Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Για αυτό που θέλεις να κάνεις θεωρείται stock Rom και μπορείς να προχωρήσεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 :!: Καλησπέρα αγόρασα το κινητό από κίνα 80 ευρώ άλλα είναι κινέζικα και αγγλικά όλα δεν έχει άλλες γλώσσες και το πήγα στο public να μου το κάνουν ελληνικά και μου είπαν ότι δεν είναι γνήσιο λειτουργικό Android υπάρχει τρόπος να το κάνω γνήσιο και ελληνικά ; Γίνετε να μου στείλει κάποιος Backup με γνήσιο λογισμικό στα ελληνικά και να το περάσω στο δικό μου ; Ευχαριστώ Απο που το αγορασες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koster Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δοκίμασε το GravityBox. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070. Είναι φτιαγμένο για κινεζικά κινητά. Διορθώνει το πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες με τη stock εφαρμογή SMS, και πολλές άλλες παραξενιές. Επίσης δίνει πολλές επιπλέον ευκολίες και tweaks. "There is a problem parsing your package." αυτο μ βγαζει οταν παω να εγκαταστησω το gravity box απο τις ληψεις.. κ οταν προσπαθω μεσα απο το xposed installer μ βγαζει "Downloaded file is not a valid APK (or incompatible)".. καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 "There is a problem parsing your package." αυτο μ βγαζει οταν παω να εγκαταστησω το gravity box απο τις ληψεις.. κ οταν προσπαθω μεσα απο το xposed installer μ βγαζει "Downloaded file is not a valid APK (or incompatible)".. καμια βοηθεια? Έκανες όλα όσα λέει το thread του xda στο πρώτο post? Εγκατάσταση exposed, ανοιγμα του exposed και εγκατασταση του framework, reboot, κατέβασμα του module του GB, ενεργοποίηση του module και μετά πάλι reboot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Που μπορούμε να το παραγγείλουμε,γιατί όπου κοίταξα είναι sold out ; Σε όλο μαύρο δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsetes Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 καλησπερα παιδες...μολις σημερα πηρα και γω το lenovo μου...εχω πελαγωσει..δεν μπορω να το χειριστω υπαρχει κανενα manual sta αγγλικα ...δεν μπορω να βρω ουτε να αποθηκευσω καμια επαφη δεν μπορω να τισ μεταφερω απο τιν Σιμ στο τηλεφωνο...αν μπορει ας βοηθησει καποιος που γνωριζει και κατεχει ....δεν γνωριζω καθολου απο android και μου ειναι δυσκολο...μπορει να σας κουρασα αλλα Help me please...... οποιος μπορει ασ στειλει pm... Υγ: το τηλεφωνο ειναι πραγματι πολυ καλο για την χρηση που το κανω ετσι διαπιστωσα..αλλα θελω μια βοηθεια .... thanks.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koster Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Έκανες όλα όσα λέει το thread του xda στο πρώτο post? Εγκατάσταση exposed, ανοιγμα του exposed και εγκατασταση του framework, reboot, κατέβασμα του module του GB, ενεργοποίηση του module και μετά πάλι reboot? ναι... εφτασα μεχρι να κατεβασω το GB.. εκει μ εβγαλε τα σφαλματα αυτα.. δν πρεπει να εχει γινει λαθος στην εγκατασταση, γτ καταφερα και εβαλα ενα αλλο module (BootManager) μετα απο ολα αυτα, για να ειμαι σιγουρος οτι δν εχω κανει κατι λαθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dacos Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 το παρηγγειλα πριν 12 μερες απο πωλητη απο το ebay στα 110 ευρω...το περιμενα..,,μεχρι που σημερα μου ερχετε email κ μου λει οτι του το γυρισανε πισω απο το τελωνειο κ κατι αλλες ********....... κ βλεποντας ξανα στα sites ειναι παντου out of stock ασε που ξηπνησανε κ ανεβασανε τις τιμες..τι εγινε ρε παιδια τοσο πολυ ζητηση πλεον..... κ τωρα...τη αγοραζουμε?? εχετε καμια καλη προταση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδες οπως πηρα το κινητο του φιλου να του περασω ελληνικα.Εβαλα την Multilanguage rom στην sd και παω να κανω apply update from sd card αλλα μου βγαζει signanture verification failed. Installation aborted. τι παιζει και δεν περναει την rom? Πλιζ τα φωτα σας οσοι γνωριζετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Έχεις βάλει custom recovery ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Έχεις βάλει custom recovery ; Οχι γτ οταν δοκιμασα με μια στο sp flash tool μου εβγαζε ενα error. Μπορεις να μου εξηγησεις τα τι πως θα την περασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Οχι γτ οταν δοκιμασα με μια στο sp flash tool μου εβγαζε ενα error. Μπορεις να μου εξηγησεις τα τι πως θα την περασω; δεν σε έχω παρακολουθήσει αλλά να έχεις stock rom μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ΜΤΚ droid tools για να βάλεις CWM - δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4909177#post4909177 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 δεν σε έχω παρακολουθήσει αλλά να έχεις stock rom μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ΜΤΚ droid tools για να βάλεις CWM - δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4909177#post4909177 Στοκ ρομ εχει το κινητο. Το προγραμμα για να δουλεψει θελει root να φανταστω ε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Στοκ ρομ εχει το κινητο. Το προγραμμα για να δουλεψει θελει root να φανταστω ε;;;; Ναι, πρέπει να έχεις κάνει πρώτα root τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ήρθα και γω να δηλώσω ευτυχής κάτοχος του A660 :cool: Εκτός απο τα γνωστά έχω να πω οτι το κινητό είναι όντως αδιάβροχο πάντα οταν μπαίνω στο μπάνιο το παίρνω μαζι μου και ακούω μουσική και το κινητό βρέχεται μέχρι να κλείσω το νερό. Τη πρώτη φορά που το έβρεξα και μετά άνοιξα το καπάκι τρόμαξα γιατί δεν ήξερα ότι έχει λαστιχάκι στο κέντρο νόμιζα οτι δε μπάζει από πουθενά. Επίσης το πλένω ανα 2-3 μέρες με σαπούνι κομπλέ. Η μπαταρία μου κρατάει μια μέρα, δηλαδή κάθε βράδυ το φορτίζω. Το Sim Managment πραγματικα τα σπάει και το προγραμματισμένο power on/off πολύ καλό. και κάποτε νομίζαμε οτι το Sony Neo V ήταν τρελή ευκαιρία στα 199€ (αν και η κάμερα του τα έσπαγε..