Epicouros Δημοσιεύτηκε April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 11, 2013 (edited) General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 900 / 2100 HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 SIM Mini-SIM Announced 2013, January Status Available. Released 2013, January Body Dimensions 124.5 x 63.7 x 10.5 mm (4.90 x 2.51 x 0.41 in) Weight 130 g (4.59 oz) Display Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 480 x 800 pixels, 4.0 inches (~233 ppi pixel density) Multitouch Yes, up to 4 fingers Sound Alert types Vibration, MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes Memory Card slot microSD, up to 32 GB Internal 4 GB, 512 MB RAM Data GPRS Yes EDGE Yes Speed HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP, EDR USB Yes, microUSB v2.0 Camera Primary 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection Video Yes, 720p@30fps Secondary Yes, VGA Features OS Microsoft Windows Phone 8 Chipset Qualcomm MSM8230 Snapdragon CPU Dual-core 1.2 GHz Krait GPU Adreno 305 Sensors Accelerometer, proximity Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email Browser HTML5 Radio No GPS Yes, with A-GPS support and GLONASS Java No Colors Blue, red, black, white - SNS integration - MP3/WAV/WMA/eAAC+ player - MP4/WMV/H.264/H.263 player - Document viewer - Photo viewer - Voice memo/dial - Predictive text input Battery Li-Ion 1950 mAh battery Stand-by Up to 460 h (2G) / Up to 470 h (3G) Talk time Up to 8 h (2G) / Up to 10 h 30 min (3G) Πηγη: gsmarena Για όποιον ενδιαφέρεται διατίθεται απο το http://www.birdphone.gr στα 205.90 ευρω. Εγω πάντως ψήνομαι να το αγοράσω μιας και είναι το ποιο οικονομικό κινητό με windows phone 8:) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited April 11, 2013 by navi55 Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 διάβασα μόνο αρνητικό ότι δεν είναι γρήγορος ο browser αλλά αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω αφού είναι μέσα στο λειτουργικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Με 12 ευρώ παραπάνω παίρνεις το (ανώτερο για μένα) lumia 620. Αν η τιμή του είχε διαφορά 50 ευρώ απο την πρόταση της nokia, θα είχε καλύτερη τύχη. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Αλλο ένα αβανταζ του Νοκια είναι οι χάρτες που έχει δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Καλημερα Παιδια....εχω το Xperia Ray και ειμαι σε αναζητηση κινητου!!!Ειναι το W1 καλυτερο απο το Ray??Ψαχνω κατι καλυτερο απο το Ray με καλη μπαταρια και τα σχετικα αλλα και δυνατοτερο σημα!!Βεβαια εχει χειροτερη καμερα...Θα αγοραζα το Honor 2 αλλα ξεφευγει σε τιμη ομως φανταζομαι ειναι πολυ καλυτερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλημερα Παιδια....εχω το Xperia Ray και ειμαι σε αναζητηση κινητου!!!Ειναι το W1 καλυτερο απο το Ray??Ψαχνω κατι καλυτερο απο το Ray με καλη μπαταρια και τα σχετικα αλλα και δυνατοτερο σημα!!Βεβαια εχει χειροτερη καμερα...Θα αγοραζα το Honor 2 αλλα ξεφευγει σε τιμη ομως φανταζομαι ειναι πολυ καλυτερο!! Huawei Ascend W1 με κλειστά μάτια. Θα μείνεις απολύτως ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς. Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Παιδιά το κέρδισα από Microsoft φοβερό κινητό η φωτογραφίες ειναι πολύ καλές και ας ειναι 5αρα η μπαταρία δεν αδειάζει και πολύ γρήγορο και 4αρα οθόνη το 620 νομίζω έχει μικρότερη και όχι και τόσο ωραία αν είστε ανάμεσα στα δύο πάρτε αυτο Σε άσπρο το έχω πολύ ωραίο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Παιδιά το κέρδισα από Microsoft φοβερό κινητό η φωτογραφίες ειναι πολύ καλές και ας ειναι 5αρα η μπαταρία δεν αδειάζει και πολύ γρήγορο και 4αρα οθόνη το 620 νομίζω έχει μικρότερη και όχι και τόσο ωραία αν είστε ανάμεσα στα δύο πάρτε αυτο Σε άσπρο το έχω πολύ ωραίο Καλορίζικο. Είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς απόλυτα. Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Γεια χαρά.Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ελληνικής γλώσσας στα μενού ,πέρα από αγγλικά και κινέζικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpaid Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδιά καλησπέρα εχτές το πήρα στα χέρια μου το κινητό . πρώτες εντύπωσες άριστες αλλά ένα πρόβλημα που ίσως ξέρετε κάτι για αυτό. Στο σταθερό pc έχω windows xp και δεν μπορώ να το συνδέσω …… έψαξα στο ιντερνετ και λύση δεν μπόρεσα να βρω μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδιά καλησπέρα εχτές το πήρα στα χέρια μου το κινητό . πρώτες εντύπωσες άριστες αλλά ένα πρόβλημα που ίσως ξέρετε κάτι για αυτό. Στο σταθερό pc έχω windows xp και δεν μπορώ να το συνδέσω …… έψαξα στο ιντερνετ και λύση δεν μπόρεσα να βρω μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ? Έγινε η εγκατάσταση των drivers με το συνεφάκι στις ειδοποιήσεις; Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpaid Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Έβγαλε το γνωστό ότι βρέθηκε νέα συσκευή έψαξε για λίγη ώρα αλλά δεν βρήκε τίποτα άγνωστη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Έβγαλε το γνωστό ότι βρέθηκε νέα συσκευή έψαξε για λίγη ώρα αλλά δεν βρήκε τίποτα άγνωστη συσκευή http://www.ekoob.com/fix-windows-xp-vista-driver-for-windows-phone-8-12227/ Για κοίτα εδώ. Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpaid Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Rafa σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την λύση που μου έδωσες δούλεψε άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Rafa σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την λύση που μου έδωσες δούλεψε άψογα Δεν κάνει τίποτα. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε. Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Για όποιον δεν το έχει δει ήδη το Ascend W1 διατίθεται μέσω της Wind στα 189 ευρώ. Η τιμή απλά δεν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carni Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Και σε Cosmote-Germanos 189€ έχει πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Και σε Cosmote-Germanos 189€ έχει πάει. Κορυφαία πρόταση για τα λεφτά της. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποια άλλη συσκευή που να προσφέρει καλύτερο δείκτη value for money αυτή τη στιγμή ;) Έτσι απλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Παιδια να ρωτησω κατι.Μιας και καινουργιος κατοχος windows phone και ενω εχω ρυθμησει κανονικα facebook και συνομιλια μεσω facebook αλλα δοκιμασα να εγκαταστησω και την εφαρμογη facebook αλλα δεν ειδοποιουμε και δεν ερχονται τα μηνυματα απο το facebook οπως ερχοταν στα andriod Που ειχα.Ξερετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatseas7 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Γειά σας παιδιά έχω το huawei ascend w1 και του έβαλα μία κάρτα sd και θέλω να αποθηκεύει τα παιχνίδια αλλά αποθηκεύει μόνο εικόνες και βίντεο τι μπορώ να κάνω???? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Γειά σας παιδιά έχω το huawei ascend w1 και του έβαλα μία κάρτα sd και θέλω να αποθηκεύει τα παιχνίδια αλλά αποθηκεύει μόνο εικόνες και βίντεο τι μπορώ να κάνω???? :( Τίποτα (προς το παρόν τουλάχιστον). Έτσι δουλελυουν τα wp8, και μόνο η ms μπορεί να το αλλάξει, αν θέλει. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 To πήρα για να μεταβώ στα Windows 8 για δεύτερη φορά. Προτιμώ κάτι λιτό, το android με κούρασε με την υπερβολική παραμετροποίηση. Anyway... Ευχαριστημένος από την συσκευή, ειδικά από την αυτονομία της. Δύο ερωτήσεις: Ξέρετε γιατί δεν έρχονται push notifications σε εφαρμογές σαν τα Viber και Whatsapp παρόλο που είναι ενεργοποιημένες; Δεύτερον, όταν μπαίνω στην μνήμη του τηλεφώνου από το pc, μου βγάζει 0,64 gb οι εφαρμογές, 1,91gb το σύστημα και 0,95gb άλλο. Τι είναι αυτό το "άλλο" από την στιγμή που φωτογραφίες και μουσική αποθηκεύονται στην κάρτα; Πως μπορώ να το διαγράψω γιατί μου τρώει μνήμη; Ευχαριστώ για όποιον μπει στον κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Παιδια να ρωτησω κατι.Μιας και καινουργιος κατοχος windows phone και ενω εχω ρυθμησει κανονικα facebook και συνομιλια μεσω facebook αλλα δοκιμασα να εγκαταστησω και την εφαρμογη facebook αλλα δεν ειδοποιουμε και δεν ερχονται τα μηνυματα απο το facebook οπως ερχοταν στα andriod Που ειχα.Ξερετε κατι? Μέσα από την εφαρμογή του facebook από το κουμπί επάνω αριστερά, πηγαίνεις στα settings και στην επιλογή Notifications επιλέγεις τι ειδοποίηση θέλεις να έχεις... Toasts είναι οι ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης, όπως όταν σου έρχεται μήνυμα και tile count είναι αριθμημένη ειδοποίηση πάνω στο πλακίδιο του facebook. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Το έχει πάρει κανείς να μας πει τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μέσα από την εφαρμογή του facebook από το κουμπί επάνω αριστερά, πηγαίνεις στα settings και στην επιλογή Notifications επιλέγεις τι ειδοποίηση θέλεις να έχεις... Toasts είναι οι ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης, όπως όταν σου έρχεται μήνυμα και tile count είναι αριθμημένη ειδοποίηση πάνω στο πλακίδιο του facebook. Φιλε μου το εχεις κανει και σου δουλευουν κανονικα?ΓΙατι εγω ουτε καν ενεργο το εικονιδιο δεν βλεπω να ειναι. Το έχει πάρει κανείς να μας πει τι παίζει; το εχω εγω τι θελεις να μαθεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts