Panagioths Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Έκανα και την αλλαγή κωδικού μέσω sms στο 54000, μου ήρθε επιβεβαιωτικό σμσ οτι άλλαξε ο κωδικός μου αλλά και πάλι δεν με βάζει. Μου βγάζει μήνυμα "Η είσοδος απέτυχε"... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εμένα δούλεψε κανονικά στον υπολογιστή αλλά σε android δεν το δέχεται (με χειροκίνητες ρυθμίσεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 δουλεψε κανονικα η επαναφορα αλλα στα email δεν υπαρχει τιποτα απο τα παλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Server error, please try again later αυτο εδω και 3 ωρες που προσπαθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εμένα η επαναφορά βγάζει ακόμα το ίδιο σφάλμα... Για τα παλιά email έχουν κάποιο εργαλείο για να τα μεταφέρεις από το παλιό σύστημα. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Για τα παλιά email έχουν κάποιο εργαλείο για να τα μεταφέρεις από το παλιό σύστημα. Οποιος βρει πως γινεται ας πει βρε παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εδώ: http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/my-cosmos-email.pdf Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ok ευχαριστω το βρηκα Αυτο το φρικτο πρασινο χρωμα πως αλλαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εδώ: http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/my-cosmos-email.pdf Nαι αυτο κανω και βγαζει συνεχως "Server error, please try again later" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaco Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Σε μενα εγιναν ολα ,αλλα το θεμα ειναι οτι η ειδοποιηση στο κινητο με sms για νεο mail δεν υπαρχει πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 τι χαζομάρα, είπαν ότι θα το κλείσουν και τώρα το αναβαθμίζουν..... προσωπικά σταμάτησα να χρεισημοποιω το mycosmos.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Σε μενα εγιναν ολα ,αλλα το θεμα ειναι οτι η ειδοποιηση στο κινητο με sms για νεο mail δεν υπαρχει πλεον Δηλαδη δεν υπαρχει πλεον ρυθμιση, οταν ερχεται εισερχομενο mail, να στελνει sms στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaco Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Απ οτι βλεπω οχι,γι αυτο το χρησιμοποιουσαν αλωστε οι περισσοτεροι , τωρα μαλλον θα το εγκαταλειψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μπες ρυθμίσεις φίλτρα και στον κανόνα τι θα κάνει βάλε αποστολή sms. Το αναφέρει και στις συχνές ερωτήσεις στην αρχική σελίδα του mycosmos.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Έκανα τη διαδικασία , άλλαξε το password αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει "η είσοδος απέτυχε". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 οφειλω να ομολογησω οτι το εχουν κανει πολυ δυνατο.....:happy::happy: μπραβο cosmote..... παιρνω πισω οτι εχω πει για σενα (φτανει να ειναι δωρεαν για παντα το mycosmos) :lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 τελειοοοοοοοο!!!! Μπραβο στην COSMOTE! :D:D:D:D Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εγώ παρατηρώ ότι ενώ για την μητέρα μου έπαιξε κανονικά η δημιουργία του νέου Pass, εμένα μου βγάζει συνέχει ένα μήνυμα λάθους, και μου λέει try again later... τι παίζει, η cosmote Κάνει διαχωρισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εγώ παρατηρώ ότι ενώ για την μητέρα μου έπαιξε κανονικά η δημιουργία του νέου Pass, εμένα μου βγάζει συνέχει ένα μήνυμα λάθους, και μου λέει try again later... τι παίζει, η cosmote Κάνει διαχωρισμό? οχι αγαπητε, και σε μενα εκανε κατι παλαβα αλλα μετα εστρωσε και τωρα πεταει.... υποομονη :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εγώ παρατηρώ ότι ενώ για την μητέρα μου έπαιξε κανονικά η δημιουργία του νέου Pass, εμένα μου βγάζει συνέχει ένα μήνυμα λάθους, και μου λέει try again later... τι παίζει, η cosmote Κάνει διαχωρισμό? Αν το νούμερο το δικό σου όταν ενεργοποίησες το mycosmos email ήταν συμβόλαιο και τώρα είναι κάρτα πιθανόν να μην μπορείς να κάνεις την μεταφορά στο νέο mycosmos. Την έχω πατήσει και εγώ έτσι. Από την τεχνική υπηρεσία απαντούν ότι το ψάχνουν και αναμένω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Τελικα χασαμε κατι σε σχεση με το παλιο mycosmos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) Τελικα χασαμε κατι σε σχεση με το παλιο mycosmos? οχι, εγω βλεπω οτι κερδισαμε περισσοτερα.... ταχυτητα, δυνατοτητες, POP ρυθμισα το outlοok στο γραφειο και το android εξυπνο τηλεφωνο στο λεπτο αν το καλο παιδι που εφτιαξε το app για τα μηνυματα το προσαρμοσει για τον νεο mycosmos θα ειμαστε σουπερ.....:p ps να σημειωσω και μια αλλη δυνατοτητα, τα sms ειδοποιησης μπορεις να τα στελνεις σε οποιο τηλεφωνο θελεις.... ακομα και αλλης εταιρειας..... Edited November 6, 2014 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) οχι, εγω βλεπω οτι κερδισαμε περισσοτερα.... ταχυτητα, δυνατοτητες, POP ρυθμισα το outlοok στο γραφειο και το android εξυπνο τηλεφωνο στο λεπτο αν το καλο παιδι που εφτιαξε το app για τα μηνυματα το προσαρμοσει για τον νεο mycosmos θα ειμαστε σουπερ.....:p ps να σημειωσω και μια αλλη δυνατοτητα, τα sms ειδοποιησης μπορεις να τα στελνεις σε οποιο τηλεφωνο θελεις.... ακομα και αλλης εταιρειας..... Σε android τι ρυθμίσεις έβαλες εμένα μου βγάζει συνέχεια "Αποτυχία ελέγχου ταυτότητας" στο χειροκίνητο δεν μου το ρυθμίζει με τίποτα. Στην αυτόματη ρύθμιση βγάζει απλά σφάλμα. Edited November 6, 2014 by kosvou Διόρθωση κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Αν το νούμερο το δικό σου όταν ενεργοποίησες το mycosmos email ήταν συμβόλαιο και τώρα είναι κάρτα πιθανόν να μην μπορείς να κάνεις την μεταφορά στο νέο mycosmos. Την έχω πατήσει και εγώ έτσι. Από την τεχνική υπηρεσία απαντούν ότι το ψάχνουν και αναμένω απάντηση.Βασικά, συμβαίνει το ανάποδο, τότε ήταν κάρτα και τώρα είναι συμβόλαιο... ελπίζω να λυθεί άμεσα, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Σε android τι ρυθμίσεις έβαλες εμένα μου βγάζει συνέχεια "Αποτυχία ελέγχου ταυτότητας" στο χειροκίνητο δεν μου το ρυθμίζει με τίποτα. Στην αυτόματη ρύθμιση βγάζει απλά σφάλμα. αν πας settings > Account Administration » Account Details και βαλεις αυτες τις ρυθμισεις στο maildroid δουλευει μια χαρα να σημειωσω οτι το νουμερο μου ειναι frog :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts