dimitrissa Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Εχω την .31 ακόμα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2366579 Eδω εισαι Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2366579 Eδω εισαι Ευχαριστώ πολύ φίλε. Βέβαια δεν λέει για debrand, που κυρίως με καιει.. αλλα οκ, θα το δοκιμάσω. Βασικά με καίει το debrand για να πάρω την .17 Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vsk Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Για όσους ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν στο νέο firmware 15.0.A.2.17 (Generic GR) manually, έχω φτιάξει το αντίστοιχο αρχείο ftf. Έχει μέγεθος 548ΜΒ και φυσικά θα το περάσετε με το flashtool (αναλυτικές οδηγίες εδώ). ΠΡΟΣΟΧΗ! Η συσκευή θα γίνει unroot και θα χάσετε όλα σας τα δεδομένα, καθώς και ότι custom kernel/recovery έχετε. Αν και μπορείτε στο flashtool να επιλέξετε να μην γίνει wipe data/cache, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή η λύση θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Γι' αυτό κρατήστε ένα backup πριν ξεκινήσετε. Ιδού και το λινκ: C2105_15.0.A.2.17_Generic GR.ftf Edited August 21, 2013 by vsk Αφαίρεση περιττής πληροφορίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Για όσους έχουν unlocked bootloader και ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν στο νέο firmware 15.0.A.2.17 (Generic GR) manually, έχω φτιάξει το αντίστοιχο αρχείο ftf. Έχει μέγεθος 548ΜΒ και φυσικά θα το περάσετε με το flashtool (αναλυτικές οδηγίες εδώ). ΠΡΟΣΟΧΗ! Η συσκευή θα γίνει unroot και θα χάσετε όλα σας τα δεδομένα, καθώς και ότι custom kernel/recovery έχετε. Αν και μπορείτε στο flashtool να επιλέξετε να μην γίνει wipe data/cache, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή η λύση θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Γι' αυτό κρατήστε ένα backup πριν ξεκινήσετε. Ιδού και το λινκ: C2105_15.0.A.2.17_Generic GR.ftf Καλη δουλειά. ;) Γιατί αναφέρεις όμως οτι πρέπει να έχουμε unlocked bootloader; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vsk Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις unlocked bootloader για να μπορέσεις να περάσεις το ftf. Μπορεί να κάνω και λάθος, αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις unlocked bootloader για να μπορέσεις να περάσεις το ftf. Μπορεί να κάνω και λάθος, αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει. Οχι δεν χρειαζεται!! Μολις εκανα του γιου μου ελληνικο,ευχαριστο πολυ φιλε:) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vsk Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Πολύ ωραία τότε, διόρθωσα κι εγώ το post μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Πολύ ωραία τότε, διόρθωσα κι εγώ το post μου... Ορισμένες custom rom χρειάζονται unlocked bootloader. Εδώ στα επίσημα, δεν χρειάζεται κάτι ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Asphalt 8 με High Filters και τα πάει περίφημα το κινητάκι μας.:D Ψάξτε το στα γνωστά στέκια για download (στο Play λέει ότι δεν υποστιρίζεται από τη συσκευή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Γεια σας παιδια,είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα λίγη βοήθεια.Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές διαφορές σε επίπεδο λειτουργικού (android vs wp) και τα έχω δοκιμάσει και τα 2 σε προηγούμενα κινητά (htc wildfire s & nokia lumia 610) αλλά βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα.Xperia L ή lumia 820? Δεν κάνω καμιά τρομερή χρηση στο κινητό με διάφορες εφαρμογές,πιο πολύ σερφάρω,βλέπω τίποτα στο youtube,λίγο viber,αυτά πιο πολύ.Από εκεί και πέρα θέλω καλή κάμερα,καλή ποιότητα ήχου,να μην τρώει κολλήματα και κυρίως να έχει καλή αυτονομία.Για πείτε μου λοιπόν έπειτα από τη χρήση που του έχετε κάνει και με βάση αυτές τις απαιτήσεις θα το επιλέγατε έναντι του lumia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Γεια σας παιδια,είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα λίγη βοήθεια.Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές διαφορές σε επίπεδο λειτουργικού (android vs wp) και τα έχω δοκιμάσει και τα 2 σε προηγούμενα κινητά (htc wildfire s & nokia lumia 610) αλλά βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα.Xperia L ή lumia 820? Δεν κάνω καμιά τρομερή χρηση στο κινητό με διάφορες εφαρμογές,πιο πολύ σερφάρω,βλέπω τίποτα στο youtube,λίγο viber,αυτά πιο πολύ.Από εκεί και πέρα θέλω καλή κάμερα,καλή ποιότητα ήχου,να μην τρώει κολλήματα και κυρίως να έχει καλή αυτονομία.Για πείτε μου λοιπόν έπειτα από τη χρήση που του έχετε κάνει και με βάση αυτές τις απαιτήσεις θα το επιλέγατε έναντι του lumia? Κοίτα αδερφέ, δεν ξέρω το lumia 820, οπότε δεν μπορώ να κρίνω 100% αντικειμενικά. Το Xperia L δεν θα σε απογοητεύσει αν το επιλέξεις. Είναι και πιο φτηνό βέβαια.. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχει καλύτερη κάμερα από ένα Νοκια με 8ΜΡ, κακά τα ψέματα η Νόκια έχει τις καλύτερες κάμερες, πολλώ μάλλον σε ένα κινητό τέτοιο. Το Xperia L έχει πολύ καλή κάμερα για φυσικό φωτισμό και μέτρια εως πολύ μέτρια :P σε νυχτερινή λήψη. Έχει δυνατό φλας μεν, αλλά πάσχει στα νυχτερινά. Απο αυτονομία δεν ξέρω, αλλά το Xperia L δεν θα σε ξετρελάνει. Την κλασσική αυτονομία ενός μεσαίου smartphone θα βρεις, με 4-5 ώρες οθόνη και μια μέρα συνολικά.... Αν θες τη γνώμη μου, τα δύο λειτουργικά είναι η μέρα με τη νύχτα (υπέρ του android) αλλά εκει θα κρίνεις εσύ βάσει της χρήσης που θες να κάνεις! Σε όλα τα άλλα άριστο. Δεν κολλάει πουθενα, α-lag-άριστο, πολύ καλή οθόνη και -όπως έχω ξαναγράψει- ηχείο που θα σε αφήσει άφωνο, βαράει απίστευτα! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Επιτέλους! :-) http://s12.postimg.org/he16k7dod/screenshot_104.jpg ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ: Παιδιά εδώ και καιρό έχω το εξής πρόβλημα: Εμφανίζονται σε όλες τις φωτογραφίες που βγάζω δύο κουκίδες, που μοιάζουν με καμμένα pixel στη κάμερα! Σας προλαβαίνω.. δεν είναι βρωμιά στο φακό (προφανώς, όπως θα δειτε και εσείς). Όταν ζουμάρω, έρχονται και αυτές πιο κοντά. Επίσης δοκίμασα και άλλα λογισμικά κάμερας, αλλά δεν διορθώθηκε! Δείτε εδώ! Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2 Φωτογραφία 3 Είναι λίγο ενοχλητικό, ειδικά στις φωτεινές φωτογραφίες. Να σημειώσω πως το έχω καιρό, απλά ήλπιζα με την αναβάθμιση λογισμικού ότι θα έφτιαχνε. Τώρα που δεν έφτιαξε το αναφέρω. Έχει κανεις σας ιδέα τι μπορεί να είναι και πώς να το φτιάξω; Edited August 24, 2013 by zamponaki Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μπορεί πάντως να είναι και βρωμιά στο φακό (μέσα στο φακό). Μάλιστα, από το σχήμα, μου φαίνεται σαν να είναι κομμάτια μπογιάς από κάποιο σημείο του κινητού που έχει ξεφλουδίσει. Θα μου πεις, πως πήγαν εκεί μέσα? Δεν ξέρω... Δοκίμασε να κουνήσεις απότομα το κινητό ή να το τραντάξεις (χτυπώντας το στο χέρι) για να δεις αν θα αλλάξουν θέση. Δεν αποκλείω πάντως και τη βλάβη στο φακό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μπορεί πάντως να είναι και βρωμιά στο φακό (μέσα στο φακό). Μάλιστα, από το σχήμα, μου φαίνεται σαν να είναι κομμάτια μπογιάς από κάποιο σημείο του κινητού που έχει ξεφλουδίσει. Θα μου πεις, πως πήγαν εκεί μέσα? Δεν ξέρω... Δοκίμασε να κουνήσεις απότομα το κινητό ή να το τραντάξεις (χτυπώντας το στο χέρι) για να δεις αν θα αλλάξουν θέση. Δεν αποκλείω πάντως και τη βλάβη στο φακό... Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση. Χωρίς βέβαια να έχω μεγάλη εμπειρία από κάμερες, δεν νομίζω πως είναι εξωτερικός παράγοντας! Γιατί όσο ζουμάρεις με τη κάμερα αυτό το «σκουπίδι» πιξελιάζει, δηλαδή δείχνει να είναι «ψηφιακό σκουπίδι»... Δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα. Σαν να ...κάηκε πιξελ, αλλά στη κάμερα! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Πήρα για 2η φορά το κινητό , αυτη τη φορά για την αδερφή μου. Το περίεργο είναι οτι δεν υπαρχουν ακουστικά μεσα :confused: Εχει συμβεί σε καποιον; Το μονο που φανταζομαι είναι να το ανοιξαν απο το κατάστημα και να πήραν τα ακουστικά. Τι να πω .. Edit: Μίλησα με το καταστημα και μου ειπαν οτι δεν είχε ακκουστικα η συσκευη και σε καμια περιπτωση δεν εχει παραβιαστει. Απλα στο site εγραφαν οτι περιεχει ακουστικα , το οποιο ηταν λαθος. Μου εστειλε νέο ζευγαρι ακουστικων .. Για να δουμε.. δεν έχει ακουστικά; η δικιά μου πως είχε στο κουτί της; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 δεν έχει ακουστικά; η δικιά μου πως είχε στο κουτί της; Λύθηκε το πρόβλημα. Αυτοί μάλλον ανοίγουν τη συσκευασία για να βάλουν μεσα ενα βιβλιαράκι με ελληνικές οδηγίες (μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ για να λείπουν τα ακουστικά). Κάτι θα έτυχε και θα ξέχασαν να ξανα τοποθετήσουν τα ακουστικά στο κουτί. Μου έστειλαν ένα ζευγάρι την επόμενη μέρα. Τέλος καλο που λένε. Και η 2η συσκευή, άψογη σε όλα της.. Κινηταρα το L. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Φυσικά τα ακουστικά είναι άθλια από ένταση (άσε που δεν στέκονται στο αυτί). Περιμένω αυτά αύριο http://www.amazon.com/Sony-MDR-EX37B-BLU-Earbud-Headphones/dp/B007BY3OTW πιστεύω να κάνουν καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Χτες μου ήρθε και εμένα η 15.0.A.2.17 (το κινητό είναι Branded Cosmote) :cool: Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lynx Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 ενδιαφέρομαι και εγώ για το κινητό και ήθελα να σας ρωτήσω. έχει βγάλει κανένα σοβαρό πρόβλημα μέχρι στιγμής; επίσης το service της sony πως είναι; γιατί όταν ήταν sony ericsson, δεν ήταν και το καλύτερο.. είχα πολλά παράπονα και με έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά συσκευές της εταιρείας στο παρελθόν. (είχα υποσχεθεί να μην ξαναπάρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 ενδιαφέρομαι και εγώ για το κινητό και ήθελα να σας ρωτήσω. έχει βγάλει κανένα σοβαρό πρόβλημα μέχρι στιγμής; επίσης το service της sony πως είναι; γιατί όταν ήταν sony ericsson, δεν ήταν και το καλύτερο.. είχα πολλά παράπονα και με έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά συσκευές της εταιρείας στο παρελθόν. (είχα υποσχεθεί να μην ξαναπάρω) Το κινητό είναι άψογο και χωρίς κανένα πρόβλημα - ελάττωμα. :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Η φωτογραφική μηχανή πως είναι; Διάβασα στην αρχή του τόπικ ότι είναι κατώτερη του αναμενόμενου, ισχύει; Ευχαριστώ Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Η φωτογραφική μηχανή πως είναι; Διάβασα στην αρχή του τόπικ ότι είναι κατώτερη του αναμενόμενου, ισχύει; Ευχαριστώ Δεν είναι και τέλεια. Αλλα ειναι αρκετά καλή. Τη νύχτα χάνει πολύ. Σε φως βγάζει μια χαρά. Βέβαια, σ αυτα τα λεφτά δε νομίζω να χει κανένα καλύτερη φωτογραφία Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Δεν είναι και τέλεια. Αλλα ειναι αρκετά καλή. Τη νύχτα χάνει πολύ. Σε φως βγάζει μια χαρά. Βέβαια, σ αυτα τα λεφτά δε νομίζω να χει κανένα καλύτερη φωτογραφία Θα συμφωνήσω, αν και μετά την αναβάθμιση στο λογισμικό οι νυχτερινές λήψεις βελτιώθηκαν απίστευτα!!! Πλέον μιλάμε για μια αρκετά καλή κάμερα... Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Ορισμένες custom rom χρειάζονται unlocked bootloader. Εδώ στα επίσημα, δεν χρειάζεται κάτι ;) @dimitrissa μετά από το root που έκανες, φορτίζει κλειστό ; Οταν το είχα κάνει root στην παλιά έκδοση έπρεπε να είναι ανοικτό για να φορτίσει Μπορείς να σβήσεις όποια εφαρμογή θέλεις ή όχι ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) Από την νέα Modded Rom του κινητού μας! http://imageshack.us/scaled/thumb/845/m6dw.png http://imageshack.us/scaled/thumb/821/5vnu.png http://imageshack.us/scaled/thumb/546/om4g.png http://imageshack.us/scaled/thumb/404/z20r.png http://imageshack.us/scaled/thumb/32/giqk.png http://imageshack.us/scaled/thumb/571/93z5.png Σχετικά με τα παιχνίδια που δεν χωρούν λόγω μικρής μνήμης εγκαταστήστε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slf.ListglApp&feature=nav_result#?t=W251bGwsMSwxLDMsImNvbS5zbGYuTGlzdGdsQXBwIl0 για να τα μεταφέρετε στην κάρτα μνήμης. Λειτουργεί πολύ καλά! Σύντομα θα φτιάξω οδηγό στα Ελληνικά για το πως να ξεκλειδώσετε τον bootloader και να τον ξανακλειδώσετε με ασφάλεια! Edited August 26, 2013 by Mitsos_The_Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts