Androides Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Έχω μια απορία. Δε βγαίνεις ποτέ έξω από το σπίτι; Να δεις κανένα βίντεο στον καφέ; Να βάλεις ένα τραγούδι να το ακούσει ο διπλανός σου; Αν ναι πάντως τζάμπα πήρες κινητό. Έχεις και σταθερό και βγαίνει πιο φτηνά. Το "κινητό" σου είναι άχρηστο αφού στο σπίτι σου έχεις τα πάντα. Μουσική όταν είμαι έξω ακούω συνέχεια. Αλλά με ακουστικά. Πραγματικά δεν μου έχει τύχει ούτε μία περίπτωση που να χρειαστεί να βάλω τραγούδι για να το ακούσει ο διπλανός μου και να πω ΄΄ρε *******, δεν έχω καλό ηχείο΄΄. Πιο άκυρο παράδειγμα για να μου πεις οτι τζάμπα πήρα κινητό δεν παίζει να έχει ξαναϋπάρξει. Επίσης δεν έχω laptop γιατί είμαι gamer. Αν βρίσκομαι στο σπίτι και έχω να επιλέξω σε 7.1 ήχο και ηχεία κινητού, τι θα επιλέξω; Σοβαρά μιλάμε; Edited April 26, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ήθελα να ξερα, αυτοί που μιλάνε θετικά για τις οθόνες των Galaxy, έχουν μαύρα μεσάνυχτα ????? :lol: Γιατί στην μέρα δεν βλέπεις απολύτως τίποτα :rolleyes: Υπάρχουν πολλοί νυχτερινοί τύποι!:) Βασικά ούτε την νύχτα βλέπουν (τουλάχιστον απο την κάμερα) :lol::lol::lol: http://i.imgur.com/Qz45LK7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Πάντως αν ξαναγίνει αυτό το VS τον Αύγουστο το htc one θα μαζέψει 200 ψήφους και το Galaxy S4 1200 ! :p Λιγάκι δύσκολο,φέτος η HTC κατάφερε και μάζεψε τα φώτα πάνω της,με τρόπο που μόνο στο παρελθόν έχω ξαναδεί,όταν ήταν στις top εταιρείες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μερικοί άνθρωποι ενοχλούνται από συνήθεια... Όταν σε ρωτάνε για φορητές συσκευές και απαντάς με 7.1 και laptop εσύ έχεις λάθος και μην προσπαθείς να εμφανιστείς σαν θύμα. Μάλλον μπερδεύεσαι ........ 1. Δεν με ρώτησαν για φορητές συσκευές και δεν είμαι αυτός που απάντησε για το 7.1 2. Το λαπ τοπ το ανέφερα σαν παράδειγμα για να αστειευτώ σχετικά με αυτό που είπες το οποίο κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι μέγιστη κοτσάνα ("Έχω μια απορία. Δε βγαίνεις ποτέ έξω από το σπίτι; Να δεις κανένα βίντεο στον καφέ; Να βάλεις ένα τραγούδι να το ακούσει ο διπλανός σου; Αν ναι πάντως τζάμπα πήρες κινητό. Έχεις και σταθερό και βγαίνει πιο φτηνά. Το "κινητό" σου είναι άχρηστο αφού στο σπίτι σου έχεις τα πάντα.") πάντα χωρίς να σε προσβάλω . 3."Όταν σε ρωτάνε για φορητές συσκευές και απαντάς με 7.1 και laptop" .Αλήθεια το λαπ τοπ είναι φορητή συσκευή ? 4. Θύμα αγαπητέ μου φίλε δεν μπορείς να με κάνεις να νιώσω ούτε στην κανονική ζωή ,πόσο μάλιστα μέσω ίντερνετ......... 5. Με πρόσβαλες ξεκάθαρα επειδή εσύ σκέφτεσαι και φέρεσαι σαν funboy (μιας και ομαδοποίησες από μόνος σου τον εαυτό σου) και πιστεύεις ότι όλοι οι άλλοι ενεργούν και σκέφτονται με το δικό σου σκεπτικό .Λες και όλοι εδώ μέσα έχουμε την ίδια ηλικία ,εμπειρία και τις ίδιες ανάγκες ,προτιμήσεις με σένα! 6. Δεν το συνεχίζω ας επιληφθεί κάποιος mod ....... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εγω παντως χαιρομαι που υπαρχουν ακομα παρα πολλοι που τους ενδιαφερει η εξωτερικη εμφανιση της συσκευης που εχεις μαζι σου 24/7 οπως και πολλοι που δεν χρησιμοποιουν θηκες οπως εγω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Θα σας πω και τη δική μου προσέγγιση στο θέμα : Samsung Galaxy S4 Η Samsung δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φέτος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ότι έχτισε βήμα-βήμα τα τελευταία χρόνια χωρίς να δώσει ουσιαστικά κάτι νέο στον καταναλωτή. