Galactic Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Aν ηθελα κοσμημα θα πηγαινα στην γκαλερι Τσαγκαρακης :lol: και στην htc ! Eγω ψαχνω παντα για την καλυτερη σησκευη,θελω την καλυτερη υποστηριξη,θελω το καλυτερο service γιατι τις ταλαιπωρω πολυ σαν συσκευες,θελω ο κατασκευαστης να μου παρεχει οσο πιο πολλες δυνατοτητες επεμβασης γινεται ! Μου την εχει δωσει στα νευρα,που η SAMSUNG με τοσο πολυ μυαλο :p μου εχει αφαιρεσει το ραδιοφωνακι,που δεν κοστιζε ουτε ενα byte ! Μου δινει ομως δυνατοτητες (sd-slot,battery,fast after sale service & UpDate και ολα τα σχετικα γνωστα πλεον κ.λ.π...),που μου απαλυνουν τον πονο της απωλειας ! Αναγνωριζω πως η htc με το one της φετος,μας δινει μια υλοποιηση "καλλιτεχνημα" σωτηριας και ταραζει συθεμελα τα θεμελια πρωτοκαθεδριας της κυριαρχης SAMSUNG ! Οι κορεατες ομως,τα μαγειρευουν καλα τα τερτιπια τους :!:. Χαιρομαι ιδιαιτερα που ο ΤΑΙΒΑΝΕΖΙΚΟΣ δρακος ξυπνα απο τον ληθαργο και που ολο αυτο το "μοχαμπετι" ειναι υπερ των αγοραστων (ανταγωνισμος) ! Αν και η φιλοσοφια των δυο κατασκευαστων,διαφερει σε μεγαλο βαθμο ! Δυσκολος καιρος για βιαστικες αποφασεις :!::!::!: Αλλα αφου καλουμε να παρω μια τωρα ! Θα διαλεξω το S4 ! Μιας και η τελικη συσκευη που θα παντρευτω για τα επομενα ισως 1,2 χρονια,θα ειναι το Note III και θελω με το S4 στα χερια μου να ξερω την γευση του και να βοηθησω την SAMSUNG για την καλυτερη υλοποιηση του ετους ! (Περιεργο και brand σκεπτικο,αλλα ειμαι τυπος για μεγαλες οθονες by SAMSUNG support και philosophy !) Ενα μεγαλο μπραβο και στην htc φυσικα,για το μαυρο και ασημι κοσμημα της ! Edited April 26, 2013 by Galactic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 ναί αλλά στο ίδιο μέγεθος έχεις πολύ ποιοτικότερα STEREO ηχεία! θυσιάζεις δηλαδή 0,3 ίντζες για ήχο... μην το βλέπεις μονόπλευρα... όσο για το φώτο και βίντεο μαζί , αυτό το κάνω εδώ και έναν χρόνο με το HTC ONE X και φυσικά το κάνει και το ΟΝΕ.... :cool: δεν το βλεπω μονοπλευρα , ισα ισα που παρολο εχω περασει απο 2 γαλαξιες κοιταω πολυ σοβαρα το htc θελω να δω βασικα ζωντανα τις οθονες τους. και να τα πιασω. εχω βρει μαλιστα και για προπαραγγελια για το htc. ξεριε κανεις ποτε θα ερθουν σε καποιο μαγαζι να τα δουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 One κι από εμένα γιατί δεν γουστάρω τον CEO της Samsung, διότι έχει το υφακι του μαμαω, το λέει Galax με βλάχικη προφορά αντί galaxy και γιατί μου χάλασε η Samsung τηλεόραση. Άρα HTC για κινητό και LG για τηλεόραση, ποτέ ξανά Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 cifizo to one giati exo htc ke pote den mou parousiase provlima,fisika ke samsung exo to proto to galaxy ke ixa arketa provlimata.sto thema mas omos cifizo one.- Τα greeklish σου ρε φίλε μου , πονάνε τα μάτια μας!!! ήμαρτον!!!!!!!!!!!!! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 HTC one πανεμορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Είναι βέβαιο ότι δεν θα πάρω κανένα από τα δύο. Αν ήταν να πάρω ένα όμως, αυτό θα ήταν το HTC λόγω κατασκευαστικής και σχεδιαστικής διαφορετικότητας. Τα βαρέθηκα τα samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Το μονο που πλεονεκτει στην ουσια το One ειναι τα υλικα κατασκευης τα οποια κατα βαση με αφηνουν αδιαφορο. Αν επαιρνα καποιο θα ηταν το S4 και μονο για την υποστηριξη απ τη Samsung αλλα και για τη δυνατοτητα αλλαγης μπαταριας αλλα και προσθηκης καρτας μνημης. Επισης βλεποντας τα προηγουμενα ο κατοχος S4 θα εχει για ενα χρονο μια ναυαρχιδα στην κατοχη του αντιθετα με την Htc που αλλαζει συνεχεια συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Τα 2 κινητα αυτα για μενα ειναι ισοδυναμα. Καπου χανει το ενα καπου το αλλο. Περσυ στο αντιστοιχο VS ειχα αγορασει το ONE X. Φετος για 2-3 λογους θα παω στο 4. 1. Arvato μεγαλο μειον στο σερβις του ΟΝΕ - Service one το θεωρω συν για το s4 2. Το κινητο οποιο και απο τα 2 θα επαιρνα θα εμπαινε σε θηκη. Αρα χανεται το οπτικο και αισθητικο πλεονεκτημα του ΟΝΕ αφου παλι σιλικονη θα πιανω και οχι αλουμινιο. 3. Προτιμω μη unibody συσκευες γενικα. Ενος φιλου του το εδωσαν πισω το ONE X και ετριζε μετα απο το σερβις. 4. Καλυτερα να εχεις αποσπωμενη μπαταρια παρα να μην εχεις. 5. Εχω μια 32αρα microsd class10 και δεν εχω τι να την κανω... 6. Ραδιοφωνο εχω στο bluetooth μου. Edited April 26, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Και εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και αυτός νομίζω ότι ήταν μόνο το ότι το HTC είναι κουκλί ….γιατί δεν θεωρώ της τεχνικές διαφορές τραγικές Όλα άλλαξαν την στιγμή που πήρα το 4 στα χέρια μου στην παρουσίαση, χωρίς καν να κοιτάξω την οθόνη του η αίσθηση στο χέρι και η διαφορά στο βάρος από το 3 που γίνεται αμέσως αισθητή με κέρδισαν :love: Σε αναμονή λοιπών για σκρουτζ η στον γερμανό να το συμπεριλάβουν στην λίστα των κινητών που δίνουν την δωροεπιταγη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Πολύ ωραίο εμφανησιακά το HTC, πολύ πιο δυνατό το SAMSUNG σε όλα τα επίπεδα (και σε software υποστήριξη) αλλά θα μείνω με το NOTE II :D :cool: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 galaxy 4! Δεν μου αρέσει που το htc δεν πέρνει microsd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Τα 2 κινητα αυτα για μενα ειναι ισοδυναμα. Καπου χανει το ενα καπου το αλλο. Περσυ στο αντιστοιχο VS ειχα αγορασει το ONE X. Φετος για 2-3 λογους θα παω στο 4. 1. Arvato μεγαλο μειον στο σερβις του ΟΝΕ - Service one το θεωρω συν για το s4 2. Το κινητο οποιο και απο τα 2 θα επαιρνα θα εμπαινε σε θηκη. Αρα χανεται το οπτικο και αισθητικο πλεονεκτημα του ΟΝΕ αφου παλι σιλικονη θα πιανω και οχι αλουμινιο. 3. Προτιμω μη unibody συσκευες γενικα. Ενος φιλου του το εδωσαν πισω το ONE X και ετριζε μετα απο το σερβις. 4. Καλυτερα να εχεις αποσπωμενη μπαταρια παρα να μην εχεις. 5. Εχω μια 32αρα microsd class10 και δεν εχω τι να την κανω... 1. service OK είναι μην σου τύχει σε κάθε εταιρία, αλλά και να σου τύχει απαιτείς αντικατάσταση σε οποιοδήποτε σημείο χρονικό της 2αιτής εγγύησης και τελειώνει η ιστορία(είναι αναφαίρετο δικαίωμα , ευρωπαϊκό, και αν δεν συμμορφώνονται τηλεφωνικά με το καλό, υπάρχουν και άλλοι τρόποι. 2. σε θηκη είναι απαράδεκτο να βάζει κανείς το κινητό, σε πουγκί είναι πολυ καλύτερα αφού και προστατευεται και το ΝΙΟΘΕΙΣ όταν το χρησιμοποιείς. 3. εγώ προτιμώ unibody . τα περιτριξίματως τι να πω μπορεί να έκαναν κακή δουλειά στο σερβις αλλά η φυσική μας λέει , λιγότερα κομμάτια που ανοίγουν σε ένα αντικείμενο πιο στηβαρή και ακαμψία (βλέπε σύγκριση σπόρ 3 πορτών αυτοκινήτων με 5θυρα) 4. είχα χροοονια ολόκληρα αποσπόμενες μπαταρίες ... Όλοι μας... εγώ προσωπικά ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποίησα δευτερη. 5. πούλα την Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Samsung S4 από μένα, Οθόνη, Μπαταρία, memory stick, μέγεθος. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 1. service OK είναι μην σου τύχει σε κάθε εταιρία, αλλά και να σου τύχει απαιτείς αντικατάσταση σε οποιοδήποτε σημείο χρονικό της 2αιτής εγγύησης και τελειώνει η ιστορία(είναι αναφαίρετο δικαίωμα , ευρωπαϊκό, και αν δεν συμμορφώνονται τηλεφωνικά με το καλό, υπάρχουν και άλλοι τρόποι. 2. σε θηκη είναι απαράδεκτο να βάζει κανείς το κινητό, σε πουγκί είναι πολυ καλύτερα αφού και προστατευεται και το ΝΙΟΘΕΙΣ όταν το χρησιμοποιείς. 3. εγώ προτιμώ unibody . τα περιτριξίματως τι να πω μπορεί να έκαναν κακή δουλειά στο σερβις αλλά η φυσική μας λέει , λιγότερα κομμάτια που ανοίγουν σε ένα αντικείμενο πιο στηβαρή και ακαμψία (βλέπε σύγκριση σπόρ 3 πορτών αυτοκινήτων με 5θυρα) 4. είχα χροοονια ολόκληρα αποσπόμενες μπαταρίες ... Όλοι μας... εγώ προσωπικά ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποίησα δευτερη. 5. πούλα την Απανταω στα 2 πρωτα μονο γιατι τα αλλα δεν θεωρω οτι απαντουνται. 1. Δεν ειμαι ο τυπος που παει και τσακωνεται για να παρει αντικατασταση. Και επειδη δουλευω σε αλυσιδα που εχει να κανει με την arvato για service αστο... 2. Εμενα παλι μου φαινεται απαραδεκτο να πρεπει καθε φορα που θελω να κανω κατι να το βγαζω το κινητο απο καπου και να πρεπει μετα να το ξαναβαλω. Χαμενος χρονος. Το θεμα μου δεν ειναι να το νιωθω αλλα να το εχω in one piece. Αν πχ το βγαλω απο τη θηκη και μιλησω και μου γλυστρισει μετα τι γινεται? Παειιιιιιιιιιιιι... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 πως ξεφύγαμε από το Ferari ή Porche της εποχής μου και φτάσαμε στο Samsung ή HTC γιατί πλέον είναι καθαρά φιλοσοφικό το δίλημμα τρομερή επεξεργαστική ισχύ ακόμα ποιο τρομερή τιμή από κατασκευές το ΗΤC δείχνει καλύτερο (δεν το έπιασα στα χέρια μου κανένα από τα δύο) από διάσταση οθόνης θα έλεγα ότι το Sam είναι καλύτερο... η ελάχιστες διαφορές θα με έκαναν αν είχα την ευχέρεια θα έπαιρνα το ΗΤC γιατί στα δικά μου μάτια είναι πιο όμορφο Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Απο το στόμα μου το πήρες χι χι χι Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 HTC απο μενα. Η σαμμυ παει να γινει apple σιγα και σταθερα και αυτο δε μ αρεσει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 One ψηφίζω κι εγώ, λόγω εξωτερικής εμφάνισης και μόνο. Σαν τηλέφωνο το S4 είναι πολύ καλύτερο.. Για ακριβώς τον ίδιο λόγω ψήφισα το S4. Αν με απασχολούσε (μόνο) η εμφάνιση, θα πήγαινα στην παραλία να βλέπω τα κουρίτσα με τα μπικίνι! Το κινητό το θέλω για φορητή multimedia συσκευή και μέχρι τώρα σε CPU, GPU, οθόνη, RAM, storage, υποστήριξη κτλ υπερέχει το S4 Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 HTC One. Γιατί κάποτε πρέπει να μετρήσει και η ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Το S4 δεν έχει ραδιόφωνο (τουλάχιστον σε πρώτη φάση), οπότε για εμένα δεν τίθεται θέμα. Παρόλα αυτά, ας το δούμε λίγο πιο ψύχραιμα. -Και τα δύο τηλέφωνα από θέμα hardware είναι πολύ δυνατά, οι διαφορές τους για εμένα είναι ανάξιες λόγου. -Είμαι από τους τύπους που χρησιμοποιεί launcher και απεγκαθιστά όλη τη σαβούρα που ο καθένας κατασκευαστής φορτώνει στο κινητό του, οπότε η εμπειρία χρήσης που θα αποκομίσω και από τα δύο θα είναι σχεδόν ίδια. Οπότε τί μας μένει; Η εμφάνιση και η ποιότητα-αίσθηση υλικών. Ε, HTC one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LestatMK Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Έχοντας υπάρξει κάτοχος και One X & Note 2 την προηγούμενη χρονιά, φέτος νομίζω ότι η αγαπητή HTC συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε από πέρσι με το unibody σώμα και τη λεπτομέρεια στην κατασκευή. Μιλάμε για τους δύο Hi- end αντιπροσώπους των εταιρειών αυτών και τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πραγματικά παραπλήσια. Στο Samsung θα αναγνωρίσω την αξία του εξειδικευμένου software που αναπτύσει, αλλά θα της ρίξω κίτρινη κάρτα για την εμμονή της στη έντονη χρήση πλαστικού, όσο καλή και αν είναι. H HTC διαπρέπει φέτος στο premium αίσθημα που δίνει η καλύτερη συσκευή της τόσο κατασκευαστικά, όσο και από άποψη στυλ - εμφάνισης, κορυφαία οθόνη και ήχος που μάλλον κανένα άλλο smartphone δεν μπορεί να σταθεί δίπλα του. Αν και αρχικά δεν μου φαινόταν τόσο εύκολη η επιλογή, στην πορεία τα πράγματα ξεκαθάρισαν, HTC ONE :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 htc one μ' αρέσει πολύ περισσότερο εμφανισιακά και έχει τον καλύτερο ήχο που έχει βγει ποτέ σε κινητή συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δεν ειχα ποτε samsung.H ωρα ηρθε......Απλα να πω την γνωμη μου, οσοι δεν ειχαν s3 θα παρουν s4 κ οσοι το εχουν θα μεινουν σε αυτο ή για αλλαγη θα πηγαιναν στο one.Εγω τουλαχιστον ετσι θα εκανα. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Mε κλειστα ματια S4 ! Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εννοείται το one...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts