panosz75 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) Καλησπέρα κι από μένα στην παρέα του Xperia L. Επειδή ήγκηκεν η ώρα να έρθω κι εγώ σιγά-σιγά προς Android μεριά και βολιδοσκοπώ συσκευές, αρχίζοντας από midrange κατηγορία (ως παντελώς άσχετος με την πλατφόρμα, ας όψεται το Symbian), να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια για το L: 1. Υπάρχει δυνατότητα για TV-out (μέσω 3.5mm ή MHL); 2. Υποστηρίζει usb on the go; 3. Από ισχύ σήματος πομποδέκτη και ποιότητας ήχου σε μεγάφωνο και ακουστικό πώς είμαστε; 4. Με την εσωτερική του μνήμη τι παίζει; Έχω ακούσει ότι υπάρχει ένα θέμα στο Android με την εγκατάσταση εφαρμογών στην microSD. Ισχύει κάτι τέτοιο εδώ; 5. Θεωρείτε ότι οι πόροι του κινητού (CPU/GPU/RAM) επαρκούν για να τρέχει απροβλημάτιστα χωρίς λαγκαρίσματα κλπ; 6. Από αναβαθμίσεις τι αναμένεται να πάρει στο προσεχές μέλλον; 7. Η κάμερά του πώς τα πάει; Βγάζει τουλάχιστον αξιοπρεπείς φωτογραφίες; Υπάρχει περίπτωση για βιντεοσκόπηση με στερεοφωνικό ήχο ή μπα; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Edited July 20, 2013 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Επαναφορά με SEUS Ευχαριστώ πολύ,έκανα,πέρασα root,τα restarts όμως παρόν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Έχει παρατηρήσει κανείς ένα τρεμούλιασμα στην αφή όταν το κινητό φορτίζει; Της γυναίκας μου όταν είναι εκτός φόρτισης λειτουργεί άψογα αλλά όταν είναι στη φόρτιση (με τον φορτιστή της Sony πάντα) η αφή γίνεται υπερευαίσθητη. Αν σε κάποια λίστα την μετακινήσω πάνω-κάτω και μετά το κρατήσω πατημένο σταθερά χωρίς να το κουνάω, η οθόνη τρεμοπαίζει πανω-κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Έχει παρατηρήσει κανείς ένα τρεμούλιασμα στην αφή όταν το κινητό φορτίζει; Της γυναίκας μου όταν είναι εκτός φόρτισης λειτουργεί άψογα αλλά όταν είναι στη φόρτιση (με τον φορτιστή της Sony πάντα) η αφή γίνεται υπερευαίσθητη. Αν σε κάποια λίστα την μετακινήσω πάνω-κάτω και μετά το κρατήσω πατημένο σταθερά χωρίς να το κουνάω, η οθόνη τρεμοπαίζει πανω-κάτω. Το συγκεκριμένο το παρατηρώ και εγώ όταν χρησιμοποιώ την οθόνη με την "μύτη" του δάχτυλου και όχι με το "ψαχνό" (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε χαχαχ) μου τη δίνει λόγο αλλά οκ, θα ζήσω με αυτό.. Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το συγκεκριμένο το παρατηρώ και εγώ όταν χρησιμοποιώ την οθόνη με την "μύτη" του δάχτυλου και όχι με το "ψαχνό" (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε χαχαχ) μου τη δίνει λόγο αλλά οκ, θα ζήσω με αυτό.. Απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα το δημιουργεί ο φορτιστής. Σύνδεσα το καλώδιο της Sony στο ανταπτοράκι της Apple και δεν παρουσίαζε κανένα θέμα κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Το ίδιο και με ανταπτοράκι από mp3 player. Με τον φορτιστή της Sony μόνο εμφανίζεται το πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inactiveaccount632014 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Έκανα κι εγώ όρεξη να πάω από το neo v στο l.Οπότε διαβάζω http://www.gsmarena.com/sony_announces_the_devices_that_will_get_android_43_jelly_bean-news-6458.php ότι τα σαΐνια της σονι δεν το έχουν σε αυτά που θα δώσουν 4.3 Να φανταστώ ότι αν είμαι αρκετά βλάκας να πάρω το z δεν θα το δω να παίρνει την 5.0 το Δεκέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Έκανα κι εγώ όρεξη να πάω από το neo v στο l.Οπότε διαβάζω http://www.gsmarena.com/sony_announces_the_devices_that_will_get_android_43_jelly_bean-news-6458.php ότι τα σαΐνια της σονι δεν το έχουν σε αυτά που θα δώσουν 4.3 Να φανταστώ ότι αν είμαι αρκετά βλάκας να πάρω το z δεν θα το δω να παίρνει την 5.0 το Δεκέμβρη. Some older Xperia phones running Android 4.1 are still under examination. There's a possibility that at least some of them will be updated straight to Android 4.3, but no names have been confirmed yet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Πως μπορω να αλλάξω χρώμα στα capasitive buttons? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Έκανα κι εγώ όρεξη να πάω από το neo v στο l.Οπότε διαβάζω http://www.gsmarena.com/sony_announces_the_devices_that_will_get_android_43_jelly_bean-news-6458.php ότι τα σαΐνια της σονι δεν το έχουν σε αυτά που θα δώσουν 4.3 Να φανταστώ ότι αν είμαι αρκετά βλάκας να πάρω το z δεν θα το δω να παίρνει την 5.0 το Δεκέμβρη. Φίλε δεν πιστεύω πως το L θα μείνει χωρίς 4.3, αλλιώς θα είναι το πρώτο κινητό στην ιστορία που έλαβε μηδέν (0) αναβαθμίσεις.. :-P Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιήτε για GPS ? χάρτες πρόσφατους Κύπρου και Ελλάδας που βρίσκουμε ? Ευχαριστώ. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octane Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλησπέρα Η μετάβαση απο xperia ray στο L πραγματοποιήθηκε πριν απο μια εβδομάδα.Δεν έχει τη καταπληκτική οθόνη αλλά έχει το ιδανικό (για εμένα) μέγεθος και γενικότερα η σχέση τιμής με αυτά που προσφέρει με ικανοποιούν .Η μπαταρία κρατάει ,δεν κολλάει στις εφαρμογές ,τα gps,iternet,wifi κλπ ...δουλεύουν μια χαρά ......Αυτή η ριμάδα η κάμερα όμως είναι απαράδεκτη...δε μιλάω μόνο για φωτογραφίες αλλά και για το βίντεο...τόσα σπασίματα ούτε με το νοκια 3650 που είχα πριν απο δέκα χρόνια δεν είχα...Δε συζητάμε κάν αν συγκρίνεται με το ray ..... Καλά θα κάνουν λοιπόν να βγάλουν μια αναβάθμιση ...γιατί το ζητάω....εγω.....:wacko: Παράθεση Motorola v50,Nokia 3650,Motorola Razr 3,Nokia 8850,Sony Ericsson P990i,Iphone ,Iphone 3GS ,Blackberry Bold 9700 ,Sony Ericsson Ray,Sony Ericsson Xperia L,Iphone 4S,Iphone 5S ,Nokia Lumia 920,Samsung S5,Iphone 6,HUAWEI P20 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octane Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καλημέρα... και συνεχίζω...με μια ερώτηση. Πως αλλάζουμε τις εφαρμογές στην αρχική οθόνη κλειδώματος? Αντί για μουσική και φωτογραφία θέλω να χρησιμοποιώ άλλες. Ευχαριστώ Παράθεση Motorola v50,Nokia 3650,Motorola Razr 3,Nokia 8850,Sony Ericsson P990i,Iphone ,Iphone 3GS ,Blackberry Bold 9700 ,Sony Ericsson Ray,Sony Ericsson Xperia L,Iphone 4S,Iphone 5S ,Nokia Lumia 920,Samsung S5,Iphone 6,HUAWEI P20 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosdlk Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 μπορει καποιος να ανεβασει τις ρυθμισεις της apn γιατι μου στελνουν μνμ οτι η αποστολη της ρυθμισης δεν ειναι δυνατη. thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 μπορει καποιος να ανεβασει τις ρυθμισεις της apn γιατι μου στελνουν μνμ οτι η αποστολη της ρυθμισης δεν ειναι δυνατη. thanks! Βάλε σαν apn το "internet" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Πάντως έπειτα από αρκετές μέρες συμβίωσης μαζί του μπορω άνετα να πω ότι είναι πολύ καλή συσκευή Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 (edited) Πάντως έπειτα από αρκετές μέρες συμβίωσης μαζί του μπορω άνετα να πω ότι είναι πολύ καλή συσκευή Μάλλον θα το πάρει η κοπέλα μου. Αξίζει λες ε;; Σ αυτά τα λεφτά κάτι καλύτερο υπάρχει; Μετράει η γνώμη σου ;) Edited July 30, 2013 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Μάλλον θα το πάρει η κοπέλα μου. Αξίζει λες ε;; Σ αυτά τα λεφτά κάτι καλύτερο υπάρχει; Μετράει η γνώμη σου ;) Δεν ξερω αν η δικιά μου μετράει εξίσου :P αλλά πράγματι το Xperia L ειναι πολύ value for money, ειδικά από κάποιο eshop http://s12.postimg.org/fodunjcvx/screenshot_60.jpg To καλύτερο κινητό μακράν στα €220! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Σημερα το επεξεργαστηκα αρκετη ωρα μιας και το παρηγγειλα για τη ξαδερφη μου. Η οθονη μου εκανε καλη εντυπωση κατα την αναπαραγωγη των βιντεο και των φωτογραφιων που ειχε μεσα το κινητο, επαιζε μια χαρα το subway surfers, δυνατο ηχειο. Ποιοτικα ουτε κρυο ουτε ζεστη, λογικο μαλλον σε αυτη τη κατηγορια τιμης. Η καμερα παλι ετσι κι ετσι, κανει τη δουλεια της αλλά θα μπορουσε να ειναι πιο καλη. Η τιμη μαζι με αποστολη και μεταφορικα ηταν 227 ευρω, λευκο Ελληνικης αντιπροσωπειας, νομιζω πως σε αυτα τα λεφτα ειναι η πιο καλη επιλογη οχι μονο απο επιδοσεις αλλά και απο εμφανιση (υποκειμενικο αυτο μεν αλλα προσωπικα το βρισκω πολυ ομορφο). Ασχετο αλλά το καταστημα εστειλε μαζι το κινητο και μια θηκη σιλικονης σαν δωρο, δεν το περιμενα και σιγουρα ηταν μια ευχαριστη μικρη εκπληξη. Το θεμα ειναι οτι και το sp εχει πεσει κατω απο τα 300 σε αρκετα σκρουτζομαγαζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosseir Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλημερα παιδια να ρωτησω κατι... πως γινεται να κανουμε το google voice να κανει αυτο που λεει(δηλαδη να βαζει ξυπνητήρι κλπ) κ οχι μονο αναζητηση στο google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλημερα παιδια να ρωτησω κατι... πως γινεται να κανουμε το google voice να κανει αυτο που λεει(δηλαδη να βαζει ξυπνητήρι κλπ) κ οχι μονο αναζητηση στο google? Βάλε γλώσσα κινητού τα αγγλικά. Αν και θα πρεπει να ξέρεις αγγλικα έτσι:ρ Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosseir Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Επιτελους!! σε ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosdlk Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 @zamponaki βελτιωθηκε η μπαταρια σου με τον καιρο? εχω και γω τα ιδια θεματα με την μπαταρια οπως εγραφες κι εσυ καποιες σελιδες πισω. Απο το 100% οταν το βγαζω απο τον φορτιστη ακομα και με σταμινα ον μου δινει 17 ωρες αναμονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εμένα πάντως ανοιχτή οθόνη μου βγάζει 4 ώρες με υπολειπόμενο χρόνο 35 λεπτά,μία χαρά ευχαριστημένος. Στο root έχω το θέμα...και αναγκαστικά το έκανα unroot καθώς όταν πήγαινα να αφαιρέσω εφαρμογή της sony το restart ήταν σίγουρο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 @zamponaki βελτιωθηκε η μπαταρια σου με τον καιρο? εχω και γω τα ιδια θεματα με την μπαταρια οπως εγραφες κι εσυ καποιες σελιδες πισω. Απο το 100% οταν το βγαζω απο τον φορτιστη ακομα και με σταμινα ον μου δινει 17 ωρες αναμονη Η μπαταρία δίνει 4-5 ώρες οθόνη (100% φωτεινότητα και φουλ χρήση 3g, wifi, bluetooth) και καμια 30-40 ώρες αναμονή με stamina mode (υπολογίζω). Mε το stamina mode στην αναμονή είδα διαφορά, μιας και δεν κράταγε τόσο παλιά. Με χρήση είναι στα ίδια, αλλά οκ... συνήθισα :) Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosdlk Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 εμενα με προβληματιζει οταν το αφηνω το βραδυ με stamina mode κιολας και το πρωι μετα απο 8-9 ωρες δηλαδη εχει πεσει κατα 45-50% η μπαταρια.Τι μπορει να φταιει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts