Jump to content

myphone VERSUS: Samsung Galaxy S4 vs HTC One

DJDB
 Κοινοποίηση

Samsung Galaxy S4 vs HTC One  

1.116 members have voted

1. 1. Samsung Galaxy S4 vs HTC One

• Samsung Galaxy S4
      546
    • HTC One
      570

Recommended Posts

• Απαντήσεις 744
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτά κάνεις και βάζεις φωτιές lolol!!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα την βαθμολογία να είναι, έστω και οριακά, υπέρ του One.. προσωπικά one ψήφισα γιατί ειδικά μετά την χθεσινή μίνι συνάντηση που είχα μαζί του απλά ενθουσιαστηκα με την οθόνη του και φυσικά την ποιότητά του... άσε που έβλεπα κάτω από τον ήλιο ΑΝΕΤΑ και επίσης η μπαταρία του έδειξε να είναι επαρκέστατη για τα δικά μου θέλω και κανόνες χρήσης. Το S4 είναι φυσικά ένα ολοκληρωμένο σύνολο που δεν έχω ακόμα δει από κοντά αλλά μου θυμίζει απλά ξαναζεσταμένο φαΐ λόγω εμφάνισης.. επίσης κάνε την μαγκιά και πούλα το 32άρι, το One έχει 32GB on board που προσωπικά πάντα μου φθάνουν... τι άλλο, ήχος σε άλλο επίπεδο, ταχύτατο, πανέμορφο και με μοναδική αίσθηση στο χέρι :happy:

Πολύ όμορφο το HTC αλλα στα σημεία με κερδίζει το S4 οπότε το προτιμώ. Το οτι είναι μεταλικό το κάνει όμορφο αλλα δεδομένου οτι θα μπεί σε θήκη για να προστατευτεί καταλήγει στην ίδια μοίρα για εμένα. όπως και με το Note 2 που έχω. Μία ημέρα έμεινε χωρίς θήκη και γρατσουνίστηκε το καπάκι της μπαταρίας σε ενα κολοτράπεζο. Ευτυχώς έχει αλλαχτεί το καπάκι και έχω πάρει και θήκη. Φαντάζομαι την γρατσουνιά στο HTC θα πρέπει να την βλέπω χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι... Galaxy S4 για εμένα!

Htc One 32GB εννοείτε...σκέψου ποσο παραπάνω στοιχίζει η κατασκευή από αλουμίνιο..........και το πλαστικό της Sammy είναι και λίγο πιο ακριβό...μάλιστα τα 16 GB :lol:

Μετά σύγκρινε τα ηχεία του One με το ηχειάκι του S4 :)..............Παίζει και Beats Audio μέσα στο One

Από ομορφιά καλύτερα να μη μιλήσουμε..........Ειδικά το κουμπί σου S4 τα σπάει :p

Οθόνες και οι δυο κορυφή,αλλα στο One θα βλέπεις καλύτερα έξω :happy:

Και πάμε στην αίσθηση στο χέρι,πλαστικό vs αλουμίνιο....στα γυρίζει πίσω τα χρήματα που έδωσες για το one.

Και τα δυο τρέχουν Android ;)

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που αυτοκτονεί η HTC.Όχι sd card,όχι αποσπώμενη μπαταρία.¨Ολα αυτά μου θυμίζουν windows phone 8 που χαροπαλεύουν γιατί θέλαν να μοιάσουν του χαλίφη(Αpple).Άς το καταλάβει πως δέν είναι όλες οι εταιρείες Apple.Όσο για το s4 όποιος πιστεύει πως δεν θα σαρώσει σε πωλήσεις κοροιδεύει τον εαυτό του.

S4. 5αρα οθόνη σε μικρότερο μέγεθος από τις 4,7 του One. End of story.

Τα ηχεία του One που είναι δυο κάπου έπρεπε να τοποθετηθούνε και προτιμώ αυτά τα κορυφαία ηχεία σε κινητό,παρα 0.3 ίντσες παραπάνω και ένα ηχειάκι της πλακας συγκρινόμενο.

