέξω κάτι; Ναι, θα πρέπει να σου το φέρει ο ίδιος ή κάποιος γνωστός, γιατί αν σου το στείλει θα περάσει τελωνείο! Και 2 δεν θα έχεις εγγύηση στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλημερα.. Την βοηθεια σας.. Να το παραγγειλω απο εδω? http://www.kaizershop.gr/samsung_i9505_16gb_white_frost_eu Ειχα σκοπο να το παρω απο birdphone δεν ξερω γιατι ισως επειδη εχει περισσοτερες αξιολογησεις αλλα δεν το εχει.. Τι να κανω?? :O ΜΟλις μιλησα με birdphone και δε γνωριζουν ποτε θα υπαρχουν διαθεσιμα ξανα...σκεφτομαι να κανω σημερα παραγγελια απο kaizershop αλλα ακομα δε ξερω τι θα κανω...ρε παιδια βοηθηστε..το Kaizer υποστηριζει DOA??Αν παθει κατι στο αντικαθιστουν η θα χουμε προβληματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Πηρα το S3 μου απο εκει τον περασμενο Απριλη.Πολυ ικανοποιημενος ,βεβαια η συσκευη ηταν γερμανικη δεν με ενοχλησε καθολου,με αποδειξη και εγγυηση και μολις πριν απο λιγο παρηγγειλα το S4.Αυριο θα το εχω στα χερια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Λοιπον πηρα και στο kaizer αλλα δεν υποστηριζει doa δυστυχως...παρ ολα αυτα μετα απο αρκετη σκεψη και οτι ποσο γκαντεμης μπορει να μαι που να χρειαστω doa εφτιαξα το λογαριασμο μου στο καιζερ και μολις πηγα να ''χτυπησω'' το πανεμορφο black mist μου λεει οτι δεν υπαρχει σε αποθεμα...το λευκο υπαρχει αλλα θελω το μαυρο...να δουμε αν θα το παραγγειλω αυριο επιτελους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Εχω παρει αρκετα κινητα απο εκει χωρις κανενα προβλημα. Ακομα και την εγγυηση που χρειαστηκα μια φορα μια χαρα εκανα τη δουλεια μου χωρις θεματα. Οποτε ναι παρτο. εκει θα καταληξω αλλα δεν ξερω γιατι εχω για πιο αξιοπιστο το birdphone.. :O Καλημερα.Μην βιαστεις καθε Πεμπτη απογευμα συνηθως κανουν παραλαβη καινουργιων συσκευων στο Birdphone το εχω παρατηρηση επισης στο Kaizer εκανα αγορα το πρωτο μου S4 σε ασπρο ολα μια χαρα εκτος οτι μου ειπαν οτι ηταν Γερμανικη συσκευη και οταν το παραλαβα σε αριστη κατασταση διαπιστωσα οτι ηταν Ρουμανικη (Cosmote) για αυτο και 1.5μηνα μετα το αλλαξα επειδη αργουσαν οι αναβαθμισεις και το πηρα παλι σε μαυρο Γερμανικη συσκευη.Εχω κολλημα με τα updates τι να κανουμε.:p κ εγω οποτε να προτιμησω γερμανικη??:D ΜΟλις μιλησα με birdphone και δε γνωριζουν ποτε θα υπαρχουν διαθεσιμα ξανα...σκεφτομαι να κανω σημερα παραγγελια απο kaizershop αλλα ακομα δε ξερω τι θα κανω...ρε παιδια βοηθηστε..το Kaizer υποστηριζει DOA??Αν παθει κατι στο αντικαθιστουν η θα χουμε προβληματα?? εγω λεω να τα παρουμε απο καιζερ να ξεμπερδευουμε!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) εκει θα καταληξω αλλα δεν ξερω γιατι εχω για πιο αξιοπιστο το birdphone.. :O κ εγω οποτε να προτιμησω γερμανικη??:D εγω λεω να τα παρουμε απο καιζερ να ξεμπερδευουμε!!:p Εγω λεω να περιμενετε αλλη μια μερα δεν εχετε να χασετε τιποτα.