Jump to content

icm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by icm

  1. icm

    MyCosmos e-mail

    Στείλε "Κ 12345" όπου 12345 είναι ο νέος κωδικός, στο 5000. Ή αλλιώς πάρε στο Customer Care να στο αλλάξουν
  2. icm

    MyCosmos e-mail

    Το MyCosmos χρησιμοποιεί τα Nokia Combi και GSM character sets και λογικά πρέπει να δουλεύει με όποιο κινητό υποστηρίζει Ελληνικά. Δεν έχω δει καμμιά περίπτωση που να μην δουλεύει σε κινητό που έχει αγοραστεί σε Ελλάδα.
  3. icm

    MyCosmos e-mail

    Όχι... Μόνον τα emails και αυτό μέσω POP3/IMAP4 και GPRS ή 3G κινητό
  4. icm

    MyCosmos e-mail

    Σαν workaround μπορείς να κάνεις SHIFT+RIGHT_CLICK στον IE και να επιλέξεις Run As... για να τρέξεις τον IE σαν ο άλλος χρήστης.
  5. icm

    MyCosmos e-mail

    Καλημέρα σας. Το MyCosmos βάζει expiration μετά από δέκα ημέρες από τη στιγμή που στέλνεται το SMS μήνυμα (είτε από το site, είτε λόγω notification).
  6. icm

    MyCosmos e-mail

    Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει το forum (ιδίως αφού δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο πρόβλημα από άλλους, εκτός πιθανόν περιστασιακά). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το επικοινωνήσεις με το Customer Care και να δουν τι συμβαίνει.
  7. icm

    MyCosmos e-mail

    Sorry for the English but I write faster in it... Go to Settings, click on View Account Parameters. After a short while it will present you with the parameters of your mailbox including: 1) Maximum possible mailbox size in KB 2) Current mailbox size in KB (calculates messages only, not contacts, appointments or notes) This gives you an idea of what the system thinks of your usage. Your maximum possible mailbox size should be 20000KB. If it is less, you should let Customer Care know. Hope this helps...
  8. icm

    MyCosmos e-mail

    Αν πας στα Settings (Ρυθμίσεις) και διαλέξεις το tab Preferrences, μπορείς να του βάλεις να κάνει delete τα μηνύματα όταν το mailbox έχει γεμίσει. Θα προσπαθήσει να κάνει delete emails στα Deleted Items, Sent Items, Junk E-mail και τέλος διαβασμένα σε όλο το mailbox βάσει της ημερομηνίας του μηνύματος (παλαιότερα φεύγουν πρώτα). Αν δεν τα κατεφέρει θα σου στείλει μήνυμα ότι το εισερχόμενο email έγινε reject. Εσένα σου στέλνει μήνυμα ότι έγινε reject;
  9. icm

    MyCosmos e-mail

    Μπορείς να ενημερώσεις το Customer Care ούτως ώστε να κοιτάξουν σε ποια domain δεν μπορεί να στείλει; Ας βοηθήσουμε το service να γίνει καλύτερο...
  10. icm

    MyCosmos e-mail

    Τι εννοείς; Δε βλέπεις το εικονίδιο; Όσον αφορα χρεώσεις, αναφέρονται σε link από την αρχικλη σελίδα (http://mail.mycosmos.gr/cosmote/TermsandConditions/Terms and Conditions.htm)
  11. icm

    MyCosmos e-mail

    Αν διαβάσεις παλαιότερα post, θα δεις ότι μπορεί να γίνει.
  12. icm

    MyCosmos e-mail

    Απ'ότι φαίνεται το μήνυμα σου για κάποιο λόγο θεωρείται spam και σαν αποτέλεσμα ο server του mycosmos το κάνει refuse. Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με το Customer Care.
  13. icm

    MyCosmos e-mail

    Αυτό είναι πρόβλημα που δεν μπορούν να λύσουν στο forum. Αυτό συνήθως οφείλεται στο ότι το εισερχόμενο μήνυμα έχει λάθος encoding (λέει ότι είναι Αγγλικά και το περιεχόμενο είναι Ελληνικά). Το καλύτερο είναι να ενημερώσεις το Customer Care.
  14. icm

    MyCosmos e-mail

    Έχεις ακόμα το πρόβλημα; Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις στο Customer Care.
  15. Μπορείς να δοκιμάσεις να πατήσεις CTRL+F5;
  16. Δηλαδή, ανοίγεις τη σελίδα, κάνεις login, δε σου βγάζει το SMS κουμπί, και δε σου βγάζει και τη λίστα με τα email;
  17. icm

    MyCosmos e-mail

    Μήπως θα ήταν πιο εποικοδομητικό να το αναφέρεις στο Customer Care τους;
  18. icm

    MyCosmos e-mail

    Πάτα CTRL+F5 για να κάνει reload η σελίδα
  19. icm

    MyCosmos e-mail

    Δοκίμασε CTRL+F5 για να "ξεχάσει" τα files του συγκεκριμένου URL και να τα ξαναφορτώσει από τον server.
  20. icm

    MyCosmos e-mail

    Εμένα μου αρέσει αυτό. Δε θέλω να με ειδοποιεί για Junk. Αν θέλεις ειδοποιήσεις, τότε α) απενεργοποίησε το Junk Filtering, β) πρόσθεσε στο White List αυτούς που σου στέλωουν μηνύματα. Σε αυτή τη περίπτωση θα πάνε στα Εισρεχόμενα και θα έχεις ειδοποίηση
  21. icm

    MyCosmos e-mail

    Εγώ λαμβάνω ειδοποιήσεις. Πάρε τηλ στο 1212 (είναι το Call Center) και ενημέρωσε τους να το κοιτάξουν.
  22. icm

    MyCosmos e-mail

    Μπορεί να στείλει Κ ΧΧΧΧ στο 5000 για να αλλάξει το password. Όσοι είχαμε προβληματικό password λάβαμε SMS με νέο password. Μήπως έλαβε τέτοιο SMS; Tο username είναι το 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ ή το default alias χωρίς το @mycosmos.gr.
  23. icm

    MyCosmos e-mail

    Αν χρησιμοποιείς IE 5.5 ή νεότερο, κάνε CTRL+click για μη συνεχόμενα μηνύματα ή SHIFT+click για συνεχόμενα μηνύματα και μετά μπορείς να κάνεις delete, move, copy. Αν χρησιμοποιείς άλλο browser, τότε εμφανίζονται τα κουτάκια. Αν είχες στο παλιό ενεργοποιημένη την ειδοποίηση, τότε θα το έχει σεβαστεί και θα είναι όπως στο παλιό. Αλλιώς πας στο εικονίδιο Ρυθμίσεις και μπορείς να το ενεργοποιήσεις ξανά.
  24. icm

    MyCosmos e-mail

    Ακόμα μπορείς να στείλεις SMS (μέχρι 10 δωρεάν). Δες κάτω αριστερά (έχει επιλογή SMS). Πρέπει να χρησιμοποιείς IE 5.5 ή νεώτερο για να έχεις πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές
×
×
  • Create New...