επιασα και τα 2

επαιξα και με τα 2 αρκετη ωρα...

μου εκανε αναλυση ο κινεζος πωλητης

ειμαι sanghai..

προτιμω s4 σε ολα ,

το μονο που υπερτερει το htc ειναι η κατασκευη,,,, αλλα οταν δεν εχεις ολα τα αλλα...

επιασα και τα 2

επαιξα και με τα 2 αρκετη ωρα...

μου εκανε αναλυση ο κινεζος πωλητης

ειμαι sanghai..

προτιμω s4 σε ολα ,

το μονο που υπερτερει το htc ειναι η κατασκευη,,,, αλλα οταν δεν εχεις ολα τα αλλα...

Η κατασκευή πάει περίπατο με το που το πάρεις και μπεί στην θήκη flip up η silicone.

Για εμένα S4 που υπερτερεί σε όλα ακόμα και στο πλαστικό καπάκι και στο bezel.Τα αλλάζεις φθηνά ότι και να πάθει και τέλος (αν έχεις θήκη δεν προκειταί να πάει ποτέ τίποτα) αν πάλι δεν θές θήκη με γείες οι γρατζουνιές και τα χτυπήματα στο αλουμίνιο και η αντικατάσταση που θα τσούξει....ο βασιλιάς πέθανε....ζήτω ο βάσιλιάς S4 σε όλα του.:D

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

HTC ONE και από εμένα, μόνο και μόνο το design και η ποιότητα κατασκευής υπερέχουν για μένα από διάφορα λοιπά καλούδια πoυ έχει το Galaxy S4. Ετσι και αλλιώς στην χρήση οι διαφορές τους είναι ψιλοανύπαρκτες, οπότε γιατί να μην έχω μια πολύ όμορφη κατασκευή αντί αυτή την πλαστικούρα?

Τα ηχεία του One που είναι δυο κάπου έπρεπε να τοποθετηθούνε και προτιμώ αυτά τα κορυφαία ηχεία σε κινητό,παρα 0.3 ίντσες παραπάνω και ένα ηχειάκι της πλακας συγκρινόμενο.

Έχω 7.1 ηχεία στον υπολογιστή μου γι αυτή τη δουλειά. Όπως επίσης και ακουστικά για pc και τηλέφωνο για να μην ενοχλώ τους γύρω μου.

s3/note 2 παντως εχουν πολυ καλη ποιοτητα ηχου. οχι απλα καλη (ειδικα το note 2).

Πως φανταζεσαι οτι το s4 θα εχει "ηχειακι της πλακας" δεν ξερω.

Αν σε ενδιαφερει η μουσικη παντως, θα σε συμβουλευα να παρεις ενα samsung, voodoo sound και ακουστικα sennheiser.

Την ποιοτητα των beats δεν θα την σχολιασω, δεν πεφτω σε αυτο το επιπεδο :rolleyes:

Αληθεια, ακουει κανεις μουσικη απο τα ηχειακια της συσκευης? Η απλα θελουμε ποιοτικο ηχο στο ringtone?

Φυσικα οτι υπαρχει σε μια συσκευη ειναι καλο και πρεπει να ζηταμε περισσοτερα πραγματα/λειτουργιες γιατι πληρωνουμε πολλα.

Αλλα ειναι λογος αυτος να παρεις συσκευη με διαστασεις 5"+ και να εχει 4,7" οθονη?

Έχω 7.1 ηχεία στον υπολογιστή μου γι αυτή τη δουλειά. Όπως επίσης και ακουστικά για pc και τηλέφωνο για να μην ενοχλώ τους γύρω μου.

Και στον καναπέ σου είσαι αγκαλιά με υπολογιστή και ηχεία???? :lol:

HTC ONE και από εμένα, μόνο και μόνο το design και η ποιότητα κατασκευής υπερέχουν για μένα από διάφορα λοιπά καλούδια πoυ έχει το Galaxy S4. Ετσι και αλλιώς στην χρήση οι διαφορές τους είναι ψιλοανύπαρκτες, οπότε γιατί να μην έχω μια πολύ όμορφη κατασκευή αντί αυτή την πλαστικούρα?

Πές τώρα και πιά θήκη θα βάλεις όταν το πάρεις?Την ολόσωμη flip up η σιλικονουχα γύρω γύρω και πίσω απροστατευτο το One.Και μετά θα βάλουμε δίπλα δίπλα και τα δύο σε θήκες (ίδιες κατά προτίμηση) να δούμε πόσο μεγάλη σημασία έχει η ποιότητα των υλικών.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Πές τώρα και πιά θήκη θα βάλεις όταν το πάρεις?Την ολόσωμη flip up η σιλικονουχα γύρω γύρω και πίσω απροστατευτο το One.Και μετά θα βάλουμε δίπλα δίπλα και τα δύο σε θήκες (ίδιες κατά προτίμηση) να δούμε πόσο μεγάλη σημασία έχει η ποιότητα των υλικών.:)

Και γιατί να βάλετε την ίδια όταν εσύ μπορείς να βάλεις μια θήκη σαν την s view και να έχεις ένα κιν με θήκη σε σχεδόν ίδιες διαστάσεις και ο άλλος ένα κινητό γορίλα (στο μέγεθος) ! :p

Θοδωρης

Η κατασκευή πάει περίπατο με το που το πάρεις και μπεί στην θήκη flip up η silicone.

Για εμένα S4 που υπερτερεί σε όλα ακόμα και στο πλαστικό καπάκι και στο bezel.Τα αλλάζεις φθηνά ότι και να πάθει και τέλος (αν έχεις θήκη δεν προκειταί να πάει ποτέ τίποτα) αν πάλι δεν θές θήκη με γείες οι γρατζουνιές και τα χτυπήματα στο αλουμίνιο και η αντικατάσταση που θα τσούξει....ο βασιλιάς πέθανε....ζήτω ο βάσιλιάς S4 σε όλα του.:D

Το μόνο που μπορείς να αλλάξεις εύκολα και φθηνά είναι το καπάκι της μπαταρίας. Το bezel πάει μαζί με την οθόνη οπότε για να αλλαχθεί θες αρκετά χρήματα. Επίσης αν τελικά είναι ίδιο υλικό με το S3 όταν ξεφλουδίζει φαίνεται από κάτω μαύρο πλαστικό.

Nickolas

Όλοι λένε θ'αλλάξω το καπάκι και θ'αλλάξω το καπάκι, ξεχνάνε όμως οτι οσα καπάκια και ν'αλλάξουν πάλι τσίκι τσίκι θα κάνει :lol::lol:

Καταρχήν δεν βάζω ΠΟΤΕ θήκη στο κινητό μου, βάζωντας θήκη καταστρέφεις όλη την ομορφιά της συσκευής, είναι σαν να πάρεις Ferrari και να την έχεις συνεχώς κουκουλωμένη γιατί θα χαλάσει. Από εκει και πέρα αν το κινητό αποκτήσει γρατζουνιές δεν πειράζει μέσα στο προγραμμα είναι και αυτό, έτσι και αλλιώς κρατάω τις συσκευές 2 χρόνια minimum. Ειχα το HTC sensations 2 χρόνια και πίστεψε με είχε ελάχιστες γρατζουνίες πάνω και χωρίς να του βάλω ποτέ θήκη. Στο διατάυτα προτιμώ μια συσκευη όμορφη και ας γρατζουνιστει κάποια στιγμή παρά μια με πλαστικουρες. Προσοπική μου γνώμη φυσικά και πάντα φιλικα!!:)

Και στον καναπέ σου είσαι αγκαλιά με υπολογιστή και ηχεία???? :lol:

:lol: Ναι και στο λεωφορείο με το subwoofer αγκαλιά...

Όλοι λένε θ'αλλάξω το καπάκι και θ'αλλάξω το καπάκι, ξεχνάνε όμως οτι οσα καπάκια και ν'αλλάξουν πάλι τσίκι τσίκι θα κάνει :lol::lol:

:lol::lol:

Εισαι ο νεος μου αγαπημενος χρηστης :D

+1 follower

Τρομερα μεγαλες οι διαφορες του HTC one x με το προηγουμενο μοντελο (HOX) της σειρας για οσους λενε πως μονο το s4 ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο.

