giannis808 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 cm10.1 me 4.2.2 για το κντ μας εχει βγει? edit: βρηκα και εβαλα μια 4.2.2 cm10.1 και απλα το κντ πεταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Να ένα οικονομικό κινητό γι' αυτά που προσφέρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermak86 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 παιδιά έχει κάνει κανείς ROOT σε y300/0100? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Οι περισσότεροι νομίζω εδώ μέσα έχουμε κάνει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 παιδιά έχει κάνει κανείς ROOT σε y300/0100? ναι εχουμε κανει ρουτ μαλλον ολοι! (και οχι μονο... ξεκλειδωμα Bootloader,root,perasma custom rom cm 10.1 me 4.2.2 jelly bean) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasfot Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Μια και το έχετε κάνει αρκετοί δεν κάνει το κάλο να γράψει κάποιος αναλυτικές οδηγίες (στα Ελληνικά ;)) και για μας τους αρχάριους σε τέτοιες διαδικασίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermak86 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 παιδιά βρήκα τα bootanimation για τα λογότυπα έναρξης είναι στην διαδρομή /data/cust/media/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 στην δικια μου εκδοση/κινητο βρισκεται μεσα στους υποφακελους του φακελου /cust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 παιδια ψαχνω απο το πρωι Gps kai den exv βρει καποιο αξιολογο μεχρι τρ...μπορει καποιος να μου προτεινει ενα Gps να βαλω στο κινητο που να ειναι ωραιο και offline? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermak86 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 φίλε Γιάννη έχω το sygic και είμαι υπερευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 μάλλον για δωρεάν gps ενδιαφέρεσαι , εγώ έχω το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alk.copilot.mapviewer και μια που σε βρήκαμε !!! που βρήκες αυτήν την 4.2.2 και πως την πέρασες ; δώσε link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermak86 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) και μια που θέλετε full και free apps. http://www.appcake.net/index.php?p=84 όλα free και full οι τιμές που αναγράφονται είναι πόσο κάνουν στο google play Edited July 12, 2013 by ermak86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) μάλλον για δωρεάν gps ενδιαφέρεσαι , εγώ έχω το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alk.copilot.mapviewer και μια που σε βρήκαμε !!! που βρήκες αυτήν την 4.2.2 και πως την πέρασες ; δώσε link δεν εχω προβλημα ειτε επι πληρωμη ειτε τσαμπα...αρκει να ειναι καλο και να με καθοδηγει offline... την 4.2.2 την βρηκα απο xda αλλα εχει Bugs αμα θες στειλε μου πμ να την ανεβασω σε χοστ για να την δοκιμασεις (ειναι cyanogen mod 10.1) (ta bugs της ειναι οτι δεν ανοιγει το bluetooth και οτι η πρωτη κληση ακουγεται κανονικ ενω η δευτερη και μετα δεν λαμβανεις καν ειδοποιηση οτι σε περνουν...) edit: αυτο τι λεει? ειναι σιγουρα offline? εχει φωνητικη πλοηγηση? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alk.copilot.eumarket.premiumeupan&feature=search_result Edited July 13, 2013 by giannis808 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 την είδα αυτή την rom που λες αλλα όντως έχει πολλά bugs , το gps που σου έδειξα ποιο πάνω είναι free αλλα χωρίς φωνητικές οδηγίες και είναι πολύ καλο εδώ στην θεσσαλονίκη που το δούλεψα , τέλος να μην ξεχνάς πως δεν υπάρχει τέλειο gps , όλα έχουν τα δυνατά τους σημεία και τις αδυναμίες τους , το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να δοκιμάσεις όσες περισσότερες free μπορείς και μετά να αγοράσεις αυτό που σου ταιριάζει και φυσικά το gps το θέλουμε να μας δείχνει τον ΔΡΌΜΟ και όχι να έχει πολλά ''φρουφρού και αρώματα' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 την είδα αυτή την rom που λες αλλα όντως έχει πολλά bugs , το gps που σου έδειξα ποιο πάνω είναι free αλλα χωρίς φωνητικές οδηγίες και είναι πολύ καλο εδώ στην θεσσαλονίκη που το δούλεψα , τέλος να μην ξεχνάς πως δεν υπάρχει τέλειο gps , όλα έχουν τα δυνατά τους σημεία και τις αδυναμίες τους , το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να δοκιμάσεις όσες περισσότερες free μπορείς και μετά να αγοράσεις αυτό που σου ταιριάζει και φυσικά το gps το θέλουμε να μας δείχνει τον ΔΡΌΜΟ και όχι να έχει πολλά ''φρουφρού και αρώματα' ok δοκιμασα navigon και φαινεται αρκετα ωραιο... στο θεμα της ρομ βρηκα μια free your mind me 4.1.1 kai egkatesthmeno speed hack για να τρεχει το κινητο πιο γρηγορο (δουλευει) + κανει να καψει την μπαταρια αιωωωωνες... με αρκετη εως πολυ χρηση και με το κινητο ανοιχτο 26 ωρες μεχρι τωρα η μπαταρια ειναι στο 69%... πραγματικα απιστευο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Την τύφλα μου τη μαύρη! :vava: Οι επιδόσεις του είναι περίπου στο επiπεδο του Xperia P! Μιά χαρά! Και να φανταστείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που με τόσα λεφτά πάνε και αγοράζουν κάτι εύθραυστα, αναιμικά σπιρτόκουτα με οθόνες ίσα με του ρολογιού τους , με ανάλυση 2Χ3 πίξελς, με κάμερες 2ΜΡ χωρίς φλάς και ακόμη και με Gingerbread! :dash: Ενω vga καμερα στα 150 ευρω ειναι η εξυπνη αγορα?:lol: Με 150 ευρω περνεις ενα used SGS2,η καποιο xperia με 8mpx HD...... Δεν κατανοω τις τρελλες επιδοσεις για sms και κλησεις που ειναι το 85% στην χριση ενος τηλεφωνου..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 μπέρδεψες τα μπούτια σου μάλλον , 150 euro έχει καινούργιο , βρες ένα καινούργιο με 150 euro να συγκρίνεις , η vga camera είναι η μπροστινή αν το πρόσεξες , μην συγκρίνεις πατάτες με αγγούρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 μπέρδεψες τα μπούτια σου μάλλον , 150 euro έχει καινούργιο , βρες ένα καινούργιο με 150 euro να συγκρίνεις , η vga camera είναι η μπροστινή αν το πρόσεξες , μην συγκρίνεις πατάτες με αγγούρια καλα τα λεει ο φιλος... η καμερα (η πισω! την μπροστα δεν την δοκιμασα) ειναι εκπληκτικη για τα δεδομενα μου (και πιστεψε με ξερω να ξεχωριζω το ασχημο θωλο πραγμα απο την ωραια φωτογραφια) με touch to focus απλα ακουμπας το δαχτυλο σου και η φωτο καθαριζει και γινεται πολυ ωραια αμεσως... με 150 ευρω δεν νομιζω οτι μπορεις να μου βρεις εστω και μαρκα απο την παταγωνια που να εχει οτι εχει το κινητο αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermak86 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 παιδιά τι δεν είναι μάρκα?μιλάμε για την μεγαλύτερη εταιρία τηλεπικοινωνιών παγκόσμιος!!! και είναι μαγκιά τις που μας έδωσε ένα τόσο ωραίο κινητό σε τόσο χαμηλή τιμή,για αυτό κάνει κ πωλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 με 150 ευρω δεν νομιζω οτι μπορεις να μου βρεις εστω και μαρκα απο την παταγωνια που να εχει οτι εχει το κινητο αυτο... Πρέπει να κάνεις μια βόλτα στα κινέζικα και θα δεις ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα ακόμα και με λιγότερα χρήματα http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=22 παιδιά τι δεν είναι μάρκα?μιλάμε για την μεγαλύτερη εταιρία τηλεπικοινωνιών παγκόσμιος!!! και είναι μαγκιά τις που μας έδωσε ένα τόσο ωραίο κινητό σε τόσο χαμηλή τιμή,για αυτό κάνει κ πωλήσεις Νομίζω είναι δεύτερη πίσω από την ericsson. Για να μην παρεξηγηθώ, α) γουστάρω Huawei β) φιλικά και στους δύο σας που έκανα παράθεση :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitolis Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 παιδία μια ερώτηση αν το αγοράσω από Ελλάδα (skroutzομαγαζο) θα έχει ελληνικά μέσα ή θα πρέπει να περάσω νέα rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasfot Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 για να μου κάποιος το unlock code η Huawei πόσες μέρες κάνει για να το στείλει το έχω ζητήσει απο την Παρασκευή που μας πέρασε και ακόμα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 να βρείς με κωδικό Y300-0100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Πρέπει να κάνεις μια βόλτα στα κινέζικα και θα δεις ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα ακόμα και με λιγότερα χρήματα http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=22 Νομίζω είναι δεύτερη πίσω από την ericsson. Για να μην παρεξηγηθώ, α) γουστάρω Huawei β) φιλικά και στους δύο σας που έκανα παράθεση :) εννοειτε πως ολα λεγονται φιλικα και με διαθεση για σωστη πληροφορηση και μορφωση ολων μας για τα κινητα... κινητα εντως ευρωπης δεν νομιζω οτι υπαρχουν και πολλα (ή εστω ενα που να ειναι στην τιμη του και τοσο vfm) απο εξω (κινα) μπορεις να βρεις 8πυρηνο με 200 ευρω...δεν αντιλεγω φυσικα σε αυτο εχεις δικιο...ελα μου ομως που καποιοι δεν εχουν... (την διαθεση? την υπομονη? την απαραιτητη ηλικια για να κανουν αγορες με πιστωτικη?) οπως θες παρτο... εγω που εψαξα στο σρκουτζ για κντ μεχρι 200 ευρω πιστευω οτι αυτο ειναι το καλυτερο για την τιμη του με 146 ευρω για να μου κάποιος το unlock code η Huawei πόσες μέρες κάνει για να το στείλει το έχω ζητήσει απο την Παρασκευή που μας πέρασε και ακόμα τίποτα εμενα μου το εστειλε μετα απο 2 ωρες (!!!!) αλλα φαινεται ημουν τυχερος κανει περιπου 3 εργασιμες μερες -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited July 16, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 kai μενα σε 3 μερες ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts