Jump to content

pitolis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pitolis

  1. Καλημερα εγω ειμαι με την τελευταία τεστ(test5 )και εχω πολυ συχνα το bug που οταν κατεβαζεις το status bar δεν μου εμφανιζει τπτ αλλα μια θολή οθόνη ,που φτιάχνει με restart ή αν κλειδώσεις και ξεκλειδώσεις το κινητό, επίσης πιο αραιά οταν κανεις restart μπορει να μην βλεπει τον αποθηκευτικό χώρο (κλασσικά)......η ρομ που υπαρχει στο επίσημο site ειναι διαφορετική τελικα απο την τεστ5?
  2. Σε ευχαριστώ πολυ...την πέρασα σήμερα......ολα καλα μεχρι τώρα
  3. Καλησπερα..... Ειμαι σε 7.3.0.0Α ......αν περάσω την stable γίνεται update ή χάνονται ολα?
  4. Καλημέρα, Εχω την 7.2Α κατέβασα το update για αναβάθμιση αλλα μου λεει invalid update file οταν το επιλέγω απο το downloads...... πρεπει να το τρέξω απο recovery mode? Μπαίνει απο πάνω δεν χρειάζεται να σβήσω τα πάντα έτσι?
  5. Εχει κανεις προβλημα με το auto locate στην εφαρμογη weather?δεν βρίσκει την τοποθεσια μου οταν το ενεργοποιώ . Δεν μου βγάζει τιποτε ουτε με ρωταει οπως παλιά να ανοίξει το gps. Ειμαι στην 7αρα global stable. Επίσης στα permissions δεν βρίσκω την εφαρμογή weather για να δω τι γίνεται.
  6. Εμενα υπαρχει κανονικα και στην 7g Settings-- accessibility -- mcharge
  7. Sorry για την παρερμηνεία αλλα εγω ρώτησα ποια ειναι η τελευτεα global BETA εξαρχής!
  8. Καλησπέρα......ποια έκδοση έχετε στην global beta? Εγώ εχώ την 7.8.7.16 αλλα βλεπω αλλοι γράφουν για 7.8.7.24.
  9. έβαλα και εγω......
  10. Στη ληψη πατα στο + και κανε επικόλληση το url απο τη ρομ που θες να κατεβασεις. Μαλλον αυτη 'http://dl-res.flymeos.com/Firmware/Flyme/PRO6_Plus/6.3.0.0/intl/20180427002212/484f028d/update.zip' Αφού κατέβει πατα στο αρχειο και θα ρωτήσει να αρχίσει η ενημέρωση .
  11. Οκ το βρηκα thanks
  12. Εμενα 6.3g OTA δεν εχει ερθει ακομα
  13. Εμένα δεν έχει έρθει ακόμα.
  14. Του ήρθε κανενός η Flyme 6.3.0.0G OTA? http://flymeos.com/firmwarelist?modelId=46&type=1
  15. οχι δεν το βγάζει με έλεγχο ενημέρωσης ....γιατί έχει κάνεις την 6.6.1 έκδοση εγκατεστημενη?
  16. Δεν το βγάζει πάντα αυτό, μια δυο φορές το έβγαλε.......και δεν πατιέται τίποτε άλλο εκτός από εγκατάσταση αργότερα. Αν το ξαναβγάλει θα δοκιμάσω και στο κενό
  17. Μου εβγαλε αυτο στην ενημερωση συστηματος αλλα δεν μπορω να το επιλέξω παρα μονο εγκατασταση αργοτερα. Ειμαι με global 6.1.0
  18. Καλησπέρα , μόλις το παρήγγειλα και εγώ για έναν φίλο ........ για θήκη είναι ίδιες με το le pro 3??? Αν έχει κανείς κανένα link για καμιά καλή θήκη και γυαλακι ας στείλει.
×
×
  • Create New...