Jump to content

dacos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dacos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

dacos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ετσι ακριβως....εχεις μονο μια γλωσσα στο πληκτρολογιο...
  2. εκτος απο αυτο... με αυτο ειχα προβληματα στο κινιτο...
  3. Υπαρχει καποιο application για να εμφανιζει κατι σαν ειδοποιηση.. μιας κ δεν εχει λυχνια για ειδοποιησεις.... η να υπαρχει καποια ενεργεια μεσα απτο κινιτο που δεν την ξερω περα απο led Της καμερας.....
  4. γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο app.. περα απτο noled για να δειχνει την ειδοποιηση?
  5. Ixt 85 εισαι αρχοντας φιλε με εσωσες..εφταιγε το noled... Ευχαριστω
  6. Αν σου πω οτι δεν βλεπω να εχει ππροσβασιμοτηα κ απενεργοποιηση υπηρεσιων.... μονο προσβασημοτητα για ανθρωπους με προβλήματα ακοης..αυτη την επιλογη έχει
  7. μια γρηγορη απαντηση... εγινε αναβαθμιση σε 4,4,2 I9195XXUCNH5, αλλα στις γλωσσες πληκρολογιου δεν μπορω να επιλεξω δυο γλωσσες...αγγλικα-εληνικα παρα μονο μια... εχει καποιος το ιδιο προβλημα Η τι πρπει να κανω για να το λυσω..
  8. καλημερες.... μια βοηθεια ''μου ηρθε η αναβαθμιση σημερα το πρωι....σε 4,4,2 ειμαι κ λιγο ασχετος....τι μου προτεινετε να την κνω ..η θα μπλεξω..? ο τυπος του κινιτου βλεπω ειναι.. Ι919XXUBNB3
  9. καποιες πολλες στιγμες..δεν μου κλεινει η οθονη αυτοματα κ μου κολλαει ανοιχτο...εχει συμβει σε κανεναν..? υπαρχει καποια λειτουγεια που πρπει να κανω...?
  10. το θεμα ειναι οτι ειναι 224 σελιδες...ηδη σαλεψα,,,, με τοσο διαβασμα..
  11. πηρα προχτες το s4 mini... φοραει την 4,2,2 θελω να βαλω την kit kat... τι πρεπει να κανω κ πως να το κανω? (καθατι ασχετος.... ) οποιος εχει την καλη διαθεση να βοηθισει... ας το κανει σε απλα ελληνικα για να καταλαβω,,, ευχαριστω ...!!
  12. χαιρετω το φορουμ ξανα μετα απο πολυ καιρο..... θελω τη βοηθεια των γνωστικων... κατοχος μεχρι προτινος lenovo a660 ειπα να παω σε κατι αλλο σε κατι ποιο καινουργιο...αλλα δεν ξερω τι να προτιμησω... με ταβανι τα 150-170 ευρω κ οθονη στα 4 -4,5 max.. ακουω γνωμες κ αποψεις..!!
  13. dacos

    Lenovo A660

    SOS.... παιδια...εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...εκανα back up... κ τωρα που ανοιξε το κινιτο...μου τα βγαζει ολα στα ρωσικα μαλλον κ δεν καταλαβαινω τπτ......ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ..!!!
  14. dacos

    Lenovo A660

    αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...επιδη ειναι root θα εχω καποιο θεμα κ θα ψαχνομαι...??
  15. dacos

    Lenovo A660

    γεια σε ολους....μαλλον αρχισε το κινεζακι να τα παιζει.. αρχισε να κολλαει με παιρνουν τηλ κ με πεταει το τριγωνακι με την 2 ΣΙΜ... εχοντας μια σιμ μονο μεσα..... κ πεφτει η γραμμη... ανοιγω της επαφες τηλεφωνου κ αρχιζει να της φορτωνει χωρις λογο κ μου της βγαζει διπλες- τριπλες....... υπαρχει καμια σωτηρια για να στρωσει....??
×
×
  • Create New...