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι η συσκευή δεν είναι κορυφαία αλλά προσωπικά δε θέλω να βλέπω τέτοιου είδους τακτικές να επιβραβεύονται από τους καταναλωτές διότι τρενάρουν την τεχνολογική εξέλιξη. Και εξηγούμαι : 1. Δεν είναι δυνατόν να κρατάς το ίδιο ακριβώς σχέδιο σε συσκευή ναυαρχίδα η οποία αλλάζει μια φορά το χρόνο. Tragic από όποια πλευρά και να το δεις... 2. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μένουν πίσω από τον ανταγωνισμό στην βασική έκδοση η οποία ενσωματώνει μόλις 16GB από τα οποία με τα βίας είναι διαθέσιμα τα 9GB. Δεν μπορεί να δίνει ο ανταγωνισμός 32GB min και εσύ να μένεις στα 16 με το πρόσχημα ότι έχεις slot για κάρτες μνήμης. Και ταυτόχρονα να τιμολογείς και αβριβότερα από τις αντίστοιχες εκδόσεις των 32GB... 3. Αν κάνουμε ενα poll που θα ρωτάει αν θα προτιμούσατε το κινητό σας να ειναι φτιαγμένο από πλαστικό ή από υλικό υψηλότερης ποιότητας νομίζω ότι το 70-80% τουλάχιστο θα απαντούσε υλικό υψηλότερης ποιότητας. Το να συνεχίζει λοιπόν να αδιαφορεί για τις προτιμήσεις του κόσμου για άλλη μια χρονιά είναι για μένα λάθος. 4. Το να παρουσιάζεις νέα γενιά επεξεργαστών (octa) οι οποίοι δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε λόγω της μικρής δυνατότητας παραγωγής είτε λόγω της μη ύπαρξης LTE και να βάζεις τον επεξεργαστή που έχουν όλοι σου οι ανταγωνιστές στο 80% των markets είναι ολίγον παραπλανητικό Ακόμα και δεν θεωρηθεί παραπλανητικό , σίγουρα δεν είναι αυτό που μας παρουσίασαν... 5. Η αφαίρεση του δέκτη FM έρχεται ταυτόχρονα με την παρουσίαση του S4 στην Νέα Υόρκη για πρώτη φορά. H Samsung ουσιαστικά υπακούει στις επιταγές των US Carriers οι οποίοι δε θέλουν συσκευές με ραδιόφωνο για να προωθούν τα προγράμματα data τους. Το ίδιο κάνει και η apple με το iphone εδώ και χρόνια. Να σας θυμίσω επίσης στον μεγαλύτερο αμερικανικό πάροχο (Verizon) δε θα κυκλοφορήσει το HTC One... Τυχαίο; Δε νονίζω... HTC One H HTC φέτος κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να ανακάμψει από το βάθος της αγοράς στο οποίο έπεσε από αποκλειστικά δικά της λάθη τα τελευταία χρόνια όμως ο κόσμος είναι ιδιαίτερα δύσπιστος με αυτά που έχει δει τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και στο One υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που θα πρέπει να συζητηθούν. 1. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το να κυκλοφορείς τη νέα σου ναυαρχίδα με έκδοση android η οποία δεν είναι η τελευταία σημαίνει ένα και μόνο πράγμα , ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Αυτό μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τη δυσπιστία του κόσμου σχετικά με την υποστήριξη της συσκεύης... 2. Δεν είναι δυνατόν να εγείρονται ζητήματα εγγύησης σε όσους θέλουν να κάνουν root τη συσκευή του ακόμα και σήμερα και επιμένει σε τακτικές με κλειδωμένους bootloaders. Μέχρι και η Sony κυκλοφόρησε vanilla android για το Z πριν από μερικές ημέρες. Μεγάλο λάθος και αυτό 3. To aftersales στη χώρα μας είναι κατώτερο της Samsung. Δεν ξέρω αν φταίει η arvato που αναλαμβάνει το service ή η HTC αλλά το αποτέλεσμα παραμένει κάτω του μετρίου. 