Jump to content

stavpaid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stavpaid

  1. Καλησπέρα παιδιά . Έχω και εγώ εδώ και δύο μήνες το κινητό και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω πλέον πρόσβαση στην κάρτα SD . Προσπάθησα να διαβάσω εδώ μέσα μια λύση αλλά είναι παρά πολλές η σελίδες . Μήπως μπορείτε να μου δώσετε μια λύση . Aν το κάνω root θα διορθωθεί το πρόβλημα ? Kαι πως γίνετε αυτό . Σας ζάλισα :O:O:O:O:O
  2. Rafa σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την λύση που μου έδωσες δούλεψε άψογα
  3. Έβγαλε το γνωστό ότι βρέθηκε νέα συσκευή έψαξε για λίγη ώρα αλλά δεν βρήκε τίποτα άγνωστη συσκευή
  4. Παιδιά καλησπέρα εχτές το πήρα στα χέρια μου το κινητό . πρώτες εντύπωσες άριστες αλλά ένα πρόβλημα που ίσως ξέρετε κάτι για αυτό. Στο σταθερό pc έχω windows xp και δεν μπορώ να το συνδέσω …… έψαξα στο ιντερνετ και λύση δεν μπόρεσα να βρω μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ?
  5. Παιδιά την βοήθεια σας ….εχτές την ώρα που πήγα να πάρω ένα τηλέφωνο και να κάνω αναζήτηση μέσα στις επαφές μου κόλλησε το κινητό και μου έβγαλε μήνυμα αναγκαστικό κλείσιμο … έκλεισα και άνοιξα το κινητό και χάθηκαν όλες οι επαφές που είχα μέσα . όταν μου στέλνουν μήνυμα φαίνετε το όνομα όπως το είχα μέσα στις επαφές … αλλά στις επαφές μου εξακολουθεί να μην φαίνετε καμία ….. μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ?
  6. Όχι όλα κλειστά είναι … Και στις υπηρεσίες που εκτελούνται μέσα από τις ρύθμισης πάλι δεν βλέπω να τρέχει κάτι που να τρώει την μπαταρία μόνο τα βασικά .
  7. Πραγματικά κάτι πρέπει να κάνω λάθος ….. ούτε μια μέρα δεν κρατάει η μπαταρία …έτσι σκέφτομαι να το δώσω όσο όσο… ούτε τραγούδια ούτε gps χρησιμοποιώ ούτε στο internet μπαίνω τηλέφωνα λίγα και πάλι το πρωί που θα το ανοίξω μέχρι το βραδάκι κλείνει από μπαταρία . τα νεύρα τσατάλια … :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
  8. Καλημέρα στο Forum… δεν λέω έχω μείνει ευχαριστημένος με το LG … αλλά μια ερώτηση ακόμη …. Η μπαταρία του τηλεφώνου δεν κρατάει πάνω από 12 με 13 ώρες …. Συνέχεια φόρτιση θέλει...μάλιστα ορισμένες φορές στο πίσω μέρος του κινητού η θερμοκρασία του είναι ανεβασμένη ( και χωρίς να τρέχει κανένα πρόγραμμα σε κατάσταση αναμονής )) Καμία εξήγηση ? :O:O:O:O
  9. Καλησπέρα στο Forum δεύτερη ερώτηση στο θέμα αυτό μιας και με παιδεύει αρκετά το Lg … Έκανα εγκατάσταση τα Navigon δουλεύει άψογα μπορώ να πω ...τώρα να ρωτήσω αν υπάρχει χρέωση για κάθε φορά που το ανοίγω μιας και με βοηθάει αρκετά …στο να βρίσκω την διαδρομή …. Κατέβασα από το Μarket το angry birds ξέρω ότι χρεώθηκα για αυτό…. Όμως όταν παίζω το παιχνίδι ? υπάρχει χρέωση και για αυτό ?
  10. Καλησπέρα παιδιά σήμερα πήρα και εγώ LG και προσπαθώ να το μάθω βρήκα μερικές εφαρμογές και προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση στο κινητό . τις περνάω μέσα στην κάρτα μνήμης από το PC αλλά δεν μπορώ να βρω τον φάκελο όταν ψάχνω στο κινητό τι γίνεται ξέρει κανείς ? όταν συνδέω το κινητό στο PC μου ανοίγει ένας φάκελος μόνο και οι κάρτα μνήμης και του κινητού μαζί… .
×
×
  • Create New...