Στο birdphone ετσι μου ειχαν πει και εμενα ηθελα να παρω το Samsung Galaxy S3 LTE Πεμπτη πρωι και δεν το ειχαν λεγοντας μου με το που παραλαβουμε θα σας ειδοποιησουμε και μετα απο 5ωρες ειχαν παραλαβει συσκευες το ιδιο ακριβως και με το S4 ηθελα να το παρω απο birdphone και δεν το ειχαν παλι Πεμπτη Μεσημερι και το πηρα σε ασπρο απο το Kaizer ε μετα απο 3ωρες ειχαν παραλαβει στο Birdphone.Βεβαια δεν ξερω αν το φερνουν στο Birdphone Γερμανικη DBT συσκευη η οποια περνει μεχρι στιγμης τα updates ποιο γρηγορα απο αλλα δικτυα Branded στην Γερμανια.Συνηθως στο Birdphone φερνουν T-MOBILE. Edited July 31, 2013 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Εγω λεω να περιμενετε αλλη μια μερα δεν εχετε να χασετε τιποτα.Στο birdphone ετσι μου ειχαν πει και εμενα ηθελα να παρω το Samsung Galaxy S3 LTE Πεμπτη πρωι και δεν το ειχαν λεγοντας μου με το που παραλαβουμε θα σας ειδοποιησουμε και μετα απο 5ωρες ειχαν παραλαβει συσκευες το ιδιο ακριβως και με το S4 ηθελα να το παρω απο birdphone και δεν το ειχαν παλι Πεμπτη Μεσημερι και το πηρα σε ασπρο απο το Kaizer ε μετα απο 3ωρες ειχαν παραλαβει στο Birdphone.Βεβαια δεν ξερω αν το φερνουν στο Birdphone Γερμανικη DBT συσκευη η οποια περνει μεχρι στιγμης τα updates ποιο γρηγορα απο αλλα δικτυα Branded στην Γερμανια.Συνηθως στο Birdphone φερνουν T-MOBILE. Έχεις δίκιο μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω μικρό το κακό .. Γιατι προτιμώ από birdphone η αλήθεια που εχει παραγγείλει ένας φίλος.. Τι ειναι το t-mobile ? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Εγω λεω να περιμενετε αλλη μια μερα δεν εχετε να χασετε τιποτα.Στο birdphone ετσι μου ειχαν πει και εμενα ηθελα να παρω το Samsung Galaxy S3 LTE Πεμπτη πρωι και δεν το ειχαν λεγοντας μου με το που παραλαβουμε θα σας ειδοποιησουμε και μετα απο 5ωρες ειχαν παραλαβει συσκευες το ιδιο ακριβως και με το S4 ηθελα να το παρω απο birdphone και δεν το ειχαν παλι Πεμπτη Μεσημερι και το πηρα σε ασπρο απο το Kaizer ε μετα απο 3ωρες ειχαν παραλαβει στο Birdphone.Βεβαια δεν ξερω αν το φερνουν στο Birdphone Γερμανικη DBT συσκευη η οποια περνει μεχρι στιγμης τα updates ποιο γρηγορα απο αλλα δικτυα Branded στην Γερμανια.Συνηθως στο Birdphone φερνουν T-MOBILE. Στο καιζερ μου ειπαν γερμανικα κυριως οτι εχουν...εκει που κολλησα και δεν εκανα την παραγγελια πριν τις 4:00 για να το εχω αυριο στα χερια μου ηταν και στο οτι δεν παρεχουν doa...δε πιστευω οτι θα μαι τοσο γκαντεμης αλλα ηθελα μια καποια σιγουρια...μετα που αποφασισα να το παρω, το μαυρο δε μου το εβγαζε σε αποθεμα και το ακυρωσα...για σημερα νομιζω τηλειωσε, αυριο αν δεν εχει βγαλει το birdphone μεχρι το μεσημερι θα το παρω απο καιζερ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts