teopas Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 καλο μηνα παιδες!!! περιμενα απο χθες το τεχνολογικο ψεματακι του myphone και για να ειμαι ειλικρινης δεν ενθουσιαστηκα...μια ειδηση καπου που πηρε το ματι μου οτι η apple θα κυκλοφορησει android κινητο σε λιγους μηνες πιο πολυ πιστευτη ηταν!!! καλη η προσπαθεια ομως.... σ αγαπαμε myphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλό μήνα σε όλους! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 πω πω για μερικα δευτερολεπτα το πιστεψα και λεω κριμα για ενα site που το παρακολουθω καθε μερα.Καλο μηνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 April Fool's day! Καλο μηνα :) Οι 2 πρώτοι που ποστάρατε.. Μας ανοίξατε τα μάτια, αλλιώς αρκετοί θα χαμε ψαρώσει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanton Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Άντε κι από του χρόνου να επιβάλετε να γράφουμε στα Κινέζικα που είναι η πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο!! Έτσι για μεγαλύτερη διεύρυνση :lol::clap: Καλή Πρωταπριλιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Οι 2 πρώτοι που ποστάρατε.. Μας ανοίξατε τα μάτια, αλλιώς αρκετοί θα χαμε ψαρώσει ;) Καλημέρα και καλό μήνα. Και εγώ ακριβώς αυτό θα ελεγα!!!!!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλό μήνα...... καλό το αστείο :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Αυτό πάντως τα εσπασε... https://www.google.com/intl/en/landing/nose/help.html Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Έφτασα στο τέλος του κειμένου και πριν συνειδητοποιήσω περί τίνος πρόκειται σκέφτηκα*να αντιδράσω ζητώντας τη διαγραφή μου από μέλος ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Προσωπικά δεν λέω ψέμματα ούτε την ημέρα αυτή γιατί δεν θέλω να συμβάλλω στη διαιώνιση του ανήθικου αυτού εθίμου, που σε αντίθεση με όλους τους άλλους δεν μπορώ να δω από την εύθυμη πλευρά του. Και ο λόγος που το χαρακτήρισα έτσι είναι ότι νιώθω ότι έχω πέσει θύμα όταν πιστέψω πως κάτι είναι αληθές ενώ δεν είναι, έστω και στιγμιαία. :fool: Τέλος πάντων, το συγκεκριμένο ήταν πετυχημένο... ...μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος του forum! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 That was a nice one! :D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 καλο μηνα παιδες!!! περιμενα απο χθες το τεχνολογικο ψεματακι του myphone και για να ειμαι ειλικρινης δεν ενθουσιαστηκα...μια ειδηση καπου που πηρε το ματι μου οτι η apple θα κυκλοφορησει android κινητο σε λιγους μηνες πιο πολυ πιστευτη ηταν!!! καλη η προσπαθεια ομως.... σ αγαπαμε myphone... seriously?? πιο πειστικο το android σε Apple?? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vags Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Ολ ραϊτ δεν μποϊς :lol: Παράθεση Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλα,μολις το διαβασα μου σηκωθηκε η τριχα,ετοιμος ημουν να σας κανω ρομπα χαχαχαχαχαχα Καλο μηνα παιδια :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλο.Στην αρχη ψαρωσα και ψιλοεκνευριστηκα. Θα συμφωνησω με καποιον που εγραψε οτι θα πρεπει πλεον να χρησιμοποιουμε γερμανικα και να τα στελνουμε για ελεγχο και τυχον διορθωσεις στο Βερολινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOSxx Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 ομολογω οτι το πιστεψα... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Do you play it smart and you think that we will fish?? κοινως, το παιζεται εξυπνοι και νομιζετε οτι θα ψαρωσουμε;; :p:p:p Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 I, here in Tanzania where I live, watching with great interest the developments in mobile telephony. Unfortunately, no other site does not reach reliability and benevolent criticism myphone.gr and the members, so watch the debate here but I have to make it through google translate. Now that the discussions will be in English and will tell others to come here Tanzanianous learn new mobile phone! Sorry for my english but google translate does not support Tanzaniana well for now! Καλό μήνα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Εγώ το έχαψα κανονικά το κατάπια και το χώνεψα. ανυπομονούσα να δω τα σχόλια αλλά πρώτα άνοιξα την σελίδα beta Αγγλικών και μου έκανε αίσθηση το γεγονός οτι ήταν με google translate... εκεί την μυρίστηκα την απάτη.... οπότε έτρεξα το google nose beta ( http://www.google.com/intl/en/landing/nose/ ) και πλέον ήμουν σίγουρος.... καλό μηνά Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Καλό, πολύ καλό... Στην αρχή να πω την αλήθεια, τα 'χασα. Και ενώ ετοιμάζομαι να μπω να γράψω την αντίθεσή μου περί της απόφασης... Διαβάζω τα σχόλια λοιπών αναγνωστών... Και με πιάνει ένα ηλίθιο γέλιο... Καλό μήνα παιδιά, εγώ πάντως "ψάρωσα"... Edited April 1, 2013 by achillefs76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 καλο!την πατησα μεχρι να καταλαβω πως ειναι πρωταπριλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Α να χαθείτε.. Σατανάδες.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Ουτε μ 1 στο 1000000.Δεν ξερω καλα αγγλικα.Αν θελετε γαλλικα πολυ ευχαριστως:lol::lol::lol: Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Χρόνια πολλά σε ολους! (λέμε χρόνια πολλά την πρωταπριλιά; ) Πάντως δεν θα είχα πρόβλημα! Μερικες φορες, επηρεασμένος απο ξένα φόρουμ, αρχίζω μυνήματα στα αγγλικά! :p Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Οι 2 πρώτοι που ποστάρατε.. Μας ανοίξατε τα μάτια, αλλιώς αρκετοί θα χαμε ψαρώσει ;) Αυτό ακριβώς!!! Εγώ πάντως ετοίμαζα ποστ ότι παρόλο που ξέρω Αγγλικά είμαι αντίθετος στην απόφαση και μπλα μπλα μπλα. Μετά μπήκα στο θέμα και διάβασα τα πρώτα σχόλια!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Πολυ "χοντρο" για να ειναι αληθινο...Καλο μηνα!:lol::rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts