Jump to content

Sony Xperia L

nick2crete
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα στην παρέα του Xperia L. Επειδή ήγκηκεν η ώρα να έρθω κι εγώ σιγά-σιγά προς Android μεριά και βολιδοσκοπώ συσκευές, αρχίζοντας από midrange κατηγορία (ως παντελώς άσχετος με την πλατφόρμα, ας όψεται το Symbian), να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια για το L:

1. Υπάρχει δυνατότητα για TV-out (μέσω 3.5mm ή MHL);

2. Υποστηρίζει usb on the go;

3. Από ισχύ σήματος πομποδέκτη και ποιότητας ήχου σε μεγάφωνο και ακουστικό πώς είμαστε;

4. Με την εσωτερική του μνήμη τι παίζει; Έχω ακούσει ότι υπάρχει ένα θέμα στο Android με την εγκατάσταση εφαρμογών στην microSD. Ισχύει κάτι τέτοιο εδώ;

5. Θεωρείτε ότι οι πόροι του κινητού (CPU/GPU/RAM) επαρκούν για να τρέχει απροβλημάτιστα χωρίς λαγκαρίσματα κλπ;

6. Από αναβαθμίσεις τι αναμένεται να πάρει στο προσεχές μέλλον;

7. Η κάμερά του πώς τα πάει; Βγάζει τουλάχιστον αξιοπρεπείς φωτογραφίες; Υπάρχει περίπτωση για βιντεοσκόπηση με στερεοφωνικό ήχο ή μπα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 983
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επαναφορά με SEUS

Ευχαριστώ πολύ,έκανα,πέρασα root,τα restarts όμως παρόν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Έχει παρατηρήσει κανείς ένα τρεμούλιασμα στην αφή όταν το κινητό φορτίζει; Της γυναίκας μου όταν είναι εκτός φόρτισης λειτουργεί άψογα αλλά όταν είναι στη φόρτιση (με τον φορτιστή της Sony πάντα) η αφή γίνεται υπερευαίσθητη. Αν σε κάποια λίστα την μετακινήσω πάνω-κάτω και μετά το κρατήσω πατημένο σταθερά χωρίς να το κουνάω, η οθόνη τρεμοπαίζει πανω-κάτω.

Έχει παρατηρήσει κανείς ένα τρεμούλιασμα στην αφή όταν το κινητό φορτίζει; Της γυναίκας μου όταν είναι εκτός φόρτισης λειτουργεί άψογα αλλά όταν είναι στη φόρτιση (με τον φορτιστή της Sony πάντα) η αφή γίνεται υπερευαίσθητη. Αν σε κάποια λίστα την μετακινήσω πάνω-κάτω και μετά το κρατήσω πατημένο σταθερά χωρίς να το κουνάω, η οθόνη τρεμοπαίζει πανω-κάτω.

Το συγκεκριμένο το παρατηρώ και εγώ όταν χρησιμοποιώ την οθόνη με την "μύτη" του δάχτυλου και όχι με το "ψαχνό" (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε χαχαχ)

μου τη δίνει λόγο αλλά οκ, θα ζήσω με αυτό..

expose yourself before your peers...

Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65)

Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3)

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

Το συγκεκριμένο το παρατηρώ και εγώ όταν χρησιμοποιώ την οθόνη με την "μύτη" του δάχτυλου και όχι με το "ψαχνό" (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε χαχαχ)

μου τη δίνει λόγο αλλά οκ, θα ζήσω με αυτό..

Απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα το δημιουργεί ο φορτιστής. Σύνδεσα το καλώδιο της Sony στο ανταπτοράκι της Apple και δεν παρουσίαζε κανένα θέμα κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Το ίδιο και με ανταπτοράκι από mp3 player. Με τον φορτιστή της Sony μόνο εμφανίζεται το πρόβλημα!

Έκανα κι εγώ όρεξη να πάω από το neo v στο l.Οπότε διαβάζω http://www.gsmarena.com/sony_announces_the_devices_that_will_get_android_43_jelly_bean-news-6458.php ότι τα σαΐνια της σονι δεν το έχουν σε αυτά που θα δώσουν 4.3

Να φανταστώ ότι αν είμαι αρκετά βλάκας να πάρω το z δεν θα το δω να παίρνει την 5.0 το Δεκέμβρη.