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ήρθα και γω να δηλώσω ευτυχής κάτοχος του A660 :cool: Εκτός απο τα γνωστά έχω να πω οτι το κινητό είναι όντως αδιάβροχο πάντα οταν μπαίνω στο μπάνιο το παίρνω μαζι μου και ακούω μουσική και το κινητό βρέχεται μέχρι να κλείσω το νερό. Τη πρώτη φορά που το έβρεξα και μετά άνοιξα το καπάκι τρόμαξα γιατί δεν ήξερα ότι έχει λαστιχάκι στο κέντρο νόμιζα οτι δε μπάζει από πουθενά. Επίσης το πλένω ανα 2-3 μέρες με σαπούνι κομπλέ. Η μπαταρία μου κρατάει μια μέρα, δηλαδή κάθε βράδυ το φορτίζω. Το Sim Managment πραγματικα τα σπάει και το προγραμματισμένο power on/off πολύ καλό. και κάποτε νομίζαμε οτι το Sony Neo V ήταν τρελή ευκαιρία στα 199€ (αν και η κάμερα του τα έσπαγε..) Από που το αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Από που το αγόρασες; Minideal.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Το Sim Managment πραγματικα τα σπάει Τι κανει ακριβως αυτο? γιατι σε μενα δεν το εχει Με το go sms έχω θέμα. Όταν μου στέλνουν μήνυμα μου βγάζει το νούμερο του αποστολέα με το +30μπροστά και δεν μπορώ να ξέρω ποια επαφή είναι καθώς δεν την εμφανίζει. Καμιά ιδέα? Edited October 14, 2013 by mamian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Επίσης το πλένω ανα 2-3 μέρες με σαπούνι κομπλέ. όχι τόσο συχνά σαπούνι φίλε μου, θα θαμπώσει το χρώμα και θα ξηράνει την οθόνη αν δεν βάζεις και υδατική... κατάλαβες βέβαια οτι αστειεύομαι έτσι, μου φαίνεσαι λίγο υπερβολικός και φοβάμαι μην το κλαίς μετά από λίγο καιρό.... εγώ το έχω 1,5 μήνα και μόνο που βλέπω πόσο ΔΕΝ σφραγγίζει το κούμπωμα φόρτισης αμφιβάλω για το % αρχικής στεγανότητας που παραμένει με τη χρήση.... better safe than sorry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Σε μαύρο υπάρχει μόνο(από όσο έχω ψάξει) εδώ http://www.pandawill.com/lenovo-lephone-a660-android-40-mtk6577-dual-core-3g-gps-40-inch-50mp-camera-ip67-p67304.html Επειδή το θέλει φίλος(θέλει αδιάβροχο 4" με 2 sim),εσείς που το έχετε αξίζει σαν αγορά; Έχετε δει κάποια σοβαρά μείον; Είχε εγκατεστημένα Ελληνικά και app Ελληνικό; Οι δυο sim που παίρνει είναι και οι δυο micro; Προτείνετε κάποιο άλλο αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Στη κατηγορία απλά παίζει μόνο του. Δεν έχει προβλήματα, έχει κανονικά ελληνικά (από minideal) και παίρνει δύο κανονικές Sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Σε μαύρο υπάρχει μόνο(από όσο έχω ψάξει) εδώ http://www.pandawill.com/lenovo-lephone-a660-android-40-mtk6577-dual-core-3g-gps-40-inch-50mp-camera-ip67-p67304.html Επειδή το θέλει φίλος(θέλει αδιάβροχο 4" με 2 sim),εσείς που το έχετε αξίζει σαν αγορά; Έχετε δει κάποια σοβαρά μείον; Είχε εγκατεστημένα Ελληνικά και app Ελληνικό; Οι δυο sim που παίρνει είναι και οι δυο micro; Προτείνετε κάποιο άλλο αξιόπιστο; εγώ το έχω περίπου 1 μήνα, σοβαρά μείον δεν έχει αλλά έχει τα θεματάκια του και βέβαια η σημαντικότητα τους εξαρτάται από τον χρήστη. Δηλαδή: μείον: το οτι δεν δουλεύει το mail.apk και exchange.apk είναι πολύ σοβαρό μείον για μένα, αφού ήθελα να το χρησιμοποιήσω και για το μαιλ της δουλειάς (τώρα αναγκαστικά συγχρονίζω μέσω ΙΜΑΡ με άλλη εφαρμογή). μειον: το κάλυμα φόρτισης έχει αρχίσει να μην εφάπτεται καλά αν δεν το πατήσεις επισταμένα...ίσως όχι τόσο σημαντικό για μένα αφού δεν σκοπεύω να το βουτήξω, αλλά.... μειον: η μπαταρία δεν παίρνει και κανένα βραβείο... με λίγη σχετικά χρήση για ομιλία και 3G/wifi browsing πέφτω στο 60-70% μέσα σε 3 ώρες, και μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι πάω στα 15-18%...