Jump to content

MyCosmos e-mail

SeCtoR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τυχαίνει να μην παραδίδονται τα SMS καθώς υπάρχει όριο χρόνου, δεν ξέρω πόσο είναι όμως. Μου έχει τύχει να στείλω κατά την διάρκεια της νύχτας σε κάποιον που είχε κλειστό το κινητό του και τελικά το πρωί που το άνοιξε δεν τα παρέλαβε.
logo-vwclub-2016.png

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τυχαίνει να μην παραδίδονται τα SMS καθώς υπάρχει όριο χρόνου, δεν ξέρω πόσο είναι όμως. Μου έχει τύχει να στείλω κατά την διάρκεια της νύχτας σε κάποιον που είχε κλειστό το κινητό του και τελικά το πρωί που το άνοιξε δεν τα παρέλαβε.

A έτσι ναι. Αυτό μπορεί να ισχύει. Τώρα για πόσο χρόνο το στέλνει δεν ξέρω.

ena allo poy mporeite na kanete einai otan eiste sth selida me ton composer twn sms,na thn apo8hkefsete sta agaphmena k pleon oyte login oyte tpt,ena click k sto astrama etoimoi gia sms.
[sIGPIC][/sIGPIC]

2 ώρες πρέπει να είναι το όριο για την παράδοση sms όταν το κινητό είναι κλειστό.

k apo poy to symperanes afto man?

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 ώρες πρέπει να είναι το όριο για την παράδοση sms όταν το κινητό είναι κλειστό.

Διαφωνώ γιατί σήμερα άνοιξα το κινητό ύστερα από 3 μέρες που ήταν κλειστό και πήρα μήνυμα από τις 9/11 :!:

Πηρες μυνημα απο το site της cosmote?

Ή απο κινητο cosmote?

Γιατι και εγω νομιζω καπου 2 ωρες ειναι που κραταει το μυνημα αμα το στειλεις απο site

Συνήθως η περίοδος ισχύος καθορίζεται σε ώρες. Οι περισσότερες συσκευές χρησιμοποιούν ως προκαθορισμένη ρύθμιση το «μέγιστο», επιτρέποντας ουσιαστικά στο κέντρο της υπηρεσίας των δικτύων να κρατήσει για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 72 ωρών (4 ημέρες) το μήνυμα σε περίπτωση, που δεν παραδοθεί εγκαίρως.
Samsung S21 Ultra

Σωστό αλλά τώρα μιλάμε για τα μηνύματα που φεύγουν απο το mycosmos και όχι απο ένα κινητό,άρα δεν έχει σχέση αυτή η ρύθμιση.Και επαναλαμβάνω τα sms απο το mycosmos πρέπει να έχουν μέγιστο όριο κοντά στις 2 με 4 ώρες.

Καλημέρα σας. Το MyCosmos βάζει expiration μετά από δέκα ημέρες από τη στιγμή που στέλνεται το SMS μήνυμα (είτε από το site, είτε λόγω notification).

Πηρες μυνημα απο το site της cosmote?

Ή απο κινητο cosmote?

Γιατι και εγω νομιζω καπου 2 ωρες ειναι που κραταει το μυνημα αμα το στειλεις απο site

Από το 5000 ήταν το μήνυμα..

πάλι δεν μπαίνω με Opera 8.5.. :(

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παρατηρήσατε ότι στο μενού ρυθμίσεις-έλεγχος κόστους ότι δεν υπάρχει ανωτατο όριο παρά μόνο στα sms;

Ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτό;

Παρατηρήσατε ότι στο μενού ρυθμίσεις-έλεγχος κόστους ότι δεν υπάρχει ανωτατο όριο παρά μόνο στα sms;

Ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτό;

Ε προφανώς για να παραμείνει το όριο στα 10 sms γιατί αλλιώς θα έστελνε ο καθένας όσα ήθελε ;)

σήμερα ξαναδουλεύει..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Το ανανεωμένο mycosmos δουλεύει πάντα... Χάσαμε το pop3 αλλά κερδίσαμε σε αξιοπιστία, μια και στην προηγούμενη μορφή του έμενες χωρίς πρόσβαση αρκετά συχνά...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Για να βλέπετε το πλήρες MyCosmos μέσα από τον Mozilla εγκαταστήστε αυτό:

https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=1419&application=firefox

Στην ουσία ο Mozilla μπορεί να φορτώνει σε ένα tab κάποια σελίδα χρησιμοποιώντας τη μηχανή του Internet Explorer. Μπορείτε να το επιλέξετε όταν πρόκειται να δείτε σελίδες που δεν φάινονται καλά στον Mozilla και φυσικά μπορείτε να επιλέξετε κάποιες σελίδες να ανοίγουν πάντα έτσι. Λειτουργεί άψογα, δοκιμάστε το!

Στην ουσία ο Mozilla μπορεί να φορτώνει σε ένα tab κάποια σελίδα χρησιμοποιώντας τη μηχανή του Internet Explorer. Μπορείτε να το επιλέξετε όταν πρόκειται να δείτε σελίδες που δεν φάινονται καλά στον Mozilla και φυσικά μπορείτε να επιλέξετε κάποιες σελίδες να ανοίγουν πάντα έτσι. Λειτουργεί άψογα, δοκιμάστε το!

thanks man!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί να γίνει συγχρονισμός επαφών-ημερολογίου κτλ του Mycosmos με το Outlook στον υπολογιστή μου;

file mou poli kalo!

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

file mou poli kalo!

Πάρα πολύ καλό απλά μερικές φορές κρασάρει τον μοτσίλα όταν φορτώνει ΙΕ το extension... :O