Έκανα κι εγώ όρεξη να πάω από το neo v στο l.Οπότε διαβάζω http://www.gsmarena.com/sony_announces_the_devices_that_will_get_android_43_jelly_bean-news-6458.php ότι τα σαΐνια της σονι δεν το έχουν σε αυτά που θα δώσουν 4.3

Να φανταστώ ότι αν είμαι αρκετά βλάκας να πάρω το z δεν θα το δω να παίρνει την 5.0 το Δεκέμβρη.

Some older Xperia phones running Android 4.1 are still under examination. There's a possibility that at least some of them will be updated straight to Android 4.3, but no names have been confirmed yet.

Πως μπορω να αλλάξω χρώμα στα capasitive buttons?

Φίλε δεν πιστεύω πως το L θα μείνει χωρίς 4.3, αλλιώς θα είναι το πρώτο κινητό στην ιστορία που έλαβε μηδέν (0) αναβαθμίσεις.. :-P

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιήτε για GPS ? χάρτες πρόσφατους Κύπρου και Ελλάδας που βρίσκουμε ?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα

Η μετάβαση απο xperia ray στο L πραγματοποιήθηκε πριν απο μια εβδομάδα.Δεν έχει τη καταπληκτική οθόνη αλλά έχει το ιδανικό (για εμένα) μέγεθος και γενικότερα η σχέση τιμής με αυτά που προσφέρει με ικανοποιούν .Η μπαταρία κρατάει ,δεν κολλάει στις εφαρμογές ,τα gps,iternet,wifi κλπ ...δουλεύουν μια χαρά ......Αυτή η ριμάδα η κάμερα όμως είναι απαράδεκτη...δε μιλάω μόνο για φωτογραφίες αλλά και για το βίντεο...τόσα σπασίματα ούτε με το νοκια 3650 που είχα πριν απο δέκα χρόνια δεν είχα...Δε συζητάμε κάν αν συγκρίνεται με το ray .....

Καλά θα κάνουν λοιπόν να βγάλουν μια αναβάθμιση ...γιατί το ζητάω....εγω.....:wacko:

Motorola v50,Nokia 3650,Motorola Razr 3,Nokia 8850,Sony Ericsson P990i,Iphone ,Iphone 3GS ,Blackberry Bold 9700 ,Sony Ericsson Ray,Sony Ericsson Xperia L,Iphone 4S,Iphone 5S ,Nokia Lumia 920,Samsung S5,Iphone 6,HUAWEI P20 Lite

Καλημέρα...

και συνεχίζω...με μια ερώτηση.

Πως αλλάζουμε τις εφαρμογές στην αρχική οθόνη κλειδώματος?

Αντί για μουσική και φωτογραφία θέλω να χρησιμοποιώ άλλες.

Ευχαριστώ

Motorola v50,Nokia 3650,Motorola Razr 3,Nokia 8850,Sony Ericsson P990i,Iphone ,Iphone 3GS ,Blackberry Bold 9700 ,Sony Ericsson Ray,Sony Ericsson Xperia L,Iphone 4S,Iphone 5S ,Nokia Lumia 920,Samsung S5,Iphone 6,HUAWEI P20 Lite

μπορει καποιος να ανεβασει τις ρυθμισεις της apn γιατι μου στελνουν μνμ οτι η αποστολη της ρυθμισης δεν ειναι δυνατη.

thanks!

μπορει καποιος να ανεβασει τις ρυθμισεις της apn γιατι μου στελνουν μνμ οτι η αποστολη της ρυθμισης δεν ειναι δυνατη.

thanks!

Βάλε σαν apn το "internet" .

Πάντως έπειτα από αρκετές μέρες συμβίωσης μαζί του μπορω άνετα να πω ότι είναι πολύ καλή συσκευή

Πάντως έπειτα από αρκετές μέρες συμβίωσης μαζί του μπορω άνετα να πω ότι είναι πολύ καλή συσκευή

Μάλλον θα το πάρει η κοπέλα μου. Αξίζει λες ε;; Σ αυτά τα λεφτά κάτι καλύτερο υπάρχει; Μετράει η γνώμη σου ;)

Edited by dimitrissa
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Μάλλον θα το πάρει η κοπέλα μου. Αξίζει λες ε;; Σ αυτά τα λεφτά κάτι καλύτερο υπάρχει; Μετράει η γνώμη σου ;)

Δεν ξερω αν η δικιά μου μετράει εξίσου :P αλλά πράγματι το Xperia L ειναι πολύ value for money, ειδικά από κάποιο eshop

http://s12.postimg.org/fodunjcvx/screenshot_60.jpg

To καλύτερο κινητό μακράν στα €220!

Σημερα το επεξεργαστηκα αρκετη ωρα μιας και το παρηγγειλα για τη ξαδερφη μου. Η οθονη μου εκανε καλη εντυπωση κατα την αναπαραγωγη των βιντεο και των φωτογραφιων που ειχε μεσα το κινητο, επαιζε μια χαρα το subway surfers, δυνατο ηχειο. Ποιοτικα ουτε κρυο ουτε ζεστη, λογικο μαλλον σε αυτη τη κατηγορια τιμης. Η καμερα παλι ετσι κι ετσι, κανει τη δουλεια της αλλά θα μπορουσε να ειναι πιο καλη. Η τιμη μαζι με αποστολη και μεταφορικα ηταν 227 ευρω, λευκο Ελληνικης αντιπροσωπειας, νομιζω πως σε αυτα τα λεφτα ειναι η πιο καλη επιλογη οχι μονο απο επιδοσεις αλλά και απο εμφανιση (υποκειμενικο αυτο μεν αλλα προσωπικα το βρισκω πολυ ομορφο). Ασχετο αλλά το καταστημα εστειλε μαζι το κινητο και μια θηκη σιλικονης σαν δωρο, δεν το περιμενα και σιγουρα ηταν μια ευχαριστη μικρη εκπληξη. Το θεμα ειναι οτι και το sp εχει πεσει κατω απο τα 300 σε αρκετα σκρουτζομαγαζα...

Καλημερα παιδια να ρωτησω κατι... πως γινεται να κανουμε το google voice να κανει αυτο που λεει(δηλαδη να βαζει ξυπνητήρι κλπ) κ οχι μονο αναζητηση στο google?

Καλημερα παιδια να ρωτησω κατι... πως γινεται να κανουμε το google voice να κανει αυτο που λεει(δηλαδη να βαζει ξυπνητήρι κλπ) κ οχι μονο αναζητηση στο google?

Βάλε γλώσσα κινητού τα αγγλικά. Αν και θα πρεπει να ξέρεις αγγλικα έτσι:ρ

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

@zamponaki βελτιωθηκε η μπαταρια σου με τον καιρο? εχω και γω τα ιδια θεματα με την μπαταρια οπως εγραφες κι εσυ καποιες σελιδες πισω.

Απο το 100% οταν το βγαζω απο τον φορτιστη ακομα και με σταμινα ον μου δινει 17 ωρες αναμονη

Εμένα πάντως ανοιχτή οθόνη μου βγάζει 4 ώρες με υπολειπόμενο χρόνο 35 λεπτά,μία χαρά ευχαριστημένος.

Στο root έχω το θέμα...και αναγκαστικά το έκανα unroot καθώς όταν πήγαινα να αφαιρέσω εφαρμογή της sony το restart ήταν σίγουρο.

@zamponaki βελτιωθηκε η μπαταρια σου με τον καιρο? εχω και γω τα ιδια θεματα με την μπαταρια οπως εγραφες κι εσυ καποιες σελιδες πισω.

Απο το 100% οταν το βγαζω απο τον φορτιστη ακομα και με σταμινα ον μου δινει 17 ωρες αναμονη

Η μπαταρία δίνει 4-5 ώρες οθόνη (100% φωτεινότητα και φουλ χρήση 3g, wifi, bluetooth) και καμια 30-40 ώρες αναμονή με stamina mode (υπολογίζω).

Mε το stamina mode στην αναμονή είδα διαφορά, μιας και δεν κράταγε τόσο παλιά. Με χρήση είναι στα ίδια, αλλά οκ... συνήθισα :)

εμενα με προβληματιζει οταν το αφηνω το βραδυ με stamina mode κιολας και το πρωι μετα απο 8-9 ωρες δηλαδη εχει πεσει κατα 45-50% η μπαταρια.Τι μπορει να φταιει??

• The title was changed to Sony Xperia L