Σε γενικες γραμμες, οσο πουλησε το προηγουμενο μοντελο της, αλλο τοσο θα πουλησει και αυτο.

Επισης στο θεμα των ηχειων οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω, ποιος ο λογος να ειναι δυνατοτερος?

Ολοι μεσω handfree δεν ακουνε μουσικη η ραδιοφωνο?

Ακουτε δηλαδη μουσικη στον δρομο οπως μερικα πιτσιρικια χωρις handsfree κρατωντας το κινητο στα χερια, λες και ζουμε στην Αμερικη της δεκαετιας τυου 80 με τους μαυρους με τα τεραστια στερεοφωνικα στους ωμους μεσα στα γηπεδα του μπασκετ?

Η μηπως αν ειναι καποιος μεσα σε ενα νυχτερινο κλαμπ για παραδειγμα θα ακουσει το κινητο του να χτυπαει οταν τον καλουν, αν εχει καλυτερο ηχειο?

Το αλλο αστειο ειναι, πως οι περισσοτεροι μιλανε για την ελλειψη ραδιοφωνου, την στιγμη που η μιση Ελλαδα ειναι κατοχοι iphone και καποιοι αλλοι nexus κινητων τηλεφωνων. Συσκευων δηλαδη που δεν εχουν ραδιο. Να μην μιλησω φυσικα γι αυτους που και ραδιο να εχουν οι συσκευες τους, περνανε custom roms οπως ειναι οι cyanogen για παραδειγμα που δεν εχει ραδιο, απλα εχεις την πολυτελεια να βαλεις εφαρμογη ραδιοφωνου.

Οσο για την ποιοτητα κατασκευης, θα το πω ακομα μια φορα και θα το λεω μεχρι να παρω μια σοβαρη απαντηση μιας και κανενας δεν μου εχει φερει ποτε

σοβαρο επιχειρημα. Ολοι κλαιγεστε για την πλαστικουρα της samsung και αλλων εταιριων, αλλα δεν ειδα κανεναν να πηγαινει να αγοραζει το motorola rarz οταν για την εποχη του ηταν κορυφαια συσκευη στον τομεα αυτο.

Καλα για την αποσπωμενη μπαταρια και την προσθηκη εξτρα χωρου αποθηκευσης δεδομενων, δε θα μιλησω, τα εχουμε πει εκατονταδες φορες και

θεωρω πως ειναι πολυ σημαντικο κομματι.

Ακομα και οταν αλλαζεις τις rom σαν τα πουκαμισα, μια εξωτερικη καρτα μνημης ειναι απαραιτητη, γιατι και την δουλεια σου κανεις πιο ευκολα και δεν χρειαζεται μετα να ξαναβαζεις στην συσκευη σου φωτο, mp3 και βιντεaκια που ειχες πριν, μετα απο ενα wipe data/factory reset.

Μηπως ειναι μεγαλο το βαρος μιας sd card και δεν μας νοιαζει, η πρεπει ολοι σωνει και καλα να συμβιβαστουμε με υπηρεσιες cloud και δεν συμμαζευεται?

Για την αποσπωμενη μπαταρια, το θεμα μου θυμιζει εκεινο το ντοκιμαντερ που ειχα δει πριν καιρο για την διαρκεια ζωης διαφορων ηλεκτρικων συσκευων

και τις απατεωνιες που κανουν. Οσοι ειχαν ipod η προιοντα της apple γενικοτερα, ξεβιδωναν τις συσκευες τους και ανακαλυπταν πως οι μπαταριες τους ειχαν διαρκεια ζωης το πολυ 1 χρονο και οταν χαλουσαν τους ελεγε η εταιρεια, αγοραστε καινουρια συσκευη, αυτη ειναι η πολιτικη μας.

Ολοι μετα ετρεχαν στα δικαστηρια για να βρουν το δικιο τους.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.