4. Η camera θα έπρεπε να είναι τουλάχιστο 6-8MP. Καλά τα ultrapixels και τα special features αλλά η ανάλυση των 4MP είναι ΜΙΚΡΗ , μην το συζητάμε. 5. Η διαθεσιμότητα της συσκευής δείχνει ότι η HTC δεν οργάνωσε τη κυκλοφορία της συσκευής με τη σοβαρότητα που μας παρουσίασε.. Δεν γίνεται να έχει περάσει πάνω από 1 μήνας από την επίσημη διάθεση της κυκλοφορίας και να ψάχνεις το τηλέφωνο με το σταγονόμετρο. Φάσκουν και αντιφάσκουν... Προσωπικά ψήφισα HTC One αλλά με μισή καρδιά και επειδή έπρεπε να επιλέξω... Το S4 δε θα το ψήφιζα διότι είναι μια από τα ίδια. Το HTC θα το πρότεινα σε περισσότερους φίλους-φίλες σε σύγκριση με το S4 διότι καλύπτει της ανάγκες του μέσου χρήστη καλύτερα. Το S4 δεν μπορεί να πείσει όταν υπάρχει ακόμα το S3 που υπερκαλύπτει το μέσο χρήστη , υπάρχει το One το οποία είναι φρέσκο και premium και όταν το note 3 μας κλείνει το μάτι. Τις κορυφαίες πωλήσεις θα τις έχει στο τσεπάκι αλλά αυτό δε μου λέει τίποτα... Η μόνη μου ευχή είναι το note III ή κάποια αντίστοιχη συσκευή που θα κυκλοφορήσει μέχρι το φθινόπωρο να μειώσει το χάσμα ανάμεσα στα αρνητικά-θετικά των 2 παραπάνω συσκευών... Συμφωνώ απόλυτα. Παρόλο που το S4 είναι υπερπλήρες, πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα στην Samsung ώστε να πάψει να κοιτά μόνο την ευκολία της όπως κάνει ο μέντορας της (λέγε μαι apple) :) Καλό θα είναι να έχει πτώση πωλήσεων για να βάλει μυαλό. Η σύζυγος χρειάζονταν ένα φθηνό κινητό με δύο κάρτες για την δουλειά της. Επιλέξαμε το Galaxy duos που είναι προσφορα στα 160 €. Δείτε από περιέργεια πόσο μοιάζει ακόμα και με το S4. Το Note2 διαφοροποιείται λίγο. Είναι πιο κλασικό ειδικά στο grey. Δεν με πειράζει το πλαστικό αλλά θα προτιμούσα κάποιο άλλο υλικό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Galaxy s4.Υπερτερει σε επεξεργαστη,οθονη και καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Βρε εσυ Tribal μας περνάς ρε σι φίλε μου για ηλίθιους...?Για βάλε το night mode στο κινητό να δούμε ποση διαφορά θα έχουν μεταξύ τους οι 2 εικόνες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Βρε εσυ Tribal μας περνάς ρε σι φίλε μου για ηλίθιους...?Για βάλε το night mode στο κινητό να δούμε ποση διαφορά θα έχουν μεταξύ τους οι 2 εικόνες. http://assets.hardwarezone.com/img/2013/04/Samsung_Galaxy_S4_Night_Shot.jpg θες κι αλλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Έχω το 3αρι και γνωρίζω πολύ καλά τι μπορεί να βγάλει :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Έχω το 3αρι και γνωρίζω πολύ καλά τι μπορεί να βγάλει :) Α, έτσι εξηγείται η επιμονή σου. Δεν έχεις λεφτά για καινούργιο κινητό. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) http://assets.hardwarezone.com/img/2013/04/Samsung_Galaxy_S4_Night_Shot.jpg θες κι αλλες? Δεν πρέπει να είσαι υπερβολικός. Forum Code Δες την παρακάτω φωτογραφία με Low Light ρύθμιση που δεν απαιτεί τρομερή ακινησία. http://imageshack.us/photo/my-images/811/20130208183026lls.jpg/ Dropbox link http://db.tt/OJbW93Wd Edited April 26, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση εικόνας μεγάλου μεγέθους Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Α, έτσι εξηγείται η επιμονή σου. Δεν έχεις λεφτά για καινούργιο κινητό. :lol: Δεν θέλω καινούριο ρε φίλε ειδικά σε τέτοιες εξωφρενικές τιμες,εξάλλου κανένα δεν μου προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.Οταν έχεις το 3αρι η νοτε 2 μπορείς άνετα να πηδήξεις μια γενιά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1911483&d=1366915776 Πέραν του φωτισμού το σκυλάκι δεν κάθεται ΠΟΤΕ ακίνητο. Δεν θα βρείς πιο γρήγορο shutter αλλού. Αυτά απο εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Λιγάκι δύσκολο,φέτος η HTC κατάφερε και μάζεψε τα φώτα πάνω της,με τρόπο που μόνο στο παρελθόν έχω ξαναδεί,όταν ήταν στις top εταιρείες. Δεν είδα πουθενά να έχει μαζέψει τα φώτα πάνω της......αντιθέτως όλοι για το galaxy s4 μιλάνε και δεν λέω μόνο εδώ στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό ! και στο gsmarena να δεις μέχρι και το xperia z είναι πιο δημοφιλές απ το htc one, όχι βεβαια ότι είναι και καλύτερο. Δυστυχώς αν και η htc έχει φτιάξει ένα παρα πολύ καλο κινητό πολύ φοβάμαι ότι η ανταπόκριση δεν θα είναι αυτή που του αρμόζει γιατί στην συνείδηση του απλού κόσμου( που είναι και ο περισσότερος) έχει περάσει ότι αν θες καλό κινητό πας σε apple και samsung που φυσικά είναι λάθος. Edited April 26, 2013 by elessar86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 htc γιατι δειχνει πιο ποιοτικο στα υλικα και στην οθονη Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Φίλε tribal καλές και οι νυχτερινές λήψεις αλλά πιστεύω ότι οι περισσότερες που θα τραβήξουμε όλοι θα είναι κατά την διάρκεια της μέρας . Επίσης θα περιμένω να δω λήψεις ζωντανά όταν τα πιάσω και τα δύο στο χέρι μου για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα , η φώτος από χρήστες από εδώ που έχουν τραβήξει από μόνοι τους . Πάντως οι φώτος είναι κάτι που μετράει σε μένα μιας και έχω δύο αγγελούδια 5 μηνών και δεν κουβαλάω πάντα την φωτογραφική μαζί μου. Δεν ξέρω τι λειτουργίες έχει το One στην φωτογραφική αλλά αυτές του s4 μου άρεσαν αρκετά ! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δεν είδα πουθενά να έχει μαζέψει τα φώτα πάνω της......αντίθετος όλοι για το galaxy s4 μιλάνε και δεν λέω μόνο εδώ στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό ! και στο gsmarena να δεις μέχρι και το xperia z είναι πιο δημοφιλές απ το htc one, όχι βεβαια ότι είναι και καλύτερο. Δυστυχώς αν και η htc έχει φτιάξει ένα παρα πολύ καλο κινητό πολύ φοβάμαι ότι η ανταπόκριση δεν θα είναι αυτή που του αρμόζει γιατί στην συνείδηση του απλού κόσμου( που είναι και ο περισσότερος) έχει περάσει ότι αν θες καλό κινητό πας σε apple και samsung που φυσικά είναι λάθος. To S4 σε αυτη τη συγκριση που επικαλείσαι που ακριβως βρισκεται ; http://www.gsmarena.com/stats.php3 αντιστοιχο δημοψήφισμα γνωστης ιστοσελιδας του χωρου: http://www.phonearena.com/news/Best-Android-phones-to-get-this-spring-poll-results_id42130 και εδω ενα για το Ραδιο: http://www.phonearena.com/news/Poll-results-Do-you-listen-to-FM-radio-on-your-phone_id42207 και ενα για αφαιρουμενη μπαταρια: http://www.phonearena.com/news/Poll-results-Replaceable-battery-or-unibody-design---which-one-do-you-prefer_id42117 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μάλλον μπερδεύεσαι ........ 1. Δεν με ρώτησαν για φορητές συσκευές και δεν είμαι αυτός που απάντησε για το 7.1 2. Το λαπ τοπ το ανέφερα σαν παράδειγμα για να αστειευτώ σχετικά με αυτό που είπες το οποίο κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι μέγιστη κοτσάνα ("Έχω μια απορία. Δε βγαίνεις ποτέ έξω από το σπίτι; Να δεις κανένα βίντεο στον καφέ; Να βάλεις ένα τραγούδι να το ακούσει ο διπλανός σου; Αν ναι πάντως τζάμπα πήρες κινητό. Έχεις και σταθερό και βγαίνει πιο φτηνά. Το "κινητό" σου είναι άχρηστο αφού στο σπίτι σου έχεις τα πάντα.") πάντα χωρίς να σε προσβάλω . 3."Όταν σε ρωτάνε για φορητές συσκευές και απαντάς με 7.1 και laptop" .Αλήθεια το λαπ τοπ είναι φορητή συσκευή ? 4. Θύμα αγαπητέ μου φίλε δεν μπορείς να με κάνεις να νιώσω ούτε στην κανονική ζωή ,πόσο μάλιστα μέσω ίντερνετ......... 5. Με πρόσβαλες ξεκάθαρα επειδή εσύ σκέφτεσαι και φέρεσαι σαν funboy (μιας και ομαδοποίησες από μόνος σου τον εαυτό σου) και πιστεύεις ότι όλοι οι άλλοι ενεργούν και σκέφτονται με το δικό σου σκεπτικό .Λες και όλοι εδώ μέσα έχουμε την ίδια ηλικία ,εμπειρία και τις ίδιες ανάγκες ,προτιμήσεις με σένα! 6. Δεν το συνεχίζω ας επιληφθεί κάποιος mod ....... Πρώτον απαντούσα στον άλλον. Το πώς βρέθηκες εσύ στη μέση δεν το ξέρω. Δεύτερον αν νιώθεις ότι προσβλήθηκες πες μας και το γιατί, γιατί πράγματι μου δίνεις την αίσθηση ότι προσβλήθηκες από συνήθεια. Να επιληφθεί mod γιατί; Επειδή σου είπα τι; Και δεν κατάλαβα, όποιος αναγνωρίζει την ξεκάθαρη ανωτερότητα κάποιου είναι αυτόματα fanboy (και όχι funboy); Δηλαδή θα πρέπει να συμφωνούμε όλοι στο ότι δεν χρειάζεται ότι δεν βάζει η αγαπημένη μας εταιρία μέχρι να το βάλει; Μήπως είσαι καινούριος και δεν πρόλαβες όλους αυτούς που λένε "δε βαριέσαι, τι να το κάνω το ράδιο" να την λένε στους iPhoneαδες για το ράδιο; Εγώ τα χώνω στην htc για την μη αποσπώμενη μπαταρία και το κάκιστο led. Όταν θα δω και τους άλλους να τα χώνουν για το ράδιο,το μέτριο σχεδιασμό, το μέτριο software (λεπτομέρειες στο review του pocketnow που είναι οι μόνοι που το έκαναν θέμα) θα είμαστε όλοι ΟΚ. Μέχρι τότε θα τους τη λέω αφού θα τους θεωρώ κακούς καταναλωτές. Πες "βλακεία τους που δεν έκαναν αυτό ή εκείνο αλλά σαν σύνολο δε βρίσκω κάτι καλύτερο" να το δεχτώ. Όταν γι αυτά που μέχρι χθες τη λέγαμε στους άλλους τώρα τα "κάνουμε γαργάρα" και μάλιστα τα δικαιολογούμε σαν σωστά τότε άξια θα την ακούμε (όποιοι το κάνουν). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Φίλε tribal καλές και οι νυχτερινές λήψεις αλλά πιστεύω ότι οι περισσότερες που θα τραβήξουμε όλοι θα είναι κατά την διάρκεια της μέρας . Επίσης θα περιμένω να δω λήψεις ζωντανά όταν τα πιάσω και τα δύο στο χέρι μου για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα , η φώτος από χρήστες από εδώ που έχουν τραβήξει από μόνοι τους . Πάντως οι φώτος είναι κάτι που μετράει σε μένα μιας και έχω δύο αγγελούδια 5 μηνών και δεν κουβαλάω πάντα την φωτογραφική μαζί μου. Δεν ξέρω τι λειτουργίες έχει το One στην φωτογραφική αλλά αυτές του s4 μου άρεσαν αρκετά ! Η λειτουργία του Zoe πως σου φαίνεται? Επίσης αυτές σου φαίνονται άσχημες? Πάντως να ξέρεις πως στατιστικά οι περισσότερες φωτογραφίες που βγάζει ο κόσμος με το κινητό είναι σε καταστάσεις δύσκολου φωτισμού, σε κλειστούς χώρους ή βράδυ ή whatever. Απο εκεί και πέρα η απόφαση δική σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 To S4 σε αυτη τη συγκριση που επικαλείσαι που ακριβως βρισκεται ; http://www.gsmarena.com/stats.php3 Φίλε μη κάνεις πως δεν ξέρεις, δεν μίλησα για ψήφους για ποιο θεωρούν καλύτερο. Εκεί όπως βλέπεις ψηφίζουν 1000 και 2000 άτομα. και εννοείτε φυσικά δεν είναι το xperia z καλύτερο κινητό όπως το έχουν βγάλει με ψήφους. Μιλάω στο πινακάκι που λέει By daily interest που εκεί δεν μετράνε τα μελόι του site αλλα ο κόσμος που μπαίνει και βλέπει και μιλάμε για χιλάδες hits. δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι θα υπάρξει περίπτωση το htc one να φτάσει ποτέ τις πωλήσεις του iphone και του galaxy και τα δύο θα κάνουν δεκαπλάσιες πωλήσεις. πρόσεξε δεν λέω ότι είναι καλύτερα απλά λέω τι έχει περάσει στην συνείδηση του κόσμου και πια είναι πιο δημοφιλοί κινητά. Για μένα το htc one είναι σχεδόν ισάξιο με το galaxy s4 και είναι και τα 2 με διαφορά τα καλύτερα κινητά για φέτος. Τουλάχιστον μέχρι να δούμε αν βγάζουν τίποτα σοβαρά κουσούρια. By daily interest 1. Samsung I9500 Galaxy S4 118,401 2. Sony Xperia Z 70,544 3. Samsung I9300 Galaxy S III 53,566 4. Samsung Galaxy S Duos S7562 53,423 5. HTC One 52,193 6. Samsung Galaxy Grand I9082 43,342 7. Apple iPhone 5 40,184 8. Samsung I8190 Galaxy S III mini 38,595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Η λειτουργία του Zoe πως σου φαίνεται? Επίσης αυτές σου φαίνονται άσχημες? Πάντως να ξέρεις πως στατιστικά οι περισσότερες φωτογραφίες που βγάζει ο κόσμος με το κινητό είναι σε καταστάσεις δύσκολου φωτισμού, σε κλειστούς χώρους ή βράδυ ή whatever. Απο εκεί και πέρα η απόφαση δική σου... Όλοι επαγγελματίες φωτογράφοι με κινητά θέλουν να γίνουν. Αλλά όταν θα πηγαίνεις σε ένα μπαρ, σε ένα πάρτυ ή θα θέλεις να βγάλεις φωτογραφίες το παιδί σου στο σπίτι θα λες "μην χαμογελάς τώρα, μισό να βάλω night mode και τρίποδα" στον μπέμπη. Και σε κάτι τέτοιες στιγμές (με θέματα που δεν τους λες cheese και στήνονται) είναι που θα φαίνεται η αξία του Zoe όπου ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των 13 MP, τουλάχιστον θα υπάρχει αποτέλεσμα... QUOTE=elessar86;4672953]To S4 σε αυτη τη συγκριση που επικαλείσαι που ακριβως βρισκεται ; http://www.gsmarena.com/stats.php3 Φίλε μη κάνεις πως δεν ξέρεις, δεν μίλησα για ψήφους για ποιο θεωρούν καλύτερο. Εκεί όπως βλέπεις ψηφίζουν 1000 και 2000 άτομα. και εννοείτε φυσικά δεν είναι το xperia z καλύτερο κινητό όπως το έχουν βγάλει με ψήφους. Μιλάω στο πινακάκι που λέει By daily interest που εκεί δεν μετράνε τα μελόι του site αλλα ο κόσμος που μπαίνει και βλέπει και μιλάμε για χιλάδες hits. δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι θα υπάρξει περίπτωση το htc one να φτάσει ποτέ τις πωλήσεις του iphone και του galaxy και τα δύο θα κάνουν δεκαπλάσιες πωλήσεις. πρόσεξε δεν λέω ότι είναι καλύτερα απλά λέω τι έχει περάσει στην συνείδηση του κόσμου και πια είναι πιο δημοφιλοί κινητά. Για μένα το htc one είναι σχεδόν ισάξιο με το galaxy s4 και είναι και τα 2 με διαφορά τα καλύτερα κινητά για φέτος. Τουλάχιστον μέχρι να δούμε αν βγάζουν τίποτα σοβαρά κουσούρια. By daily interest 1. Samsung I9500 Galaxy S4 118,401 2. Sony Xperia Z 70,544 3. Samsung I9300 Galaxy S III 53,566 4. Samsung Galaxy S Duos S7562 53,423 5. HTC One 52,193 6. Samsung Galaxy Grand I9082 43,342 7. Apple iPhone 5 40,184 8. Samsung I8190 Galaxy S III mini 38,595 Και τρίτο το s3... Φυσικά το 80% αν ρωτήσεις iPhone και galaxy ξέρει. Μάλιστα είμαι σίγουρος ότι ένα καλό ποσοστό αν τους ρωτήσεις δεν ξέρουν καν τι είναι HTC. Edited April 26, 2013 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Όλοι επαγγελματίες φωτογράφοι με κινητά θέλουν να γίνουν. Αλλά όταν θα πηγαίνεις σε ένα μπαρ, σε ένα πάρτυ ή θα θέλεις να βγάλεις φωτογραφίες το παιδί σου στο σπίτι θα λες "μην χαμογελάς τώρα, μισό να βάλω night mode και τρίποδα" στον μπέμπη. Ναι ναι, επίσης κανείς δεν μιλάει για το shutter speed. Εβαλα φωτό ενος σκύλου μεσα στα μάυρα σκοτάδια που κυνηγάει την ουρά του σαν τρελό κ έχει μείνει ασχολίαστο. Ο φίλος ΑΛΙΕΝ που έχει παιδακια που θα τρέξουν και θα παίζουν το σκέφτηκε αυτό? Μάλλον οχι. Διαβάζει αρενα κ αυτός για να ενημερωθεί. Τεσπά χεστο δεν αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 To S4 σε αυτη τη συγκριση που επικαλείσαι που ακριβως βρισκεται ; http://www.gsmarena.com/stats.php3 Φίλε μη κάνεις πως δεν ξέρεις, δεν μίλησα για ψήφους για ποιο θεωρούν καλύτερο. Εκεί όπως βλέπεις ψηφίζουν 1000 και 2000 άτομα. και εννοείτε φυσικά δεν είναι το xperia z καλύτερο κινητό όπως το έχουν βγάλει με ψήφους. Μιλάω στο πινακάκι που λέει By daily interest που εκεί δεν μετράνε τα μελόι του site αλλα ο κόσμος που μπαίνει και βλέπει και μιλάμε για χιλάδες hits. δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι θα υπάρξει περίπτωση το htc one να φτάσει ποτέ τις πωλήσεις του iphone και του galaxy και τα δύο θα κάνουν δεκαπλάσιες πωλήσεις. πρόσεξε δεν λέω ότι είναι καλύτερα απλά λέω τι έχει περάσει στην συνείδηση του κόσμου και πια είναι πιο δημοφιλοί κινητά. Για μένα το htc one είναι σχεδόν ισάξιο με το galaxy s4 και είναι και τα 2 με διαφορά τα καλύτερα κινητά για φέτος. Τουλάχιστον μέχρι να δούμε αν βγάζουν τίποτα σοβαρά κουσούρια. By daily interest 1. Samsung I9500 Galaxy S4 118,401 2. Sony Xperia Z 70,544 3. Samsung I9300 Galaxy S III 53,566 4. Samsung Galaxy S Duos S7562 53,423 5. HTC One 52,193 6. Samsung Galaxy Grand I9082 43,342 7. Apple iPhone 5 40,184 8. Samsung I8190 Galaxy S III mini 38,595 To daily interest ειναι με βαση τα hits των σελιδων που μετραει ο server, συμπεριλαμβανει news pages, specs ktlp To ranking ειναι απο του χρηστες κατοχους, για αυτο δεν υπαρχει το σ4 ακομα, για τον ιδιο λογο ειναι και το HTC one χαμηλοτερα σε βαθμολογια απο το Ζ. Ζ Χρηστες > Ονε > Σ4 Εγω σου εδειξα ψηφοφορια χρηστων, πολυ πιο εγκυρη απο τα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Και κάτι ακόμα. Το S4 μπορεί να καταγράψει αυτό με τέτοια εικόνα και ήχο? http://www.youtube.com/watch?v=TIjzjuDG5rE http://www.youtube.com/watch?v=QEQYTz_mSzs Περιμένω σχόλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts