Jump to content

koster

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koster

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

koster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. koster

    Lenovo A660

    ναι... εφτασα μεχρι να κατεβασω το GB.. εκει μ εβγαλε τα σφαλματα αυτα.. δν πρεπει να εχει γινει λαθος στην εγκατασταση, γτ καταφερα και εβαλα ενα αλλο module (BootManager) μετα απο ολα αυτα, για να ειμαι σιγουρος οτι δν εχω κανει κατι λαθος..
  2. koster

    Lenovo A660

    "There is a problem parsing your package." αυτο μ βγαζει οταν παω να εγκαταστησω το gravity box απο τις ληψεις.. κ οταν προσπαθω μεσα απο το xposed installer μ βγαζει "Downloaded file is not a valid APK (or incompatible)".. καμια βοηθεια?
  3. koster

    Lenovo A660

    ρε παιδια μια χαρα κινητο ειναι.. αλλα εχει καποια θεματα τα οποια μ εχουν σπασει τα νευρα: 1)αρχικα ειχα κ εγω το θεμα με τους 160 χαρακτηρες και το "σ" και λυθηκαν με το greek keyboard και το handsent sms.. παει αυτο.. 2)κολλαει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ! καθε πρωι π χτυπαει το ξυπνητηρι η οθονη δν αναβει, παραμενει μαυρη και δν μπορω να κανω τιποτα.. και για να το σταματησω αναγκαστικα βγαζω τν μπαταρια, πραγμα που σημαινει οτι σταδιακα μειωνεται η αδιαβροχη προστασια.. 3)το ιδιο μου συμβαινει σημερα με τον Browser του κινητου, μονο που κανει μονο του επανεκκινηση.. και ολα αυτα διχως να εχω ανοιχτη καποια αλλη εφαρμογη.. παιδια οποιαδηποτε λυση ειναι ευπροσδεκτη.. πραγματικα ειναι πολυ καλο κινητο, ειδικα για την τιμη του.. αλλα οπως και το κανεις, αυτα τα προβληματα ειναι εκνευριστικα..
  4. η οθονη του κανει ευκολα γρατζουνιες? ή δν ειναι γρατζουνια αυτο π φαινεται? :Ρ
  5. koster

    Lenovo A660

    ευχαριστω πολυ! αυτο που λες ειναι αναλογα με την τραπεζα στην οποια εχεις τον λογαριασμο.. καθε τραπεζα εχει διαφορετικη χρεωση..
  6. koster

    Lenovo A660

    παιδια παραγγηλα και εγω χθες απο aliexpress, 127$ = 97€ με δευτερη μπαταρια.. μπορει να μου πει καποιος που το εχει παραγγηλει απο εκει, σε ποσο καιρο περιπου να το περιμενω..?
×
×
  • Create New...