αν δεν σε πειράζει το να φορτίζεις κάθε βράδυ είσαι ΟΚ μειον: δεν έχει φλας, όπως αρκετά lenovo, κάτι που είνια σημαντικό για μένα για χρήση ως φακό περισσότερο, παρά για νυχτερινές φωτο - έτσι και αλιώς η κάμερα είναι απλά σε αξιοπρεπές επίπεδο, έχει panorama αλλά μέχρι εκεί. Από την άλλη στα θετικά, (τουλάχιστον το δικό μου με μαμά ρομ) έχει ρουτ, πλήρη και σωστά Ελληνικά και google apps, είναι ταχύτατο, η οθόνη απροβλημάτιστη ακόμα και την ημέρα, είναι κομψό, διαχειρίζεσαι εύκολα τις 2 sim.... Είναι μάλλον οτι καλύτερο σε 4 ίντσες+ έξτρα εξασφάλιση λόγω αδιάβροχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Σας ευχαριστώ. Σε minideal δεν υπάρχει,σε μαύρο μόνο εδώ http://www.pandawill.com/lenovo-lephone-a660-android-40-mtk6577-dual-core-3g-gps-40-inch-50mp-camera-ip67-p67304.html -και σε ερώτηση μου αν έχει Ελληνικό μενού και app,μου απάντησαν αρνητικά! και εδώ σε πορτοκαλί http://www.merimobiles.com/lenovo-a660-dual-core-4-0-inch-android-4-0-3g-dual-sim-waterproof-gorilla-glass_p/meri5763.htm -τους ρώτησα για Ελληνικό μενού και app και περιμένω να μου απαντήσουν. Εγώ σε πορτοκαλί δεν θα το έπαιρνα,τώρα ο φίλος μου αν το θέλει no problem.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Σας ευχαριστώ. Σε minideal δεν υπάρχει,σε μαύρο μόνο εδώ http://www.pandawill.com/lenovo-lephone-a660-android-40-mtk6577-dual-core-3g-gps-40-inch-50mp-camera-ip67-p67304.html -και σε ερώτηση μου αν έχει Ελληνικό μενού και app,μου απάντησαν αρνητικά! και εδώ σε πορτοκαλί http://www.merimobiles.com/lenovo-a660-dual-core-4-0-inch-android-4-0-3g-dual-sim-waterproof-gorilla-glass_p/meri5763.htm -τους ρώτησα για Ελληνικό μενού και app και περιμένω να μου απαντήσουν. Εγώ σε πορτοκαλί δεν θα το έπαιρνα,τώρα ο φίλος μου αν το θέλει no problem.. Αν παρεις και μια ωραια μαυρη θηκη, ειδικα αυτην εδω ---> http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Hard-Cover-Back-Case-for-Lenovo-LePhone-A660-Free-Screen-Protector-/251269871519?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3a80d9f79f τοτε ουτε θα καταλαβεις οτι ειναι πορτοκαλι το κινητο. Την εχω αγορασει και ομολογω οτι ειναι πολυ καλη. Υπαρχει και αυτη εδω μετα απο λιγο ψαξιμο που εκανα στο ebay, http://www.ebay.com/itm/IMAK-Slim-Glossy-Hard-Cover-Skin-Case-Screen-Protector-for-Lenovo-LePhone-A660-/111078178294?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=410178159546&hash=item19dcc67df6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dacos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 καλησπερα σε ολους,,,μολις εγινα κατοχος ενος Α660 κ εχω χασει την μπαλα.... ενα που παρατηρησα ειναι οτι τις επαφες μου τις βγαζει σε δυο καταλογους εναν που δεν καταλαβαινεις τι γραφει στο ονομα κ στον αλλο που ειναι οκ...πως το διορθωνω αυτο να γινει ενας καταλογος.....? ξεκινισα κ εγκατεστησα καποιες εφαρμογες για να λειτουργησουν πρεπει να ενεργοπιηθουν? π.χ ''auto screen on'' παιδες η οποια βοηθεια θα μου ειναι πολυτιμη γιατι εχω ψιλο χαθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts