Jump to content

AnnaPodi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    318
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AnnaPodi

  1. 24h ανοικτό 5G, αλλά όχι 120 Hz γιατί βλέπω την περίφημη αλλαγή στην ισορροπία του λευκού (κάτι σαν flickering). Ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη που το βλέπω. Πολλες αναφορές.
  2. Μετά την αναβάθμιση σε 13 η μπαταρία χειροτέρεψε λίγο. Έπιανα και 7,5 ώρες. Βέβαια το έχω γεμίσει εφαρμογές πού έχει 256gb.
  3. Εγώ είμαι με την 12.5.19. Δεν έχει έρθει αναβάθμιση αλλα η μπαταρία βγάζει 9,5 ώρες οθόνη, οπότε ας ακομα κι αν έρθει μπορεί να μην τη βάλω και χαλάσει
  4. Παιδιά χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή ελληνικό caller id? https://www.greekcallerid.site/android-app Λειτουργεί αυτόματη αναγνώριση με το 11T Pro? (Ο προγραμματιστής φαίνεται να έχει κάποιες ιδιαίτερες οδηγίες για το miui. Τις έκανα αλλά πάλι δεν λειτουργεί)
  5. Α, υποθέτω ότι έχει native εφαρμογή για τις υπέρυθρες. Της Xiaomi. Ναι κι εγώ κάτι τέτοια κάνω! Αυτό το Anymote που έγραψα είναι now discontinued εφαρμογή που κατέβαζες τηλεχειριστήρια για TV, A/C κλπ, αλλά μπορούσες και να τα διαμορφώσεις όπως ήθελες. Να βάλεις/βγάλεις κουμπιά, να φτιάξεις να πατάς ένα κουμπί και να δίνει πολλές διαδοχικές εντολές κλπ. Πήγα τώρα το απόγευμα και τα είδα από κοντά. Δε κοιτάζω για μικρό κινητό, γιατί θέλω να έχει επιφάνεια η οθόνη. Το S21 FE τελικά δεν είναι τόσο μικρό. Μάλιστα είχε το ίδιο πρακτικά μέγεθος με το S22+ που ήταν δίπλα. Το βρίσκω στα 256GB με 629€. Ο Γερμανός νομίζω το χει 699 με δώρο ακουστικά buds2. Που δε ξέρω αν αξίζουν ή χρειάζονται. Α, ναι. Θέλουμε και χωριστά φορτιστή 25W. Το 11Τ Pro μου έκανε καλή εντύπωση. Στην αρχή μου φάνηκε πιο παχύ και πιο βαρύ, αλλά με τα πέρα δώθε στους 2 πάγκους που τα είχαν, από ένα σημείο και πέρα δεν με πείραζε το μέγεθος του. Αυτό το χουν αυτή τη βδομάδα 490 το 256GB γι' αυτό και το κοίταγα. Όλοι λένε για τη ταχύτατη 120W φόρτιση. (Τώρα δε ξέρω αν χαλάει η μπαταρία. Η Xiaomi διάβασα λέει μετα 800 φορτίσεις πέφτει στο 80%). Θα παιρνα σίγουρα το S21 FE αν είχε υπέρυθρες ή το 11Τ Pro αν είχε ΟIS! Νομίζω ότι και να πάρω θα είμαι το ίδιο ευχαριστημένη. Να περιμένω το Xiaomi 12 pro ή το S22+ να πέσουν, δεν έχει νόημα. Και δε μου κάναν και τόση διαφορά που τα δα κι αυτά.
  6. Σε ευχαριστώ πολύ. Πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες! Με ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς το Μι 11ι για τις υπέρυθρες? Εγώ έχω πολλά τηλ/χειρια για το Anymote Smart Remote που ήταν το καλύτερο πρόγραμμα και έπαιρνε μέχρι και μακροεντολές. Θα θελα να τα μεταφέρω αν πάρω το xiaomi, αλλά μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά μη δεν δουλεύει κάν η εφαρμογή.
  7. Σας ευχαριστώ! Τότε μπορεί να προχωρήσω γιατί αυτή τη βδομάδα είναι και σε πολύ καλή τιμή! Εναλλακτικά κοίταζα το s21 fe. Πού είναι πολύ διαφορετικό σε όλα και ήμουν πολύ μπερδεμένη. 11t pro vs s21fe: Μεγάλο το ένα μικρό το άλλο. Φθηνότερο ακριβότερο. Ναι υπέρυθρες Όχι υπέρυθρες (κάτι που εγώ το χρησιμοποιώ). Ταχεία φόρτιση αργή φόρτιση. Τώρα για κάμερα μου άρεσε καλύτερα το s21 fe. Που είναι συγκρίσιμο σε ποιότητα και με το s21 Ultra από ότι λένε. Θα δω. Μάλλον θα σας κάνω παρέα και θα πάρω το 11T Pro! (Σκεφτόμουνα και το mi 11 αλλά Διάβασα για προβλήματα με τις κλήσεις. Το μικρόφωνο λέει στο gsmarena η κοπέλα που έκανε το review και το είχε για τρεις μήνες)
  8. Κανένας δεν ασχολείται με αυτό το κινητό? Not a good sign 😔
  9. [συνέχεια] Τώρα κι αν είμαι μπερδεμένη! Κοίταζα για πρόσφατα real life video tests του 11T Pro και βρήκα αυτό, στο οποίο φαίνεται να ναι καλύτερο ή εφάμιλλο του iphone 13 pro max!! Αυτή είναι η εμπειρία σας ή το βίντεο είναι ψεύτικό? https://www.youtube.com/watch?v=yiqlXxLo7eo
  10. (μου σβήστηκε το μήνυμα που έγραψα! πάλι απ' την αρχή!) Κοιτάζω για κινητά με υπέρυθρες γιατί με ενδιαφέρει και η χρήση σαν τηλεχειριστήριο. Το χρησιμοποιεί κανείς έτσι π.χ. με αυτή την σπουδαία εφαρμογή (τώρα discontinued) που τα φτιάχνεις όπως θες και έχει μέχρι και μακροεντολές: Βλέπω ότι τα τελευταία updates είναι αυτά: Europe (vilieeaglobal) 2.1. V13.0.8.0.SKDEUXM 2.2. V13.0.9.0.SKDEUXM Τα έχετε βάλει. Φαίνεται να έχουν αρκετά καλά, όπως λέει το security τάδε του Android 12 (για το ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν κάμερα κλπ με μια πράσινη κουκίδα) που η Xiaomi δεν το είχε προηγουμένως. Αλλά διαβάζω και με χειρότερη απόδοση στην ήδη μέτρια κάμερα. Έλεγα να πάρω κάποιο με υπέρυθρες και καλή κάμερα, αλλά το Xiaomi 12 Pro έχει πιο ακριβά από 2x 11Τ Pro. Είναι βέβαια και το Mi 11 (με +280€). Το 11Τ Pro το κοιτάζω γιατί η τιμή του έπεσε προχτές σε όλα τα μαγαζιά. Επίσης ένα πρόβλημα που αναφέρουν οι περισσότεροι με τον αισθητήρα εγγύτητας στο αυτί κατά τις κλήσεις. Ότι η οθόνη μένει ανοικτή και πατάς κουμπιά με το αυτί σου? Το έχετε να συμβαίνει?
  11. Άλλαξε τίποτα μετά τόσους μήνες με τη διαθεσιμότητά του? Κοίταζα ένα ξένο σαϊτ και έλεγε για δραστική μείωση της τιμής του αυτή τη βδομάδα. Είδα δείγματα από βίντεο και είναι καταπληκτικό! Όχι σαν των 11Τ και 11Τ pro που είναι απαίσια και όλο τρεμοπαίζουν.
  12. Κρατάω ακόμα το Note 3 για διάφορους λόγους. Διάβασα το πριν ένα χρόνο σχόλιο του φίλου ότι σταμάτησε η παραγωγή. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για μπαταρία Samsung ή άλλη μάρκα εν έτει 2022?
  13. AnnaPodi

    5G NR

    Άρα αποκλείονται τα μαγαζιά του Σκρούτζ για 5G?? Μόνο από Κωτσόβολο, πλαίσιο κλπ? Βλέπω π.χ. το Xiaomi Mi11 (256) που στο σκρούτζ υπάρχει με 749,97 στον Κωτσόβολο έχει €899.90. Αυτά είναι 150ευρώ διαφορά...άλλο budget.
  14. AnnaPodi

    5G NR

    Να ρωτήσω κάτι που είμαι ψιλοάσχετη από 5G σχετικά με τις συσκευές. Θυμάμαι να χα διαβάσει πριν κάτι μήνες ότι η Cosmote θέλει πιστοποιημένες συσκευές ή κάτι τέτοιο, για 5G. Και κάποιος είπε ότι δεν εννοούσε μόνο το μοντέλο κινητού αλλά κάτι παραπάνω. Σαν ότι πρέπει υποχρεωτικά να το πάρεις από την ίδια την cosmote ή το γερμανό αλλιώς μπορεί να μη δουλεύει. Δηλαδή αν πάω να πάρω από κάποια από αυτά τα μαγαζιά στο σκρούτζ που έχουν καλύτερες τιμές, μπορεί να μην κάνει? https://www.skroutz.gr/s/27621696/Xiaomi-Mi-11-256GB-Midnight-Gray.html Τι πρέπει να προσέξω;
  15. Παιδιά είσαστε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ. Όντως φαινεται να βοήθησε! Αφού επέμεινα με ένα μικρό ψιλισκληρό βουρτσάκι είδα ότι μία από τις καμιά 15ρια τρυπούλες που έχει έγινε ...μαύρη, δηλ. έφυγε το βύσμα που την έκλεινε. Συνέχισα και τις υπόλοιπες και ο ήχος φαίνεται να επανήλθε!
  16. Γεια σας. Κι εγώ υπερευχαριστημένη από το Note μας για 8 χρόνια και δε θέλω να το αλλάξω με τίποτα. Δυστυχώς όμως μόλις σήμερα πρόσεξα κάτι, το οποίο ξέρω να χει συμβεί και σε άλλους με άλλα κινητά. Το ακουστικό του τηλεφώνου (όχι το ηχείο) έχει πια πολύ χαμηλή ένταση. Μάλλον από τα αντισηπτικά, παρότι πρόσεχα όσο γινόταν. Ενεργοποίησα κι εκείνο το κουμπί που έχει η Samsung στην εφαρμογή τηλεφώνου αλλά πάλι είναι πολύ χαμηλό. Ανοικτή ακρόαση δουλεύει τέλεια αλλά αν είσαι με άλλους δεν είναι πρακτικό, όπως και τα handsfree για μένα. Έχει συμβεί σε κανέναν? Τι άλλο μπορώ να κάνω? Να το πάω σε κάποιο service? Κάποια άλλη λύση?
  17. Γεια σας παιδιά ξέρετε ποια είναι η μουσική ή μάλλον το τραγούδι που ακούγεται σε όλες τις διαφημίσεις του My market; Να ένα παράδειγμα
  18. Μάλλον 2020 !!! Καλή Χρονιά στο αγαπημένο myphone !
  19. Μπορεί κάποιος ή κάποια που το σταθερό του/της έχει γίνει VOIP να μου πει, αν το προωθήσει (εκτροπή) π.χ. σε κάποιο κινητό, αν φαίνεται η ένδειξη "προώθηση κλήσης" όταν τον/την καλούνε? Φεύγω διακοπές την άλλη εβδομάδα και πραγματικά χρειάζομαι αυτή τη δυνατότητα. Να ξέρω δηλαδή Όταν Χτυπάει το κινητό μου αν με έχουν πάρει απευθείας ή είναι από εκτροπή από το σταθερό.
×
×
  • Create New...